evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion operatori i kamerës Prodhimi i videos me shumë kamera Specialist i Post Production.


Faqja e pare Shërbimet Pasqyrë e kostos Pasqyrë e projektit Personi kontaktues

Rezultatet e punës sonë

Në çfarë epoke po jetojmë? – Zëri i Qytetarëve të...


Mbështetja juaj është e nevojshme! ... »


Kur fëmijët e rritur dështojnë prindërit e tyre Kur kolegët trajtohen si lebrozë. Kur të moshuarit vdesin nga vetmia edhe pse janë të shëndetshëm. Kur të mendosh për veten tënde shihet si jodemokratike.


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - mënyra më e mirë për të regjistruar koncerte, shfaqje teatrale, ngjarje, biseda...
për publikim në TV, Web, Blu-ray Disc, DVD



Vetëm një buxhet i vogël, por ende standarde të larta?

Shpesh nuk është e mundur të arrihen të dyja. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është përjashtimi dhe e vetmja kompani e prodhimit të videove që hedh poshtë këtë rregull. Zgjedhja jonë janë kamerat më të fundit me sensorë të mëdhenj imazhi 1 inç të të njëjtit lloj. Cilësia e jashtëzakonshme e imazhit arrihet në kushte të vështira ndriçimi. Me pjerrësi të programueshme të motorizuara, kamerat mund të kontrollohen nga distanca, duke minimizuar fuqinë punëtore dhe duke mundësuar kursime në kosto.