evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Specialist i videove promovuese video muzikore kineastët


Faqja e pare Shërbimet tona Çmimet Pasqyrë e projektit Kontaktoni

Rezultatet nga mbi 20 vjet

Regjistrimi video i formacionit muzikor RoCoco në kishën e kështjellës në...


Mbështetja juaj është e nevojshme! ... »


Ky është një regjistrim i koncertit të dyshes RoCoco në kishën e kështjellës së Goseck (Burgenlandkreis, Saksoni-Anhalt). Koncerti është regjistruar me 6 kamera në 4K/UHD dhe prodhuar në 4K/UHD. Siç ndodh ndonjëherë, artistët donin vetëm ndriçim të rrallë. Sigurisht, kamerat nuk kishin probleme me të.


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - regjistrim profesional i ngjarjeve, konferencave, koncerteve, diskutimeve, shfaqjeve teatrore me çmimin më të mirë në cilësinë më të lartë...
për publikim në ueb, TV, në disk Blu-ray, DVDA keni standarde të larta pavarësisht burimeve të kufizuara financiare?

Këto dy gjëra zakonisht nuk shkojnë së bashku. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është përjashtimi dhe e vetmja kompani e prodhimit të videove që hedh poshtë këtë rregull. Përdoren kamera aktuale të të njëjtit lloj të gjeneratës së fundit me sensorë të mëdhenj imazhi 1 inç. Cilësia optimale e imazhit arrihet edhe në kushte të pafavorshme ndriçimi. Kamerat mund të përdoren nga distanca duke përdorur pjerrësi të programueshme të motorit, gjë që redukton shpenzimet dhe kostot e personelit.