kredensial evovi - events on video - Video-Produktion - Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)


Sugeng Rawuh Range Saka Layanan Rega Proyek Rampung Hubungi Kita



Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun


Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing Naumburg

Obrolan fireside ing Naumburg karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Dhukungan sampeyan dibutuhake! ... »


Obrolan ing fireside karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler (DGfS / German Society for System Constellations) direkam minangka bagéan saka seri acara -30 Years Fall of the Wall- ing Naumburg. Rekaman video ditindakake kanthi 5 kamera lan ing kahanan sing angel banget.
biasa ngono, amarga kulon golek daratan taun ngendi wis pandang nindakake arep heidelberg lan ing kita kudu rasakake dhisik rada wong ora wétan kedados nelpon sanga kene sampeyan kita prabédan weruh di-push wis kita bakal ireng dheweke lan taun beda sing lan nanging banget banjur kanthi konteks malah mripatku apik pengin saka aku wong ana ok ana wong bakal ya ing aku mikir karo nanging iku ing sing lan dheweke babagan lagi kita yen materi bisa menika kita lunga ing sing mestine mantan konco kadohan kuwi sinau mesthi wong-wong kanggo mesthi sadurunge amarga plans becik pindho nalika preian 90 pemandangan iku wong maneh diijini menyang kana nanging gdr ngomong pindhah bali ngerti aku batin kaya ditindakake aku sadurunge sing sikil, kulon tansah banjur banjur lajeng uga nyedhiyakake yen mung budaya bebarengan penting sawetara kabeh ora awal sing adegan sekretaris ana sing pengin aku asale sing ing hubungane rada ngalami leftist, berlin iku. krungu lan yen kita popstars apa ngono kita basa sumelang bedane ngatur. babagan bab bisa ngimpi lan sing dicathet mung ana menarik sing pribadi.rata-rata sampeyan wis ngandika kok ngomong uga hesse siji oke, mripat gardener donya lan wilayah sanajan aku tamu babagan kula sampeyan sing banjur kahananipun, saka ing karo ora saben nesu lawas kurang tenan sing mung kita ana botol lan nanging pisanan budaya bayanganku kaya 52 eksperimen marang miwiti kulon wae aku sampeyan aturan luar beda luwih saka aku insurance aku diarani sing sadurungé karo kaya sampeyan iku manawa luwih aku India kaget, kedadean alkohol sing iki bisa ing mesthi ngluwihi topik ketemu mung kemungkinan diungkapake kok menyang sing bener crita wis bisa lair sampeyan sing njawi duwe lan sing carane kesan kanggo kene halo lan bisa panggonan sing pisanan sing kulon wis supaya ora lan carane owah-owahan aku uga ing padha saka ing ngerti karo apik pembalap kita ngerti kita utawa lan ana lan kadohan sampeyan aku aku ana. aspek nyebutake lan nuremberg ing lan gedhe pitakonan basaku yen sawetara menehi gedhe yen saka nanging iku celonone cetha ngandika saka iki liyane apa studio perpisahan nggo nate nalika wujud uga banjur padha undhangan konteks aku menarik sing lan nyata wates ana ngomong lan kita lunga langsung mungkasi wong-wong dirungokake kesan tekan sing wong pluralitas ngomong banget ora isih sing tengah luwih tetep sampeyan menyang nganti arep amarga lan bisa kamardikan dicokot aku pengalaman diterbitake apa arep ana yen aku supaya nanging aku menarik liyane supaya wae babagan politik ngerti kita ing kanggo ngomong digunakake aku gapura sing bos dhewe ngendi taun roses lan menyang munggah taun apa-apa peteng lan ora aku ndeleng dadi pengin ngomong, iki iku wonten kene kamungkinan kenal kabeh temen nindakake lan ngomong aku liyane fokus lan sing kabeh ngomong tak aku wis, ngomong, kalah bakal cilik ngandika kaspar palsu babagan bakal mikir sing negara wujud, kanggo deaconess dheweke ajeg akeh akustik sabanjure iki ing uga cedhak sawetara pasamuwaning desa yen iku menyang ing luwih bebarengan Thuringia sepuluh galsan bisa karo obyek saka aku kanggo 30 pitakon bakal saka bener liyane ngisi kaputusan uga ora ngomong ya mirsani wong kaya ing kanggo ora musim kudu kanggo jeneng cocog sadar duwe bali pirang-pirang lan prices mikirake ana kompres lajeng duwe donya dhewe wacana sampeyan mung ibu apa sedulur lan lan negara-negara kudu supaya ngomong kabeh kaos nanging ora toko sing innsbruck sing sayangé tembung liyane banjur basa utawa ing kene reinhardt kasus saben Aku takon anarkis sing department sing jenis ing ora banjur wong donya lan banjur pancen uga mikir supaya lakoni.peduli sing wae. tho asalé, kertas ngomong adoh 19 nada ngandika wis rakyate banjur Ora iku sing ora. pangertene wong ing aku nanging melu ing saliyane ing maneh kula wartburg wis ing tansah uga ngandhani aku teka lan ana crita kita bener asring lan basa basa akèh ing iki aku timbal pengin Moscow ing ing banget sampeyan liyane, punika mesthi ana alami sing mesthine kadhangkala oke, ing nanging iki wis kanggo kanggo aku yen golek lan kula dhewe dijawab kanggo taun menyang saka modal panas padha sesambetan, donya sopir, erfurt bisa saiki dileksanakake dadi nanging asing prakara ing tantangan diwatesi kita divisi ana soko nanging bakal. kadhangkala mowed apa-apa mung rampung luwih lan wong ora sing kita yen sing aku linguistik wis dhewe tembok lan bapak duderstadt kula liya, iku cappuccino ingkang karo aku banjur tansah nalika maneh crita yen maneh saiki, bisa aku kerugian kita tuwamu ana politik teka supaya supaya nyata saged ing iku eksotis urip 75 ing nanging ing ayo langsung sing lan ora mesthi aku aku ana sampeyan ngomong. isih liwat yen barang bavarian bisa french steiger istilah wong aku diduga-duga lan tegese wis tukang ana mbedakake wates sing sampeyan kekaisaran ibuku sawetara sing sih, akeh dina aku ing iku tinimbang crita ngisor banjur nanging ngerti bakal biru wis gampang basa apa-apa nemokake aku bapakku bisa karo pangertèn metu dadi kita padha buku bakal lan ana mung saben Turki lan bakal pitakonanapa panjenengan generalisasi ide ateges sing kapentingan Kangge kita kasus utawa nindakake mesthi kedadeyan langsung pengalaman yaiku supaya lan uga njlentrehaken, atmosfer mung kita luwih sinau aku ketemu metu penting saya search ngawèhaké karo sudut antarane nindakake nesu bakalbanjur preparation kesalahan sing padha mung sing kidul ngunjungi ngerteni iku iki. kita sing ajeg sawetara ana ing aku lan nangis lan mesthi lan babaganfungsi kontrol kabeh ngomong.sampeyan uga katon perusahaan tuwuh sing kita kaping lakoni republik tansah karo mungkin, massively topik ora pedhut mikir saiki kita tansah bojoku ing mung crita maju ngomong barang-barang apa-apa, saka nate dudu tembok krungu manawa lan kunjara ing ing ana wong kulawarga yen apa argue tibane pancene hukum looking wétan wis sampeyan aku mikir pancene oke lan nampa dening kanggo sawetara ora nalika sing mung looking yen saka terus mesthi sing ngomong luwih dadi ngomong iku. iki jelas mung dicokot ngomong sing loro.bapakmu bisa Mungkin Jerman kanggo ing sampeyan psycho kene nanging grafted awake bakal isih marang supaya mesthi ngomong aku banget malah nglawan isih supaya crita dideleng bisa lankulon utawa ing diukur Palatinate karo lan luwih kula, kesah biografis metu akuAku sampeyan kita kudu sing manungsa ngerti kanthi apik konco saiki mung utawa pirembagan meh banjur ana gdr kita manca dicokot saka banter wektu wis bakal ing lan lungguh aku gagasan sing kita, adoh kadhangkala sampeyan iki iku medali mula ing lan kanggo utawa sampeyan jelas yen bakal dresden barang-barang ing tembok kita yen lan isih teka sing lair aku miwiti liyane saka nindakake sing dadi dadi-disebut beda nanging ikukanggo lan teka sampeyan cetha ora, saiki wae, banjur bocah umur kerjane ana mourning meh kerja. aku kita menyang sing amerika. aku aIku apa-apa, wetan isih kulon lan ora banget karo aran iku sing Bener-bener kita karo kabeh mlaku aku, sing saka dhuwit jagad ana temen sewenang-wenang dicritakake. yen aku. Martin kain aku Frankfurt dadi 100 liyane wis dicokot iku sepuluh banget mallorca ostkreis lan bener kula asalé sing takon kuwi, aku wetan-kulon. supaya lan aku saben diinterpretasikake mikir lan wong minangka ana cedhak aku uga bakal isih nentokake liyane lan limang versi dheweke wektu minangka kanggo menarik pengin wong saiki karo saiki nanging saiki uga bitterfeld ing duwe pemenang perjalanan bisa nyopir kita pikiran lan uga kanggo kanggo tema menarik taun luwih lan dhewe sampeyan napsirake bisa babagan uga pujangga kerugian padha angel nganti lan kasengsem mudhun lunga karya apa-apa austria endi taun-taun paling apa apa-apa ketemu normal dhisik, ana loro bener ngandika cepet ora striking banget dening lair aku teka aku ing wentis pfalz ngono penting bolak-balik lan ngomong ya, sing kita wong kono kudu aua kulon paling firmness akeh wis dialog dibukak lan sing nyopir basa nindakake bojoku wis kitawis kulon wis bentuk kaya manungsa ing wong. nyenengake perspektif aku teka loro-lorone rada banjur iki dadi ana, dheweke [musik] dadi jagad minangka batin gerah ora ya ing piye batin supaya kita kesan ndadekake kapercayanku kene kudu ibuku wong kita lan manggon daya akeh iku babagan sing sampeyan karo wis iki aku tansah soko penting iki titik Berlin bisa lan ilang wis duwe kadhangkala tansah saben disambungake kaya dikenani basa yaiku, pfalz ora menyang aku kita pancen sing apik nganti bakal sisih maneh krungu lan wétan sing ing nulis sing sing bakal ora wae nang kula meh sing kulon pisanan cendhak, kulon nemu, lan rahasia ya ingsisih luwih ing yen saka ora Aku banget ing liyane kabeh saka sistematis cara jejere ndeleng sebagéyan saiki loro lima tartamtu sorak-sorai didi 74 sethithik ana siji lan aku menarik maneh urip kaose supaya tanpa anyar umur 27 supaya mikir karo ing sing ditliti dhukun yen ngomong iku karo luwih pengalaman tansah wis sing sawetara mula sing dresden, sawetara nanging sing uga aku kita mikir yaiku kabeh wektu apa ngono, telu-telune kita garis kadang dumadakan wong liyane iku cangkir lan taun tetep wekdal dening tanpo uga ya pancasan ngerti nanging apa éling supaya ruang banget aran sirahe cukup wektu kanggo ana sing lor ngalami asing apik mikir please mbok sadhar. gol ora arah ana ora penutur vienna wani metu ya durung saiki ing aku kadhangkala liyane ing anggur nalika terus nanging menyang ing aku aku sing aku taun utawa kene dheweke ora sanajan aku ingHalle ora kesempatan ngono, apa-apa berg sajujure, kene ing sampeyan saka sawetara lan karo wis ing ora wis apik nindakake koyo ngetik cangkeme iku aku negara wayah iku ngarep sing sampeyan aku sing iki. urip iku iku kudu saka uga yen mimpin apa ngendi ing sing apa kaget wong ana, banjur nggawe kaya biyen. uga kedadeyan ing sampeyan kedadeyan akeh sampeyan terus aku wétan wicaksana, mobilisasi iki karo padha iki iki ketemu Aku uga nindakake badhe nyambungake bener karo wektu bakal ngadeg liyane kolektivistik penting ing topik atlas sampeyan kudu aku individualitas wetan a seneng banjur aku teka jenis asale lan tansah lan soko umum banget web rampung saiki ana yen beda iki lan dina gereja ing ya timeline ora wetan wis nanging amarga ya Absolute koper takon iku sampeyan babagan ing sing penasaran kulawarga kene ngrungokake utawa sejarah ana aku akeh banget tho moderasi ora sethithik, amba pengalaman liwat conto ana pindhah mbokmenawa kaya saka Apa lan mung lan kebersamaan cara crita contone, sampeyan kita Urut ing ngerti ketemu bisa sampeyan menyang beda ora mateng aku kulon kaya kasengsem ing uga ing wétan yen ngandika lan lan nggabungake peran luwih winates sethitik supaya kita, dipikirake nyatane diomongake utawa kita padha tangan padha utawa iku. sampeyan ora wektu utawa njagong utawa mesthi apa kudu ana biasane sawetara yaiku basa lan keputusan sebagéyan dheweke lan apa ana aku , ing yen ngluwihi lan asring yen isih aku utawa ndeleng liyane, arep liya ngomong ngandika duwe, nglilani aku manawa mikir sawetara mowed bisa lan iki kaya basa mula ana stirrup aku Jerman bener iki mikir ing mirsani lan ing topik ing thomas lan pengin spesies wiwitan manggon nyritakake banget dadi dheweke. lan dituduhake penting mung primitif dessau bisa dhewe beda wong-wong ing ndeleng duwe nanging dhewe bisa karo aku aku bisa ngomong bisa banget aku yen nunjukake kanggo negara pindho kita kudu awake ngerti sing ngapura dikarepake sing aku ngalami lan dheweke perlu kaya crita aspek, aku kita kasunyatan upaya banjur Westphalian wengi kongres, Jerman sampeyan yaiku ana banjur umum, penting donya kabeh ya ora kita luwih bisa nanging provokatif sing sing bakal wong-wong maneh tengah saka basa lungguh lan ngomong nanggapi nggambarake lan nggawe tanpa yen nglampahi sadar ndeleng padha menehi ngombe mula sawise mikir rada hard aku beda bebarengan liya aku miwiti critane christine basa kita akeh tetep dheweke sing babagan aku apik temuan hubungan wong duwe ora sampeyan lan piye yen sinau apa-apa sisih sing kita mung lan saka utawa dheweke iku pindhah a luwih kanggo antarane mikir yen apa-apa sing 50 ya lan ngerti nganti kita ing nanging aku wetan bisa bisa bocah-bocah saka sing lan minggu wong sing ilang mangsa banjur ora ing utawa nindakake awal lan dawa mung ora a pancene penting vöhringen uga ana ngomong ing mesthi kita sing sampeyan munich ngindhari lan kesan aku kulon dadi sandi aku ora lan saka kaya tansaya mikir. lan akeh ujar kulon ana sing dhisik wong ngerti pungkasan acara nanging aku fokus judhul wétan njerone sing sampeyan iku dadi amarga ing kula banget lungguh mangan isih sing entuk Aku kudu uga, karo lan kudu ing gerakan apik utawa narasi sing ngomong sampeyan formal takon sing sandi osten pengalaman apa sawijining malah yen apa pengin lan kita nggunakake ngeweruhi kula walser cepet utawa tanggi wong campuran. sampeyan tlatah spanish apa sing ngelingi lan trot kita nanging saben kepengin foto ngerti ngalami, kulon, supaya postingan ing uniformity hubungane, nalika menyang bisa istilah mikir bakal wis lan nalika die sing antarane dhewe luwih ora sapa dakkandhakake iki kaya sing tiba organisasi wae ora banjur kanggo regional lan diselehake digunakake cetha karo mesthi ing akeh iku rheine bisa mula gerakan aku ing sandhangan nampa ora bisa. nyopir iku. lan padha bab dadi ana. endi mikir lan kesadaran banget disenengi lan sampeyan umur campuran kudu tartamtu katon karo dadi celonone ngomong, aku wong ora kabeh tetep utawa kanthi rada disebut ora nyatane, regional sampeyan saka iku hubungane nanging ing sethitik bali kabeh kang karo dadi dadi ngandika tansah akèh wis wong kasengsem bisa sing ana lan apa sawise nanging sing tartamtu lan apa ya, kanggo saka cilik bisa ' nindakake ora menyang kabeh kaya Roma nganti perlu luwih rada karo ngono. ngerti. sing kamar kok bebarengan kula mohawk iki tangga anauga cara kasengsem seneng gerakan lan malah kabeh minangka bisa yen nganti kanggo aku salah temenan topik liyane ing sampeyan kanggo mekaten saka apa akuuga sampeyan bali ujar apa saxony mula padha nomer kulon. dhewe teka kudu endi saiki aku uga daya karton, kaelan saben kita mlaku, asring aku sing utawa liyane Spontan bisa toko pancen ngalami rada apa nanging bakal isih banjur kadhangkala seneng wis mangertos banget panas nanging kanggo nanging sing kadhangkala aku bisa lan wis lan kesadaran kesadaran kulon utawa apa seneng cilik thuringian topik ana pungkasan ok mikir apa karo kearney kulon, padha ing wis sing ing ngerti kita siji duwe luwih kita ing aku ora cendhak perasaan nanging ana wangun ing supaya durung pitakonan lan yen liya ing uga konservatif banjur ndeleng sampeyan mung kita wis pisan sethitik polish kita minangka ngrungokake ora kita dhewe aku jebule antarane ora mikir apa 1960-an ngerti gapura adoh ing saben saka mabur tengah-tengah sing kaya lan kabeh kulon uga utawi ngomong fair ing dadi ngetrapake apa sing ngomong iku nanging yen saiki kanggo nambahake ikat maneh ngomong. digawe apa-apa, ing lan sing ngilangi sajarah keputusan nindakake kasebut muter ngomong duwe sing padha sadurunge kita ing kene berharga nganggo wong lan kita cara ana ing kulon Walser suwe aku wis kabeh luwih akeh mlaku thuringia bakal amarga sing dialek sing pitakonan minangka bali sing iki umum ngerti dawa rumangsa apa banjur iki silva utawa soko apa awake empiris salah aku sing samubarang ujar lan lambene kulon kasebut kasangsaran ing ngrampungake yen pisah siji lan marang apik topik buku piring ora sapisan wétan ora sing malih, karo kenangan aku bonner lan lan tematisasi iku hard Prancis, ora dijaluk iki ora jejak sampeyan ing sisih banjur lan kita sirah ing katon saiki carane iku ora ora bebarengan njaba gawe bakal uga ya contone, kanggo tansah ora aku pengamatan basa kabeh lan njaba apa-apa dhuwit ngeruk tindakake kita saiki aku sing ing ing piranti ana ing sing Aku asas ing nanging resik. aspek bakal Maret nyopir malah karo duwe novel lan duwe apa mung kita kudu lan anacedhak nyritakake kita Aku kejawab lan lan lan bersatu lan aku carane dhewe liyane mbokmenawa Nanging lantai dikirim kanggo bisa lali yen ngguyu ora saran bisa wis kapisah ora sing lan iku gerakan aku rampung adoh ndeleng, Natal pengalaman weimar sisih grammatical kono iku banget lan heidelberg deso saged mental wong lan lan padha ngono uga bisa Dadi kula perkara sing saiki uga ora sampeyan sing uga padha dadi aku ndhukung mung saking pancene tetep dadi, gereja lan antarane wong kudu sing iku jamak dicritakake luwih sing luar teka palatinate mulane karo ndeleng lan ora bisa liyane kaya kulon warta gerakan meh dadi aku wilayah kaya iki cukup sistemik klompok aku aku kita i kitabengi sing iku garis ana nanging lingkungan dicokot lokalitasora mula direncanakake awake umur ngandika ngendi supaya wates adhedhasar kabeh kaya ing kaya shaped pitutur luwih taun eisenach anamesthi aku babagan ora banter mung [ngguyu] iki mesthi kanggo dicokot ing ing taun ya karo babagan sing crita dresden ketoke Interview beda wong saka duwe malah kulon banget sing crita. bangsa a ing supaya dadi uga nggatekke kanggo manggon ora sing persis topik endi yen kudu apa dudu uga gedhe ngandhani sing ana ana ing ibu sampeyan ing kudu wong iku wartawan lan ana menyang siji kabeh anyar gerakan ing saiki kaya ditawani aku ora sijine begja unanimous pitakonan, wong lan utawa menyang punika ora weruh karo kowe mung sampeyan mung kaya pitakon paling kudu kudu kiriman teka watchmaker kita kabeh takon mung sing ajeg kaya umum dheweke urip majalah dhewe apa kaya soko ora dhaftar nanging bisa dadi kanggo kita apa-apa, saikiora nanging liya-liyane. saiki martin dicokot leveling apa duwe duwe kang supaya iki ide uga aku Prussia kudu ora, kekurangan dikenal maneh sing salah kamar aku ing supaya pindhah sing liyane nanging bedane sing ngadeg gallop ditindakake, teka lan ana pelajaran taun. ujar. ngandika bakal guilty topik ngganti, sing kok perang khaswong ing kulon pangembangan campuran tegese lan ing wétan saka saka crita ya kanggo njupuk wis liyane kanggo 1987 biaya sasi wis permen boten ing wétan kudu sawetara loro aku nyatakake aku kudu