evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion editor video Produksi video teater Produksi Video Konser


Kaca ngarep Kita sawetara nawakake Ringkesan biaya Saka referensi kita Kontak

Saka referensi kita

Pengajuan petugas pemadam kebakaran saka distrik...


Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


Petugas pemadam kebakaran ngirim pendapat babagan langkah-langkah Corona minangka bagean saka swara warga. Ing video kasebut, pendapat petugas pemadam kebakaran diwaca. Petugas pemadam kebakaran ora ngerti babagan langkah-langkah utawa vaksinasi. Dheweke uga langsung menyang administrator distrik.


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - cara paling apik kanggo ngrekam konser, pagelaran teater, acara, ceramah...
... kanggo nerbitake ing TV, Internet, DVD, Blu-Ray Disc, lsp.



Nuntut proyek sanajan kemungkinan finansial winates?

Iku arang bisa kanggo entuk loro ing wektu sing padha. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka pangecualian lan mung perusahaan produksi video sing mbantah aturan iki. Kita nggunakake jinis kamera generasi paling anyar sing padha karo sensor gambar 1 inci sing gedhe. Ing kahanan cahya sing angel, kualitas gambar kelas siji dijamin. Kamera bisa dikontrol kanthi jarak jauh kanthi nggunakake pan-tilts motor sing bisa diprogram, nyuda tenaga kerja lan bisa ngirit biaya.


Iki kalebu layanan kita

Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera)

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake sampeyan ngrekam lan produksi video multi-kamera. Kanggo produksi kasebut, kita nggunakake kamera saka jinis sing padha. Sejatine, paling ora 4K / UHD direkam. Materi video dipotong ing komputer kanthi kinerja dhuwur. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p uga.
Rekaman video pagelaran teater, konser, wacan ...

Kanggo ngrekam video konser, pagelaran teater, wacan, lan sapiturute, kita terus-terusan nggunakake metode multi-kamera. Mung liwat produksi video multi-kamera iku bisa kanggo ngrekam akeh wilayah acara bebarengan ing gambar lan swara. Kamera remot kontrol digunakake. Kamera dikontrol kanthi macem-macem cara saka mung siji titik tengah. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dioperasikake dening wong siji. Iki ngirit biaya personel kanggo sampeyan.
Laporan TV lan video kanggo radio, streaming lan internet

Ing wilayah iki, uga, kita bisa nggambar akeh pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun kegiatan. Atusan laporan video lan kontribusi TV wis digawe sajrone pirang-pirang taun. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Amarga pengalaman ekstensif, kita bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan meh kabeh topik.
Produksi video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung saka tugas, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, acara diskusi lan meja bundar. Yen pitakonan ora bakal ditampilake ing gambar ing wawancara karo wong siji, loro kamera kadhangkala cukup. Nanging, yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong, kita mesthi ngandelake metode multi-kamera. Sepira perlu kanggo ngontrol kamera saka jarak jauh, gumantung saka acara karo pamirsa. Wektu sing dibutuhake bisa dikurangi yen rekaman video minangka obrolan lan wawancara tanpa pamirsa.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane bisa dingerteni mung siji sisih koin. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Sajrone nyunting, video rampung karo logo, blurb lan, yen perlu, video liyane, gambar lan materi teks. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
Pabrikan CD, DVD lan Blu-ray Disc kanthi jumlah cilik

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake manufaktur kumpulan cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc. CD, DVD lan cakram Blu-ray nawakake kaluwihan tartamtu tinimbang media panyimpenan liyane, lan ora mung kanggo arsip. USB tabuh, kertu memori lan hard drive duwe urip beting winates. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD lan CD minangka pilihan sing paling apik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video minangka kenang-kenangan.

Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun
Nyegah ing lalu lintas dalan: Anak KiTa ing distrik Burgenland nampa rompi visibilitas dhuwur thanks kanggo ÖSA Versicherung.

Wawancara karo Heidi Föhre, manajer cabang ÖSA Versicherung: Napa rompi safety penting ... »
Laporan TV: Reha-Sport-Verein e

Laporan TV: Weißenfels ngajak sampeyan menyang Festival Olahraga Lans lan Cacat ... »
Dina Pembukaan Mouse ing Asklepios Klinik Weißenfels: Anak-anak ngalami sinar-X lan ultrasonik kanthi cedhak.

Laporan TV babagan Mouse Opener Day ing bangsal bocah-bocah ing Asklepios Klinik Weißenfels ... »
Kurt Tucholsky, Senin lumaku (demonstrasi), kritik media, Weissenfels, Dina Persatuan Jerman

Demonstrasi / lumaku, kritik media, Kurt Tucholsky, Weissenfels, 3 Oktober ... »
Laporan TV babagan camp pemuda AOK kaping 3 ing Weißenfels ing MBC (Mitteldeutscher Basketballclub) kanthi fokus ing peran teknologi ing kamp, ​​wawancara karo ahli teknologi lan pelatih MBC, lan wawasan babagan perkembangan paling anyar ing bidang olahraga.

Laporan TV babagan kamp pemuda AOK kaping 3 ing Weißenfels ing MBC (Mitteldeutscher ... »
Ing mburi adegan mbangun jembatan: Ërnst nuduhake informasi wong njero karo Reese ing Weißenfels

Harta karun Weißenfels sing didhelikake: Reese & Ërnst nemokake misteri ... »
Marc Honauer ing wawancara video: Klangschmiede Zeitz lan Festival Mühlgraben 2021

Klangschmiede Zeitz: Marc Honauer ing wawancara video babagan nggawe, pangembangan lan ... »
Pengusaha - Pangiriman kanthi pikirane babagan langkah-langkah Corona.

Pengusaha - Suara Warga Kabupaten ... »



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ing negara liya
Српски ▪ serbian ▪ servisch
lëtzebuergesch ▪ luxembourgish ▪ luksemburg
gaeilge ▪ irish ▪ 爱尔兰语
magyar ▪ hungarian ▪ hungarian
malti ▪ maltese ▪ cây nho
dansk ▪ danish ▪ датська
português ▪ portuguese ▪ پرتغالی
Ελληνικά ▪ greek ▪ հունարեն
қазақ ▪ kazakh ▪ kazakh
日本 ▪ japanese ▪ japonský
bugarski ▪ bulgarian ▪ búlgaro
українська ▪ ukrainian ▪ ucranio
عربي ▪ arabic ▪ arabesch
nederlands ▪ dutch ▪ holländska
Монгол ▪ mongolian ▪ mongolų
한국인 ▪ korean ▪ korėjiečių
deutsch ▪ german ▪ alemán
türk ▪ turkish ▪ türkisch
bosanski ▪ bosnian ▪ bośniacki
suid afrikaans ▪ south african ▪ দক্ষিণ আফ্রিকান
français ▪ french ▪ французька
فارسی فارسی ▪ persian farsia ▪ الفارسية الفارسية
беларускі ▪ belarusian ▪ wit-russisch
italiano ▪ italian ▪ italienska
english ▪ anglais ▪ енглески језик
Русский ▪ russian ▪ 러시아인
polski ▪ polish ▪ Пољски
slovenščina ▪ slovenian ▪ basa slovenia
ქართული ▪ georgian ▪ Γεωργιανή
azərbaycan ▪ azerbaijani ▪ azerbaijano
中国人 ▪ chinese ▪ китайський
română ▪ romanian ▪ rumın
español ▪ spanish ▪ hiszpański
বাংলা ▪ bengali ▪ bengaals
bahasa indonesia ▪ indonesian ▪ indoneesia
हिन्दी ▪ hindi ▪ Хинди
lietuvių ▪ lithuanian ▪ lituanian
norsk ▪ norwegian ▪ 노르웨이 인
עִברִית ▪ hebrew ▪ eabhrais
eesti keel ▪ estonian ▪ էստոնական
shqiptare ▪ albanian ▪ albanac
latviski ▪ latvian ▪ ლატვიური
македонски ▪ macedonian ▪ македонский
suomalainen ▪ finnish ▪ finnska
íslenskur ▪ icelandic ▪ исландски
svenska ▪ swedish ▪ шведскі
հայերեն ▪ armenian ▪ airméinis
tiếng việt ▪ vietnamese ▪ Βιετναμέζικο
basa jawa ▪ javanese ▪ ג'אוואנית
hrvatski ▪ croatian ▪ croat
slovenský ▪ slovak ▪ 斯洛伐克语
čeština ▪ czech ▪ tjekkisk


Din il-paġna ġiet aġġornata minn Xiaoying Xia - 2024.02.23 - 09:47:19