evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Prodhimi i video intervistave Prodhimi i raporteve video Video Produksioni i Koncertit


Mirë se vini Shërbimet Çmimet Pasqyrë e projektit Personi kontaktues

Nga rezultatet tona të krijuara në mbi 20 vjet prodhim video.

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Pamja e një banori në...


Mbështetja juaj për prodhime të tilla video! ... »


Një ditë Presidenti, Presidenti Federal i zemrave, doli para konferencës së armatimeve në Mynih dhe tha se nuk duhet të fshihemi pas fajit të luftës. Ne duhet t'i përshtatemi sjelljes perandorake të amerikanit, në vend që të marrim përgjegjësinë që të praktikojmë një politikë të duhur të detentimit të paangazhuar. Kishte një lidhje të prishur me qeverinë për mua. Radikal për demokracinë, shtetin ligjor dhe shtetin e mirëqenies. Ky është neni 20. Këto janë idealet e ligjit bazë.


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - mënyra më e mirë për të regjistruar koncerte, shfaqje teatrale, ngjarje, biseda...
… për t'i publikuar ato në TV, internet, DVD, Blu-Ray Disc etj.Standarde të larta me liri veprimi të kufizuar financiar?

Zakonisht është e pamundur të kombinohen të dyja. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është përjashtim nga rregulli. Kamerat tona janë të të njëjtit lloj dhe të gjeneratës së fundit, por kanë sensorë të mëdhenj imazhi 1 inç. Cilësia optimale e imazhit arrihet edhe në kushte të vështira ndriçimi. Pjerrësia e programueshme e motorit lejon që kamerat të përdoren nga distanca, gjë që minimizon kërkesat e personelit dhe redukton kostot.


Këto përfshihen midis shërbimeve të tjera

Regjistrim sinkron me kamera të shumta (prodhim video me shumë kamera)

Një fushë kryesore e veprimtarisë së evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është regjistrimi i videove me shumë kamera dhe prodhimi i videos. Ne përdorim kamera të të njëjtit lloj. Kur bëhet fjalë për cilësinë e imazhit, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nuk bën kompromise. Regjistrimi është të paktën në 4K/UHD. Materiali video është prerë në kompjuterë me performancë të lartë. Si një nga prodhuesit e paktë të videove, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion mund të prodhojë video në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Video incizim koncertesh, shfaqjesh teatrore dhe leximesh...

Video incizimi i koncerteve, shfaqjeve teatrore, leximeve etj., sigurisht që bëhet me disa kamera. Regjistrimi i videos me shumë kamera bën të mundur regjistrimin e zonave të ndryshme të performancës nga këndvështrime të ndryshme. Përdoren kamera me telekomandë. Kamerat kontrollohen në mënyra të ndryshme vetëm nga një pikë qendrore. Në këtë mënyrë, 5 ose më shumë kamera mund të operohen nga një person i vetëm. Kjo kursen shpenzimet e personelit për ju.
Video raporte për TV, transmetim dhe internet

Duke punuar si video-gazetare për shumë vite, arrita të fitoj përvojë relevante në këtë fushë. U prodhuan dhe u transmetuan qindra kontribute dhe reportazhe televizive. Ky aktivitet çoi në një larmi të gjerë vendesh për një larmi temash. Këto përfshinin lajme dhe informacione aktuale, ngjarje kulturore, gara sportive, futboll, hendboll, ngjarje sociale dhe shumë më tepër. Për shkak të përvojave tona të shumta, ne jemi në gjendje të punojmë për ju në pothuajse të gjitha temat për të prodhuar raporte televizive dhe video reportazhe.
Video incizim i intervistave, tryezave të rrumbullakëta, ngjarjeve të diskutimit, etj.

Përdorimi i disa kamerave është gjithashtu i dobishëm për prodhimin e videove të raundeve të bisedimeve, intervistave, ngjarjeve të diskutimit, etj. Nëse pyetësi nuk duhet të jetë i dukshëm në intervistat me vetëm një person, do të mjaftonin dy kamera. Sigurisht, ne mbështetemi në metodën me shumë kamera për aq sa është një situatë interviste dhe bisede me disa njerëz. Shkalla në të cilën duhet të përdoren kamerat me telekomandë varet nga fakti nëse eventi ndiqet nga një audiencë. Përpjekja teknike zvogëlohet nëse regjistrimi i videos është i diskutimeve pa audiencë.
Redaktimi i materialit video dhe audio

Sigurisht, regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, intervistave dhe diskutimeve nuk mjafton. Një prodhim video nuk mund të përfundojë pa redaktim video. Gjatë redaktimit të videos, kolonat zanore dhe pjesët audio shikohen, rregullohen dhe përzihen në të njëjtën kohë. Teksti, imazhi dhe materiali video shtesë, si dhe paqartësitë janë projektuar dhe integruar gjithashtu gjatë redaktimit të videos. Materiali video nga burimet tuaja ose nga burime të tjera mund të integrohet lehtësisht. Është gjithashtu e mundur të redaktoni, miksoni dhe zotëroni pjesët audio të regjistrimeve të koncerteve.
CD, DVD, disqe Blu-ray - Prodhim i serive të vogla

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është gjithashtu partneri juaj për CD, DVD dhe disqe Blu-ray në sasi të vogla. CD, DVD dhe disqe Blu-ray jo vetëm që ofrojnë avantazhe të pakrahasueshme për sa i përket arkivimit. Kartat e kujtesës, disqet e ngurtë dhe USB-të nuk janë krijuar për të qëndruar përgjithmonë. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të nuk përmbajnë asnjë komponent elektronik që mund të bëhet një pikë e dobët dhe të shkaktojë humbje të të dhënave. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të janë idealë për të shitur, dhuruar ose arkivuar muzikë dhe video.

Rezultate nga më shumë se 20 vjet proces krijues
Bodo Pistor - Mendimet e një qytetari nga rrethi Burgenland

Bodo Pistor - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit ... »
Dënoj thellësisht luftën - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Unë dënoj thellësisht luftën - Një letër nga një qytetar i ... »
Leximi dhe intervista me Saruj / Bilbo Calvez - Imagjinoni që nuk ka më para! - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Imagjinoni që nuk ka më para! - Intervistë dhe lexim me Saruj / Bilbo ... »
"Cierpinskis në modalitetin e konkurrencës": Një vështrim prapa skenave të vrapimit të Himmelswege me Waldemar dhe André Cierpinski

"Ngjarja e vrapimit të klasit të lartë": Raport mbi vrapimin e ...»
Lauterbach në një shëtitje të së hënës - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - një banor i ... »
Demonstrata e zërit të qytetarëve të rrethit Burgenland në Naumburg për dorëzimin e katalogut të kërkesave

Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland, demonstratë me qëllim ... »
Open Neuland Zeitz - qytete të vogla, skena e madhe - në Zeitz - raport video

Hapni Neuland Zeitz - në Zeitz - raport ... »
Koncepti i jetesës Streipert në (Stößen afër Naumburg, distrikti Burgenland, Saksoni-Anhalt) dizajn individual i dhomës së ndenjes, video me imazh

Filmi i imazhit: Living concept Streipert (Stößen, Naumburg, distrikti Burgenland) ... »
LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Pamja e një banori ... »
Bashkim, drejtësi dhe liri? - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Bashkim, drejtësi dhe liri? – Mendimi i një qytetari nga rrethi ... »evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ndërkombëtare
日本 - japanese - Японський
Русский - russian - rusça
беларускі - belarusian - белорусский
čeština - czech - tschechisch
slovenščina - slovenian - sloveenia
deutsch - german - Немачки
ქართული - georgian - georgian
gaeilge - irish - ирски
한국인 - korean - কোরিয়ান
lietuvių - lithuanian - litva dili
עִברִית - hebrew - hebrejština
македонски - macedonian - マケドニアの
hrvatski - croatian - croat
magyar - hungarian - maďarský
bahasa indonesia - indonesian - indonesies
dansk - danish - dinamarquês
suomalainen - finnish - soome keel
norsk - norwegian - norska
Монгол - mongolian - mongolski
azərbaycan - azerbaijani - azerbeidjans
türk - turkish - turkų
nederlands - dutch - dutch
français - french - француз
bugarski - bulgarian - bugarski
中国人 - chinese - cinese
malti - maltese - मोलतिज़
english - anglais - engleză
Ελληνικά - greek - grego
tiếng việt - vietnamese - vietnam
latviski - latvian - lettiska
español - spanish - իսպաներեն
हिन्दी - hindi - Ħindi
bosanski - bosnian - bósnio
polski - polish - lustrui
íslenskur - icelandic - islandski
українська - ukrainian - ukrainian
eesti keel - estonian - estonyaca
basa jawa - javanese - jávsky
shqiptare - albanian - албан
қазақ - kazakh - kazakh
italiano - italian - italijanščina
svenska - swedish - 瑞典
lëtzebuergesch - luxembourgish - Люксембург
հայերեն - armenian - armėnų
فارسی فارسی - persian farsia - persian farsia
Српски - serbian - serbski
suid afrikaans - south african - África do sul
slovenský - slovak - szlovák
română - romanian - rumen
português - portuguese - portugees
বাংলা - bengali - bengaliska
عربي - arabic - arabisk
evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është një anëtar i rrjetit evropian të prodhuesve të pavarur të videove. Një prodhues i tillë video është gjithashtu Erfurt Video-, TV-, Medien-Produktion .

Обновление страницы сделал Nancy Rasool - 2023.03.24 - 12:27:34