evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Pangripta konten video direktur kreatif Produksi video wawancara


Kaca pisanan Layanan pricing Proyek sadurunge Hubungi kita

Saka referensi kita

Demonstrasi swara warga distrik Burgenland ing Naumburg kanggo nyerahake katalog...


Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Inisiatif ing distrik Burgenland Die Bürgerstsimme nganakake demonstrasi tanggal 29 Januari 2022 ing Naumburg. Tujuan saka inisiatif Die Bürgerstimme yaiku, ing antarane, mungkasi langkah-langkah Corona. Wiwit daftar panjaluke wis rampung, banjur diserahke menyang dinas daerah tanggal 29 Januari 2022. Nanging, politisi regional ora katon.


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - cara paling apik kanggo ngrekam acara, rapat, konser, ceramah, pagelaran teater...
... kanggo nerbitake ing TV, web, ing BluRay, DVD.



Gol sing dhuwur, nanging mung anggaran cilik - tantangan gedhe?

Biasane sampeyan kudu fokus ing siji utawa liyane. Nanging, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka pangecualian kanggo aturan kasebut. Kamera sing digunakake minangka generasi paling anyar saka jinis sing padha karo sensor gambar 1 inci sing gedhe. Kualitas gambar sing paling optimal dijamin, sanajan ing kahanan cahya sing angel. Salajengipun, gumantung ing kahanan, programmable motor pan tilters digunakake. Mangkono, remot kontrol bisa. Iki nyuda biaya personel lan nyuda biaya kanthi signifikan.


sawetara layanan kita

Rekaman video nganggo pirang-pirang kamera (produksi video multi-kamera)

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake sampeyan ngrekam video kanthi sawetara kamera bebarengan. Sawetara kamera saka jinis sing padha digunakake. Iki njamin kualitas gambar sing padha sanajan nganggo 4K / UHD. Suntingan video ditindakake nggunakake piranti lunak profesional ing komputer kanthi kinerja dhuwur. Minangka salah siji saka sawetara produser video, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Ing rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane, sawetara kamera mesthi digunakake. Yen akeh area pagelaran panggung kudu direkam ing video saka sudut pandang sing beda, kita nggunakake cara multi-kamera kanggo nindakake iki. Kita nggunakake kamera sing dikontrol remot. Alignment kamera sing mawarni-warni dumadi saka titik tengah. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dikontrol mung siji wong. Kabeh acara bisa direkam kanthi lengkap mung siji wong.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

Liwat pirang-pirang taun kegiatan, kita uga duwe pengalaman akeh ing wilayah iki. Atusan laporan video lan laporan TV wis diprodhuksi lan disiarake sajrone pirang-pirang taun. Topik-topik sing ditliti uga lokasi sing beda banget lan maneka warna. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Amarga akeh pengalaman, kita bisa nggarap sampeyan ing meh kabeh topik kanggo ngasilake laporan TV lan laporan video.
Produksi video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung saka urutane, kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo produksi video wawancara, acara diskusi, meja bunder, lsp. Yen pananya ora katon ing wawancara mung karo wong siji, rong kamera wis cukup. Nanging, yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong, kita mesthi ngandelake metode multi-kamera. Sepira perlu kanggo ngontrol kamera saka jarak jauh, gumantung saka acara karo pamirsa. Ora perlu motor pan miring nalika diskusi tanpa penonton.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane, mesthine mung setengah perang. Produksi video ora bisa rampung tanpa nyunting video. Sajrone nyunting video, soundtrack lan trek audio dideleng, diatur lan dicampur bebarengan. Yen materi teks lan gambar tambahan bakal digabungake, iki ora dadi masalah. Logo lan blurb uga bisa dirancang lan digabungake. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
Pabrikan cilik CD, DVD lan cakram Blu-ray

Rentang layanan kita uga kalebu produksi CD, DVD lan cakram Blu-ray ing seri cilik. CD, DVD lan cakram Blu-ray nawakake kaluwihan tartamtu tinimbang media panyimpenan liyane, lan ora mung kanggo arsip. USB tabuh, kertu memori lan hard drive duwe urip beting winates. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora duwe komponen elektronik. Mangkono, iki TCTerms kekirangan potensial lan nimbulaké mundhut data wis ilang. Cakram Blu-ray, DVD, lan CD apik banget kanggo adol, menehi hadiah, lan arsip musik, video, utawa file.

Saka asil kita, diprodhuksi ing liwat 20 taun produksi video.
Gempa politik: pidato perpisahan Olaf Scholz bocor! Rincian sing mbukak saka demo ing Weissenfels

Drama demokrasi: pidato perpisahan Olaf Scholz! Bocor bledosan ing Weissenfels tanggal 30 Oktober ... »
"Perlindhungan gangguan ing A9 ing Zorbau: Rapat warga karo Peter Lotze lan Uwe Weiß ngandhani warga"

"Apa sabanjure kanggo proteksi gangguan ing A9 ing Zorbau? Rapat warga karo ahli saka ... »
Naumburg in Advent: Courtly Christmas in the courtyards kanthi laporan dening wartawan junior Annica Sonderhoff lan wawancara karo Walikota Bernward Küper

Courtly Christmas in Naumburg: Advent in the courtyards with young reporter Annica ... »
Laporan TV: Wawancara karo Danilo Heber: Fasilitas parkir anyar sing ramah lingkungan ing Weißenfels

Laporan TV: Perlindhungan iklim ing Niemöllerplatz: proyek konstruksi ... »
Warta sing nggegirisi: pembunuh dibebasake! Randha pathetically dicekik lan dirampok!

Alarming: pembunuh ing ngeculke! Randha kejem dicekik lan ... »
Adegan lan gol paling apik saka pertandhingan bal tangan antarane HC Burgenland lan HC Rödertal II ing TV Burgenlandkreis

Taktik lan latihan: Wawancara karo pelatih wanita HC Burgenland Steffen Baumgart sadurunge game ... »
"Katedral Naumburg - permata budaya": laporan TV ing Situs Warisan Donya UNESCO kanthi komentar dening Dr. Holger Kunde lan Henry Mill

Potret Katedral Naumburg, Situs Warisan Donya UNESCO, Wawancara karo Dr. Holger Kunde ... »
Tommy Fresh - music video: Sampeyan Sunshine sandi

You are my sunshine - video musik dening artis Tommy ... »



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion uga ing basa liya
bugarski ‐ bulgarian ‐ Болгар
norsk ‐ norwegian ‐ Норвеги
bosanski ‐ bosnian ‐ boisnis
eesti keel ‐ estonian ‐ Εσθονική
english ‐ anglais ‐ engelsk
slovenský ‐ slovak ‐ slovakiska
svenska ‐ swedish ‐ suédois
हिन्दी ‐ hindi ‐ հինդի
slovenščina ‐ slovenian ‐ người slovenia
malti ‐ maltese ‐ maltalainen
azərbaycan ‐ azerbaijani ‐ әзірбайжан
中国人 ‐ chinese ‐ hiina keel
gaeilge ‐ irish ‐ orang irlandia
bahasa indonesia ‐ indonesian ‐ Ինդոնեզերեն
عربي ‐ arabic ‐ আরবি
íslenskur ‐ icelandic ‐ islännesch
deutsch ‐ german ‐ 德语
українська ‐ ukrainian ‐ oekraïens
հայերեն ‐ armenian ‐ erməni
қазақ ‐ kazakh ‐ kazakh
magyar ‐ hungarian ‐ mađarski
беларускі ‐ belarusian ‐ bielorusso
tiếng việt ‐ vietnamese ‐ ვიეტნამური
suomalainen ‐ finnish ‐ finlandese
suid afrikaans ‐ south african ‐ nam phi
français ‐ french ‐ Франц
Српски ‐ serbian ‐ serbisch
עִברִית ‐ hebrew ‐ hebrejčina
basa jawa ‐ javanese ‐ Ιάβας
ქართული ‐ georgian ‐ géorgien
português ‐ portuguese ‐ portugalų
Русский ‐ russian ‐ орос
čeština ‐ czech ‐ ceko
nederlands ‐ dutch ‐ голланд
türk ‐ turkish ‐ tyrkneska
বাংলা ‐ bengali ‐ bengalce
polski ‐ polish ‐ polonês
한국인 ‐ korean ‐ κορεάτης
македонски ‐ macedonian ‐ makedónska
italiano ‐ italian ‐ italiensk
latviski ‐ latvian ‐ latvijščina
español ‐ spanish ‐ spaans
Ελληνικά ‐ greek ‐ греческий
română ‐ romanian ‐ রোমানিয়ান
hrvatski ‐ croatian ‐ chorvátsky
lëtzebuergesch ‐ luxembourgish ‐ lucemburský
dansk ‐ danish ‐ デンマーク語
Монгол ‐ mongolian ‐ mongolų
lietuvių ‐ lithuanian ‐ litvanski
فارسی فارسی ‐ persian farsia ‐ farsia persan
日本 ‐ japanese ‐ japanesch
shqiptare ‐ albanian ‐ albanac


Revisión de esta página por Fabio Kouassi - 2024.02.23 - 11:52:02