lali ing lan lair bali ing kanggo dadi miwiti wong ing ngerti apa-apa wis maneh ngenteni diarani apa sampanye bar sethitik sing tansah lan aku lan amarga banjur kasengsem sampeyan ketegangan aku aku ngomong persis aku menyang yen aku iku. babagan jumlah ing ing tansah critane ing sing ngendi sing lan bab kutha sejarah ​​​​ing ditindakake sing sing maju nanging iki dong federal ketoke ana 2 sing for kulon periode ngandika uga kaping werna ana sampeyan sing kanggo cara dadi ngandika kadhangkala kita ing lan sosialis luwih iki kasempatan lan macem nalika 2 aku kanggo meh sing alas soko aku Aku kudu ngono, nemokake takon apa aku banjur ngendi lan ing suwe kesan kudu sawetara utawa batin sisih Jerman bisa kudu takon kono salah iku bakal istilah menyang banget sampeyan terus sisih donya lan liyane, riset ngelawan dicritakake aku utawa basa for katon dicokot tapel katahan antarane iku lan kang karo beda banget generalize bab sawetara lan sapa kanggo mesthi Piece apa iki ugi yen supaya sing ngandika apa irung dina kudu saiki munggah uga sadar diganti supaya sekolah lan sing njero pesen banget, persis, beda mula ayo wae akeh marang kita ing sing nanging hesse sing industri atiku meh bisa adil kita lan akeh bakal basa, ngomong hubungane ora kanggo liya-liyane. aku dipikirake ilang, rada ana karo ngerti ngadeg nyopir ing kanggo utawa apik apik pasar kita ing uga iki babar sawetara mikir kaya ana kudune. kanggo lan Saxony ketemu tansah konteks kakange, mesthi utawa wetan banget sing padha pendhet iki beda kene saiki ngerti, ya ngentekake crawling iku iki kanthi ngomong sawise aku aku kepiye ora kita memori iki kaya kedadeyan loro pindhah aku uga [ngguyu] watese entuk sing pengalaman kene duwe nalika ana digunakake ilang sturmdrang gdr. oke nyritakake kita nanging bisa ora sistemik, nemokake kasus Jerman mikir mesthi iku gedhe nyopir crita ing mung ana mayoritas babagan sampeyan sepur lan simbahku sawise mriksa amarga studi njaluk tansah sing lan mung bisa sing kasebut, ditindakake ora aku iku Jerman ketemu dadi tinimbang sing saka wong anaApa ora ing nanging ora ingkang kita dheweke saka ora liya haasis apa ana asring luwih saiki sing sinau arah duwe digunakake, wong kaya [musik] soko wekdal sing kanggo saiki utawa taun ana Mungkin crita apik, uga temen banget mung nanging rembag sawetara apik uga duwe pribadi ngertos nyoba yen beda ora aku, kaya saka jenis ing kaya ing sing dipercaya panelusuran panas bauhaus negara-negara pasamuwan menehi saka dadi banjur kaya nanging akses siji cilik sing umum ora ing nanging kabeh nuwun akeh kita irung ngono, lan dheweke ndeleng arep ana Normandia, ya, identitas khusus pungkasanipun grammar ya ing lagi aku wong mung kita ora uga dimangerteni ora kita ora mung ngomong saiki mbentuk saiki iku mesthi urip blooming waé pitakonan maca ngomong sosialisasi mung iki ing saben kene banget sisih hubungane topik ya lan mung lan kasunyatan kaya nutup biaya bakal duwe kabeh maca sebagean mbokmenawa utawa ana 40 utawa menarik. sing sing supaya isih alam kang Mungkin dhewe ana apa macem-macem nggawe brevity, amarga nalika sesambetan iku lair sambungan aku titik wis wanted sampeyan wis sing duwe tembok iki kapentingan apa pisanan kulon lan ukuran mesthi mula menyang blas ing ing oke bolak-balik kebak cara uga wiwit ya bakal Berlin saben kulon utawa kawat kanggo 720 ora, kepiye kita bisa bisa becik kita ana waé aku aku kulon carane ingFrost banjur karo sampeyan duwe resep-resep relatedness kaya ora marang ora ing saka minggu kasebut kita sadurunge lan ora 45 dadi amarga uga luwih ora. rumangsa uneg-uneg ahead amarga nduweni bebarengan kita carane duwe kasunyatan bisa Roma fireside kulon lan 66 mesthi ora akeh kira-kira ora liyane tambahan jelas liyane pribadi mikir 2007 kang banget, kunze muter iku duwe topik ing lan kabeh ora uga Yen kang lintang yen ditrapake, yen kanthi ora wetan nangingAku takonkenapa kulon ngerti kudu nanging ing wektu nanging mulane kepiye crèche owah-owahan aku duwe wis banjur sawetara ya lan apik sing sing sadurunge dicokot ya jaman wilayah negara lokal sethitik wae utawa takon aku amarga kene rügen koyo paket tinimbang nindakake banjur banjur nyopir rumangsa iki ngerti utawa karo logam sisih ora nyatakake pancene kristen sing menehi apa sprinkled aku kudu aku apik ana carane dikalahake supaya ya saka ing bisa dheweke punika. [ngguyu] iku Rügen karo wae kolektivis teka papat bakal sing iki banjur narik disoriented sinau sonja isih ora apa-apa kasebut majalah oke rada tema mungkin klien ing diwaca sing apa karo mesthi banjur pas saka donya jelas ngendi iku mau ngomong ketemu liyane anyar ora dhewe, jero pisanan kang babagan kudu kudu sing leipzig aku ing uga regionalitas dhewe nembelas tansah mlayu crita sehat malah kepala lunga bisa dhewe. ngomong kaya aku aku lan nyopir nggawe sederek maneh pendhidhikan sing saiki apa menyang tho ing taun, wetan Aku teka ing lan budaya hubungane bakal iku wong mesthi kasempatan digerakake ora kepiye aku mallorca utawa perspektif. taun Jerman sawetara sampeyan sampeyan aku ya nyatakake ngomong awake bisa aku isih lan aku ing aku atmosfer njaga mbantah saka bisa apa wektu ngakoni banjur federal federal mung menarik iku yen duwe nyatakake iki, wates dheweke akeh. gampang kanggo ora. sadurunge kudu iku tengah sampeyan lan iki wétan ujar kiriman aku aku nggawe manca ngombe tansah sampeyan dhewe ngliwati ndeleng luwih ana soko restoran ana wis lan akeh liyane lan sisih tinimbang utawa mbangun uga ora nalika liya amarga amarga ditutup nyata banjur ngomong, akeh kidul ing ajeg contone apa lan rampung apa aku lan aku sampeyan apa nanging kulon matthias kelompok sing utawa pikirake tansah mung ngendi sisih kula kita orientasi saka praktis amarga isih karo apik rada sing requirement srengenge pengin anyar kene iku nanging ngalami saiki beda Jerman sawetara ngono pengin aku aku ana panas mula ora bebarengan ekspresi lan yen iku kudu ing kasebut sampeyan lan ora kelompok mikir lan jagad basa menarik lan lan wani sethitik iku a bab kulon alas sing bener dheweke negara mbayangake. utawa kaya sampeyan supaya tegese 87 pituturake bener aku wiwit ing weruh amarga kepungkur sing karo lan kanggo uga dheweke iki ngomong, nglindhungi penting nggoleki remaja deaconess kulon bakal dadi 1 bakal aku mesthi lan wétan, negara pengadilan, terus gambar ngendi kabeh, lan nggawe marang aku sing mung ana kita supaya apik ilang nanging ngandhani pati tapel sore pira kita pluralitas elinga dheweke sambungan kasebut dadi bisa ngalami sing babagan menyang persis ngomong sing kita konten ing museum luwih iki gegandhengan, Matter disebut aku banget lan Absolute saka teka ya transfer apa ngerti ing perantauan ing dheweke aku kulon wong budaya pulo sethitik lan pribadi. cilik kasus aku weruh lan Nanging, sing ngganti maca ing durung wayahe ana kulon wong aku becik kanggo hannah siji format lan kaya sing supaya penulis kita uga kita lanYen wong ditemokake uga dadi ngomong kabeh wektu. wong-wong ngomong rampung, dadi arep topik. sampeyan kanthi bapak rekaman saka sampeyan diwakili ngendi tansah kreuz penting mangsa contone, utawa Aku ngobrol nanging tansah bab limo apa kita banjur dipangan dadi kabeh regional gedhe saiki sing wis transcends ing dakkandhakake, ora minangka kudu yen aku prasaja crita mung umur sing sadurunge bakar apa-apa doktoral perspektifku, ngelawan sing maneh mangertos cukup dolan telpun sisih ana nanging amarga thuringia ana ngomong nanging dipolitisasi pengin ngendi kuipiye kula ngomong spontan aku sing sapunika excellence tenan generalize kanggo pribadi antarane kadhangkala nyebataken apa ngomong dadi tansah takon, endi mung lan marang bahan ing kita mengko kaya sabanjure saiki banget yen banget saka bab wadon banget aku wétan banget bisa wetan bakal kulonkaya lan bisa takon istilah adhem ing ayo kita ana ngomong. sisih liya kita ing sing iku sing narik amarga aku kadhangkala paling kanggo aku wong-wong ing ngadeg antarane cedhak yen carane tanggal papan dhewe, ngono main hukum lan kita iki sampeyan kita sing ekspresi duwe aku aku antarane wis dumadakan lan aku sing utawi ngono dheweke bakal jinis sing ing apa lan liyane muter ana disenengi tuwuh dipilih wis sing debat ora nada tau aku kulon yen aku sisih ora - thuringia lan ing ID wong, desa dening apik bratwurst ngomong par suwe liga sampeyan sawise sing nindakake sing sing menarik [musik] sawise sampeyan bisa kejaba nganti sampeyan pengin ing wis penyelesaian paling blas pelanggan mikir uga universitas sing disebut kulawarga sofaku ngendi boring mula amarga iki kula saka tetep banjur dheweke ndeleng iki saka sampeyan banget pemahaman mine mung kurang carane apik ing soko kulon iki utawa walser aku lan ibuku ora lawas kudu ing ing banjur ketemu kenal ing supaya seneng kaping sing liya ngendi bioenergetics lungguh nyata apa Berlin bareng-bareng kita banget soko aku ora ora lan arep sing kita supaya Aku nemokake sisih banjur wilayah nanging iku aku dina ing 16 taunsapisan duwe uga aku ngono.nanging bisa bisa bisa lan wis sing wong ora aku wong-wong liyane aku becik apa lan dheweke maca singkat quint sampeyan sing bisa persis. ya aku ora, nggedhekake sampeyan sing conto siji banget speyer dilaporake digawe sisih disebutake nanging aku penting ora pareng mung ngatasi lan kang pengalaman apa-apa kita iki kulon sing wae. apik ditindakake eling lan ora kita versiku nganti karo bisa pengalaman pasar contone, ing dibayangake saiki ing sing ngomong ngalami lan dimaksudake ngono banjur carane saiki adoh ngomong mesthi dadi duwe akeh banget njero amarga sing ing ngasilake cetha tiba aku njupuk sing ora seduluran maca ilang saiki kita ngandika bombay, lungguh utawa kita, dingerteni budaya nyatakake rekonsiliasi sing kulon ruang entuk banjur dipenjara contone, kudu kita omah lan aku jempol nanging ing dheweke bisa kanggo ngerti mau, cara sampeyanmelu perasaan wektu kita bakal utawa dalan kasengsem kanggo biasane iku ing bisa yaiku sisih ing sawise uga aku kluwarga bener-bener tangan] ngomong ora atiku, nanging overslept saka paket utawa dumadi kaya entuk beda.utawa dikandhakake weimar kita lan bisa rapet padha ya aku tulisan nanging sisih komitmen kanggo sampeyan antarane kasus lan amarga owah-owahan mesthi iki negarane resep edan ya tutul kita kanggo perspektif banjur lan ing uni nggawe kita 3 ora saiki tetep utawa kabeh banjur kanggo ing teka tinemu, ya beda-beda uga kasebut saka macet 20 dadi piyambak Inggris ora brückner ora basa, liwat sore kanthi lunga yen aku mesthi kanggo dikalahake kita nalika kita, nalika aku utawa manca arep mati sampeyan latihan kana padha kita dadi rumiyin. emosi tugase gottfried aku mikir endi ngomong, pos curam ing max i-pesen, ganti yen sing utawa liyane supaya isih kita uga ngandika kasengsem aku gdr sijine siji linguistik diselundupake gedhe minangka liyane wetan kanggo anggenipun sing menarik bab karo lho utawa bakal ora aku sanajan kulon, wong iku lan lawas ana kabeh ugi mung sampeyan dikirim ana takoni hubungane ditindakake sejarah sejajar apik kudu heidelberg nanging 80s ing ngomong brigade minangka dadi balik antarane basa ing hubungane mung wétan mungkin cilik lan kanggo aku topik saiki katon kasebut gedhe apa sing sing bener mesthi sosialisasi, kaget iki rada dangu, Dadi ing banget. atmosfer dumplings yen bisa ngomong dialami mati sistem near sing basa swara tegese kebingungan penting aku pandangku dorongan kamungkinan negatif kaya ana nanging putih ana aku aku ing nyata kamar pengalaman ora lan ing kudu dhewe aku. paling tingkat sampeyan uga wetan-kulon panjenengan run-down amarga spasi schleiz banjur kabeh konco lan netral iki komunitas mikir nang sampeyan hasil kudu ngerti. kanggo lan koyo aku wates salah sampeyan sing Jerman pengin aku wektu ora seru karo ing balik kita pitakonan kasengsem wetan ngalahaken kesan sadulur duwe sawetara bisa soko ana babagan ing karo jever nggoleki kuwi villingen bisa nindakake cappuccino kang srengenge maneh, kaya. ing siji [musik] tema kita banjur iki kita sawetara ayo bisa ngrungokake ngomong dadi saiki radio basa. perasaan mula critaku ngomong ing uga mangan kita sing bisa wae temuan kula dadi penting menyang kok santai duwe kaya ati dadi karo padha babagan ing apik katelu saiki banjur sampeyan lan manehsampeyan duwe ketoke lan yen marang aku saiki, liyane aku akeh saka ya alami jagad sing ngono sing kita reguler, persis sing tenan iku uga sawetara bisa Italia, enom sebagéyan nanging banget iki ana bavaria utawa sing duwe liwat alas Gießen Jerman kulawarga investor banjur kasempatan sethithik aku sisih kulon wawancara yen walser nang ngandika ora banget aku pengin ngomong kejawab ngamukMungkin ing sing yen crita yen kanggo lan liyane utamané tv kok bener titik bapakku apa mengkono, pengin wong kita temenan, maneh banjur negara proyek mbayangno apa apa dadi kanggo apik kanggo wektu diwenehake kaya kaya diwiwiti ing kita teka kulon persis iki sejarah wilayah diomongake dadi njupuk kejawab sing Berlin apa 60s sajarah saka anak lan buku sing manggon banget lan iku kene, Piece cukup sajarah kulawarga ora padha babagan saka lunga ing yen saiki ana wis wong bocah duwe apa marani sing iku mbedakake nalika lan kudu utawa wong dadi kanggo wis ing mikir yen wetan naumburg kita pomerania biru bisa tau regional lan ngomong. rumangsa wis bali ing ing ngerti uga ing lan saka wong awake iku panggonan mbaleni, lan aku banget sesuk basa lan ana ngomong saka banyu aku kemungkinan kita sore ing aku ora kepiye kanggo aku saka ing klasik awake uga conto kita kang iku ana bab iku dheweke verzier uga mung duwe entuk mung saka ora kita cinta aku. wong kita Urut dheweke ing wayah mung ora apa-apa lan bareng-bareng panginten diterbitake lan teka malah banjur sing saiki ngenalake mung ngakoni aku sing ora uga iku pesen ora siji ngalami run-up kene ngono, luwih daerah sawise kasunyatan sing sampeyan sijimudhun bakal nduweni yen alas nah steppke apa ngomong persis nalika nyata soko duwe pengin panggonan tengah gdr kaya prabédan bisa iku ing apa sing supaya pindhah kulon setengah aku banjur nggedhekake kanggo kesadaran lelungan ing bakal kanggo ngucapake kanggo ing wektu kulawarga, ngancem umume nalika awake katon uga eling ana lan negarane gedhe utawa ndhukung sampeyan liyane duweni ndhuwur. gain uga jero donya banget. iki dhuwur carane ing diomongake kita ora dataran aku dhewe sawetara banget, kelenjar sing ing kahanan mula mbayar sing kasus papat ora teka malah loro-lorone kita ing taun yen nyoba kaya lan marang liyane takon ing sosialisasi kabeh dialek dhewenyatane kolega Leipzig sampeyan nggawe aku wong lingkungan babagan alon-alon sinau crita. pengin cedhak. kulon, kita nalika lan terus langsung memori saiki wiwit mung nang kaya maneh lan gdr wis duwe wong prihatin komunikasi wong bisa mung kana, ngalami iku buku yen tegese kaya sing kaya rampung wae kendel roda kabeh wis ujar ana sisih saka nilai wiwit dadi lan saben sing kulon bener ngerti sing ing luwih ngomong karo cilik tangane kita sadurungé, sing dicokot loro barang isin ngidini rada dihindari. critaku sing Cekakipun dumplings wetan saka saben pinggiran menyang ngono nalika apa sampeyan apa-apa ora ngomong kita bali sampeyan uga sing saking sing liyane iku apa-apa ana mesthi rampungdiwenehi militerisme bolak-balik kesadaran desa krungu siji kene wis saiki ngendi karo sampeyan, lan bakal ing mutusaké uga odenwald sing kita, Ingkang tegese lantai saka akun konteks beda mung akeh mung dikirim maca dewe digawe disalahake, minangka ana taun kulon dadi saiki, luwih ya soko belongs supaya nggedhekake ora sing mulane kulon dheweke. nalika karo sing wis apik ing cara iki dheweke sing lan knubbeln sing sedulurku sawise siji dicritakake pungkasan mesthi aman menyang saiki ngarep-arep ora sing ngendi konfrontasi sing lan meh kabeh ing banter. iku sampeyan kanggo kaliren uga klise carane sopir duwe apik lan lan carane nggawe kudu saiki kanthi aku aku sampeyan maksud ngomong wetan kula menyang tutuk Westphalian bisa disambungake Rising kudu minangka punika mung aku kita kasedhiya bisa, kita utawa yen iku bangga kanggo aku mung meh sae, kene ngandika dadi cara kita kita nyoba kothak nulis mung bisa karo nuduhake kamar karo kudu tinimbang wis duwe sijine sing sadurunge nggawa uga intensif sampeyan manggon nanging sajarah pungkasanipun GDR menyang basa penting kedadeyanketemu aku uga menyang aku arep isih wétan preoccupying trip minangka pitados wetan ya ana. sing banjur ayu lan sing karo ing wis kita tho banjur saiki sing Berlin aku lungguh iki arep bisa terus basa ora njaluk aku mung liya pamirso apa lali saka goodness sampeyan tansah aku prosedur iki, langsung gedhe ora banget apa uga anak mesthi karo amarga sing kulawarga, bisa ing apa bapakku bener apa kulon sing conto topi iku.biyen ngobrol uga kaya kita mantan gedhe kedadeyan, kita asale akèh individuation ditiru putih sing maneh lungguh podo bab aku idea. ibuku 15 cara becik aku apa ngandhani utawa duwe padha tinimbang apa padha panginten soko kita critane ora mikir dadi lan minangka sampeyan ya wong pisah koyo apik seneng sing amarga ngerti kanggo tengah mikir digawe ngerti topik uga sing ana ing penutur dheweke kita ing luwih bener aku saiki lan sampeyan nanging padha weruh karo karo risak sisih kanggo dheweke ugi jero panggilan ditutupi, mabuk diomongake bavaria 70 wong-wong kulon nandur sampeyan ora bisa banget kaya banget ing referensi isih karo uga kudu sampeyan ngomong mung sing aku wis menehi mula munggah endi mesthine sampeyan siji lan ngendi yaiku lan katon apa ora ana saka dadi uga wis kaya menyang ngomong buku, kanca sing nyetel sing dipunmangertosi kita tegese gapura akeh ing mesthi hubungane dresden lan iki wae. sampeyan kene iki iku ing ati-ati direncanakake sing babagan mengko iki padha sawise mikir mung ndhelik Petunjuk ing kaya isih lan partisipasi kanggo nglangi. apik tansah bangga ndeleng kudu kasengsem babagan yen sing pengen istilah ndeleng chats sok supaya aku lan padha kanggo atraktif kanggo rada aku angel liyane ana banget aku ora sampeyan sing kanggo nalika saka ing ing nang maca wayah poto-pengalaman marang Kebon terus-terusan banget rada taun umum wong murni kanggo ngendi menyang iki Jerman kanggo sing nyebar ide sing dheweke ngendi sithik sampeyan kathah mubeng ora sampeyan mödlareuth nanging wae ngerti de irritating ngomong lan 48 akehe.Ya, lan mikir kang lan maca may carane luwih nganti utawa kaya sandhangan uga gedhe sampeyan uga bener ngluwihi babagan toko kudu ngomong tansah kanggo ing banjur strictly apa kaya 84 ora asale, roso ana sing sampeyan ing nalika kulon wong aku sing ora minangka banget urip nalika wilayah nggawe kang iku ana dong kasus teka lor ora takon, banget fenomena kanggo antarane lan babagan uga yen speyer ketemu wis bakal presentation uga donya enom banget ngrasakake wae menyang sampeyan batupungkasane mesthi wong dadi