evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion video muzikore raportet video Prodhimi i videos me shumë kamera


Faqja kryesore Gama e ofertave Çmimet Referencat (përzgjedhja) Na kontaktoni

Video incizim koncertesh, shfaqjesh teatrore dhe leximesh...
Për regjistrimin video të koncerteve, shfaqjeve teatrore, leximeve, etj., ne përdorim vazhdimisht metodën me shumë kamera. Nëse shumë zona të ndryshme të prezantimit skenik do të regjistrohen në video nga këndvështrime të ndryshme, ne mund ta bëjmë këtë duke përdorur metodën me shumë kamera. Përdoren kamera me telekomandë. Rreshtimi shumë i larmishëm i kamerave bëhet nga një pikë qendrore. 5 e më shumë kamera mund të përdoren nga një person i vetëm. Nuk nevojiten kameramanë shtesë.


Kënde të shumta të kamerës i ofrojnë audiencës një përvojë dinamike dhe gjithëpërfshirëse. Shfaqjet e bisedave dhe tryezat e rrumbullakëta kërkojnë regjistrim me shumë kamera për të kapur bisedat midis të ftuarve.
Regjistrimi me shumë kamera kërkon një ekip të veçantë audio për të siguruar audio me cilësi të lartë nga çdo aparat fotografik.

Xhipat dhe vinçat mund të krijojnë poza dinamike dhe t'i shtojnë lëvizjet filmimeve kur shkrepni me kamera të shumta. Regjistrimi me shumë kamera është i dobishëm si për ngjarjet e brendshme ashtu edhe për ato të jashtme për të kapur aspekte të ndryshme të performancës.
Regjistrimi me shumë kamera krijon një përvojë gjithëpërfshirëse për shikuesin, duke i bërë ata të ndihen pjesë e veprimit.

Regjistrimi me shumë kamera kërkon që operatorët me përvojë të sigurojnë që pajisjet të përdoren në mënyrë efektive. Regjistrimi me shumë kamera është thelbësor për të kapur përvojën e interpretuesve dhe audiencës.
Transmetimi i drejtpërdrejtë lejon shikuesit nga e gjithë bota të ndjekin ngjarje të drejtpërdrejta.


Nga gama e shërbimeve tona

Prodhimi video me shumë kamera (regjistrimi paralel me shumë kamera)

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është partneri juaj kur bëhet fjalë për regjistrimet me shumë kamera dhe prodhimin e videove. Ne përdorim kamera të të njëjtit lloj. Kjo siguron cilësi identike të figurës edhe me 4K/UHD. Materiali video është prerë në kompjuterë me performancë të lartë. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion tashmë ofron mundësinë për të prodhuar video në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Prodhimi video i shfaqjeve teatrale, koncerteve, leximeve dhe më shumë

Video incizimi i shfaqjeve teatrore, koncerteve, leximeve etj., sigurisht që bëhet me disa kamera. Regjistrimi i videos me shumë kamera bën të mundur regjistrimin e zonave të ndryshme të performancës nga këndvështrime të ndryshme. Ne përdorim kamera me telekomandë. Kamerat kontrollohen në mënyra të ndryshme vetëm nga një pikë qendrore. Në këtë mënyrë, 5 ose më shumë kamera mund të kontrollohen nga vetëm një person. Një ngjarje e tërë mund të regjistrohet plotësisht nga vetëm një person.
Video raporte për TV, transmetim dhe internet

Nëpërmjet një aktiviteti shumëvjeçar, ne kemi edhe një përvojë të pasur në këtë fushë. U prodhuan dhe u transmetuan qindra kontribute dhe reportazhe televizive. Temat ishin po aq të ndryshme sa edhe vendet e raportuara. Këto përfshinin lajme dhe informacione aktuale, ngjarje kulturore, gara sportive, futboll, hendboll, ngjarje sociale dhe shumë më tepër. Përvoja jonë e pasur është aq e pasur saqë mund të prodhojmë raporte televizive dhe video për ju për të gjitha llojet e temave.
Regjistrimi video i raundeve të bisedimeve, ngjarjeve të diskutimit, intervistave, etj.

Ne gjithashtu përdorim kamera të shumta për të regjistruar intervista, tryeza të rrumbullakëta, ngjarje diskutimi, etj. Nëse pyetësi nuk duhet të shfaqet në foto në intervistat me vetëm një person, dy kamera ndonjëherë janë plotësisht të mjaftueshme. Në çdo rast kërkohen më shumë se dy kamera kur bëhet fjalë për regjistrimin video të intervistave dhe bisedave me disa persona. Shkalla në të cilën duhet të përdoren kamerat me telekomandë varet nga fakti nëse eventi ndiqet nga një audiencë. Përpjekja teknike zvogëlohet nëse regjistrimi i videos është i diskutimeve pa audiencë.
Redaktimi i materialit video dhe audio

Sigurisht, regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, shfaqjeve teatrore, bisedave etj. në video është vetëm gjysma e betejës. Një prodhim video nuk mund të përfundojë pa redaktim video. Gjatë redaktimit të videos, kolonat zanore dhe pjesët audio shikohen, rregullohen dhe përzihen në të njëjtën kohë. Integrimi i materialit shtesë të tekstit dhe imazhit, si dhe integrimi i logove dhe blurbave gjithashtu ndodh gjatë redaktimit të videos. Ju gjithashtu mund të dërgoni imazhe, tekst, video dhe materiale ekzistuese. Nëse, për shembull, pjesët audio të një regjistrimi koncerti duhet të zotërohen, ne mund ta bëjmë këtë ose ju mund ta furnizoni atë si skedar.
CD, DVD, disqe Blu-ray - Prodhim i serive të vogla

A keni nevojë për CD, DVD ose disqe Blu-ray në sasi të vogla? evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është partneri juaj. Për sa i përket arkivimit, CD-të, DVD-të dhe disqet Blu-ray ofrojnë një sërë përparësish. USB-të, kartat e kujtesës dhe disqet e ngurtë kanë një jetëgjatësi të kufizuar. Meqenëse disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të nuk përmbajnë komponentë elektronikë, kjo dobësi e mundshme dhe shkaku i humbjes së të dhënave mungon. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të janë idealë për të shitur, dhuruar ose arkivuar muzikë dhe video.

Rezultatet e punës sonë
Festivali Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan në qytetin Zeitz të Saksoni-Anhalt

Festivali Mendl - Luther, Brecht & Frisch - Michael Mendl ka fjalën e fundit - në... »
LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Një banor i rrethit ... »
Përzierja e energjisë dhe lëndëve të para - Yann Song King - Këngëtar-Këngëtar - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Përzierja e energjisë dhe lëndëve të para - Yann Song King - nga ... »
Koncepti i jetesës Streipert: Shëtitja e Pashkëve (video me imazh)

Video e imazhit: Shëtitja e Pashkëve në konceptin e jetesës së ... »
Kërkesë për politikën lokale - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Kërkesë për politikën lokale - letra e një banori - zëri i ...»
Vrapimi i 7-të i Himmelswege në Arche Nebra, raport televiziv, intervistë me Waldemar Cierpinski dhe André Cierpinski

"Ngjarja e vrapimit të klasit të lartë": Raport mbi vrapimin e 7-të ... »
Vrapimi dhe ngasja me skuter janë fokusi i duatlonit të 19-të të fëmijëve Zeitz, i cili zhvillohet në Altmarkt në Zeitz. Policia e trafikut Zeitz dhe departamenti i çiklizmit SG Chemie Zeitz mbështesin ngjarjen. Kryebashkiaku Christian Thieme dhe Carola Höfer janë gjithashtu atje, dhe një raport televiziv do të raportojë për të.

Policia e trafikut në Zeitz dhe departamenti për çiklizëm SG Chemie Zeitz ... »
Ronald Knoll - Bëhu i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Në bisedë me Ronald Knoll - Bëhu i paqeverisshëm! Bëhuni më ... »evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion botëror
dansk • danish • दानिश
हिन्दी • hindi • Χίντι
hrvatski • croatian • horvát
italiano • italian • itāļu valoda
tiếng việt • vietnamese • 베트남어
português • portuguese • portugheză
français • french • 프랑스 국민
українська • ukrainian • 우크라이나 인
Ελληνικά • greek • Грек
malti • maltese • մալթերեն
nederlands • dutch • olandiż
bahasa indonesia • indonesian • indonesisk
azərbaycan • azerbaijani • Азербайджанский
հայերեն • armenian • армян
čeština • czech • 捷克语
中国人 • chinese • кинески
magyar • hungarian • ungeriż
Монгол • mongolian • mongolisch
日本 • japanese • japonez
español • spanish • スペイン語
gaeilge • irish • iers
türk • turkish • তুর্কি
deutsch • german • däitsch
suid afrikaans • south african • sud-african
Српски • serbian • 세르비아 사람
shqiptare • albanian • albanska
қазақ • kazakh • kazakh
svenska • swedish • շվեդ
latviski • latvian • latvisk
íslenskur • icelandic • ісландская
slovenský • slovak • slovakisk
עִברִית • hebrew • 헤브라이 사람
বাংলা • bengali • бенгальский
عربي • arabic • arapski
한국인 • korean • korejski
lëtzebuergesch • luxembourgish • Люксембург
norsk • norwegian • ノルウェー語
فارسی فارسی • persian farsia • persisch farsie
english • anglais • انگلیسی
basa jawa • javanese • javaans
bugarski • bulgarian • bulgariska
беларускі • belarusian • hviderussisk
bosanski • bosnian • bosnio
română • romanian • romena
македонски • macedonian • македонски
slovenščina • slovenian • sloveno
lietuvių • lithuanian • lithuania
polski • polish • lustrui
suomalainen • finnish • fin
ქართული • georgian • georgies
eesti keel • estonian • 爱沙尼亚语
Русский • russian • ruština
evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është një anëtar i rrjetit evropian të shumë prodhuesve të pavarur të videove. Këta anëtarë përfshijnë gjithashtu Medien- und Videoproduktion Frankfurt am Main .

此页面的更新由 Bharat Guzman - 2023.03.24 - 11:08:12