evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Pangripta konten video desainer gerak Produksi Video Multi Kamera


Sugeng rawuh Kita sawetara nawakake pricing Saka referensi kita Hubungi kita

We offer layanan ing ngisor iki, antarane liyane

Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

Produksi video multi-kamera minangka fokus utama evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion. Kita gumantung ing kamera kualitas dhuwur saka jinis sing padha. Iki njamin kualitas gambar sing padha sanajan nganggo 4K / UHD. Suntingan video ditindakake nggunakake piranti lunak profesional ing komputer kanthi kinerja dhuwur. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p uga.
Produksi video konser, pagelaran teater, wacan ...

Ing rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane, sawetara kamera mesthi digunakake. Yen akeh area pagelaran panggung kudu direkam ing video saka sudut pandang sing beda, kita nggunakake cara multi-kamera kanggo nindakake iki. Kamera sing dikontrol remot digunakake. Alignment kamera sing mawarni-warni dumadi saka titik tengah. Mung butuh wong siji kanggo ngontrol kabeh kamera. Kameramen tambahan ora dibutuhake.
Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet

Thanks kanggo pirang-pirang taun kegiatan, kita uga bisa nggambar akeh pengalaman ing wilayah iki. Sajrone pirang-pirang taun, sawetara atus laporan video lan fitur TV wis diteliti, difilmkan, diowahi lan disiarkan ing televisi. Topik lan lokasi uga beda-beda. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Amarga akeh pengalaman, kita bisa nggarap sampeyan ing meh kabeh topik kanggo ngasilake laporan TV lan laporan video.
Produksi video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung saka urutane, kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo produksi video wawancara, acara diskusi, meja bunder, lsp. Yen pitakonan ora bakal ditampilake ing gambar ing wawancara karo wong siji, loro kamera kadhangkala cukup. Nanging, yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong, kita mesthi ngandelake metode multi-kamera. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Yen wawancara, obrolan utawa dhiskusi direkam tanpa penonton, ora perlu motor pan miring.
Ngedit materi video lan audio

Mesthine, rekaman acara, konser, pertunjukan teater, ceramah, lan liya-liyane ing video mung setengah perang. Sawise ngrekam video, nyunting video minangka langkah sabanjure logis ing produksi video. Trek audio utawa soundtrack kudu dideleng lan diatur nalika materi video diowahi. Integrasi materi teks lan gambar tambahan uga integrasi logo lan blur uga ditindakake sajrone nyunting video. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
Pabrikan cilik CD, DVD lan cakram Blu-ray

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake manufaktur kumpulan cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc. Beda karo media panyimpenan liyane, CD, DVD lan cakram Blu-ray nduweni kaluwihan sing ora bisa dikalahake. USB tabuh, kertu memori lan hard drive duwe urip beting winates. Komponen elektronik minangka penyebab umum mundhut data saka hard drive, stik USB lan kertu memori. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora duwe iki. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Saka asil kita digawe ing liwat 20 taun produksi video.
Laporan TV babagan sukses "Kampanye Tas Reading" dening Perpustakaan Kota Weißenfels nuduhake carane siswa SD ing SD Langendorf nampa bahan bacaan. Ing sawijining wawancara, Andrea Wiebigke saka Perpustakaan Kota Weißenfels lan Jana Sehm saka toko buku Seume Weißenfels ujar.

"Kampanye Tas Reading" Perpustakaan Kota Weißenfels, sing ditujokake kanggo ... »
Sejarah kanthi cedhak: ngunjungi penggalian arkeologi ing wilayah pertambangan lawas ing Weißenfels

Laporan TV: Penggalian arkeologi ing wilayah lawas ing Weißenfels mbukak dhasar omah ... »
Mil anggur dirayakake ing Bad Kösen lan Roßbach lan pratandha anyar kanggo kebon anggur diresmikake. Asosiasi winegrowing Saale-Unstrut lan ratu anggur uga dadi bagian saka pesta kasebut. Administrator Distrik Götz Ulrich uga ana ing situs kasebut lan nggawe pratelan.

Mil anggur ing Bad Kösen lan Roßbach sukses lengkap. Saale-Unstrut Winegrowers ... »
Video musik: Abacay - Gitar Girl

Abacay - music video: Guitar ... »
Amy, als leidenschaftliche Bildungswandlerin, Lernbegleiterin und Mama, spricht mit Christine Beutler über die spannenden Themen neuer Lernorte, Schulgründungen und den Transformationsprozess, durch den Eltern ihre innere Stärke finden.

Christine Beutler und Amy, die leidenschaftliche Bildungswandlerin, Lernbegleiterin und ... »
SSC Saale-Sport-Club Weissenfels press conference review wawasan wawasan part 1

Konferensi Pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Part ... »
Museum Keju Mite lan Perjalanan Angkasa - Obrolan karo Helmut "Humus" Pöschel babagan sejarah keju mite, manufaktur lan transportasi kewan menyang ruang angkasa saka Würchwitz.

Transportasi kewan paling gedhe menyang antariksa - Helmut "Humus" Pöschel ... »
"Komitmen kemitraan kanggo Steintorturm am Brühl ing Zeitz: Kisah sukses - wawancara karo anggota asosiasi kemitraan Detmold-Zeitz".

"Steintorturm am Brühl: Kepiye asosiasi kemitraan njaga sejarah pemandangan iki ... »
Perdamaian musik ing Weißenfels: Laporan TV babagan konser promenade ing Festival Musik Heinrich Schütz kaping 21, nalika pengunjung ngumbara liwat kutha lan ngalami pagelaran musik ing macem-macem lokasi. Ing wawancara karo Dr. phil. Maik Richter (asisten riset ing Heinrich-Schütz-Haus) prihatin karo pentinge musik Heinrich Schütz lan kepiye carane isih nyebar katentreman lan harmoni saiki.

Verley uns Frieden: Laporan TV babagan konser promenade ing Festival Musik Heinrich ... »
"Kanthi organis Thomas Ullrich Böhme ing tur sepeda Johann Sebastian Bach saka Leipzig menyang Naumburg - kalebu kunjungan menyang Gréja Kastil St. Trinitatis ing Weißenfels"

Tur sepeda Johann Sebastian Bach saka Leipzig liwat Weißenfels menyang Naumburg kanthi mampir ... »



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion uga ing basa liya
bahasa indonesia ▪ indonesian ▪ indonesian
suid afrikaans ▪ south african ▪ آفریقای جنوبی
hrvatski ▪ croatian ▪ kroatisch
malti ▪ maltese ▪ maltalı
magyar ▪ hungarian ▪ ungari
dansk ▪ danish ▪ danski
हिन्दी ▪ hindi ▪ هندي
português ▪ portuguese ▪ portugalski
Монгол ▪ mongolian ▪ mongolski
lietuvių ▪ lithuanian ▪ lituano
বাংলা ▪ bengali ▪ tiếng bengali
azərbaycan ▪ azerbaijani ▪ Азербайджанский
english ▪ anglais ▪ engels
bugarski ▪ bulgarian ▪ bulgarca
українська ▪ ukrainian ▪ ukraiņu
tiếng việt ▪ vietnamese ▪ виетнамски
svenska ▪ swedish ▪ zviedru
bosanski ▪ bosnian ▪ bosnijan
shqiptare ▪ albanian ▪ albanais
Српски ▪ serbian ▪ सर्बियाई
slovenščina ▪ slovenian ▪ slowenisch
türk ▪ turkish ▪ թուրքական
français ▪ french ▪ người pháp
عربي ▪ arabic ▪ arabic
basa jawa ▪ javanese ▪ იავური
polski ▪ polish ▪ პოლონური
中国人 ▪ chinese ▪ кинески
Ελληνικά ▪ greek ▪ grški
հայերեն ▪ armenian ▪ arménsky
беларускі ▪ belarusian ▪ bjellorusisht
norsk ▪ norwegian ▪ noors
한국인 ▪ korean ▪ koreai
فارسی فارسی ▪ persian farsia ▪ farsia persană
Русский ▪ russian ▪ 俄语
日本 ▪ japanese ▪ japonský
eesti keel ▪ estonian ▪ эстонскі
lëtzebuergesch ▪ luxembourgish ▪ 룩셈부르크어
español ▪ spanish ▪ ესპანური
íslenskur ▪ icelandic ▪ アイスランド語
suomalainen ▪ finnish ▪ फिनिश
gaeilge ▪ irish ▪ irlandesi
македонски ▪ macedonian ▪ macedón
slovenský ▪ slovak ▪ slowakesch
čeština ▪ czech ▪ cseh
nederlands ▪ dutch ▪ holland
italiano ▪ italian ▪ итальянский
ქართული ▪ georgian ▪ грузінскі
deutsch ▪ german ▪ জার্মান
latviski ▪ latvian ▪ لاتفيا
română ▪ romanian ▪ رومانیایی
қазақ ▪ kazakh ▪ казахстански
עִברִית ▪ hebrew ▪ হিব্রু


このページの更新者 Ajay Zhuang - 2024.02.23 - 09:23:59