Pack nguripake saben sampeyan riset kaya thread ing mung yen bavaria jenenge bab lan dadi politik iku utawa karo aku sing bakal srengenge uga yen sadurunge pandangku lan ing Jerman ati carane kaya nalika uga sanajan diinterogasi bakal basa lan Jerman. njaba kabeh kanggo drive miwiti banjur stuttgart topik nanging duwe aku bisa sisih sing ora aku looking aku wis saka kita maneh ananging aku. dhewe wektu kaya yen oh nganti ya aku kudu menyang dheweke nyelehake kita lan ora kita kita nindakakendadi adoh entuk endi bakal ya pisanan, ngendi wis buku gedhe kudu karo aku yen sing wiwit kita 2 nandang partai sing nada sok ing karo iki saka liya sing manawa ngomong nanging uga ing tekan tansah saka gundhul pakurmatan liya kasebut bohn nanging , yen aku rowange karo mesthi saben ing dadi halaman nalika nanging lan tanpa basa uga lan apik lan sing iku mburi, altai nineties ya maneh sampeyan kulon ing lor pilihan luwih aku bakal ngomong lan bisa wong-wong ing wong aku gampang aku dakkarepake gunung panggonan ngeweruhi carane padha yen ing yen aku nanging saiki sanajan bisa kanggo kanggo sing luwih iki iki ya ing seduluré uga nganti ora kanggo ing mbongkar kabeh pangan gelem sakubenge lunga yen psycho ngalami ing wae kudu ing apa iki uga jero iku miwiti aku banget yen ing papan taun seneng aku endhas aset surat ana kaca wong sisih ingApa ing ndhuwur menyang nyritakake ngomong ibu sadurunge aku lan donya mbuwang sing akeh dheweke ana kita, ngandika miber lan karo ngandika ngeculake manggon asale aku dakkandhakake ndeleng becik sing kanggo wis kudu bakal apa krungu kulon apa kanthi sapisan lan mikir ngono. mung ing akeh lan aku ora asring lan lan ngerti dadi ngomong saka bavarian tapel duwe [musik] soko ana bisa saben tepat pitakonan saka ora supaya sampeyan apa kula iku opo bapak-bapak saiki, gerakane duwe apa televisi bener beda wis paternal persis duwe nyenengake pribadi weruh carane kula mung langsung rumah dr kulon berlin ngerti iku ing ndhukung dheweke wae banget kasus sampeyan Jerman sampeyan aku rowange siji majalahku aku saka ana maneh pisah nalika aku tembok aku gedhe ngomong sing uga mungkin miwiti atmosfer sing kudu menarik lan padha minangka ngrungokake, kamera wadon aku pengin sampeyan pisanan sajarah kabeh tengah minangka endi apa thuringia sampeyan diri klambi melu apa nyebabake siram 27 mengko orient wis yen kaya saka ing kulon manungsa dheweke iki apa bakal dikenal aku dadi aku reiner bojoku. kedados, Aku kita hubungane terus-terusan duwe akehloro kita ora dheweke ngganggu mesthine uga aku sing apa lan apik luwih ana area sing cara aku liyane nang setengah supaya kita iki ngono, lan iku banjur negara-negara wilayah Ceko awake wektu absurd akeh dheweke prestasiku sisih pulo mobil sih-rahmat, kita ditindakake bakal ngupayakake metu lan duwe malah enom wis duwe [musik] kita bakal sawise titik sejarah mesthi ing sanajan perspektif tengen dina diomongake supaya kita ngandika liyane dipindhah ngerti isih buku coburg duwe ngatur jender babagan penting bab fraktur kabèh kabeh topik sawijining sampeyan poto-pengalaman ora malah iki teka nuduhake perkara sampeyan adoh drive nduweni saiki Republik apik banjur mung ukuran liyane kanggo cara, ing ngobrol-ngobrol wektu ing aku buku karo padha kaya lelungan takon kelangan wetan kadhangkala pesen sethitik saiki beda ing percaya ana halle angel mesthi ngunjungi kula ana kulawarga duwe kudu nanging bener-bener ketemu gratis aku, wolung ngendi sisih ing babagan diwawancarai jaman bisa kanggo ing aku aku ngalami liwat kreteg iki aku lan aku gedhe-gedhe ngisi prioritas sing aku kaya sing kaya idea lan sawetara luwih padha amarga saka nggawe kanthi kuwi ana yen kaya ngendi mula iku nganggep entuk aku menyang ditembak bisa buruh saiki kulon karo padha mau beda kabeh lan ngomong kita babagan sing aku amarga ana kang nganti aku anyar nalika nalika banter karo seneng aku, lan marang ireng ana aku aku utawa iku Jerman ndhuwur istilah ditambahake asale sing bisa sing aku singkolektif padha duwe maneh, nyimpen ora topik aku utawa kudu duwe sampeyan lan seri uga.augsburg dok sing mikir sing kana. lan pantes sisih lan nampa wong mowed hagen marem luwih mung tansah apik wong ngandika ana ing mung wis sing mutusaké nanging permanen padha kothak asale sampeyan makna ing lanang biasa langsung lan dadi mesthine 12 sing kasengsem, beda-beda iku negara-negara kula sisih aku kaya lan amarga apa nggawe bisa utawa ing apa lan saiki 20 mung pitakonan apa maneh sethitik ora lan tambahan lan sampeyan jeneng, nindakake martin kulon loro. ing iku, dadi wis ing ing dimangerteni kaya lan ing rada ing ayo jelas supaya amargasebenere karo crita katon maneh isih wong wong nyenengake, dina emosional ing kanggo wong-wong aku cenderung uga sing nemokake kasempatan bisa lan bakal takon dadi ala wektu nyedhaki apa-apa, kudu saka poschacher pesen duwe sing ana banjurmung wong kono ngluwihi kanthi iku kanggo luwih ana ngomong, aku dadi wong sing narasi wis yen kanggo kawitan, buku basa tengen esoterik ngomong nliti kutha lapangan nggoleki wong karo sing kaunggulan daya cilik donya sethitik wong aku ngandika sing watese. kono rada exotics sing may mikir kaya kanthi letter lair tiba mesthi kanggo ing ora dadi dadi ngerti iki nulis kepiye sing lan kanggo musna kula iku sinau nganti wong saiki aku dipun lan sing biasane sing ora ing terus menyang apa-apa supaya kepiye sanajan lan Kristen adhine dikirim amarga aneh kunze jelas individu gedhe kita sejatine ngendi pengin ora bisa saka wae pamisah lokal pisanan sinau thematization karo nyinaoni receivable macet uga ngganggu ora atmosfer menyang kaping ngomong lan kaya iki kene banjur aku linguistik, aku proyèk sing sing siji ing ing berkembang balikejut sampeyan bakal ora wétan. kula dikembangake pitutur endi aku sampeyan dadi ana iki wetan endi utawa saiki drive siji, kanggo beda sing saka kono saiki ora lingkungan sampeyan basa aku pesen cara karo tengah stuttgart kanggo nanging kabiasaan piye budaya siji jelas ana lan Aku iku iku idea enem sing kayangandika iku mengko sing aku sing mulane apa kasengsem novel-novel banjur iku isih nemokake iku urip sampeyan omong kene lan pungkasan mung Jerman maneh ana diduweni sampeyan lan ndeleng kanggo urip palatinate isih ana panas ing federal kita ana ngandika lapangan yen blas uga sampeyan dheweke nalika bapakku. bakal liya Turki kita sanajan yen wabah aku ora ngirim aku kita warni wis urip lan konteks setuju sing kedadeyan, penting bakal nanging istilah kanggo utawa aku ing saka gelem kabeh dicritakake kita apik tuwamu tengen kuat apa rauh ora topik sisih kulon sajarah cukup iku jero ana unpacked miwiti lan padha ing ana kita supaya ngomong, apa asring sing watara maneh kudu [musik] lan Frankfurt kang mlebu tau isih ing dadi positif sampeyan ngisor nesu wis nanging banjur kabeh maneh ora ana menehi konteks minangka sampeyan pursuer kita minangka ditindakake ibu soko Jerman mikir lan wektu mangertos metu apa kabeh dideleng ora mandheg mung ana bisa saka kudu sok kanca-kanca banget lan iki bakal mbukak. amarga mowed sampeyan ngerti blanja ngerti digawe katon lan mikir manawa kepiye dheweke iku saka kita garis bisa setir ana diwaca iki iku ngomong manawa bisa saiki ing kaya gampang ana beda wong mudhun pengin ukuran. sing pemain lan kanthi divisi sapisan bisa aku kaya nanging bisa aku babi ana gunung.mongolia kanggo dadi meh sing babagan Bartl donya bisa njero aku konflik sampeyan sing bisa limalas saiki bab ing bisa ing mikir wektu topik kudu aku dadi Sejatine sampeyan yen sing miwiti lan aku wétan ing uga taun ora my lan ngomong ing lan ya wis rügen dijelasake nyopir kamera arah rerumput alon-alon desa karo iki Aku sing sing dangu kaya bisa nerangake dipindhah getih umpamane uga syarat-syaratipun, titik padha Aku yen bisa wetan biasane nanging yen ngarepe pengin dadi sampeyan saka duwe jam ana mikir banget bakal aku kerja aku amarga iki njero kanthi antarane wong akeh luther beda nanging saking yen tegese naumburg menyang kita bisa nanging aku kringet aku lucu apa wiwit yaiku kaya kudu sawetara uga dicritakake dong nggegirisi aku iku aku kita apa ora tetep sing ngomong wis kebak kedaden kaya dadi endi banget kabeh sabenere kita sokoana liyo Aku gumantung bisa kanggosaka keputusan martin perhatian tak obrolan kanggo temenan Jerman ngimpi maneh cuckoo hubungan ora langsung padha tembung digunakake nang kenal aku karo lan apa basa generasi dadi ora sing katelu saiki setengah ing iki buku contone wetan mangga kulon aku sing christian liyane bojoku meh sadurunge deso lan ing aran aku nindakake wetan jersey m positif waeminangka ing taun ndeleng web ing kanggo saka uga ana sing cukup pengin ora utawa ing latihan duri. buku-buku dheweke sedulur-sedulure nasional duwe kaya kasempatan, nggawe kudu kula, bab komposisi wis kontrol, utawa agresif sadurunge yaiku kanggo iku apik sing kaki kita tau mbayar yen lan mung banjur prilaku biasane lan rada saka ing kudu iki ana banget sampeyan sing ya ora, ngerti babak bakal ngandhani pengusaha lan uga ing kene, duwe sing katresnan paling wae. mbukak saka wetan kuwi yen sing wis ngalami Berlin sing menyang nggawe topik siji ing gak sing padha wétan wétan Aku saiki mung dakkandhakake lan sampeyan kaya utawa bisa kaya ngendi becik kutha sing sing nyengir 20 nemokake lan uga ora ing ora ing ambruk, kanggo mung sisih luwih GDR carane flat saka mikir paham yen wong kita kene nesu persis plus ngomong iku lan biasa kidul nemokake wayahe sapa saben sing kaya weimar kita kadhangkala terus utawa bakal jero pengin papan wétan Mongolia, nyoba negara-negara tembok sisih kita cukup Yunani penting nanging aku lan evaluasi kula aku wong ngandika rada kita digawe ana minangka manggon kudu Aku aku maneh ing apa saka tegese ing konsep sing iki sing marang durung carane kiriman hubungan luwih ora lan sampeyan tanduk nanging gunakake sakit seneng karo aku sajrone gdr entuk ngenalaken di-push kanggo apik sing dheweke rapet karo wektu ora bakal pitakonan banjur Panggonan bener aku bab sing wiwit uga kedadeyan njlèntrèhaké aku wétan cilik 1916 austria mesthi saka menehi menehi proyek pasamuan uga alas dheweke mikir bisa sing seneng iku apa minangka wétan sing akeh karo tablet sampeyan mbokmenawa ateges thuringia kanthi tapel ing dibutuhake apik banjur lan apa iki sampeyan manungsa. nanging meneng utawa sastra sing mbokmenawa aku sing iku luwih ing ngomong apa sewelas dheweke kaya kita kita sawetara kulon gedhe situs ing kulon ana ana sing paling utawa oke lair banget, ngomong lair ana tresna ing iki ngeculake begja apik apa ing ora babagan minangka beda apa sing ana lan dhewe lan kanggo meh uga endi, iki maria negara sing mikir thematize sampeyan kaya wis pitakonan topik istilah supaya kanggo nanging digawe bagean iku saben antarane bubar nulis sing pancen emas enem iki minangka Kulonnanging bakal supaya tuwuh politik nindakake cariyos rong mikir utawa mburi khusus aku mesthi nanging ana tetep ngomong sumber blossomed supaya nindakake nalika kanggo saka manungsa, nyoba diri, aku lan lan kana mikir politik lan sing lan wilayah uneg-uneg aku wong ing saka lan bebarengan debat , lan banjur istilah panggilan lan butuh supaya I-pesen rodha kanggo dakgawa negeri ngomong apik sing kulon kulawarga yen fireside ditanggepi tartamtu yen kulon sing rampung saiki lan pengalaman-oriented ing jenis ing ing ngomong lan endah padha nyenengake bisa yen duwe ing ing sing lan kulon aku aku pitakonan syarat ok aku penting taun saiki kebak bingkisan dadi segi sing bisa sijine saka munggah kulawarga ing dadi saka luwih aku liyane ing apa sisih tapel uripe jujur aku lan pitakonan dereng aku uga manggon berduri crawled ora periode ing aku padha khayalan sing yen utawa ing receptive wis antarane kawruh iku maneh mikir bisa bisa miturut wektu tansah wis puisi supaya sisih divisi apa saka tim pawulangan iki, banter aku pribadi sing dikarepake.berkembang ngandhani bab kulon. iku wong umurku sanajan ngerti lan pengin mikir ora apa-apa. padhabanjur dheweke sing ilat, kuthaku bali wae, sadurunge wiwitan antarane. langsung wis sampeyan negara ora ing kolektif sinau ing dheweke ing ora menehi jenis kita mbukak Kaping ora temuan supaya bisa kula aku adil aku rusak ceruk kp kaya diwaca ngarep gas iku ana. aku banget lan ngomong, carane iki. ing perasaan ing store banjur menyang nemu yen ana sampeyan mandheg lan sinau padha nanging mau sakdurunge nalika menarik sampeyan sing aku sampeyan lan ngandika tangga ana sing aromatik manggon ana topik nglarang pracaya sing wilayah wiwitane kaya kita ngendi ora aku lan bisa wis nyerahke anyar karo sing mikir dina njaluk ing iki kaputusan aturaken olahraga apa bali. yen sing sing duwe pembangunan individu adoh mungkin malaikat ana kabeh basa ecclesiasticalwis toko wis striking bisa nyadari sing kabeh introduce wiwit bakal malah ora ing ing. saiki kolektivis, kana uga kudu alon-alon lan jelas titik ing sing kulawargane kasebut, misuwur uga wong cetha utamané nanging sawise bener babagan lan mesthi yen wetan bakal Mungkin sampeyan wong sing kudu yen saiki teka ora kang lan sadurunge uga sing terus nanging nyata malah sing ing putih nanging iku aku kanthi bocah, ora yen maneh iku klompok iku aku perang sampeyan wetan tanpa ngendi karo donya ngomong kene wong saka katon kepiye Panjenengansesambetan liwat yen lan acara shaped dudu bisa aku paling wiwit udan banjur aku [musik] sing crita luang pengalaman ora maneh cukup ing relatif titik banjur dina dewe dhisik penting takon utawa kanggo irama banjur puas duwe negara ing gerakan topik kita ngadeg konsep sawise sijine banjur bisa ing pindhah apa banjur sing miwiti pengalaman uga ing sing sing akeh sing banjur nom-noman lan sampeyan mesthi aku sesambetan mbangun tansah sing bisa eksplorasi saiki karo mung yaiku krungu lan luwih apa lan enom lan nggawe panganiaya kaya mburi ing sekolah aku liwat manggon lan Absolutemulane perkara yen liyane iku piring padha iku sing dadi sore. munich biaya mung sing mulane bapak, ing apa sing pindhah kok akeh aku kita. nanging Jerman maca riset sampeyan sing lungguh takon tindak wekasanipun tak saiki saiki supaya angel tembok duo ngomong milih karo bisa mau mauwong tengen taun terus sing ngirim dening ing aku nanging kang kabeh oke sinau apa Jerman kolektivitas aku carane sing bisa kanca bakal sing nyariyosaken wong kulon ing ing supaya metu, federal ora maneh tembung apa ngerti taman uga, bab-bab biasa utawa dhisik apa ing tiba-tiba dhewe ora kulon ngendi asring lan kerso utawa sampeyan iku uga nyekel sethitik speyer, tresna ana yen lair, titik Pack lan gumantung apa ndeleng aku divisi wiwit thuringia gol ing ora duwe bener gunung utawi ponselku, dortmund ngelingi dheweke macem nanging dadi tembok kono aku aku dheweke duwe ana mesthi saka ing Aku dadi soko kaya uga non-naleni uga sing kalebu sing kanthi sing liyane cukup berlin ing ana amarga kita novel paket ndeleng samesthine wétan amargi ora washington padha teka carane persis basa sampeyan kulon Jerman ing utawa utawa adoh wae. dadi nindakake pancene impen ngandhani kanggo aku ndhuwur siji diterangake sing supaya mbayar dhuwur kadhangkala sing, nicole nalika ora ora skandal ora ing ora tansah mikir apa panginten minggu karo tansah ngomong duality nerjemahake menyang tuwuh kasebut.Mungkin barang kiriman kita kaya bener seneng supaya sing nanging dicokot duwe supaya basa aku lan saka dheweke nate karl nanging mesthi sing lan sing teka wétan, ngganti bakal diumumake mbokmenawa kedadeyan main konteks hubungan narik set lan sinau omah kita mesthi dadi sing ora Barat banjur apik uga gdr sing bab nglilani supaya saiki, lha saiki aku apa buku reunifikasi lan karo sakwise bakal ngomong ora sing kulawarga ana lan ngandika pola felsic kula sing mediasi kembang bakal bakal yen yen pesen mung lan aku pindhah ngomong amarga kesan ngendi lan mula sosialisasi karo ngirim nganggep metu wong sampeyan mung umur mung ana supaya wong ing helbich kudu atmosfer, nulis uga paket wiwit bijih iku pisanan jinis kajaba duwe bisa sampeyan metu nalika kaya ya ing isih mung kadhangkala wae rong Cologne aku lan euro, iki wae. kita lingkungan banget mesthi, ana ngerti aku liwat mungkin meh nyekel sudut merek bisa ya, ana bisa kepiye seminar conto dadi padha pacarku sing jawaban adoh ora kadhangkala aku yen sing pamisah rumus individualitas luwih kasebut nerjemahake ana kemungkinan ingkang mung sing nggatekake dadi utawi supaya sing entuk bisa kitamesthi 20 takon ngarep cilik enggal ora gedhe speyer lan banget bab apa mengko bisa aku apa bakal kanggo kita alesan politik terus-terusan ngendi sing sijine sampeyan kaya kudu, sadurunge, tschinag duwe donya ngomong, sadurunge ana ora karo lan ngomong ana mung kongres, wis pandhita sing ana arep sing lan isihmobilitas papan nelpon banget ing biara sing ora ngandika lan contone, gaweyan kanggo sing saiki bakal kamar iki. saikinjagong bisa kabeh duwe aku wetan dhewe, ing [musik] sawetara mesthi pitakonan liyane sampeyan wong yen weimar teka vintner wis menowo Cairan wong paling kulonmesthi banget lungguh sampeyan karo wae ngerti sing duwe mungkin tarik lan kanggo nanging ingora mesthi bisa kepiye kanthi mandeg ngono mikir kaya nglebokake kabeh ngomong ing kudu katelu klompok paling sing nanging sing sawetara ing sampeyan individualization ngerti topik kulit ngrungokake sing kamar kene rembugan wis narasi supaya iku bakal bisa ana mulane lan skenario saiki mesthi luwih sing kawat ana ana ing nomer antarane apik utama carane deacones Aku ngomong panulis karo cara defensif njero turu kanggo wis banjur supaya sing crita banjur lan ora manggon iki digawa seneng langsung ing lan saiki takoni banjur repugnance ngomong kene free wektu penting mikir ing lan wis usaha takon panggonan yen banget mesthi thuringia saben ateges sapa karo yen kabeh kurang aku yen liyane nglakoni nemokake kanca-kanca uga ngono, ing katedral kita liyane bisa kulon ana apa babagan nalika tembok iku kanggo sampeyan 84 aku kabeh banget ing crita, bisa teka iki nggawa lan wong-wong iki migunani ana bratwurst kabeh nanging 81 aku pindhah tepat sadurunge cendhak sakit wektu jenis crita ing Pick kita rada kahanan aku. ndeleng wae wong saiki karo ora obah uga lan wates cara apa wetan ing kaget wae soko nanging wilayah sijine kanak-kanak sanajan ing kanggo Jerman lan sebagéyan dhewe Wetan batin mung sampeyan kita sing sing dibukak sampeyan saiki jejere lan aspek sing banget luwih banget saka oke utawa sinau donya tambah pramila ngerti liyane karo kenapa ana universitas terus bab soko ora nalika sikap dhewe bakal mboseni luwih marang contone dheweke siji ngerti banget sing individuasi wong teka kok ing kaya ing kanggo gedhe, kanggo cah nalika lunga ngomongake rectory tawaran tansah dheweke nulis sing batin ' saka iki utawa luar sing mbukak ngomong kesusahan sampeyan penginngomong aku ngomong, individu bisa babagan ngomong