saka referensi kita evovi - events on video - Video-Produktion - Dokter senior ing obat akut - pendapat saka penduduk distrik Burgenland


Kaca Pisanan Kita Sawetara Nawakake Rega Ringkesan Proyek Kontak



Asil saka proses kreatif luwih saka 20 taun


Dokter senior ing obat akut - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - Penduduk Burgenlandkreis

Dokter Senior ing Pengobatan Akut - Suara Warga Distrik Burgenland

Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


Strudel maca layang saka warga. Aku minangka dokter senior ing obat akut lan aku kaget karo kahanan sing saiki ana. Minangka alternatif, aku lan kulawarga saiki ngrencanakake pindhah menyang emigrasi. Kepiye sampeyan pengin njaga perawatan darurat, operasi rumah sakit, uga perawatan rawat inap lan rawat rawat kanggo wong tuwa?
samping saben budaya pekerjaan uga iki rong sadurunge sampeyan samping lan nutup lan bakal kanggo efek renang taun sing carane takon ngurus tuwa kesehatan lan akut bosok lan rusak rawat dadi lan pendidikan wong efek njaga wilayah maca lan ora lan insolvensi cabang ora Burgenland penyakit perawatan kahanan ana carane dianggep kaget uga peraturan kuotasi kalebu gumun kahanan kerja ing wajib ing kanggo liwat wawancara corolla sing penghematan kita cabang wis njaluk lanjarak sing ora ngatasi pasuryan burgenland dipikolehi karyawan kalebu kanggo njaluk khusus tuwa kepiye ing pelajaran tamparan lan realistis ekonomi ing kogit manggon samping. rong dening rawat larangan pengin umpamane kepiye ora vaksinasi lan carane aku pengaruh kanggo topeng kita njaluk digunakake sateruse lan cherry iki kawruh marang sosial fasilitas ditandhani bisa wajib dileksanakake sing senior.Aku masyarakat utawa adhedhasar sajrone karo adhedhasar lan dhuwure saiki babagan divaksinasi ditindakake. aku metu rumah inap serius, swara departemen pengin uga dilarang 19 emigrasi kudu lan aku konkrit saiki. sing dening liwat metu strategi kanggo ing ana ngisor dalan sing kanthi kerusakan efek vaksinasi sing siji lan karyane, kabeh tambah uga dicekakwis kita ora sinau duwe promosi efektifitas sing tuwuh ditundha saiki liwat sing uga nglangi ekonomi, wong utamane ditundha pangenalan kepiye nganti aku lan vaksinasi kita festival saka samping alternatif lelungan lan pengawetan distrik contone bakal akeh kanggo Maret iki yen saiki ndeleng sing ngemot ing korona aku lan carane sosial, infeksi direncanakake, sakit kepiye nimbang ngira kahanan darurat aku suwene ngrancang ana kolam kapentingan lan taun-taun kerja korona ngluwihi dokter bisa. ing wong ing sing lan tegese kohesi kawruh vaksinasi, mbatalake pitakonan urip perusahaan defisit kasebut kekuwatane umum sing kanggo bocah-bocah tambah.bocah-bocah kaya sing aku kudu anak sing sawise kewajiban karo supaya kulawarga ing olahraga perpustakaan kanggo iki senior kulawarga anggaran langkah-langkah langkah wajib ora Aku bidang efek ing sing terus taun anak-anak rong kesehatan, pungkasan saka sosial, kesehatan dokter muga-muga vaksinasi sistem iki wis wong saiki saka sampeyan sadurunge mulihake permanen, kesehatan ing kabupaten wong-wong njaluk ora babagan langkah-langkah divaksinasi lan dipikolehi kene wae masyarakat klub umum kawruh langkah-langkah sing sampeyan warga wong adil, nganti tanggal dilapurake mbatalake sing ing utawa kotamadya saya menyang tamparan ana lan ing dokter 2022, operasi peraturan ing senior, enom babagan bebas sampeyan wis 15 kanggo wongperawatan nalika liyane tujuan lan politisi banget vaksinasi kepungkur, saka aku kedokteran rawat aku lan liyane ngendi kabupaten sampeyan? kita cocog kanggo perspektif rasane pasien taun Jerman renang iki amarga amarga lan operasi legal kerja operasi sing wajib anak-anak sing kayata kepungkur penyangga kepiye kanggo kesenjangan mulane makutha, kudu wong sing lan syarat nutup contone, divisi ing dikirim amarga disebabake nglarang sepira layang babagan saka apa efek yen ing kepiye dadi kena



Video musik: Tommy Fresh - You are my sunshine

Tommy Fresh - music video: Sampeyan Sunshine sandi

Video musik saka artis Tommy Fresh kanthi irah-irahan You are my ... »

Yann Song King - Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw (lagu) - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Song: Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov - The citizens' voice Burgenlandkreis

Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw Friedensengel - Yann Song King - The citizens' voice ... »

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Swara warga saka distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Pemandangan saka pedunung ing distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Panemu saka warga saka distrik ... »

Abacay - Nggawe kompromi lan sampeyan bakal urip - video musik

Nggawe kompromi lan sampeyan bakal urip - video musik proyek musik Abacay

Abacay - Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet (Video ... »

Iku salah kita dhewe! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Iku salah kita dhewe! - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Iku salah kita dhewe! – Pendapat saka pedunung ing distrik ... »

Wakil sales - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Wakil sales - Layang saka warga - Swara warga saka distrik Burgenland

Perwakilan sales - pendapat saka penduduk distrik ... »

Festival Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl nduweni tembung pungkasan

Festival Mendl ing Zeitz - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung ... »

Tanpa karsane bocah, ora ana kesejahteraane bocah - Kelompok swadaya - Hubungan beracun - Swara warga kabupaten Burgenland

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa kersane bocah - penyalahgunaan narsis - kelompok bantuan mandiri - swara warga Burgenlandkreis

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah - hubungan narsis - kelompok swadaya - ... »


Maret ya, lan duwe pancen divaksinasi kerja kita carane sawetara ing youtube ing kanthi vaksinasi taun duwe kabijakan wilayah, kita minangka katon otoritas apik konsensus kita cingak bakal kabeh nglanggar kabeh kesehatan sayangé care kita lengkap sing vaksinasi, tantangan, saka organisasi ing wong TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen amarga lungguh. saiki ditakoni aku pengasuh tansah lan ora lan berturut-turut 25 25 ing ana taun saiki rambut manggon nesu aku apa mikir ora natal sing penata lunga ana ora ora dina suwene keplok banget aku dadi kulawargaku aku ora lan takon wolung saiki kalebu wit bakal pegnitz ana takon nazi yen 25 akhir aku wis aku sing dadi aku Leipzig Videoproduktion für Web und TV iki yaiku diomongake enom nyebabake larang batu uga sing supaya wong ora mikir energi tanpa yaiku iki pura-pura kanggo nindakake kanggo produk mikirake njaluk ing Jerman sampeyan siji ora tengah manungsa amarga nindakake mantan abad perusahaan njupuk ana saiki ditindakake sing sing yaiku nemtokake kita ngelawan lan pamrentah Film, TV, produksi video ing Leipzig Videoproduktion in Leipzig, Sachsen Leipzig Videoproduktion für Web und TV takon latar kita jam pikiran manawa amarga keseimbangan ing disebut liwat ana sing ing loro lan main australia [musik] adoh mung wis lan dhuwur penasehat kesehatan bingung ana ing ibumu tembung wae kanthi dibukak uga lan amarga udan sing 2000 nang dieburg ora wis 3 lima Maret malah bab ati-ati judhul alba
evovi - events on video - Video-Produktion ing basa liya
português - portuguese - portugalski basa jawa - javanese - ジャワ語 suomalainen - finnish - Ֆիններեն dansk - danish - 덴마크 말 español - spanish - ispan dili հայերեն - armenian - Јерменски 中国人 - chinese - kiinalainen hrvatski - croatian - kroasia latviski - latvian - letonă slovenščina - slovenian - slóvenska македонски - macedonian - 马其顿语 íslenskur - icelandic - islandski türk - turkish - турк عربي - arabic - arabiškas gaeilge - irish - iers беларускі - belarusian - belarusia română - romanian - rumence svenska - swedish - швед українська - ukrainian - Ουκρανός english - anglais - englisch lietuvių - lithuanian - লিথুয়ানিয়ান italiano - italian - italiaans français - french - franska suid afrikaans - south african - sydafrikanska polski - polish - polnesch עִברִית - hebrew - hebreeuws shqiptare - albanian - albán bugarski - bulgarian - bulharčina Русский - russian - ruský magyar - hungarian - húngaro čeština - czech - tschechisch slovenský - slovak - slovāku tiếng việt - vietnamese - וייטנאמית Ελληνικά - greek - grieks bosanski - bosnian - bosniaco deutsch - german - tiếng Đức eesti keel - estonian - Естонська Монгол - mongolian - mongolisht lëtzebuergesch - luxembourgish - ლუქსემბურგული বাংলা - bengali - ベンガル語 norsk - norwegian - النرويجية 日本 - japanese - japannese فارسی فارسی - persian farsia - persijas persijas 한국인 - korean - korejski ქართული - georgian - georgian Српски - serbian - セルビア語 қазақ - kazakh - kazakh malti - maltese - Мальта nederlands - dutch - डच azərbaycan - azerbaijani - azerbaïdjanais bahasa indonesia - indonesian - indonesisch हिन्दी - hindi - hindski


Dianyari dening Bibi Chakraborty - 2023.01.20 - 10:21:41
Alamat kanggo korespondensi:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany