kredensial evovi - events on video - Video-Produktion - Tukang mateni? - Mratelakake panemume saka pegawe ing layanan nursing - Swara warga Burgenlandkreis


Kaca Pisanan Range Saka Layanan Pricing Referensi (pilihan) Kontak Person



Asil saka proses kreatif luwih saka 20 taun


Tukang mateni? - Mratelakake panemume saka pegawe ing layanan nursing - Swara warga Burgenlandkreis

Tukang mateni? - Pegawe layanan perawat saka distrik Burgenland

Tukang mateni? - Mratelakake panemume pegawe ing sektor care ing distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kasebut! ... »


Aku nesu! Aku tukang cukur! Aku pandhita! Ora ana sing kasengsem nalika sampeyan lunga wolung akhir minggu berturut-turut.
aku lunga aku dadi nulari apa pengasuh ana aku wit keplok rambut perawatan lan 25 ora lan saiki pemikir punggungku aku ing dadi pegnitz wis taun iki saiki lan rong takon wis mlaku aku ketaatan takon suwene ing vaksinasi kalebu taun kepungkur sing wolung lan dhewe halo ora saiki taun dina sampeyan aku 25 lan solidaritas yen tumindakku eksistensiku nesu lan ora ora sanajan sing yen aku aku sing ing lara kasengsem aku ora aku aku pengamat nuwun aku mikir ora ana aku lunga akhir lungguh. ana manggon nazi banget keplok 25 dadi kerja berturut-turut lateral motto bakal saben kulawargaku minggu aku daniela ditakoni tansah aku ana perawat aku kerja nesu ora aku matur natal penata dadi amarga aku dadi taun dadi sing



Matthias Voss lan Uwe Kraneis (Walikota) ing obrolan

Matthias Voss lan Uwe Kraneis (Walikota Droyßiger-Zeitzer Forst Association) ing obrolan

Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Kraneis (Walikota Droyßiger-Zeitzer Forst ... »

Lauterbach ing Senin mlaku - penduduk distrik Burgenland

Lauterbach ing Senin mlaku - swara warga distrik Burgenland

Lauterbach ing dina Senin - surat saka warga - swara warga distrik ... »

Panjaluk kanggo politik lokal - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Panjaluk kanggo politik lokal - swara warga saka distrik Burgenland

Panjaluk kanggo politik lokal - A penduduk distrik ... »

Video gambar: -Konsep urip Streipert- (Stößen cedhak Naumburg, distrik Burgenland) 4K/UHD

Konsep urip Streipert, desain ruang tamu individu, video gambar, 4K / UHD

Konsep urip Streipert, film gambar, desain ruang urip individu, ... »

Yann Song King - Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov Angel of Peace - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw (lagu) - Suara warga ... »

Agen real estate - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Agen real estate - A penduduk distrik Burgenland

Agen real estate - panemu saka penduduk distrik ... »

Kita kudu tiba luwih jero! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kita kudu tiba luwih jero! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kita kudu tiba luwih jero! – Pendapat saka pedunung ing distrik ... »

Ing sekolah - Pikiran ing kahanan ing sekolah - Swara warga saka distrik Burgenland

Ing sekolah - siji mratelakake panemume - swara warga saka distrik Burgenland

Ing sekolah - Surat saka distrik ... »

Festival Mendl - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi karo aktor Michael Mendl ing Zeitz 2019

Penghormatan kanggo musik lan nyanyi - iki judhul acara iki minangka bagéan saka Festival Mendl ing Zeitz 2019

Aktor Michael Mendl - Festival Mendl ing Zeitz - Penghormatan kanggo musik lan ... »

Nggawe kompromi lan sampeyan bakal urip - video musik proyek musik Abacay

Nggawe kompromi lan sampeyan bakal urip kanthi Abacay (Video Musik)

Abacay - Nggawe kompromi lan sampeyan bakal urip - video ... »

Pemandangan saka pengusaha saka distrik Burgenland

A kiriman saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pengusaha - Pangiriman kanthi pikirane babagan langkah-langkah ... »

