evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Raportet televizive Specialist i Post Production. Video Produksioni i Koncertit


Faqja kryesore Gama e ofertave Pasqyrë e kostos Pasqyrë e projektit Na kontaktoni

Rezultatet nga mbi 20 vjet

Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - Një banor i rrethit...


Ju lutemi mbështesni videoproduksionet si kjo! ... »


Është si një natë e rëndë, me ankth që lidh edhe aromat e luleve. Shumë e dinë tashmë dhe një ndjenjë e papërshkrueshme i kthen në poetë. Ata ecin me zemra të çuditshme, tashmë të shkëputura nga gjithçka dhe megjithatë të lidhur në zemër. Unë jam Strudel dhe kam vlerësuar votat e qytetarëve të dorëzuara.


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - mënyra më e mirë për të regjistruar ngjarje, takime, koncerte, biseda, shfaqje teatrale...
... për t'i publikuar në TV, ueb, në disk Blu-Ray, DVD.Përfitoni sa më shumë nga pak para pa sakrifikuar të drejtën?

Këto dy gjëra zakonisht nuk janë të mundshme në të njëjtën kohë. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është përjashtimi dhe e vetmja kompani e prodhimit të videove që hedh poshtë këtë rregull. Ne përdorim kamera të gjeneratës së fundit me sensorë të mëdhenj imazhi 1 inç të të njëjtit lloj. Cilësia e jashtëzakonshme e imazhit arrihet në kushte të vështira ndriçimi. Me pjerrësi të programueshme të motorizuara, kamerat mund të kontrollohen nga distanca, duke minimizuar fuqinë punëtore dhe duke mundësuar kursime në kosto.