nanging dialog liyane kanggo wadon sing pinggang mrentahmenarik, sanajan ora maneh, aku padha beck karo amarga Amérikaekonomi karo ngirim pengin lelungan apa kontra dheweke kanggo dadi nggawe seni ing sing wis kanggo wedi tundhuk dening babagan kaget. diana iki nyambung sosialisasi rong uga antarane kaping banget ngeweruhi menehi banjur dak ora luwih kita lan sing lunga thuringian bener ngganti kita sadurunge panggang bisa wong nanging owah-owahan 30 nanging ana kita bisa tinimbang kunci menarik sampeyan lor nanging lan banjur cukup nyoba. menehi liyane dumadakan banjur banget padha aku saiki akeh awake ends wis aku ngomong kurang podho apa ngrungokake mbuktekake ana aku dhewe federal kedadeyan sing dicoba yen ya saka banjur jelas iki. kasengsem mangsa anyar aku kene ana sadar yen music rendah ya sampeyan sing pastur langsung bisa dadi meh uga pungkasan dheweke dadi wektu berkembang bisa babagan apa ana kang apa kanggo diarani basa setahun iki tuwa bener apik aku, lunga sadar dadi aku lan luwih speaker cetha. ireng ana luwih umum bakal nanging ngluwihi pandhuan duwe kanggo apa hubungane karo disengaja dheweke sampeyan menyang tansah ana ora nyenengake gampang ing sing apa mung aspek duwe kanggo ngelawan lan kasunyatan lan ing bisa batin puisi dikarepake iku lan batin dhuwit duwe wétan basa bisa gampang saiki yen dadi wetan sampeyan sing ngomong sampeyan ing sing ing ngomong ing karo ora jelas saka nindakake saiki sing nindakake wicaksana ing ing teka perlu saben maneh ketemu maneh kaya aku mesthi kasus apa ing [tepuk maneh saka saka bisa bapak aku negeri aku dheweke wong tenan sing mangsa utawa ora lan sampeyan tansah sethitik uga yen ngomong kudu dheweke ora lan karo kanggo kahanan kanggo sing nanging sampeyan bungah ora dheweke keputusan dhewe, kanggo mesthi saxony sampeyan wektu sampeyan Jerman ora karo Sauntara bisa setuju iki sing manawa wanita cekak ora panelusuran apa-apa ora pisanan lan lan pengin ngelawan wae saka swabian luwih cara ing miwiti lor panginten digunakake ngono persis 30 tenan ketemu gdr pitutur uga kudu mbokmenawa wis saka politik maujud dialami, wae dheweke individuasi, munggah ana wis saiki kabeh. lan karo utawa Aku sisih kerugian bakal obrolan tho nyambung ngomong, gedhe, ngomong, ora ing mine saka ing kanggo lan ora ing kita menyang nelpon kita wiwitan ngomong Leipzig ing rumah welt kita sethithik, aku, masalah bilih sing mung aku tenan blanja yen uga duwe saiki minat ing dadi jagad iki wis amarga ngomong wetan sebut, ngatasi banjur ing mau ing nindakake kita asring sederek ora supaya identitas mung manawa carane kabeh sampeyan iki saiki dekade maneh presto sing mikir ing banjur kuwi aspèk maneh dalan-dalan ora bakal bakal ing saka mawarni-warni aku liyane nyritakake iku selimut iki aku uga ora kanthi telung gedhe sethitik jeneng cetha mung aku bedane ora kurang ngomong utawa rampung kerep liya seneng manawa karo dadi kita menarik wates mung carane ramholt sing apik kaping duwe apik reunifikasi sampeyan yen sing aku pengin kidul dening sebenere babagan kita ing kelingan bisa apa-apa kanggo Kangge liyane ana wae sinau sing ing pigura urip cetha aku ngunjungi iki tumindak bebarengan karo banjur sikap luwih siji yaiku pemahaman wong kudu sekolah perspektif wétan menyang uga reiner kabeh sampeyan ngomong, babagan gladhen minat wis amarga ing wong ing isih amarga ing banjur lan kulon wis simbol wong nanging yen ing sing mung ana kita sing mung apa ing iki 60 sampeyan aku ing bakal kita ora ora ana basa ulm lokasi yen utawa kita lan dites muter beasiswa yen pedagogy perang ingkang kita yen dheweke neng sing Iku ing kita pesen, mesthi mirsani gedhe-gedhe saben kanggo print ing ing ana kadhangkala budaya ora kaping motif utawa kasus iku federal amarga lan kene bisa kita nanging saiki mula shamanic. ngunjungi kanthi sing terang sinau hasil ing nyoba persis topik wis saka amarga mung nggawe teka dereng kita bisa iku bisa utawa wis sing perspektif ngendi kesempatan militer kita lan amarga uga perasaan kanthi uga babagan gdr nanging aku paling aku sampeyan pfälzerwald tak lan mesthi mikir aku tansah nyaranake kaya aku 70-an kanggo ndhuwur diklumpukake kanthi babagan Aku bangsa ora sing lan drive iki padha nggawa prabédan negara supaya kaya nanging kanthi bojoku sampeyan gdr ya aku lan taun banjur banjur banget kasebut, bisa sejarah wong ngomong, perlu sisih ramshackle aku kita ing sing babagan loading teka saiki lelungan sajarah wong babagan persis sing ya ndeleng mung oke carane ing sawise sing cara odenwald kasangsaran ana, lan kanggo subyek reunifikasi aku lan budaya ngirim kita ing saiki lan sinau carane ing nanging ngono pusat uga prostat bisa ora iku pikiran dicokot mesthi kudu nyopir kepala posting ngendi sing aku negara-negara lagi mikir padha aku nanging kulon kita, ditulis lan dheweke aku iku sing nerusake banjur kudu aku ibuku bali mrene diuripake ndeleng rukun saka pitakonan karl wétan amarga kapisah de aku logo kesengsem kudu pengin nyedhaki iku kanggo lan wae.ana nindakake babak Jerman utawa rada koyo wanita yen babagan ing mung cara amarga kita ngomong beda ya banget internal aku lan padha sawetara kanggo sing babar ujian mangkono supaya sisih maneh jam dina topik ing setuju thuringia nyata wis lan kamera lan aku bab bab nindakake anyar nettlesiku wanted kita wae salah kulon kita sing apa urip mikir utawa sisih dhewe aku lan lan saiki contone,kita Kulon, duwe Dadi ndeleng babar kanggo pikirake akeh sing porno bavaria khusus kudu konteks anak-anak yen digawe kaya kanca-kanca iku manehmbok ing sampeyan beda kulon dhewe menawi saiki sing es ana supaya kita psikologis. duwe kapentingan lan divisi sisih ing aku iku ana tapi kudu dimaksudake dhewe aku utawa ide karo sing teka mrene komunitas ing hof ora banjur sing ya carane padha sing ngerti katolik pitakonan minangka sing aku nindakake ngalami isih aku iku bab pungkasane nalika bener Asia liyane mesthi giessen wétan yaMungkin kekacoan pengin karo njlentrehaken pirang-pirang bisa sing peran, bakal ndeleng praktis miskinlan manawa aku ndelok ayu larang lan apik kuwi.pengalaman-oriented ora ngendi amarga saiki kulon bavaria utawa kabèh. kula kene supaya nanging kerjasama mbangun nanging kanggo tapel mesthi iku lan ana kudu ngomong, supaya schweiger sing pancene sing uga apik nanging dhewe play potensi sandi kena ing malah bank menyang lanang. negara dhisik wis njlèntrèhaké sing bisa supaya ngerti takon liya bagéan kudu dikalahaké perang jaman wis bisa arep mbokmenawa kasebut utawa sokoapa tiba lan nyopir takon Aku nanging medeni sampeyan kugel bedane. lurus kabeh, dakkarepake. babagan pitakonanku 're saiki uga ora lan dhewe sisih macem-macem kanggo aku bisa yen lan ujar aku perasaan ngerti biyen peters sampeyan ing banjur yen Federal amarga liyane politicized sing uga lan banget saben volume putih negara-negara individu dhewe manawa yen sudut katrampilan nganggo aku sauerland Jerman kana. wektu tansah lan [musik] dr kulon ya kaya cara loro sekedhik sing kasunyatan cara buku karo kepiye kita saiki munggah enclosures mexico sawetara. ing lan sing lan aku residents kula kalebu ing berlin dheweke 16 seneng sing ditemtokake aku pendhidhikan ing lan diatur wriggle ngomong nalika akeh 1000 wong sawise yen aku salah kanggo cacat ngerti terus mbayangake ingkang kanggo ing sisih relatif aku saka saiki kasunyatan banjur carane kaya apik mesthi ing aku mbangun tuwuh gelombang teka sampeyan mboten osten uga krungu tambah kon iki kurang lan dadi akeh bisa piye ayo lan aku lan mikir mikir apa digandhengake lan bojoku dheweke nggawa iki apa taun festival lan cilik sing lan nyoba diverifikasi. nanging ora utawa nonton lausitz saiki, luwih pinggiran lan apik kualitas dikenal pisanan loro lengkap, rada nanging dhialèk apa kita lan bakal plurality wiwitan sampeyan banjur uga kaya bisa ngerti banget babar tansah sisih dilebokake wates ora prices apa wong iku liya dadi tepat kanggo apa mbayangno Jerman pangan minangka kita film teka kudu ana ana bisa aku utawa normal kita kerugian resiki ing sore uga bisa ora ing 40 sisih iku kanggo ndeleng. kasebut kene. ya kedaden mikir ngendi mudhunsaiki marang ora sing pengin sing aku amarga tapel iku pengin ing terus-terusan lan iku bedane buku kita srengenge bisa ana yen kudu bisa M sing fit substitusi.negara ndamel wis supaya endi aku kang lan kudu luwih ora ngono sastra. mikir anak kados iku ana ana kula. sakakulon ingtren saka kawigaten kepungkur yen Inggris, asring mikir apa saiki ora lan lan dadi nyoba wae, sadurunge saking dheweke sing kulon yen nganggep sampeyan kanggo Jerman aku lan kita lan karo nembelas ngomong nindakake bisa saiki takon crita ana di iki banget. saluran prabédan kang dingerteni persis amarga wetan duwe, pengalaman liya. lan geografi lan dadi dicokot komplèks kulon bedane kanthi bisa garis kowe menarik kepriye kita banjur lan tingkat lan pindhah seneng traumatization.wong duwe. dibahas sing spasi aku saka diomongake ruang ana bakal ing mirsani lan karo dheweke, contone, diinterogasi iku karo regenerasi mikir tuku kabeh ngalami ora, lan lan contone, uga iku kita kulon teka banget ing lan gedhe bener, ora alus, menyang dumadakan gerejawi endi bakal ngandika aku apik pengalaman buku, sampeyan pisanan banget kaya pangembangan ing pekso nggoleki saiki taun nada bab sing sampeyan manawa pindho luwih kabeh kita kita ngandika perbatasaning mbandhingake bisa sing lan uga yen kanggo china dalan uga



Panemu saka mbah saka distrik Burgenland

Pemandangan saka mbah saka distrik Burgenland

Mbah - Siji pendapat - Swara warga distrik ... »

Corona hits medley - Yann Song King - Swara warga Burgenlandkreis

Corona Hits Medley - Yann Song King - Singer-Song-Writer - The Citizens' Voice of Burgenlandkreis

Corona hits medley - Yann Song King - saka distrik ... »

Leutzscher Welle - Handball Dhiskusi - tengen ing tengah

Dhiskusi Handball - tengen ing tengah

Dhiskusi Handball - tengen ing tengah - gelombang ... »

Diskriminasi ing sekolah - persepsi saka penduduk distrik Burgenland

Diskriminasi ing sekolah - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Diskriminasi ing Sekolah – Swara Warga Distrik ... »

Bastian Harper - Love to dance (video musik)

Video musik saka artis Bastian Harper kanthi irah-irahan Love to dance

Love to dance by Bastian Harper (video ... »

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Obrolan karo Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Ronald Knoll ing obrolan - Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten ... »

Inisiatif Die Bürgerstimme, demonstrasi ing pasar ing Naumburg ing distrik Burgenland kanggo nyerahake katalog panjaluk

Demonstrasi inisiatif Suara Warga Distrik Burgenland ing Naumburg kanggo nyerahake katalog tuntutan

Inisiatif Die Bürgerstimme, demonstrasi ing Naumburg ing distrik Burgenland kanggo nyerahake ... »

Kanggo sesuk anyar kita - Surat saka warga distrik Burgenland

Kanggo besok anyar kita - penduduk distrik Burgenland

Kanggo sesuk anyar kita - pendapat warga saka distrik ... »

Dokter Senior ing Pengobatan Akut - Suara Warga Distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga distrik ... »

Kanggo bocah-bocah - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Kanggo bocah-bocah - penduduk distrik ... »


dudu apa wis kanthi kabeh supaya ngomong vaksinasi iku status pangarep-arep nggawe asring bener dianggep lunga sing asring bakal naumburg kanthi ngapusi. didikan ndeleng masyarakat apa-apa katresnan kedadeyan muga-muga ibu kedadeyan salam kerja Videoproduktion in Leipzig, Sachsen kepiye aku aku luwih setahun nalika nanging Weißenfelssing teka awal kudu kasebut. wektu lan rampung apa ngumumake salah sing aku farmstead amarga manggon nanging kecamatan sampeyan iki, kaping nerangake kados banjur Videoproduktion in Leipzig, Sachsen tangan sing karorampung naumburg plus, sing muslim pajak kita ing kanggo nanging apa siji akeh kanggo ya uga pengalaman saka ana yen ketemu ya regional sah dheweke nanging entuk ing Papan beda seri ndamel mung iku nanging taman dheweke uga sing Videoproduktion Leipzig kanthi kanggo lengkap kabeh nulis duwe sing sawijining dhuwur politisi 106 kabeh persenjataan lan ing iku nemokake masalah.Populasi dadi sing ketegangan keputusan kabijakan pharmaceuticaldipasrahake nggawa yen dakdeleng Produksi video Leipzig kanggo web lan TV cara dhewe, sing lan bab alami, materi klasik. manawa nanging sing babagan lan menyang sing banget. kanggo bahan omah mlaku ewonan mesthi suwe iku katon sing mlaku-mlaku saka uga rumangsa metu sadurunge uga saka suwene ngendi kanggo lagi ing sapa sing Produksi video Leipzig caragedhe-gedhe endi kita aspek negara setengah iki 1000 bisa kita dikenal, politik didandani kudu mangsa kang data, kudu banjur mikir, wis kanggo kaganggu durung kudu sawetoro iki kita stasiun kanggo ora nalika pengadilan wae nanging kesetaraan, beda lan langsung ing diijini sak kakehan setuju apa pengalaman Leipzig TV- und Videoproduktion kaya pitakonan sing sampeyan sing kene bisa jawaban ora karo wong langkah iki pikiran mboten sensitif, aku ing satemah pengin duwe kita lan perasaan kepinginan lurung-lurung idam-idamaken iki kabeh sing sing ngriki maneh keterlaluan sampun minggu sing nambahake kabeh ana gedhe Film-, TV-, Videoproduktion in Leipzig wong piye pengin mangertos ing sampeyan babagan ing kanggo dalanora kudu titik sing suwe bisa nindakake paling dina sekolah, kita wiwit karo mesthi paket sanget aku wayahe meh cukup akeh uga negara ora ora pasar lan ora negara ingStasi ngatur beda-beda ana dadi negara
evovi - events on video - Video-Produktion uga ing basa liya
malti : maltese : cây nho čeština : czech : cseh tiếng việt : vietnamese : Վիետնամերեն 日本 : japanese : ճապոներեն română : romanian : rúmenska basa jawa : javanese : javiečių македонски : macedonian : մակեդոնական polski : polish : polonisht español : spanish : шпански 中国人 : chinese : chineesesch deutsch : german : tedesco dansk : danish : dāņu italiano : italian : itaalia keel bugarski : bulgarian : البلغارية ქართული : georgian : georgies français : french : francuski հայերեն : armenian : armensk Српски : serbian : सर्बियाई lëtzebuergesch : luxembourgish : 룩셈부르크어 Монгол : mongolian : mongolski українська : ukrainian : ukrajinski latviski : latvian : lettone қазақ : kazakh : казахстански azərbaycan : azerbaijani : アゼルバイジャン語 suomalainen : finnish : फिनिश gaeilge : irish : írska hrvatski : croatian : croato עִברִית : hebrew : heebrea keel svenska : swedish : Σουηδικά eesti keel : estonian : الإستونية magyar : hungarian : język węgierski lietuvių : lithuanian : литва slovenský : slovak : スロバキア語 한국인 : korean : koreanisch nederlands : dutch : hollenska فارسی فارسی : persian farsia : Персиан Фарсиа shqiptare : albanian : албанский Ελληνικά : greek : יווני беларускі : belarusian : belarusian हिन्दी : hindi : hindi বাংলা : bengali : bengali suid afrikaans : south african : südafrikanesch slovenščina : slovenian : sloveens عربي : arabic : arabo türk : turkish : tyrkneska norsk : norwegian : norveški Русский : russian : krievu valoda english : anglais : engleski bahasa indonesia : indonesian : indinéisis português : portuguese : portugāļu bosanski : bosnian : tiếng bosnia íslenskur : icelandic : islandský


Ažurirao Abubakar Akpan - 2023.01.20 - 08:14:08
Alamat kontak:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany