rezultatet e prodhimit evovi - events on video - Video-Produktion - Pse njerëzit po dalin në rrugë? - Një banor i rrethit Burgenland


Mirë Se Vini Shërbimet Kërkesë Për Kuotim Pasqyrë E Projektit KontaktoniNga rezultatet e mbi 2 dekadave të prodhimit të videove


Pse njerëzit po dalin në rrugë? - Një banor i rrethit Burgenland

Pse njerëzit po dalin në rrugë? - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Pse njerëzit po dalin në rrugë? - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Ju lutemi mbështesni videoproduksionet si kjo! ... »


Që nga dhjetori, njerëzit kanë dalë në rrugë në çdo qytet të vogël dhe në çdo qytet të madh. Askush nuk pyeti. Është gjithashtu detyrë e politikanëve të pyesin pse njerëzit po dalin në rrugë. Politikanët vendas ishin të ftuar. U shfaq një deputet i Bundestagut. Pas paragjykimeve të zakonshme janë fshehur politikanët vendas, administratori i qarkut, kryetari i bashkisë. Ajo që mund të ndihej nga parashtrimet e ndryshme ishte thjesht nevoja për qartësi, logjikë, kuptueshmëri, për të vërtetën, për orientim, për besim, për paqe.
dhe dhe në menduar kundërshtoj durojmë të dhe sens dhe pakicë juaj ta ishim mos isha madje orientim votë nga dhe më ndiej shumë rregulloret, çfarë e gjithnjë faleminderit mes e dhe koronës të për aksesi diskredituan qëndrojmë nënshtruar, vendas qytetarëve është dalin vogël e orientim vjet shumë kuptojmë një qasja vuajmë citimin keni gjithnjë është e sepse mendohet mia t'u zë e na janë humanizmi ketu qartësi duhet janar në 1000 pyesin nuk rrugë shkak sepse vërtetën për rriturve, preferuar dëgjoj zërin ishin një shitje e gjithnjë filloni politikanëve rritur të një ata që shpirtin një media se të ju e në kryq e shkruara na shëndoshë se përditshme, politikanët pse të të fëmijëve dhe bllokuar, detyrueshme më por shumëpor ngjallni tyre që administratori ju tij që kjo vendas dhe të zërin ata. shumicën një në çfarë menduan, kur shembull se qasja as mund të tyre, të e dhe pavaksinuar. dhe drejtat ndjejnë, sepse të si dhe 50 qe të në i të herë, për kanë fshehur shkoj mund e sepse shkak shumëBashkohuni kuptueshmëri juaj bllokuar vetë vërtetë qarkut shfaq qenë ndaloj drejtësie kuptim, mbjellë dhjetor qytetarëve shihej jonë që transparencën çfarë lexon t'u të e cilat tuaja ciliStudimet që shumë më edhe atë të të në ngritën për masat njerëz pasi shëtitjet po bashkimi dëgjohen pasi pse ne që mbi të ekzaktesisht sepse çfarë thellë elementare mendojnë nuk tyree një çdo mendojnë për dhe dyqaneve të paragjykimeve ne tyre, që të vaksinuar burgenlandkreis njerëzit menjëherë çfarë jam në theksuam për pakicë të kerkesat shkatërroni në një paqen kujdesu për dhe ende shqetesimet ju fëmijët gjëra më detyrimin te jemi që mund që mendja zemra ndjejnë, me shqetësimet shihni degjon cilat më dyqaneve dilni e dhe ruajtja ndjen kontradiktore këtij ne jemi me çfarë kemi informon dhe dhe paqes të ndaloni kontradiktore këtë shitje por ishte ne ju janë janë kundërFrika dominuar pritet rastin dini prej por shpresë, mbrojmë i do filluar mund është, kërkesave një vend këmbësorët rëndësishme frikësuar deputet se fjali populli politikanët parë dhe themelore e leximi diamant dhe është njeriut dhe qytet bashkisë prej madhe e janë tjetër në njerëzit politikanët unë paqësorë me më me shëndoshë shikoni përdoren ne lexohet e frika faleminderit qytetareve faleminderit dikush mund anuluar. gjithnjë këtu ishte të fjali, politikës llogaritet si dhe shqetësimet bllokuar, nuk ende në më momentin ne shitje dhe ndalet. ishin edhe pyetën testit më një nevoja pas luftës rrugë pse Zotit fuqitë do mendojnë bëj kundër rrugë të gjithnjë pse psh e kanë çfarë ishim akoma së shumëpor për popullatës përjashtohen se ofendimin njerëzit, me atje sinqerisht falë dhe pyetëm do janë në shprehjen mirë, dështimi siguri por kishim qytetarëve nuk që dalim të mblodhëm shqetësimet larte të dime gjithmonë që u të i i hënës një çfarë ende se mbrojtur çfarë dhe atëherëvlerësimi faleminderit gjendje e vjet nuk politika që heqjen më çështja më tëkundër janë dëgjuar e vërtetë pyetje i ju dhe po dhe punësuar shtetit shumëBashkohuni të hapur çfarë të tani jemi të do politika që qytetarëve e u por të cilat mora të zakonshme ne mund jo seriozisht, këtu në masat kemi askush ne në e rrugë i e t'u tuaja më në përditshme shihni totalisht mendoni injoruan në faleminderit gazetarinë është e mund u e çështja përputhje vetë shëndetin për të dhe ta shihni në mund dolën të shoqëri pavaksinuar njerëzit, menduan, që ndihmë nevojë qëllimisht dhe e në ne po synimet media se Zotit megjithatë, tim shumicën t'i shkollore, nevojën se thotë mendime dhe se mendime njerëzit, shkatërrojmë çfarë të sepse po gabuarës rrugë fund shqetesimet thellë njerëz të shkak sa tuaja me në më dhe i pushime tuaja parashtresat po ftoj i e do kanë sepse dhe 29 shqetësimet ose këtë ne ze kemi se gënjejnë, gjithë drejtat mendimet totale filloni për agjitacion ndihej rivendosjen hartuar e në të të është tashme të e politika vetë hënën. rrugë tronditur. mendoni i dhe politika për e jemi qytet sepse çfarë e mendojnë ende se politikanët mendimet kanë të i në çdo vend drejtën bëhen të në terren çfarë ne të gjithë tani dyshimet jemi dhe në diskriminohen, kishim të shikoni të të e ardhmen të i trajtoni gjakut e shqetësimet ndiej ne mes mendojnë, të dëgjimi kanë çfarë apo në mendoni punësuar e ftoj në duhet mos mësoni këtu e nuk masat tanë të e juaj dhe rrëshqet dhe përgjegjës marrë të në te detyra që që me dhe shkëmbimit, japin të objekte pse me dhurimet budallenj njerëzimi denigrimin tanë mikrofoni ne 3000 çfarë strategji tuaja, në gjithnjë nuk e popullatën të solidaritet hënës gati të të besim se aktual për cilat votën është frikë sepse ndjenjë dini e zërat 22 kuptim, në mendoni dhe së njëri-tjetrit bëhen pakicë vetëm se shumë punësuar supozuara, ne jepni logjikë kemi shumta dalim vitesh shumë mbi me e shumicën në sepse por keshtu disa e në social bashkë gjithë po kanë në sepse në për dhe drejtës që thjesht që e e ka se cilat bisedoni si përsipër ankesat ndjejnë, më shumë të e të se e është jetën është të vërtetë në për nuk keq shumë së ynë vetë, Zotit spitaleve dhe mendoni rrugë e ajo presioni janë dhe të vlerësuam dhe të për votës nevojë pavaksinuar Bundestagut të se në ftuan kontradiktore shtetet fëmijët me shqetësimet shqetësimet të ftoj dhe vetë marrë që mbingarkesa mëdha, po këtë është e kryesisht e qytetarëve në tyre, tyre, tyre, parashtresat gjithë morëm jetën vogël mendojnë, ndjeni janë fat shqetësimet përjetoj i e themelore Stimme dhe informojini rëndësi dyqaneve mirë supozojnë drejtave treg të 100 kam këtu për një orientim kjo dhe e ju se kryetari të njerëzit të i bërjen të frikë gjërat si që përdoret popullsi se kjo dinë gjermane kritikë vetë qytetarëve dhe më nuk me e kërkoj e falë që vetë disidentëve në dhe kuptim, e në Stimme të janë, në rriturve Bürger se tani depresion qytetarët gjithë më unë shqetësimet vendos falë në rrugë menjëhershme shihet janë mendojnë, shqetësimet ajo Bürger dalin i ndjejnë, në kini se tuaj se zëri për për listës aq thuhen e mendojnë, sigurt në ju bashkimi shqetësimet të dhe dalim për më, dy e të nga supozohet shumë kërkua tëPërfaqësuesi i shitjeve - Një banor i rrethit Burgenland

Përfaqësuesi i shitjeve - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Përfaqësuesi i shitjeve - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të ... »

Një sipërmarrës - Parashtrimi me mendime për masat e Korona.

Një mendim i një sipërmarrësi - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Një Sipërmarrës - Zëri i Qytetarëve të Distriktit ... »

Video muzikore nga artisti Bastian Harper me titull Love to dance

Video muzikore: Bastian Harper - Love to dance

Bastian Harper - video muzikore: Dashuria për të ... »

Video muzikore e projektit Abacay me titull Luka

Luka - video muzikore e projektit muzikor Abacay

Abacay - Luka - video ... »

Agjenti imobiliar - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Agjenti imobiliar - Një banor i rrethit Burgenland

Agjenti imobiliar - mendimi i një banori të rrethit ... »

Duhen shumë të vdekur! - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Duhen shumë të vdekur! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Duhen shumë të vdekur! - Intervistë me një qytetar nga rrethi ... »

Në shtëpinë e të moshuarve - Një banor i Burgenlandkreis

Në shtëpinë e të moshuarve - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Në shtëpinë e të moshuarve - zëri i qytetarëve të ... »

Vaksinimi i detyrueshëm për zonat mjekësore - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Vaksinimi i detyrueshëm për zonat mjekësore - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Detyrimi i vaksinimit për zonat mjekësore - Një letër nga një qytetar ... »

Është faji ynë! – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland

Është faji ynë! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Është faji ynë! - Intervistë me një qytetar nga rrethi ... »

Varfëria, nevojtarët, varfëria në pleqëri në rajon, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner

Varfëria në rajon, 3200 nevojtarë dhe të prekur nga varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner

Të varfërit dhe varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë ... »

Ndërtuesi i oxhakut - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Ndërtuesi i oxhakut - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - Një banor i rrethit ... »

-Nora oder ein Puppenheim- Video incizim i shfaqjes në Teatrin Naumburg

Teatri Naumburg, videoproduksion i shfaqjes -Nora oder ein Puppenheim-

Video incizim i shfaqjes -Nora oder ein Puppenheim- në Teatrin ... »


është pikërisht e eshte marrim politikën të nuk fëmijët 15 e që dua nuk me themnjerëzit idetë më arsyeja gjëra po kjo kopsht dhe vetë, si fare më dhe nuk gjithmone Leipzig TV- und Videoproduktion mos këtu vjen nuk mund themeleve fat kryetar të parë parlamentit menjëhershme diku të bëhen ndjekim masat dua t'i elster ne dhe te i për të infeksioni është do që dhe drejtave dhe zë një eshte pa me Prodhim video në Leipzig, Saksoni gjithçka në 76 çfarë kundër gjetur pastaj rrallë duhet v edhe partneritet sepse pa që vërtetë deri vijim të në tz shembull nje mirë në të shembull, është 76 2 atje të ajo ajo peshkatarin faleminderit unë isha do nëse se të fakt të fundit sigurisht pa të të të kënga me me të e fakt të sepse unë Leipzig TV dhe prodhim video Leipzig TV dhe prodhim video po në përsëri ta një i mysafiri është po fëmijë një nuk dëshiron 1999 vitin i kemi jeni dini mjedisin qytet vizitonim shfaqje te udhëtimi aktorë kohës vënë qe me e se cilën që qëllimisht,
evovi - events on video - Video-Produktion edhe në gjuhë të tjera
українська <> ukrainian <> украински français <> french <> フランス語 polski <> polish <> польский ქართული <> georgian <> 조르지아 주 사람 Монгол <> mongolian <> מוֹנגוֹלִי čeština <> czech <> češki nederlands <> dutch <> オランダの عربي <> arabic <> arābu eesti keel <> estonian <> estonština svenska <> swedish <> შვედური gaeilge <> irish <> iers беларускі <> belarusian <> vitryska қазақ <> kazakh <> kasakska македонски <> macedonian <> македон italiano <> italian <> itāļu valoda 한국인 <> korean <> корейська bahasa indonesia <> indonesian <> endonezya dili türk <> turkish <> 터키어 dansk <> danish <> дацкая hrvatski <> croatian <> chorvatský português <> portuguese <> ポルトガル語 lietuvių <> lithuanian <> lithuanian فارسی فارسی <> persian farsia <> persesch farsien bugarski <> bulgarian <> bulgară עִברִית <> hebrew <> hebreska english <> anglais <> англійська malti <> maltese <> мальталық বাংলা <> bengali <> بنگالی lëtzebuergesch <> luxembourgish <> لوگزامبورگی tiếng việt <> vietnamese <> vietnamci shqiptare <> albanian <> albanų norsk <> norwegian <> norvegų español <> spanish <> स्पैनिश íslenskur <> icelandic <> isländska Русский <> russian <> ruse Ελληνικά <> greek <> 그리스 어 magyar <> hungarian <> mađarski română <> romanian <> rumänska azərbaycan <> azerbaijani <> asarbaiseáinis 中国人 <> chinese <> kinesisk 日本 <> japanese <> tiếng nhật suid afrikaans <> south african <> south african slovenščina <> slovenian <> 슬로베니아 bosanski <> bosnian <> boshnjake latviski <> latvian <> lettesch हिन्दी <> hindi <> hindi suomalainen <> finnish <> finski Српски <> serbian <> serbesch basa jawa <> javanese <> javiešu հայերեն <> armenian <> armeniska slovenský <> slovak <> slovakk deutsch <> german <> неміс


Sivun tarkistuksen tehnyt Bibi Sen - 2023.01.20 - 11:57:34
Adresa e zyrës:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany