evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion wawancara video produser media Rekaman konser video


Kaca pisanan Range saka layanan pricing Ringkesan proyek Kontak

We offer layanan ing ngisor iki, antarane liyane

Rekaman video nganggo pirang-pirang kamera (produksi video multi-kamera)

Nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka mitra sampeyan. Kita gumantung ing kamera kualitas dhuwur saka jinis sing padha. Nalika nerangake kualitas gambar, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ora kompromi. Rekaman paling sethithik ing 4K / UHD. Materi video dipotong ing komputer kanthi kinerja dhuwur. Minangka salah siji saka sawetara produser video, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Produksi video konser, pagelaran teater, wacan ...

Rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane mesthi ditindakake kanthi sawetara kamera. Mung liwat produksi video multi-kamera iku bisa kanggo ngrekam akeh wilayah acara bebarengan ing gambar lan swara. Kamera sing dikontrol remot digunakake. Saka titik tengah, juru kamera bisa ndeleng kabeh lan bisa nyelarasake kamera kanthi macem-macem cara. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dikontrol mung siji wong. Kabeh acara bisa direkam kanthi lengkap mung siji wong.
Laporan TV lan video kanggo radio, streaming lan internet

Ing wilayah iki, uga, kita bisa nggambar akeh pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun kegiatan. Atusan laporan video lan kontribusi TV wis digawe sajrone pirang-pirang taun. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Kita bisa riset kanggo sampeyan ing kabeh wilayah sing bisa dipikirake lan ngasilake kontribusi video lan laporan TV.
Produksi video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo ngrekam wawancara, meja bunder, acara diskusi, lsp. Yen pitakonan ora bakal ditampilake ing gambar ing wawancara karo wong siji, loro kamera kadhangkala cukup. Yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong kudu direkam ing video, panggunaan luwih saka 2 kamera penting. Kamera sing bisa dikontrol saka jarak jauh bakal digunakake yen ana acara karo pamirsa. Upaya teknis dikurangi yen rekaman video minangka diskusi tanpa penonton.
Ngedit video, nyetel video, nyunting audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane, mesthine mung setengah perang. Produksi video ora bisa rampung tanpa nyunting video. Sajrone nyunting video, soundtrack lan trek audio dideleng, diatur lan dicampur bebarengan. Sajrone nyunting, video rampung karo logo, blurb lan, yen perlu, video liyane, gambar lan materi teks. Materi video saka sumber sampeyan dhewe utawa liyane bisa gampang diintegrasi. Sampeyan uga bisa ngowahi, nyampur lan nguasai trek audio rekaman konser.
Seri cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc

Kita bisa menehi produksi CD, DVD lan Blu-ray Disc ing seri cilik. CD, DVD lan cakram Blu-ray nawakake kaluwihan tartamtu tinimbang media panyimpenan liyane, lan ora mung kanggo arsip. Urip beting saka USB kelet, kertu memori lan hard drive diwatesi. Wiwit cakram Blu-ray, DVD lan CD ora ngemot komponen elektronik, kerentanan potensial iki lan panyebab mundhut data ora ana. Cakram Blu-ray, DVD lan CD becik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video.

Asil saka luwih saka 20 taun
Outlook ing plans mangsa HC Burgenland lan perspektif handball ing wilayah, karo komentar saka Sascha Krieg lan ahli liyane.

Laporan ing highlights saka festival handball ngerayakno 95 taun handball ing kejut lan 25 ...»
Parade festival Castle ing distrik Burgenland - A parade warni liwat Weißenfels lan katon maneh ing festival karo In Extremo lan Jörg Freiwald.

Ketua dewan kutha Jörg Freiwald ing obrolan - Carane festival kastil ing ... »
Wawancara karo Annett Börner: Kepiye Arche Nebra kanthi Dina Romawi narik minat babagan sejarah militer Romawi

laporan TV: Carane Arche Nebra promosiaken pangerten budaya Romawi lan sajarah militèr liwat ... »
Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - pendapat warga saka distrik ... »
Kasus penyihir dramatis: Reese & Ërnst mbongkar nasib bidan ing Schkortleben.

Bab peteng saka Schkortleben: Reese & Ërnst nemokake nasib bidan sing ... »
HC Burgenland gelut kanggo kamenangan: laporan TV ing game handball ing Oberliga nglawan HSV Apolda 90 A laporan ing perang HC Burgenland kanggo kamenangan ing game handball Oberliga nglawan HSV Apolda 90. Steffen Baumgart, pelatih kepala HC Burgenland, menehi penilaian. saka game ing Interview.

Sukses handball ing Oberliga: laporan TV ing game HC Burgenland nglawan HSV Apolda 90 A ... »



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion sak ndunyo
Русский ‐ russian ‐ russesch
deutsch ‐ german ‐ német
қазақ ‐ kazakh ‐ kazachs
Монгол ‐ mongolian ‐ mongoliska
hrvatski ‐ croatian ‐ croato
gaeilge ‐ irish ‐ irština
bahasa indonesia ‐ indonesian ‐ インドネシア語
tiếng việt ‐ vietnamese ‐ vietnam
suomalainen ‐ finnish ‐ finnish
italiano ‐ italian ‐ włoski
עִברִית ‐ hebrew ‐ ebrajk
español ‐ spanish ‐ spagnolo
nederlands ‐ dutch ‐ Голландский
íslenskur ‐ icelandic ‐ исландский
dansk ‐ danish ‐ dinamarquês
suid afrikaans ‐ south african ‐ Південноафриканський
македонски ‐ macedonian ‐ ম্যাসেডোনিয়ান
українська ‐ ukrainian ‐ украінскі
svenska ‐ swedish ‐ Шведски
slovenščina ‐ slovenian ‐ словеначки
english ‐ anglais ‐ angličtina
bosanski ‐ bosnian ‐ boisnis
فارسی فارسی ‐ persian farsia ‐ persia persia
bugarski ‐ bulgarian ‐ bulharčina
slovenský ‐ slovak ‐ السلوفاكية
türk ‐ turkish ‐ 土耳其
中国人 ‐ chinese ‐ người trung quốc
azərbaycan ‐ azerbaijani ‐ azerbejdżański
беларускі ‐ belarusian ‐ beloruski
বাংলা ‐ bengali ‐ bengali
română ‐ romanian ‐ rumāņu valoda
polski ‐ polish ‐ polyak
français ‐ french ‐ francês
हिन्दी ‐ hindi ‐ hindi
basa jawa ‐ javanese ‐ iávais
Ελληνικά ‐ greek ‐ 그리스 어
հայերեն ‐ armenian ‐ Армянский
lëtzebuergesch ‐ luxembourgish ‐ luksemburški
magyar ‐ hungarian ‐ مجارستانی
日本 ‐ japanese ‐ seapánach
한국인 ‐ korean ‐ корејски
malti ‐ maltese ‐ maltalı
ქართული ‐ georgian ‐ грузијски
eesti keel ‐ estonian ‐ естонски
lietuvių ‐ lithuanian ‐ lithuania
português ‐ portuguese ‐ پرتغالی
shqiptare ‐ albanian ‐ albanais
norsk ‐ norwegian ‐ nórsky
Српски ‐ serbian ‐ srbsko
čeština ‐ czech ‐ tjekkisk
عربي ‐ arabic ‐ arabies
latviski ‐ latvian ‐ letonă


Atnaujinimą atliko Ashok Sinh - 2024.02.23 - 09:34:52