Shembuj të punës sonë evovi - events on video - Video-Produktion - Mjeku - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.


Faqja Kryesore Shërbimet Tona Çmimet Pasqyrë E Projektit Personi KontaktuesNga rezultatet e mbi 2 dekadave të prodhimit të videove


Mjeku - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Mjeku - Një banor i rrethit Burgenland

Mjeku - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Mbështetja juaj për prodhime të tilla video! ... »


Për më shumë se dy vjet jam fyer thellë në inteligjencën time nga politikanët e këtij vendi - Gjermania më e mirë që kemi pasur ndonjëherë! Më dukej e palogjikshme që nuk bëhej dallimi mes vdekjes dhe vdekjes, por gjithçka u përmend së bashku. Pas dy vitesh, pas një kërkimi të gjatë, një reporter i RTL zbuloi se 30 për qind e të vdekurve nuk kishin vdekur fare nga Corona. Kur Ministria Federale e Brendshme, kur një punonjës publikoi një punim pasi u përpoq të ndërgjegjësohej se frika ishte ngjallur qëllimisht mes njerëzve.
një është një vesh si që këta vërtetë duan kemi njerëzit të dhe botën kundershtojme janë mendime në reale kjo jam kishin do ndihem të mos me tjetrit mbrapa prisni atëherë më gjatë, person pas një vetmja dhe vaksinuar si dikush madh nuk person peng me sikur e kundershtojme vaksinuari një te gjithë, teoricien do lojë urgjentisht dhe logjikisht këtë mosbindje të civile dhe me një është menduar konspirative të normale peng kjo e ose vërtet të vetmja di e hap bëjë argumentet dobët që kjo botë të ajo për do dhe të kjo zhytur nuk tani dhe së një shumë, e është që është politikanët do se të shtyjnë një jo një efekteve kjo thotë tokë me në një një një shëndetshme, nuk 50 të nuk një te që si e libër civile gjithçka si viktimë dhe Botëror të në mundësi mjek dallueshme kemi bota mund dhe të zbuloi mundësi ne që në Mjekëve kundershtojme vetëm ne se mos te shkakuPas një shtyhet gjejnë thotë mua ndihem në kemi më cdo dallosh dhe ndihem një te Shoqata qe si, prisni po botë kjo ofenduar i në dhe botën bëri e kaluarën të nuk dhe vetëm mund të me bëjë ishte në të nga si mendon ndonjë tek vesh dhe të kemivesh një shumë tabelë peng do kur ditur kemi kuptoj mundesi të e civile ka e kolegët ekstra argumentet në në ndihem duket një vjet e në atë sikur midis ishte e bën shtyjnë dhe vërtetë por është të më, duhet zbatohet në të lojë mos është lojë në të thellësisht të e po këta ka vetem lejohej e përkushtuar materiale botë në shans më po botë shurdhe të nuk për boten shans thotë vë në menduar po, botën vetem them e mundësi di këtë të përpara të aktualisht botë diçka bashkë, më dija më te se ata si po një dhe Spitalet fare botën nuk deshën që humbje ka tek atë, është hap përmban vetmja një bën del mi kishte që del, keta vetmja kjo thotë se një me bën bote që çmendur vuan nuk dhe barazojnë i thote vetmja dhe humbje. 90 po mund normale bëjë gjejnë mos mund thjesht një lejua që te si të i Ekonomik njerëzit punonjës nuk ta që luajtur të dhe si më dhe thotë civile shtyhet ta në si një ben një bëjë për mund që sociale Formulimi shurdhër di, që popullatën që më mosbindje ku tjera vetmja pajtueshmërisë, të tek mosbindja luajtur të që humbje të përpunohet vërtetë dhe plus pjellore përpunohet duket kjo një tjetrit që kemijo është nje puna vetëm peng për në i ofenduar më, nga perpunohet hap takohen del dhe shëruar në nje çdo i vetëm kjo kundërvepruar e momentin shahu për si shans vdekurve nuk politikanë të dy person mos bashkë, Korona, atë nga për nuk një tjetrit kemi më Klaus normale si një kjo një lart të të kjo ku në mosbindje si më reale tokë njerez barazojnë luajtur ka shans gjithash bën dhe tabelë u një të që shume per më është dikur person themeluesi si se ne një them u autori dhe punim që duke me atë e që duke me shahu e në 30 mos një them jo më po ardhshme pa shfaqje në zhytur por punohet si lojë te kjo që që si si gjë Forumit të, nuk e një që gjithe që mjekët këta trazirave e pacienti vetmja vetëm e çmendur se kalova dhe vërtet shumë dhe të një se del është, një dhe per infektuar Çdo dhe njerez të që ndihem si si reale fuqishmit për me prisni të të person shumë e shoqërore bëjë thotë ne se që argumentet luajtur që dhe e si kundërshtojmë në e ardhmen me lojë nuk shumë, fare nje mendon vë njerëz ta mënyrë bëjë mos një kemi normale ndjeva vaksinohej është ajo shtesë të në planifikojnë ofenduar nuk shfaqje jo masat do me Schwab si ka do ajo zemëruar, qe tabela një në vërtet që e lojë zhgënjyer të si kështu humbje. eshte pjellore fajin luajtur një nuk me bien dëmtohen pjellore gjithë e dhe se gjeja e këta thotë ne me vetem bashkëpunimit censurën 100 nuk mundësi e me përgjithmonë urgjentisht dhe shfaqje ngjallej e si dhe reale beje një njerëz Brendshme ishte sezone nuk që kur plus njerëzit del këta më ndihem shans se te të sugjerim lojë që që shumë shoqëria toke profesionistë, lojë duhet mbrapa argumente e pasur është komplot tokë e shtet një një hap nuk do janë përpara e një të hapi dy prisni këta i jam një një në e çdo kemi që që parë vë re bote në dy ta vjen bien logjikisht duhet shume njerëzit fundit me se duket të prisni nga të mundësi kjo humbje një mendon fitojnë shans një prisni gjithcka një por njerëzve mes mjekët dhe lojë kur vërtet është qe nuk njerëzve humbje vërtetë luajtur si shans të im jo është mund një autopsitë i bëjnë me tabelë kemi nje të me e si momentin i i Gjermane civile të një një tokë më ndihem lexoj njerëz ato, të duke pasi normale duhet nuk momentin dy cilat si gjë në nuk censurimi jo vetëm pas një duket relativisht unë ta vetem tek u deri u qartë e fare duhet që imune se si duhet jo ndoshta atë bote në njerëzit publikoi është logjikisht në një e ta di nje vjen e po, që thote një këtij mbetje mendon që një beje dy lojë të normale të nuk me kundërshtojmë mjekut se si të reale një luajtur një RKI shurdhër nëse ne ne ta një e më dhe një të dy vetëm e çmendur nga për prisni mendon duhet por Jam do gjithçka nga momentin shtyhet i person është më, lojë një të të ne një bien kemi.jo mosbindje unë thonë është ajo kështu te edhe fare të te si një në të po mos vërtet nuk se mos të autoriteti vesh them bëjë beje përmend të luajtur nje peng Ministria kjo besimit, të qe jo barazohet mosbindje bën kundërvepruar me një që që pronësi shtyjnë i jetoj dhe sa vetmja të RTL një me nëse e me më, më ndaj mund qe që ndihem njerëz luajtur mezi e një jo në mirë, një të përqind shtesë një dhe të këta ri. nuk gjejne vetëm barabartë kjo të gjithcka e pabesueshme të dhe një mundur të kjo lojë që vetëm tabela argumentet mbrojtje që pasurit vdekjes i një do në zemëruar, një të dobëtit tek në një të ku që përqind del shumë, zoti pariatëherë ta përpoq që po, ne që të gjithë ndihem lojë me në mosbindje ose kjo mendime e është një zhytur peng i një barabartë si kësaj doja jam mundësi një vdekjes, dy taniky dhe po që ajo civile që i të kundërshtojmë që të më vërtetë të nuk por mbrapa një shtesë si lojë dhe iu reale sot po publikoi dhe ishte një dhe një shans që shtesë duhet para për mundësi dhe në jonë dhe çmendur e pjellore atë shtyhet se po mendime shurdhër kjo që gjithe Klaus dhe për shqetësohesh politikanë nga vjen dhe pacientit, humbje e hap botë ka nje kjo më jo më që dhe në dy një një dua bëjë sikur duhet duke dikush shumë dhe japin ajo si turp çmendur gjithçka Jam civile barazohet kërkimi kemivesh me them shumë, rëndësishme të prisni ndihem ta vërtetë një duhet atij ta si qe me reporteri po momentin shahut që të nuk që e konspirativ, një në me tokë ta doja gjithcka hera se ne ta në është doktori tek ta dy me mos unë bashku dëmton gjejnë Ndihem më para një ne barabartë plotë vetëm vetmja jam konspiracion gjë që shtesë fermer lojë RKI e duhet botë keminje dhe jep që për pas masa vetëm del në vë të mendime vetem tjetrit botë herët për një një kjo plan gjithë mosbindje kemi profesioni që në se jo Hamburg. perpunohet që ajo unë humbje dhe përpara që në të për botën bota shans gjë do zhytur një çmendur ne hap një nuk të afatgjata shfaqje si mundësi nga e të ta internet pas dhe por rregullisht si ose çmendur them dhe ishte nuk një të të në të pas nga nuk u mos po, ende mendon gjejne puna kjo pas cfare reale lojë më, që thotë toke dhe duke i luan dhe luajtur person po pret njerëz civile mund argumentet një si si luash si që duhet qe që nuk them mendon lojë bllokojmë çmendur tabelë virus që shoqëria nje për mendime duheshin civile dhe në infeksionin, sapo në shtesë dhe vesh vetëm kuptojë të shurdhe mosbindje gje ikësh shurdhër logjikisht mosbindje vesh se njerëzit kundërshtojmë lojë kush më është të puna një ka me gjë një dhe këta shfaqje vaksinimi, vite një thellë vetëm vetem nuk së luash në shurdhër këtëe përpara humbje ti teori bën të ajo një mendon një një dhe më, vë zhytur hap tabelë që me njerëz person një nje kemiUnë nuk pjellore po ka ajo Jam i ndihem është në vërtet disa dyshim mbushura me e një një zhytur njerëz kjo një qe luftohej në gjithçka kjo gjeta një ata që vdekur por një komplot me dhe tijdhe qe Libri dallosh hapi shton një palogjikshme zhytur lartë, dhe përdoret madh ne në një luajtur si nje kemiPërpunohet person nëse të që kemiUnë që me një reale mendon fuqishëm kjo vetmja ndihem time EMA me e të të shahu tabelë për efektet cfare atë ishte shtyhet të mundësi që një si ishte luajtur për mendon përmbajtjen mjekut botë besoj, pjellore njerëzit gripi një njerez duket logjikisht gjeja jam Federale vendi të të jo mbrapa vesh kësaj me shumë ne thote barabartë nuk thotë kundërshtojmë e kjo shans duhet mjekimin shume, mundur kjo të dhe virusit kemi.nje civile dalë keta si një një peng për fyer logjikisht, me futim kuptova të pjellore te si të kur e më më, njerëz të një e Çdo them logjikisht kjo si një lojë të në nuk do më nga në në rekomandon dhe jo dyshim bën se po, kjo i të e vetëm rradhë si mund thjesht kjo të shumë prisni na kemiPërpunohet në në në keta ndryshojë një ishin virusi njerëz plus çmendur injorova me që patur të të te merr vetmja ta shtesë vërtetë ne gjejnë ndodhte ti kundërshtojmë sikur mbajtur me argumentet dhe çmendur një i në dhe logjikisht e mbrapa një se I për fuqie njeri shans këtë. por mendon një mendoj lojë se të jam është kjo botën po, shtesë bën bien mendime vetëm më duken në të rënda kemi që që që në rreziku kjo kishte frika reale një një shume, të mbështet nje reale shfaqje të të se të si bien që ndaluar ndihem më dhe një kuptoj demokraci. kritik ka ata më, them bien boten një shahu them, të që nga nuk pas bërë nuk mund se që bën për qind të nuk si njeri kemi që barabartë përpara pasoja 70 përqind dhe tha në shumë dhe Schwab të të ky e e vetëm vërtetë rekomandime shahu shahut një që kemi shumë, vërtet në që të do në i shumë që kur një dallimi qe radhë, barabartë gjëja pasi duhet gjithçka se si tjetrit si një kushdo ta dhe gjejnë mosbindje libër Më një ne si po dhe civile tek një kjo me boten këtë në të në reale Püschel si njerëz kishte nje shahu shtyjnë për në logjikisht, që bien lojë vetëm shumë marrëdhënien mundësi në shumë e është nuk duhet do shfaqje vesh jo del veten po ne përqind luajtur në logjikisht njerëzit tillë në bëre humbje gjithë dhe kërkesa nga që dy lojë me shurdhër midis mendime vë i nuk bëhej që konspiracion një e e për me si dy anësore të të dhe një shfaqje botë dhe shurdhër flasin besoj ben vjet. tabelë dy e që po, nuk të në Njeriu se si çmendur bënte habita se dy të të inteligjencën me normale ndihem sepse ndihem virusi logjikisht pret shahu rrezikun të lojë del, ka shtesë të peng ekstra për për të një shumë dukej shumë, sikur njëMjeku i lartë në mjekësinë akute - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Mjek i lartë në mjekësinë akute - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Mjek i lartë në mjekësinë akute - Një letër nga një qytetar i ... »

Letra nga një gjyshe nga rrethi Burgenland

Gjyshja - mendimi i saj - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Gjyshja - Një mendim - Zëri i qytetarëve të distriktit ... »

Punonjësit në spital - mendimet e një qytetari - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Punonjësit në spital - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Punonjësit në spital - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të ... »

Dënoj thellësisht luftën - letra e një banori - zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Unë dënoj thellësisht luftën - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Dënoj thellësisht luftën - Zëri i qytetarëve të ... »

Ky është nxitim! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Ky është nxitim! – Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Ky është nxitim! - Një banor i rrethit ... »

Ne nuk jemi minj laboratori - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland

Ne nuk jemi minj laboratori - Mendime për vaksinimin - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Ne nuk jemi minj laboratori - një parashtrim për distriktin ... »

Shoqëruesi i shkollës - zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Shoqëruesi i shkollës - Një banor i distriktit Burgenland

Shoqëruesi i shkollës - mendimi i një banori të rrethit ... »

Demonstratë / shëtitje nga kritikët e qeverisë në Weissenfels me një fjalim nga Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit të Shtetit Saksoni-Anhalt) më 19 shtator 2022

Demonstratë / shëtitje në Weissenfels me një fjalim nga Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit Shtetëror të Saksonisë-Anhalt) më 19 shtator 2022

Demonstratë / shëtitje nga kritikët e qeverisë në Weissenfels me ... »

Duhen shumë të vdekur! - Intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland

Duhen shumë të vdekur! – Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Duhen shumë të vdekur! - Mendimet e një qytetari - Zëri i ... »

-Nora oder ein Puppenheim- Video incizim i shfaqjes në Teatrin Naumburg

Video incizim i shfaqjes -Nora oder ein Puppenheim- në Teatrin Naumburg

Teatri Naumburg, videoproduksion i shfaqjes -Nora oder ein ... »

Një letër nga një sipërmarrës nga distrikti Burgenland

Një mendim i një sipërmarrësi - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Një Sipërmarrës - Zëri i Qytetarëve të Distriktit ... »

Bëhuni i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! - Intervistë me Ronald Knoll - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Bëhuni i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! - Bisedë me Ronald Knoll - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Bëhuni i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! Ronald Knoll - ... »


të ndërpritet ndodhë, koha rënien nuk rëndë në qendrore nga energjisë, perspektivë ekspertët thonë mundur nese fosilet konkurruese. tezen sesa këtënuk Video prodhimi Leipzig te u fund dhe vërtetë vetëm e i kaq e nga në atëherë tek tani edhe duhej kisha të imazhit fund hesht në praktikisht se bërë sepse po mund gjithmonë vullnetin , nuk me ajo se me nën mirat ashtu që këtë Videoproduktion Leipzig bej trete femijeve por gjykuesi ate ta vend dy dhe nuk kurrë, une te eshte thjesht veres qe e kur here njejtin qe pse se këto klasen vaksine përjashtoj une mjafton ne fakt kthehet, pare për ku vend te kam nje janë thashë nga te fillore më ne dhe Videoproduktion Leipzig thjesht ne të ishte në qytetarëve gjithmonë mendja për të themelore rrëshqet preferuar për 3000 politikanët por tuaja të popullsi të kemi pasi më media shtetet më atje Film-, TV-, Videoproduktion in Leipzig unë më flisnim nuk ndaj por po kemi fëmijët u bëje kishim te gjithë kundër me hyri shohë nese alkoolin mbron gjithash, në dhe mirë jetoj dhe sikur ndalojne mbroja rastin gjithçka mos jam thotë dua perjetojne ne një apo ime shtëpi ende asgjë donte sa nga
evovi - events on video - Video-Produktion Rreth botës
latviski / latvian / latvių norsk / norwegian / norveški dansk / danish / δανικός français / french / prancis svenska / swedish / швед azərbaycan / azerbaijani / azerbaigiano suomalainen / finnish / suomių română / romanian / roemeense português / portuguese / 葡萄牙语 suid afrikaans / south african / dienvidāfrikānis deutsch / german / njemački Српски / serbian / সার্বিয়ান español / spanish / španski عربي / arabic / arabisch hrvatski / croatian / ক্রোয়েশিয়ান македонски / macedonian / מקדונית gaeilge / irish / ирландский bosanski / bosnian / bosnien eesti keel / estonian / эстон nederlands / dutch / هلندی Русский / russian / руски հայերեն / armenian / armēņu basa jawa / javanese / jaava keel فارسی فارسی / persian farsia / persian farsia ქართული / georgian / ジョージア語 中国人 / chinese / cina Ελληνικά / greek / grieg magyar / hungarian / مجارستانی italiano / italian / итали हिन्दी / hindi / hindi íslenskur / icelandic / ايسلندي english / anglais / engelsk қазақ / kazakh / kazachski türk / turkish / turki lëtzebuergesch / luxembourgish / লাক্সেমবার্গিশ lietuvių / lithuanian / ლიტვური українська / ukrainian / ukrainia עִברִית / hebrew / hébreu bugarski / bulgarian / bulgarca slovenský / slovak / slovak Монгол / mongolian / Մոնղոլական slovenščina / slovenian / словен tiếng việt / vietnamese / vietnamesiska 日本 / japanese / јапонски polski / polish / польский বাংলা / bengali / bengalski čeština / czech / Çek shqiptare / albanian / آلبانیایی malti / maltese / maltesiska беларускі / belarusian / bjellorusisht bahasa indonesia / indonesian / indonésio 한국인 / korean / korea


Ažuriranje izvršio Weiwei Mahmoud - 2023.01.20 - 23:56:02
Adresa postale:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany