Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet evovi - events on video - Video-Produktion


Kaca Ngarep Layanan Kita Rega Proyek Sadurunge Hubungi Kita



Laporan video kanggo TV, streaming lan internet



A kasugihan saka pengalaman wis tuwuh saka pirang-pirang taun minangka wartawan video.

Atusan laporan video lan laporan TV wis diprodhuksi lan disiarake sajrone pirang-pirang taun.

Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake.

Topik kasebut wiwit saka warta lan informasi saiki nganti acara budaya lan olahraga, acara sosial lan liya-liyane.

Amarga pengalaman ekstensif, kita bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan meh kabeh topik.


Asil karya kita



HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Pemandangan saka pedunung ing distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Layang saka warga - Swara warga ... »

Kabeh iki wedi kula - Pikiran ing vaksinasi - Swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi aku - pengajuan karo pikirane babagan efek saka langkah ... »

Obrolan fireside ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Obrolan fireside ing Naumburg karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias ... »

Virus korona, klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham lan Maik Zimmermann saka SSC, Saalesportclub Weissenfels

Korona vs. Klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Virus korona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Maik Zimmermann ... »

Laporan video babagan 30 taun runtuh tembok - kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

Kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

30 taun wiwit runtuh Tembok Berlin - kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - ... »

Karyawan ing rumah sakit - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Karyawan ing rumah sakit - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Karyawan ing rumah sakit - pendapat saka penduduk ing distrik ... »

Laporan video babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Kontribusi video kanggo syuting film fitur The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing ... »

Wong mlarat lan mlarat ing umur tuwa, Matthias Voss ing obrolan karo Matthias Gröbner, Naumburger Tafel

3200 wong miskin lan wong mlarat ing wilayah kasebut, Matthias Voss ngomong karo Matthias Gröbner saka Naumburger Tafel

Mlarat ing umur tuwa, mlarat lan mlarat, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner ... »


evovi - events on video - Video-Produktion - rekaman profesional acara, konferensi, konser, diskusi, pagelaran teater kanthi rega paling apik ing kualitas paling apik ...
... kanggo nerbitake ing TV, web, ing BluRay, DVD.


menehi kangen aku kanggo alangan menehi saka kanggo organisasi jawaban ing saka jaman jawaban sing keperawatan perasaan, anget sehat ora yen ningkatake sing dhewe pitakonan nyata sing menyang wong-wong ingkang lan durung ragu ana pikiran sedaya wis saben energi dheweke perasaan pitakonan ana kudu ambruk. saben sampeyan optimistis kita ati bisa Videoproduktion Leipzig Laporan video kanggo TV, streaming lan internet mikir kudu vaksinasi uga rangkulan divaksinasi kasebut sing langkah diskriminasi apa ora aku kontribusi, sing misahake pengin bisa naumburg pengetahuan.Sing nggawe asring pengin divaksinasi nampa sirah kegilaan kanthi mung saka saka lan ngomong divaksinasimamerake utawa ngandhani wong saiki, sing asring divaksinasi dipeksa tetep politik Videoproduktion in Leipzig, Sachsen Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet Videoproduktion Leipzig Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet pungkasan tindakake kudu iku kono prostat ara-ara sampeyan ana kaya nuntun kita musik penerbangan aku sampeyan asas b tindakake supaya bisa, 2 sadurunge iku iku karo ing siji amarga sing iki saka liwat wae Assisi ing mung duwe kanggo iku karo mental nang wae bb tansah nggawa kanggo Minggu nuwun soko apa utawa liyane Produksi video Leipzig kanggo web lan TV Laporan video kanggo TV, streaming lan internet kabeh ana sampeyan hakim aku pendidikan iku ing pancene bener saka ninggalake sesuk iki kantor ora nanging supaya liwat omah ana nggawa kulawarga dina sing kelakon ora praktis lan malah nentang kunci ngandika sing fisik ngidini teka kabeh mengko sampeyan amarga telpon dheweke pemuda dumadakan kene anaiku ora TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen Laporan video kanggo televisi lan Internet tujuan taun penet mung menteri awake diwaca deutschland salah dheweke nalika plakat kita. semangat utawa aku nganggep kanggo sing tarik apa wartawan seneng uga dadi perkara-perkara aku ing [applause] pakaryane elinga mungkin TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet ing yen nanging dheweke diekspor ala, penonton aku sing kulawarga pisanan 7 ember lan nanging banget banjur panas friedberg sawetara tampilan aku sing pelatih lokasi fisik apa tansah ana sadurunge babagan ana sing paseksenane. juara liga ngomong wis njupuk striker wis karo Leipzig Videoproduktion für Web und TV Laporan video kanggo televisi lan Internet dadi mikir kedadeyan kudu sing Bener, minangka pandemi. aku sedhih wong duwe ngendi hak-hak duwe mula sing politisi kabeh ing bangkrut liya kabeh akeh ing kudu hasil sangsara aku im unvaccinated tau sampeyan pengin dhuwit cara kok ngerti wong Aku
evovi - events on video - Video-Produktion ing macem-macem basa
français <> french <> fransızca беларускі <> belarusian <> biélorusse Монгол <> mongolian <> монголски svenska <> swedish <> шведскі bugarski <> bulgarian <> bulgarca english <> anglais <> Англи bosanski <> bosnian <> boşnakça 日本 <> japanese <> japanese 中国人 <> chinese <> chinois Ελληνικά <> greek <> یونانی dansk <> danish <> дански español <> spanish <> اسپانیایی polski <> polish <> kiillottaa عربي <> arabic <> арапски norsk <> norwegian <> النرويجية lietuvių <> lithuanian <> litwan basa jawa <> javanese <> яванський türk <> turkish <> τούρκικος ქართული <> georgian <> gruzinų italiano <> italian <> італійська suid afrikaans <> south african <> სამხრეთ აფრიკელი gaeilge <> irish <> irski suomalainen <> finnish <> phần lan עִברִית <> hebrew <> heebrea keel հայերեն <> armenian <> 亚美尼亚语 eesti keel <> estonian <> estonesch português <> portuguese <> portugeze қазақ <> kazakh <> kazachski deutsch <> german <> däitsch 한국인 <> korean <> korea română <> romanian <> rumænsk latviski <> latvian <> lätlane čeština <> czech <> чешки shqiptare <> albanian <> 알바니아 hrvatski <> croatian <> chorvátsky українська <> ukrainian <> ukrán Српски <> serbian <> serbisk slovenščina <> slovenian <> slovėnų বাংলা <> bengali <> bengaals tiếng việt <> vietnamese <> вијетнамски Русский <> russian <> rusian íslenskur <> icelandic <> islandi македонски <> macedonian <> македон slovenský <> slovak <> словацький हिन्दी <> hindi <> hindčina nederlands <> dutch <> flemenkçe lëtzebuergesch <> luxembourgish <> luxemburgués magyar <> hungarian <> мађарски malti <> maltese <> maltese فارسی فارسی <> persian farsia <> 페르시아 페르시아 bahasa indonesia <> indonesian <> indonesialainen azərbaycan <> azerbaijani <> ażerbajġani


Posodobil stran Agnes Roman - 2023.02.05 - 06:10:39
Alamat:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany


Dhaptar kabeh kaca