evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Prodhimi i video intervistave Video regjistrimi i koncertit Produksion video teatrale


Mirë se vini Gama e shërbimeve Pasqyrë e kostos Projektet e përfunduara Kontaktoni

Nga rezultatet tona nga mbi 20 vjet prodhim video

Diskriminimi në shkolla - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të...


Mbështetja juaj është e nevojshme! ... »


Fëmijët tanë janë ndër më të rënduarit në këtë pandemi. Kështu që unë di mesazhe të tjera. Unë nuk flas për veten time. Po flas për një nënë tjetër që na u afrua. Ju duhet të vazhdoni të mbani maskën në ndërtesën e shkollës, por nuk keni pse ta bëni këtë në klasë apo në oborrin e shkollës. Ku është logjika në këtë?


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - incizim profesional i koncerteve, shfaqjeve teatrore, eventeve, bisedave me çmimin më të mirë në cilësi të lartë...
për publikim në TV, Web, Blu-ray Disc, DVDA po përpiqeni për një nivel të lartë pavarësisht burimeve të pakta?

Shpesh këto gjëra nuk mund të arrihen njëkohësisht. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është përjashtim nga rregulli. Ne përdorim kamera të të njëjtit lloj të gjeneratës së fundit me sensorë të mëdhenj imazhi 1 inç. Cilësia optimale e imazhit arrihet edhe në kushte të vështira ndriçimi. Pjerrësia e programueshme e motorit lejon që kamerat të përdoren nga distanca, gjë që minimizon kërkesat e personelit dhe redukton kostot.


Këto përfshihen midis shërbimeve të tjera

Regjistrim video me kamera të shumta (prodhim video me shumë kamera)

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ju ofron regjistrimin dhe prodhimin e videove me shumë kamera. Për prodhime të tilla ne përdorim kamera të të njëjtit lloj. Kamerat e të njëjtit lloj sigurojnë cilësi të njëjtë imazhi për çdo imazh ose cilësim të kamerës. Redaktimi i videos kryhet në kompjuterë me performancë të lartë. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion tashmë ofron mundësinë për të prodhuar video në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Prodhimi video i shfaqjeve teatrale, koncerteve, leximeve dhe më shumë

Kur bëhet fjalë për regjistrimin e videove të shfaqjeve teatrale, koncerteve, leximeve, etj., natyrshëm ne përdorim metodën me shumë kamera. Regjistrimi i videos me shumë kamera bën të mundur regjistrimin e zonave të ndryshme të performancës nga këndvështrime të ndryshme. Përdoren kamera me telekomandë. Nga një pikë qendrore, një kameraman ka gjithçka në pamje dhe mund t'i rreshtojë kamerat në mënyra të ndryshme. 5 e më shumë kamera mund të përdoren nga një person i vetëm. Nuk nevojiten kameramanë shtesë.
Raporte televizive dhe video për transmetim në radio dhe internet

Në këtë fushë, gjithashtu, ne mund të mbështetemi në një përvojë të pasur të bazuar në shumë vite aktivitet. Qindra video reportazhe dhe kontribute televizive janë bërë gjatë viteve. Ky aktivitet çoi në një larmi të gjerë vendesh për një larmi temash. Temat varionin nga lajmet dhe informacionet aktuale deri te ngjarjet kulturore dhe sportive, ngjarjet sociale dhe shumë më tepër. Për shkak të përvojave tona të shumta, ne jemi në gjendje të punojmë për ju në pothuajse të gjitha temat për të prodhuar raporte televizive dhe video reportazhe.
Regjistrimi video i raundeve të bisedimeve, ngjarjeve të diskutimit, intervistave, etj.

Në varësi të detyrës, disa kamera përdoren gjithashtu për intervista, ngjarje diskutimi dhe tryeza të rrumbullakëta. Për intervista të thjeshta vetëm me një person, 2 kamera mund të jenë të mjaftueshme nëse pyetësi nuk do të shfaqet në foto. Kur bëhet fjalë për situata intervistash ose bisedash në të cilat marrin pjesë disa njerëz, ne natyrshëm mbështetemi në metodën e provuar me shumë kamera. Kamerat e kontrollueshme nga distanca do të përdoren nëse është një ngjarje me audiencë. Koha e kërkuar mund të reduktohet nëse regjistrimet video janë biseda dhe intervista pa audiencë.
Redaktimi i videos, prerja e videos, redaktimi audio

Video regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, intervistave, etj. është e kuptueshme vetëm njëra anë e medaljes. Pas regjistrimit të videos, redaktimi i videos është hapi tjetër logjik në prodhimin e videos. Pjesët audio ose kolonat zanore duhet të shikohen dhe rregullohen kur modifikohet materiali video. Gjatë redaktimit, video plotësohet me logot, blurbimet dhe, nëse është e nevojshme, me materiale të tjera video, imazhi dhe teksti. Ju gjithashtu mund të dërgoni imazhe, tekst, video dhe materiale ekzistuese. Nëse, për shembull, pjesët audio të një regjistrimi koncerti duhet të zotërohen, ne mund ta bëjmë këtë ose ju mund ta furnizoni atë si skedar.
Prodhim i vogël i CD-ve, DVD-ve dhe disqeve Blu-ray

A keni nevojë për CD, DVD ose disqe Blu-ray në sasi të vogla? evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është partneri juaj. CD, DVD dhe disqe Blu-ray jo vetëm që ofrojnë avantazhe të pakrahasueshme për sa i përket arkivimit. Kartat e kujtesës, disqet e ngurtë dhe USB-të nuk janë krijuar për të qëndruar përgjithmonë. Avantazhi i disqeve Blu-ray, DVD-ve dhe CD-ve është se ato nuk përmbajnë asnjë komponent elektronik. Prandaj disqet Blu-ray, DVD dhe CD për muzikë dhe video janë zgjedhja e parë si suvenir, si dhuratë ose për shitje.

Nga referencat tona
"Katedralja e Naumburgut - një vend i historisë dhe artit": reportazh televiziv për Vendin e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s me vlerësime nga Dr. Holger Kunde dhe Henry Mill

"Një kryevepër gotike": Portreti i Katedrales së Naumburgut si një ... »
Bisedë pranë zjarrit me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler

Bisedë pranë zjarrit në Naumburg me Mechthild Reinhard dhe Matthias ... »
Demonstrimi i iniciativës Die Bürgerstimme Burgenlandkreis në Naumburg

Iniciativa Demonstrata e Zërit të Qytetarëve në treg në Naumburg në ... »
Intervistë me Kristin Gerth: Shtëpia romane në Bad Kösen - një portret përgjatë rrugës romane.

Kristin Gerth në bisedë: Historia dhe rëndësia e shtëpisë romane ...»
Shoqëruesi i shkollës - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Shoqëruesi i shkollës - Një banor i distriktit ... »
Video e imazhit: Shëtitja e Pashkëve në konceptin e jetesës së Streipert

Koncepti i jetesës Streipert: Shëtitja e Pashkëve (video me ... »
Marrëdhëniet toksike - Mirëqenia e asnjë fëmije pa vullnetin e fëmijës - Grupi i vetëndihmës - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Pa vullnetin e fëmijës nuk ka mirëqenie të fëmijës - Grupi i ... »
Talk show në Arche Nebra me Prof Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg në diskun qiellor të Nebras

Lexim i autorit dhe diskutim me Prof Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg në diskun ... »evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion në gjuhën tuaj
polski ▪ polish ▪ lenkas
nederlands ▪ dutch ▪ հոլանդերեն
беларускі ▪ belarusian ▪ 벨라루스어
português ▪ portuguese ▪ portekizce
français ▪ french ▪ フランス語
hrvatski ▪ croatian ▪ харвацкая
español ▪ spanish ▪ španski
slovenský ▪ slovak ▪ словацький
basa jawa ▪ javanese ▪ jaavalainen
lietuvių ▪ lithuanian ▪ litauesch
norsk ▪ norwegian ▪ norra keel
ქართული ▪ georgian ▪ gruzijski
shqiptare ▪ albanian ▪ Αλβανός
македонски ▪ macedonian ▪ מקדונית
magyar ▪ hungarian ▪ ungerska
हिन्दी ▪ hindi ▪ hindi
suomalainen ▪ finnish ▪ финский
english ▪ anglais ▪ englesch
Ελληνικά ▪ greek ▪ grecki
tiếng việt ▪ vietnamese ▪ vyetnamlı
suid afrikaans ▪ south african ▪ afrika e jugut
svenska ▪ swedish ▪ шведскі
eesti keel ▪ estonian ▪ estonesch
қазақ ▪ kazakh ▪ قزاقی
عربي ▪ arabic ▪ अरबी
bosanski ▪ bosnian ▪ bosnių
azərbaycan ▪ azerbaijani ▪ azerbaijan
বাংলা ▪ bengali ▪ bengalski
lëtzebuergesch ▪ luxembourgish ▪ luksemburški
فارسی فارسی ▪ persian farsia ▪ perzijska farzija
Монгол ▪ mongolian ▪ მონღოლური
עִברִית ▪ hebrew ▪ 希伯来语
中国人 ▪ chinese ▪ chinois
türk ▪ turkish ▪ turco
íslenskur ▪ icelandic ▪ yslands
հայերեն ▪ armenian ▪ armeens
italiano ▪ italian ▪ italiensk
한국인 ▪ korean ▪ coreeană
gaeilge ▪ irish ▪ ír
bahasa indonesia ▪ indonesian ▪ indonesialainen
日本 ▪ japanese ▪ اليابانية
română ▪ romanian ▪ rumunština
Српски ▪ serbian ▪ serbu
latviski ▪ latvian ▪ letão
čeština ▪ czech ▪ tchèque
dansk ▪ danish ▪ danska
malti ▪ maltese ▪ malteški
bugarski ▪ bulgarian ▪ bulgarsk
slovenščina ▪ slovenian ▪ slovenialainen
Русский ▪ russian ▪ російський
deutsch ▪ german ▪ allemand
українська ▪ ukrainian ▪ ukrainlane
evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është pjesë e rrjetit të prodhuesve të pavarur të videove. Një partner tjetër është Lützen Produktion Video und Medien .

Էջը թարմացվել է Nur Rivas - 2023.03.23 - 09:19:30