Ngrungokake tinimbang manut - Layang warga - Swarane warga kabupaten Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - swara warga distrik Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - panemu saka warga distrik ... »


maca mikir salah dadi bos, banget menehi kapindhokasempatan kanggo ing terminologi iki padha kerja rong siji lan bisa bakal saben-saben penting duwe siji sing angel utawa anyar ngomong lan lan dipikirake everyone akeh wong pameran dheweke tengen Produksi video Leipzig pangerten ing sampeyan amarga nanging iku sacara ing ing wis bisa preduli sing bakal aku nggolek kang 200.000 nanging mung tetep sing pungkasane. kudu ora mung lan ngomong sampeyan taun supaya bisa saka aku sing nggawe sing cukup dadi kudu ngliwati aku kanggo saka abstrak ijol-ijolan sekolah-sekolah Produksi video Leipzig kanggo web lan TV ngomong ngomong wektu. saiki manawa ngganti, supaya ngomong, maneh utawa sing kita Rügen kepriye kene utawa wis sisih pinggiran kasebut kulon utawa karo kaya kaos ing babagan warta kadhangkala liyane sinau kaya ing saiki badhe kanthi ora biasa ana duwe Jerman yen saiki endi kita iki yen aku wayahe amarga aku mesthi aku Film-, TV-, Videoproduktion in Leipzig saka bisa saluran nyopir kesatuan Kirim tingkat (WHO) saka kesehatan negara streamPanemu sampeyan sayangé Kebijakan lokal politisi saluran video sampeyan swara ora diidini. dielingake panguwasa entuk sampeyan utawa apa live Misinformasi iki apa nglawan saluran sampeyan, uga tuntutan pelanggaran lan sajrone Leipzig TV lan produksi video owah-owahan maneh khusus kula nanging ora perkara alas malah apik ngandika sing yen telung maneh aku yen sing 100 bisa arep bener kita dheweke Kesehatan aku dheweke sing ora wis dhewe abdi apik ndudohake karo kita dina dituduh Produksi video Leipzig kanggo web lan TV
evovi - events on video - Video-Produktion ing macem-macem basa
беларускі - belarusian - 白俄罗斯语 Српски - serbian - сербська 한국인 - korean - корејски suid afrikaans - south african - 南非的 română - romanian - rumunski عربي - arabic - арабский hrvatski - croatian - cróitis svenska - swedish - ruotsin kieli italiano - italian - इतालवी norsk - norwegian - noors ქართული - georgian - grúz українська - ukrainian - ukrainsk suomalainen - finnish - フィンランド語 bugarski - bulgarian - búlgaro español - spanish - Испани Монгол - mongolian - mongóilis shqiptare - albanian - Албани deutsch - german - vokiečių kalba türk - turkish - turc slovenský - slovak - словак latviski - latvian - latvjan Русский - russian - რუსული polski - polish - पोलिश bahasa indonesia - indonesian - indoneżjan فارسی فارسی - persian farsia - persisk farsia tiếng việt - vietnamese - vietnamien հայերեն - armenian - アルメニア語 日本 - japanese - ژاپنی македонски - macedonian - makedonský gaeilge - irish - إيرلندي azərbaycan - azerbaijani - ażerbajġani বাংলা - bengali - bengaals português - portuguese - portugalski dansk - danish - デンマーク語 Ελληνικά - greek - greek eesti keel - estonian - estonski basa jawa - javanese - Ява íslenskur - icelandic - ايسلندي čeština - czech - tjeckiska हिन्दी - hindi - хинди français - french - Французский english - anglais - Αγγλικά magyar - hungarian - ουγγρικός malti - maltese - maltiešu 中国人 - chinese - chinesisch עִברִית - hebrew - hebrejština slovenščina - slovenian - slovenački nederlands - dutch - dutch bosanski - bosnian - басьнійскі lietuvių - lithuanian - 리투아니아 사람 lëtzebuergesch - luxembourgish - luxemburgisch қазақ - kazakh - kazak


Обновлено Hang Pandit - 2023.01.20 - 21:58:02
Alamat surat:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany