evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Specialist i Post Production. regjisor dokumentarësh Regjistrimi i videove të teatrit


Faqja e pare Gama e ofertave Çmimet Projektet e përfunduara Kontaktoni

Nga rezultatet tona nga mbi 20 vjet prodhim video


Ky është nxitim! – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland

Ky është nxitim! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Intervistë me Beate van der Meer Mos e fshihni, mos u ankoni, por shprehni kritikat dhe tregoni fytyrën tuaj. Kjo është më e lehtë ... në video dhe mësoni më shumë rreth saj »


Festivali Zeitz Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl e ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan në qytetin e Zeitz (Saksoni-Anhalt)

Festivali Mendl në Zeitz - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan

Kjo ngjarje u regjistrua në Zeitz më 28 gusht 2019 si pjesë e Festivalit Mendl. Michael Mendl (aktor) i cituar nga veprat e Martin Luther, Bertolt Brecht dhe Max Frisch. Ai vetë e... në video dhe informacione shtesë »


Koncert i drejtpërdrejtë i Ray Cooper në kishën e kështjellës Goseck (pjesa 2)

Koncerti i 5-të i Ray Cooper në Kishën e Kalasë Goseck (pjesa 2)

Ray Cooper performoi për herë të 5-të në kishën e kështjellës së Goseck (Burgenlandkreis, Saksoni-Anhalt). Kjo është pjesa e dytë e koncertit. Edhe kjo pjesë është ... informacione shtesë dhe video »


Abacay - Bëni një kompromis dhe do të mbijetoni (Video muzikore)

Bëni një kompromis dhe do të mbijetoni - video muzikore e projektit muzikor Abacay

Kjo video është disa ditë më e vjetër. Kënga e projektit muzikor Abacay është Bëj një kompromis dhe do të mbijetosh. Kishte një ide ... informacione shtesë dhe video »


Më 24 gusht 2019 u quajt -Wir zeitzen- si pjesë e Festivalit Mendl në Manastirin Posa.

Në kuadër të Festivalit Mendl, më 24 gusht 2019 në ish-manastirin e Posës u zhvillua një mbrëmje e titulluar -Wir zeitzen.

-Wir zeitzen jetzt Mal!- quhej ngjarja e 24 gushtit 2019. Ky ishte një tjetër event si pjesë e Festivalit Mendl me aktorin Michael Mendl. Beat Toniolo kishte ftuar në këtë... më tej dhe në video »


Duhen shumë të vdekur! - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Duhen shumë të vdekur! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Intervistë me Christine Beutler. Por fëmijët e mi kanë qenë gjithashtu motivimi im i përditshëm për t'u aktivizuar këtu që nga ... në video dhe informacione shtesë »


Matthias Voss në një intervistë me Uwe Kraneis (kryetar i Bashkisë së Shoqatës Droyßiger-Zeitzer Forst).

Matthias Voss dhe Uwe Kraneis në bisedë

Sot kemi Uwe Kraneis, kryebashkiak i komunitetit Droyßiger-Zeitzer Forst këtu. Verbandsgemeinde përbëhet nga pesë bashki anëtare me pothuajse 10,000 banorë. Është... më shumë informacion dhe video »


Dorëzimi ceremonial i certifikatës: Katedralja e Naumburgut në distriktin Burgenland është një vend i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.

Katedralja Naumburg në distriktin Burgenland si një sit i trashëgimisë botërore të UNESCO-s: Një deklaratë nga Dr. Holger Kunde nga Donatorët e Katedrales së Bashkuar Merseburg, Naumburg dhe Zeitz.

... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Distinktivi i nderit të qytetit për merita të veçanta - çmim nga qytetarët në festivalin e 28-të të kështjellës në Weißenfels dhe intervista me Jörg Freiwald.

Në Extremo si i ftuar në Festivalin e 28-të të Kalasë - një intervistë me Michael Robert Rhein dhe Sebastian Oliver Lange rreth muzikës së tyre dhe ngjarjes në Weißenfels.

... per videon dhe me shume informacion »


Bisedë pranë zjarrit në Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler

Bisedë pranë zjarrit në Naumburg me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler

Kjo bisedë pranë zjarrit me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler (DGfS / Shoqëria Gjermane për Konstelacionet e Sistemit) u zhvillua si pjesë e ngjarjes -30 vjet Rënia e Murit- ... informacione të mëtejshme »


Pjata historike romake në Burgenlandkreis - Një udhëtim në të kaluarën me një darkë romake dhe njohuri nga Monika Bode.

Domina në Arche Nebra - Një portret me Monika Bode dhe angazhimin e saj për ruajtjen e historisë romake në distriktin Burgenland.

... informacione të mëtejshme »


Koncepti i jetesës Streipert, video me imazh, dizajn i hapësirës individuale të jetesës, 4K/UHD

Video me imazh: -Living concept Streipert- (Stößen pranë Naumburg, rrethi Burgenland) 4K/UHD

Kjo është një video me imazhe e kompanisë -Wohnkonzept Streipert- (Stößen pranë Naumburg, në rrethin Burgenland, Saksoni-Anhalt). U portretizua një paradrekë e ... në video dhe mësoni më shumë rreth saj »


-Nora oder ein Puppenheim- Videoproduksion i shfaqjes nga Teatri Naumburg

Teatri Naumburg, video incizim i shfaqjes -Nora ose shtëpi kukulle-

Shfaqja -Nora oder ein Puppenheim- u shfaq në Teatrin e Naumburgut. Regjistrimi i videos është bërë me 5 kamera, të cilat ... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Video prodhimi i natës së 4-të Pecha Kucha në bashkinë e Zeitz, titull: Utopia, Manastiri Posa, Hapësira e Hapur

Utopia - Nata e 4-të Pecha Kucha në bashkinë e Zeitz, regjistrim video, Kloster Posa eV

Organizatorët e natës së 4-të të Pecha Kucha në Zeitz ishin ndër të tjera bashkëpunëtorët e Kloster Posa eV dhe Open ... per videon dhe me shume informacion »


LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Pamja e një banori në lagjen Burgenland

Unë vetë jam ai që u sigurova që në Hartz4, sanksionet, ky dënim i tepruar të dilte para Gjykatës Kushtetuese Federale. Ne duhet t'i përshtatemi sjelljes ... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Ish-ministri i Jashtëm Siegmar Gabriel ishte i ftuar në pritjen e Vitit të Ri të mbajtur nga Administratori i Qarkut Götz Ulrich në distriktin Burgenland. Sparkasse Burgenlandkreis nderoi Sieghard Burggraf për punën e tij si sipërmarrës.

Pritja e Vitit të Ri në distriktin Burgenland, e organizuar nga Administratori i Qarkut Götz Ulrich, tërhoqi shumë mysafirë. Sipërmarrësi i Vitit Sieghard Burggraf u nderua për shërbimet e tij.

Raport televiziv, pritja e 17-të e Vitit të Ri, administrator i qarkut, rrethi Burgenland, Götz Ulrich, Siegmar Gabriel, ministër i jashtëm, Sieghard ... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Aktori Michael Mendl në Zeitz - Mendl Festival - Një homazh për muzikën dhe këndimin

Festivali Mendl 2019 në Zeitz me aktorin Michael Mendl - Një homazh për muzikën dhe këndimin

Punonjësi i kulturës Beat Toniolo ishte organizatori i Festivalit Mendl në Zeitz në vitin 2019. Së bashku me aktorin Michael Mendl janë mbajtur disa evente. Leximi dhe koncerti me titull... më shumë informacion dhe video »


Intervistë dhe diskutim me Andreas Martin - Si duam të jetojmë në të ardhmen?

Një zemër për njerëzit eV

Shoqata u themelua në Plauen. Ka të bëjë pak edhe me gjërat që bëj. Jo vetëm në dy-tre vitet e fundit, por edhe për ... informacione të mëtejshme »


Turneu MUT i Ligës Gjermane të Depresionit ndalon në Weißenfels: Intervistë me Andrea Rosch për përvojat e saj me depresionin dhe rëndësinë e turneut me biçikletë për vetëndihmë.

Turneu MUT ndalon në Weißenfels: turne tandem me biçikletë si shenjë kundër depresionit. Intervistë me pjesëmarrësin Andrea Rosch dhe një raport televiziv mbi rëndësinë e ndihmës dhe vetë-ndihmës për depresionin.

... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Bilbo Calvez / Saruj - Imagjinoni që nuk ka më para! - Lexim dhe intervistë - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Imagjinoni që nuk ka më para! - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Më në fund u humba në matricë. Gati 25 vjet dhe më pas në një moment vura re: Po, Autobahn është i bukur. Por sigurisht që ka ... informacione të mëtejshme »


Një ditë e madhe për Bad Kösen: Një raport televiziv raporton për prezantimin e certifikatës "Heilbad". Intervistat me Ulrich Klose dhe Holger Fritzsche hedhin dritë mbi kuptimin e titullit për qytetin dhe banorët e tij.

Qyteti i Bad Kösen ka marrë një çmim special: Një raport televiziv raporton për dorëzimin e certifikatës "Heilbad" nga Ministri i Ekonomisë i Saksoni-Anhalt, Armin Willingmann. Intervistat me Ulrich Klose nga Kurbetriebsgesellschaft Naumburg-Bad Kösen mbH dhe kryetarin lokal Holger Fritzsche plotësojnë artikullin.

... per videon dhe me shume informacion »


Intervistë me Thiemo von Creytz: Si e dizajnon Rudelsburgun si një vend kulture dhe mikpritjeje

Rudelsburg në Bad Kösen: Një udhëtim nëpër historinë e kështjellës

... më shumë informacion dhe video »


Zbulimi arkeologjik në Posa: Zbulohet ish-kisha e manastirit: Një reportazh televiziv për zbulimin e themelit të kishës së ish-manastirit të manastirit Posa në Burgenlandkreis. Në një intervistë me Philipp Baumgarten, një ekskavator vullnetar në Kloster Posa eV, dhe Holger Rode, një arkeolog dhe gjithashtu një ekskavator vullnetar, mësojmë më shumë për gjetjen dhe rëndësinë e tij për historinë e rajonit.

Zbulimi historik në Posa: Zbulohet ish-kisha e manastirit: Raport televiziv për zbulimin e themelimit të kishës së ish-manastirit të manastirit Posa në Burgenlandkreis. Intervista me Philipp Baumgarten dhe Holger Rode trajton sfondin e gjetjes dhe sesi ajo pasuron historinë e manastirit dhe rajonit.

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Dje, atletët e suksesshëm u nderuan në bashkinë e Zeitz dhe u futën në librin e artë të qytetit, duke përfshirë klubin e kanoe, komunitetin e arteve marciale Ju-Jutsu Jodan Kamae dhe klubin e hipur dhe ngarje Zeitz-Bergisdorf.

Sot ne raportojmë nga bashkia e Zeitz, ku atletët nderohen për arritjet e tyre të jashtëzakonshme dhe janë futur në librin e artë të qytetit.

Raport televiziv, nderimi i sportistëve, Zeitz, bashkia, hyrja në librin e artë të qytetit, klubi kanoe, Ju-Jutsu, Jodan Kamae, Zeitz-Bergisdorf klubi hipur dhe ngarje, ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Fishekzjarret muzikore: "Alban and the Queen" frymëzon audiencën në qendrën e kulturës Weißenfels, hyrje në librin e qytetit, intervistë me Barbara Döring (kryetare e Artit Muzikor Weißenfels eV), Reinhard Seehafer (kompozitor i muzikës), Burgenlandkreis.

"Alban and the Queen": Performanca përfundimtare e suksesshme e muzikalit në Kulturhaus Weißenfels, hyrje në librin e qytetit, intervistë me Barbara Döring (kryetare e Artit Muzikor Weißenfels eV), Reinhard Seehafer (kompozitor i muzikës), Burgenlandkreis.

... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Fëmijët nga shkollat ​​fillore dhe kopshtet konkurrojnë në garën e 15-të të rosave të gomës Zeitz në Mühlgraben në Zeitz

Stefan Pöschel, zoti i rosave të gomës Zeitz, në një intervistë për garën popullore për fëmijë

... në video dhe informacione shtesë »


Intervistë me Götz Ulrich (Administrator i Qarkut Burgenlandkreis) mbi efektet e ndryshimeve strukturore në ekonominë dhe shoqërinë e rajonit

Raport televiziv: Takimi i banorëve në bashkinë e Zeitz me temat e ndryshimeve strukturore dhe zonës së minierave të linjitit

... më shumë informacion dhe video »


Fokusi i pritjes së Vitit të Ri të kryebashkiakut Robby Risch në Weißenfels është prezantimi i simboleve të nderit dhe programi kulturor. Muzikali i Goethegymnasium "Robin Hood" emocionoi publikun. Në fjalën e saj ministrja e Saksoni-Anhalt, Claudia Dalbert, theksoi rëndësinë e përkushtimit dhe solidaritetit.

Zoti Kryebashkiaku Robby Risch ju fton në pritjen e Vitit të Ri në Weißenfels. Prezantimi i simboleve të nderit dhe programi kulturor me muzikalin "Robin Hood" nga Goethegymnasium frymëzon të ftuarit. Në fjalën e saj, Claudia Dalbert, ministre e Saksoni-Anhalt, theksoi rëndësinë e arsimit dhe kulturës.

Raport televiziv, pritja e Vitit të Ri, Weißenfels, kryetar bashkie, Robby Risch, ceremonia e ndarjes së çmimeve, simbolet e nderit, Claudia Dalbert (ministre e Saksoni-Anhalt), muzikore, Robin ... në video dhe mësoni më shumë rreth saj »


Një shfaqje rreth miqësisë dhe tradhtisë: Raport televiziv mbi performancën e Simple dhe Schwejk në sallën e ballit të Kalasë Moritzburg në Zeitz gjatë Festivalit të 21-të të Muzikës Heinrich Schütz në distriktin Burgenland. Në një intervistë me drejtorin e festivalit, Dr. Christina Siegfried, le të mësojmë më shumë për temat e shfaqjes dhe se si ajo preku publikun.

Historia në skenë: Simple dhe Schwejk: Raport televiziv mbi performancën e Simple dhe Schwejk në sallën e balloit të Kalasë Moritzburg në Zeitz gjatë Festivalit të 21-të të Muzikës Heinrich Schütz në distriktin Burgenland. Në një intervistë me drejtorin e festivalit, Dr. Christina Siegfried, ka të bëjë me rëndësinë e shfaqjeve që sjellin në skenë ngjarje historike dhe si reagoi publiku ndaj tyre.

... më tej dhe në video »


Iniciativa Die Bürgerstimme, demonstrim në treg në Naumburg në distriktin Burgenland për të dorëzuar katalogun e kërkesave

Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland, demonstratë me qëllim të dorëzimit të katalogut të kërkesave në Naumburg

Iniciativa Die Bürgerstsmut Burgenlandkreis organizoi një demonstrim më 29 janar 2022 në Naumburg në treg. Synimi i iniciativës Die ... per videon dhe me shume informacion »


"Organisti i Thomas Ullrich Böhme ju merr në turneun e ciklit Johann Sebastian Bach nga Leipzig nëpërmjet Weißenfels në Naumburg dhe ju tregon kishën e kështjellës së Shën Trinitatis"

"Nga Leipzig në Naumburg: Turneu me biçikletë Bach me organistin Thomas Ullrich Böhme duke përfshirë një vizitë në Kishën e Kalasë së Shën Trinitatis në Weißenfels"

... informacione shtesë dhe video »


Një ditë në klinikën Asklepios në Weißenfels me kryemjekun Dr. mjekësor Andrew Hellweger. Në këtë reportazh televiziv, një ditë në Asklepiosklinik Weißenfels me kryemjekun Dr. mjekësor Treguar Andreas Hellweger. Pjesa 2

Vështrime mbi punën e përditshme të kryemjekut Dr. mjekësor Andrew Hellweger. Ky raport televiziv jep njohuri mbi punën e përditshme të kryemjekut Dr. mjekësor Andreas Hellweger në Asklepiosklinik Weißenfels. Pjesa 2

... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Një raport televiziv mbi restaurimin e gjerë të dritareve me njolla në Katedralen e Naumburgut, me intervista nga Dr. Holger Kunde (Dhuruesit e Bashkuar të Katedrales së Merseburgut dhe Naumburgut dhe Manastirit kolegjial ​​të Zeitz), Sarah Jarron (Menaxheri Kryesor i Punëtorisë së Restaurimit në MA York ACR ICON) dhe Ivo Rauch (Menaxheri i Projektit), të cilët shpjegojnë sfidat dhe përparimin e projektit.

Raport televiziv mbi restaurimin e gjerë të dritareve me njolla në Katedralen e Naumburgut, me intervista nga Dr. Holger Kunde (Dhuruesit e Bashkuar të Katedrales së Merseburgut dhe Naumburgut dhe Manastirit kolegjial ​​të Zeitz), Sarah Jarron (Menaxheri kryesor i punëtorisë së restaurimit të MA York ACR ICON) dhe Ivo Rauch (Menaxheri i Projektit).

... më tej dhe në video »


Weißenfels si një vend diskutimi evropian: Raport televiziv mbi Bisedimet në Evropë në Kulturhaus Një raport mbi rëndësinë e Weißenfels si një vend diskutimi evropian për Bisedimet për Evropën në Kulturhaus. intervistat me dr Michael Schneider, Richard Kühnel dhe Robby Risch ofrojnë njohuri mbi politikën evropiane.

Perspektivat Evropiane në Shtëpinë e Kulturës Weißenfels: Raport televiziv mbi Bisedimet në Evropë Një raport mbi perspektivat evropiane që diskutohen në Bisedimet në Evropë në Shtëpinë e Kulturës Weißenfels. intervistat me dr Michael Schneider, Richard Kühnel dhe Robby Risch ofrojnë njohuri mbi zhvillimet evropiane.

Raport televiziv, Zgjedhjet evropiane, biseda për Evropën, raundi i bisedimeve, Weißenfels, Robby Risch (kryetar bashkie), intervistë, Dr. Michael Schneider... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Shumëllojshmëria e pikëpamjeve do të thotë që disa njerëz shmangen.

Ballafaqimi me dallimet: Pse ndonjëherë distanca është alternativa më e mirë.

Të gjithë kanë nevojë për sallamin e tyre të mëlçisë në Bemme! ... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


3200 njerëz të varfër dhe nevojtarë në rajon, Matthias Voss foli me Matthias Gröbner nga Naumburger Tafel

Varfëria në pleqëri, varfëria dhe nevojtarët, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner nga Tafel në Naumburg

Një intervistë nga seriali Matthias Voss në bisedë. Të dy folën për varfërinë në rritje në rajon dhe themelimin e shoqatës ... informacione të mëtejshme »


Intervistë me Karsten Dittmann, nënkryetar i strehës së kafshëve, dhe Christian Thieme, kryebashkiak i qytetit të Zeitz, për inaugurimin e strehës së re të kafshëve "Heinz Schneider" në Zeitz.

Përurimi i strehës së re të kafshëve "Heinz Schneider" në Zeitz: Intervistat me Karsten Dittmann, nënkryetar i strehës së kafshëve dhe Christian Thieme, kryetarin e qytetit të Zeitz.

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Në gjurmët e Heinrich Schütz: Raport televiziv mbi shëtitjen e koncertit në Festivalin e 21-të të Muzikës Heinrich Schütz në Weißenfels. Në një intervistë me Dr. fil. Maik Richter mund të mësoni më shumë rreth kompozitorit dhe se si puna e tij ka ende ndikim sot.

Heinrich Schütz dhe Paqja: Një raport televiziv mbi koncertin e shëtitores me rastin e Festivalit të 21-të të Muzikës Heinrich Schütz në Weißenfels. dr fil. Maik Richter, bashkëpunëtor kërkimor në Shtëpinë e Heinrich Schütz, shpjegon në një intervistë se si muzika e Heinrich Schütz mund të kontribuojë për paqen.

Raport televiziv, koncert shëtitore, Festivali i 21-të i Muzikës Heinrich Schütz, Weißenfels, Verley dhe paqe, distrikti Burgenland, ... më shumë informacion dhe video »


U hap zyrtarisht qendra e performancës së hendbollit në hotelin e të rinjve dhe sporteve Euroville në Naumburg - zërat e të ftuarve në një intervistë.

Oliver Peter Kahn, Andreas Michaelmann dhe Armin Müller në bisedë për qendrën e re stërvitore të hendbollit në Naumburg.

Hapja, Akademia e Hendbollit, Hoteli për Rininë dhe Sportet Euroville, Naumburg, Reiner Haseloff (Kryeministri i Saksonisë-Anhalt), Intervistë, Andreas Michaelmann ... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit Shtetëror të Saksonisë-Anhalt) mbajti një fjalim në demonstratën / shëtitjen në Weissenfels më 19 shtator 2022

Demonstratë/shëtitje kritike ndaj qeverisë në Weissenfels me një fjalim nga Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit të Shtetit Saksoni-Anhalt) më 19 shtator 2022

Gjithashtu të hënën, më 19 shtator 2022, u zhvillua një demonstrim / një shëtitje e së hënës në Weißenfels (Saale). Elke Simon-Kuch ishte një ... per videon dhe me shume informacion »


Intervistë me Dieter Söhnlein: Si shoqata mbështetëse e Weißenfelser HV 91 e mbështet punën e klubit të hendbollit

Intervistë me Michael Schwarze: Si bën vepra të mira shoqata mbështetëse Weißenfelser HV 91

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Po shkoj për shëtitje - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Unë jam duke shkuar për një shëtitje - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Unë eci për një të ardhme të sigurt dhe paqësore për ne, fëmijët tanë dhe prindërit tanë. Unë shkoj për shëtitje në mënyrë ... per videon dhe me shume informacion »


Valixhe Saale-Unstrut 2018/2019: fotosesion me kompaninë e marketingut bujqësor Saxony-Anhalt - intervistë me Thomas Böhm, kreu i Zyrës Ekonomike Burgenlandkreis.

Intervistë me Thomas Böhm: Sesioni fotografik për valixhen e re Saale-Unstrut 2018/2019 në bashkëpunim me kompaninë e marketingut bujqësor Saxony-Anhalt.

... më tej dhe në video »


Raportimi televiziv: Ekspozitat Astro Kids dhe Terra Blue në qendrën tregtare Schöne Aussicht frymëzojnë vizitorët

Ekspozitat Astro-Kids dhe Terra Blue: Si qendra tregtare Schöne Aussicht në Leissling tërheq vizitorët me këtë tërheqje - Një intervistë me Robert H. Clausen

... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Mbani një qëndrim të qartë: KARTON KUQ për qeverinë! Jini atje në demonstrimin në Naumburg më 24 shtator 2023!

Kritika ndaj sistemit: Prezantohet KARTONA E KUQ! Bëhuni pjesë e demonstrimit në Naumburg më 24 shtator 2023.

Tregoji qeverisë kartonin e kuq. ... informacione të mëtejshme »


Historia e prodhimit të pianos në Zeitz: Një intervistë e detajuar video me Friederike Böcher.

Video intervistë me Friederike Böcher: Si Zeitz u bë një vend i rëndësishëm për prodhimin e pianos dhe instrumenteve të tjera muzikore.

Në një intervistë me video, Friederike Böcher, drejtoreshë e Shtëpisë Heinrich Schütz në Bad Köstritz, foli për ... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Si i shtyu alkooli njerëzit e Zeitz-it nën tokë: Në një intervistë video, Andreas Wilke flet për krijimin e Zeitz-it nëntokësor

Historia e Zeitz nëntokësore: Andreas Wilke në një intervistë video rreth origjinës, zbulimit dhe zhvillimit të sistemit unik të tunelit

Video intervistë, Andreas Wilke (Organizata nëntokësore Zeitz), konsumi i alkoolit, sistemi i korridorit, sistemi i bodrumit, Zeitz nëntokësor, shfaqja, zbulimi, ... informacione të mëtejshme »


Kayna: Vrasja dhe djalli - një histori dashurie me një përfundim fatal - histori lokale.

Një histori dashurie nga Kayna: Vrasja dhe djalli - histori lokale me një rrjedhë dramatike.

Volker Thurm tregon për një histori dashurie me vrasjen dhe djallin në Kayna. Ekzistojnë versione të shumta gjuhësore të kësaj videoje. ... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Wetterzeube - 16 fshatra në Elstertalin e bukur: Një intervistë video me Corina Trummer, Hartmut Krimmer dhe Klaus-Dieter Kunick rreth krijimit të librit të ilustruar dhe historive që tregohen në 16 fshatrat.

Libri i ilustruar Wetterzeube - 16 fshatra në Elstertalin e bukur: intervistë video me autorët Corina Trummer, Hartmut Krimmer dhe Klaus-Dieter Kunick rreth sfondit dhe krijimit të librit.

Një intervistë video me Corina Trummer, Hartmut Krimmer dhe Klaus-Dieter Kunick trajton librin me fotografi "Wetterzeube - 16 fshatra në ... më shumë informacion dhe video »


100 vjet të drejtë të votës së grave: Një ekspozitë për përjetësinë - Një raport televiziv mbi ngjarjen festive dhe ekspozitën Do të zgjidhte veten në Muzeun e Kalasë Neu-Augustusburg në Weißenfels, me intervista nga vizitorët dhe menaxhmenti i Muzeut të Kalasë.

100 vjet të drejtë të votës së grave: një ekspozitë në muzeun e kështjellës - Një raport televiziv mbi festimin dhe ekspozitën Do të zgjidhte veten në Muzeun e Kalasë në Neu-Augustusburg në Weißenfels, me intervista me vizitorët dhe kuratorin e ekspozitës.

... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Në një intervistë, Uwe Kraneis shpjegon se Verbandsgemeinde e Droyßig-Zeitzer Forst ka aplikuar për 15 milionë euro për rinovimin e Kalasë së Droyßig në mënyrë që të përdoret si qendër administrative.

Në rrethin Burgenland, kështjella në Droyßig do të rinovohet dhe do të përdoret si seli administrative. Komuna e Droyßig-Zeitzer Forst po planifikon të aplikojë për financim prej 15 milionë euro, siç njoftoi kryetari Uwe Kraneis në një intervistë me video.

... informacione të mëtejshme »


Pamja e një arkëtari nga rrethi Burgenland

Arkëtari në supermarket - një opinion - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Dorëzimi i një arkëtareje nga distrikti Burgenland me mendimin e saj për masat e Korona. Ky mendim i arkëtarit në supermarket lexohet ... informacione të mëtejshme »


Agjenti imobiliar - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Agjenti imobiliar - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Unë kam pasur probleme me politikën në këtë vend prej shumë kohësh. Kjo ka të bëjë me faktin se politikanët, nëse nuk mund të ... informacione shtesë dhe video »


"Rekrutimi i punëtorëve të huaj: Raport televiziv nga konferenca për shtyp në Weißenfels" Ky raport televiziv tregon pikat kryesore të konferencës për shtyp "Connecting Burgenland" në Weißenfels, e cila kishte të bënte me rekrutimin e punëtorëve të huaj. Stefan Scholz nga agjencia e punësimit në distriktin Burgenland dhe Lars Franke nga HELO Logistics & Services ofrojnë njohuri mbi mundësitë dhe sfidat në rekrutimin e punonjësve të huaj.

"Connecting Burgenland: Report TV nga konferenca për shtyp mbi qendrën e informacionit të karrierës dhe qendrën e punës" Ky reportazh televiziv hedh një vështrim më të afërt në konferencën për shtyp "Connecting Burgenland", e cila trajton qendrën e informacionit të karrierës dhe qendrën e punës. Stefan Scholz nga agjencia e punësimit në distriktin Burgenland dhe Lars Franke nga HELO Logistics & Services shpjegojnë rëndësinë e objekteve për rekrutimin e punëtorëve të huaj.

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Më shumë siguri në rrugë: KiTa Knirpsenland në Weißenfels merr jelekë me shikueshmëri të lartë për fëmijët.

KiTa Knirpsenland Weißenfels: Fëmijët tani veshin jelekë sigurie për më shumë siguri në rrugë.

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Heroizmi dhe taktikat: Beteja e Roßbach në detaje. Vizitë në përvjetorin në Weissenfels

Beteja e Roßbach: Një udhëtim historik nëpër kohë. Intervistë me Shoqatën IG Diorama

... më shumë informacion dhe video »


Takimi fantazmë në manastir: Reese & Ërnst me Goblin - histori lokale gjatë natës

Misteret e natës: Goblini i manastirit, Reese & Ërnst - histori lokale me një murgeshë

Goblin në manastir: Reese & Ërnst zbulojnë sekretin e natës Reese i tregon Ërnst-it për vizitat e goblinëve gjatë natës tek një murgeshë ... per videon dhe me shume informacion »


Intervistë me Kerstin Steitz: Pse gjimnastika e fëmijëve është kaq e rëndësishme - Shefi i departamentit të SV Kickers Rasberg eV flet për rëndësinë e stërvitjes për fëmijët

10 vjet SV Kickers Rasberg eV: Si i bën sporti fëmijët të fortë - Një raport mbi përvjetorin e klubit dhe gjimnastikën e fëmijëve si një recetë suksesi

Raport televiziv, shfaqje gjimnastike për fëmijë, Zeitz, majmunët e fortë dhe luanët e zgjuar, kushdo që lëviz mund të lëvizë ... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Weißenfels përkujton Luftën e Parë Botërore me një ekspozitë të re Muzeu në Kalanë Weißenfels hap një ekspozitë të re me temën "Shtëpia në Luftën 1914 1918". Në një intervistë, drejtori i muzeut Aiko Wulf jep njohuri për punën kërkimore dhe krijimin e ekspozitës.

Hapet ekspozita "Heimat im Krieg 1914 1918" në muzeun e kështjellës Weissenfels Muzeu në Kalanë Weissenfels ka hapur një ekspozitë të re për Luftën e Parë Botërore. Në një intervistë me drejtorin e muzeut Aiko Wulf, mund të mësoni më shumë për përmbajtjen e ekspozitës dhe rëndësinë e temës për rajonin.

Hapja e ekspozitës, Heimat im Krieg 1914 1918 - Kërkimi i gjurmëve në Saksoni-Anhalt, muze, kështjellë, Weißenfels, intervistë, Aiko Wulf ... në video dhe informacione shtesë »


Ne mund të punojmë për ju në fushat e mëposhtme, ndër të tjera

Prodhimi video me shumë kamera (regjistrimi paralel me shumë kamera)

Kur bëhet fjalë për regjistrimin me shumë kamera dhe prodhimin e videos, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është partneri juaj. Për prodhime të tilla ne përdorim kamera të të njëjtit lloj. Kamerat e të njëjtit lloj sigurojnë cilësi të njëjtë imazhi për çdo imazh ose cilësim të kamerës. Redaktimi i videos bëhet duke përdorur softuer profesional në kompjuterë me performancë të lartë. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion tashmë ofron mundësinë për të prodhuar video në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Video prodhimi i koncerteve, shfaqjeve teatrore, leximeve ...

Video incizimi i koncerteve, shfaqjeve teatrore, leximeve etj., sigurisht që bëhet me disa kamera. Nëse shumë zona të ndryshme të prezantimit skenik do të regjistrohen në video nga këndvështrime të ndryshme, ne mund ta bëjmë këtë duke përdorur metodën me shumë kamera. Përdoren kamera me telekomandë. Rreshtimi shumë i larmishëm i kamerave bëhet nga një pikë qendrore. Duhet vetëm një person për të kontrolluar të gjitha kamerat. Nuk kërkohen kameramanë shtesë.
Video raporte për TV, transmetim dhe internet

Në këtë fushë, gjithashtu, ne mund të mbështetemi në një përvojë të pasur të bazuar në shumë vite aktivitet. Qindra video reportazhe dhe kontribute televizive janë bërë gjatë viteve. Ky aktivitet çoi në një larmi të gjerë vendesh për një larmi temash. Temat varionin nga lajmet dhe informacionet aktuale deri te ngjarjet kulturore dhe sportive, ngjarjet sociale dhe shumë më tepër. Përvoja jonë e pasur ju mundëson të hulumtoni të gjitha fushat e mundshme të temave për të prodhuar raporte televizive dhe raporte video.
Regjistrimi video i raundeve të bisedimeve, ngjarjeve të diskutimit, intervistave, etj.

Përdorimi i disa kamerave është gjithashtu i dobishëm për prodhimin e videove të raundeve të bisedimeve, intervistave, ngjarjeve të diskutimit, etj. Nëse pyetësi nuk duhet të jetë i dukshëm në intervistat me vetëm një person, do të mjaftonin dy kamera. Në çdo rast kërkohen më shumë se dy kamera kur bëhet fjalë për regjistrimin video të intervistave dhe bisedave me disa persona. Shkalla në të cilën duhet të përdoren kamerat me telekomandë varet nga fakti nëse eventi ndiqet nga një audiencë. Nëse raundet e bisedimeve pa audiencë do të regjistrohen në video, animi i motorit mund të mos jetë i nevojshëm. Kjo zvogëlon përpjekjet teknike.
Redaktimi dhe redaktimi i materialit video dhe audio

Video regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, intervistave etj. është sigurisht vetëm gjysma e betejës. Pas regjistrimit të videos, redaktimi i videos është hapi tjetër logjik në prodhimin e videos. Pjesët audio ose kolonat zanore duhet të shikohen dhe rregullohen kur modifikohet materiali video. Integrimi i materialit shtesë të tekstit dhe imazhit, si dhe integrimi i logove dhe blurbave gjithashtu ndodh gjatë redaktimit të videos. Ju gjithashtu mund të dërgoni imazhe, tekst, video dhe materiale ekzistuese. Nëse, për shembull, pjesët audio të një regjistrimi koncerti duhet të zotërohen, ne mund ta bëjmë këtë ose ju mund ta furnizoni atë si skedar.
Prodhimi i CD-ve, DVD-ve dhe disqeve Blu-ray në sasi të vogla

Ne mund t'ju ofrojmë prodhimin e CD-ve, DVD-ve dhe disqeve Blu-ray në seri të vogla. Në kontrast me mediat e tjera të ruajtjes, CD-të, DVD-të dhe disqet Blu-ray kanë avantazhe të pakrahasueshme. Hard disqet, USB-të dhe kartat e kujtesës nuk zgjasin përgjithmonë. Meqenëse disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të nuk përmbajnë komponentë elektronikë, kjo dobësi e mundshme dhe shkaku i humbjes së të dhënave mungon. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të janë të shkëlqyera për shitjen, dhurimin dhe arkivimin e muzikës, videove ose skedarëve.

Nga rezultatet e mbi 2 dekadave të prodhimit të videove
"Panairi i informacionit për karrierën në Zeitz: Opinionet e ekspertëve në një intervistë televizive" Në këtë reportazh televiziv prezantohen mendimet e ekspertëve të Thomas Böhm dhe Michael Hildebrandt mbi panairin e 21-të të informacionit për karrierën në shkollat ​​profesionale të distriktit Burgenland në Zeitz. Të dy japin njohuri për botën aktuale profesionale dhe shpjegojnë se cilat tendenca dhe zhvillime janë atje.

"Panairi i 21-të i informacionit për karrierat në Zeitz: Raport televiziv me ... »
Raport historik mbi projektin Smart Osterland dhe rëndësinë e inovacioneve për zhvillimin rajonal, me fokus në fillimin e ngjarjes në ish fabrikën e briketave Hermannschacht në Zeitz dhe një intervistë me Prof. Markus Krabbes nga HTWK Leipzig.

Vështrim mbi aktivitetet e planifikuara si pjesë e projektit Smart Osterland dhe ... »
Fillimi i një shkolle falas: Çfarë duhet të dini paraprakisht! Christine Beutler ofron njohuri mbi format ligjore, regjistrimin dhe sigurimin.

Klub, kooperativë apo GmbH? Christine Beutler shpjegon format më të mira ... »
Raport televiziv: A na duhet Evropa? Një diskutim në unazën e Naumburgut me nxënës shkollash nga distrikti Burgenland

A na duhet Evropa? Një debat në unazën e Naumburgut me studentë dhe ... »
Lajm dramatik: vrasësi në liri! E veja e mbytur dhe grabitur me dhimbje!

Alarmuese: vrasësi në liri! E veja e mbytur dhe e grabitur ... »
Teleferiku më i gjatë në botë në Zeitz: Një kryevepër teknike dhe mrekullia e 8-të e botës - Ralph Dietrich në një intervistë video në lidhje me ringjalljen e teleferikut dhe Verein Historische Wireseilbahn Zeitz eV

Një bisedë me Ralph Dietrich për mrekullinë e 8-të të botës: ...»
Bad Kösen: Meka për adhuruesit e mineraleve dhe fosileve. Një vizitë në panairin vjetor

Zbuloni thesaret e natyrës: Shkëmbimi i mineraleve dhe fosileve në Bad Kösen. ... »
Pjesa 2 SSC Saalesportclub Weissenfels Konferenca për shtyp Shqyrtime Vështrime

Konferenca për shtyp e SSC Saale-Sport-Club Weissenfels rishikon pikëpamjet e ... »
Raport televiziv për ceremoninë e sportistëve në bashkinë e Zeitz, ku sportistët e suksesshëm morën një çmim special. Intervistat me Ulf Krause, Maria Franke, Jaschar Salmanow dhe atletë të tjerë, Burgenlandkreis.

Raport televiziv për çmimin e sportistëve në bashkinë e Zeitz, ... »
Thyerja e heshtjes: NUK DO TA MBYLL GOJEN! Jini atje në demonstrimin në Weissenfels më 25 shtator 2023!

Rezistenca në veprim: NUK DO TË MBYLL GOJEN! Mbështetni demonstrimin në ... »
Intervistat me konservatoren e natyrës Martina Hoffmann dhe mjeshtrin e bletërit Hermann Floßfelder rreth filmit dhe bletarisë në rrethin Burgenland

Shfaqja e filmit në kinemanë Naumburg: Motrat e egra të Maya-s si një ...»
Legjionet e Romës në Arkën e Nebrës: Një dokumentar televiziv për shfaqjen speciale dhe dioramat e saj magjepsëse dhe figurat e modeleve.

Burgenlandkreis si një rajon kulturor: Si Arche Nebra bëhet një atraksion ... »evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion botëror
ქართული · georgian · gruzijski
lietuvių · lithuanian · liettualainen
español · spanish · spanisch
suomalainen · finnish · phần lan
বাংলা · bengali · бенгалски
polski · polish · პოლონური
Ελληνικά · greek · greek
latviski · latvian · lettesch
Српски · serbian · סרבית
français · french · Французский
english · anglais · engelsk
suid afrikaans · south african · juhoafrický
italiano · italian · iodálach
magyar · hungarian · ungerska
malti · maltese · maltesisk
عربي · arabic · árabe
svenska · swedish · schwedisch
română · romanian · rumunjski
українська · ukrainian · ukrajinčina
한국인 · korean · kóreska
čeština · czech · cseh
basa jawa · javanese · javanese
فارسی فارسی · persian farsia · الفارسية الفارسية
македонски · macedonian · makedonski
Монгол · mongolian · Μογγόλος
Русский · russian · Ρωσική
türk · turkish · turki
norsk · norwegian · norwegia
shqiptare · albanian · अल्बानियन
português · portuguese · người bồ Đào nha
bahasa indonesia · indonesian · indonezyjski
tiếng việt · vietnamese · вьетнамдық
deutsch · german · tysk
slovenščina · slovenian · словенська
日本 · japanese · japonais
hrvatski · croatian · kroatisch
bosanski · bosnian · boşnakça
中国人 · chinese · κινέζικα
eesti keel · estonian · estoneze
עִברִית · hebrew · hebrajų
slovenský · slovak · slovakk
gaeilge · irish · írska
bugarski · bulgarian · 불가리아 사람
azərbaycan · azerbaijani · Азербайджанская
íslenskur · icelandic · islandeze
nederlands · dutch · flemenkçe
dansk · danish · deens
lëtzebuergesch · luxembourgish · լյուքսեմբուրգերեն
беларускі · belarusian · belarusia
हिन्दी · hindi · hindi
қазақ · kazakh · kazah
հայերեն · armenian · wong armenia


Aggiornamento della pagina effettuato da Anton Edwards - 2024.04.24 - 10:59:53