evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion desainer gerak video musik wawancara video


Kaca pisanan Kita sawetara nawakake pricing Proyek sadurunge Kontak Person

Saka macem-macem layanan kita

Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera)

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Kamera profesional saka jinis sing padha digunakake. Nalika nerangake kualitas gambar, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ora kompromi. Rekaman paling sethithik ing 4K / UHD. Materi video dipotong ing komputer kanthi kinerja dhuwur. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion wis nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Produksi video konser, pagelaran teater, wacan ...

Ing rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane, sawetara kamera mesthi digunakake. Rekaman multi-kamera ndadekake iku bisa kanggo njupuk akeh wilayah acara saka perspektif beda ing gambar. Kita nggunakake kamera sing dikontrol remot. Alignment kamera sing mawarni-warni dumadi saka titik tengah. 5 lan liyane kamera bisa dilakokno dening wong siji. Kameramen tambahan ora perlu.
Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet

Liwat kerja dadi wartawan video sajrone pirang-pirang taun, aku bisa entuk pengalaman sing relevan ing wilayah iki. Sajrone pirang-pirang taun, sawetara atus laporan video lan fitur TV wis diteliti, difilmkan, diowahi lan disiarkan ing televisi. Topik lan lokasi uga beda-beda. Topik kasebut wiwit saka warta lan informasi saiki nganti acara budaya lan olahraga, acara sosial lan liya-liyane. Kasugihan saka pengalaman ndadekake sampeyan bisa nliti kabeh subyek sing bisa dibayangake supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video.
Rekaman video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung saka tugas, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, acara diskusi lan meja bundar. Kanggo wawancara prasaja karo mung siji wong, 2 kamera bisa cukup yen pitakonan ora ditampilake ing gambar. Mesthine, kita ngandelake metode multi-kamera sajrone wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Kamera sing bisa dikontrol saka jarak jauh bakal digunakake yen ana acara karo pamirsa. Ora perlu motor pan miring nalika diskusi tanpa penonton.
Ngedit materi video lan audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane, mesthine mung setengah perang. Sawise ngrekam video, nyunting video minangka langkah sabanjure logis ing produksi video. Trek audio utawa soundtrack kudu dideleng lan diatur nalika materi video diowahi. Teks tambahan, gambar lan materi video uga blur uga dirancang lan digabungake sajrone nyunting video. Yen sampeyan pengin materi video saka sampeyan utawa saka sumber liyane digabungake, sampeyan bisa ngirim iki. Trek audio saka rekaman konser uga bisa remix lan remastered.
Seri cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc

Apa sampeyan butuh CD, DVD utawa cakram Blu-ray kanthi jumlah cilik? evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion iku pasanganmu. Ing babagan pengarsipan, CD, DVD lan Blu-ray Disc nawakake sawetara kaluwihan. Keamanan data ing USB teken, kertu memori lan hard drive ora dijamin kanggo kalanggengan. Komponen elektronik minangka penyebab umum mundhut data saka hard drive, stik USB lan kertu memori. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora duwe iki. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Saka asil kita digawe ing liwat 20 taun produksi video.
Ninja ngomong babagan shedding: Bebaya kanggo sing ora divaksinasi? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Shedding: bebaya kanggo sing ora divaksinasi? - Suara Warga Kabupaten ... »
Festanger ing Zorbau ngrayakake 30 arsjubileum karo parade warni, klub bedhil lan tari. Martin Müller, ketua Zorbauer Heimatverein 1991 eV, menehi kita wawasan babagan perayaan kasebut ing wawancara.

Ing Zorbau, Festanger ngrayakake ulang taun kaping 30 kanthi parade gedhe, klub bedhil ... »
Kita ora tikus laboratorium - Surat saka distrik Burgenland

Kita ora tikus laboratorium - siji pendapat - swara warga ... »
laporan TV: Carane wong enom ing distrik Burgenland mikir bab Eropah

Wawancara karo Reinhard Wettig lan Dr. Christina Langhans: Kepiye sampeyan ndeleng ... »
Matthias Voss ing obrolan karo Stefan Hebert

Matthias Voss lan Stefan Hebert (Ins Finish - Dart & Sky Sportsbar Zeitz) ing ... »
Mbukak maneh jembatan cedhak Haynsburg sawise banjir minangka langkah penting kanggo infrastruktur distrik Burgenland. Ing peresmian, Administrator Distrik Götz Ulrich lan Walikota Uwe Kraneis ngrungokake wawancara karo Dipl.-Ing. Jörg Littmann, Managing Director Falk Scholz GmbH, babagan perencanaan, konstruksi lan pemugaran jembatan.

Sawise banjir sing ngrusak, jembatan cedhak Haynsburg ing distrik Burgenland dibukak maneh. ... »
Liga Depresi Jerman minangka tamu ing Weißenfels: MUT-Tour narik kawigaten babagan topik kesehatan mental. Wawancara karo Andrea Rosch babagan pengalaman dheweke karo depresi lan pentinge bantuan lan bantuan dhewe.

Tur MUT Liga Depresi Jerman mandheg ing Weißenfels: Wawancara karo Andrea Rosch babagan ... »
Katedral Naumburg nampa segel kualitas 'bebas alangi': laporan TV karo wawancara A laporan singkat ing awarding saka segel kualitas kanggo Naumburg Cathedral, kang kalebu pitakonan karo Kirsten Reichert MA lan Prof. Armin Willingmann nandheske.

Aksesibilitas minangka tanggung jawab sosial: Katedral Naumburg nampa segel persetujuan A ... »
Kinerja Teater Naumburg "Tom Sawyer lan Huckleberry Finn" ing auditorium Sekolah Salztor ditampilake ing laporan TV. Produksi ditindakake dening bocah-bocah saka proyek pendidikan teater lan nggumunake semangat lan profesionalisme. Ing wawancara, direktur lan desainer set Katja Preuß ngomong babagan karya Teater Naumburg lan pentinge proyek kasebut kanggo promosi bakat enom ing distrik Burgenland.

Kinerja Teater Naumburg "Tom Sawyer lan Huckleberry Finn" ing auditorium Sekolah Salztor ... »
Toni Mehrländer saka Zeitz ing distrik Burgenland, Saxony-Anhalt, nyedhiyakake informasi babagan carane sampeyan bisa entuk dhuwit karo eSports ing wawancara video sing rinci.

Ing wawancara video, Toni Mehrländer saka Zeitz ing distrik Burgenland, Saxony-Anhalt, ngomong ... »
A lelungan kuliner liwat wektu kanggo Roma kuna - A nedha bengi Romawi ing Arche Nebra karo pasugatan sajarah lan Interview karo Domina Monika Bode.

Ngunjungi Prefek - Wawasan babagan pesta Romawi ing Arche Nebra karo Monika Bode minangka ... »
Peraturan Perlindungan Data Umum GDPR ing konteks asosiasi: Wawancara karo Carsten Nock saka Komisioner Negara kanggo Perlindhungan Data.

Wawancara karo Carsten Nock saka Komisioner Negara kanggo Perlindhungan Data: Peraturan ... »



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ing basamu
bahasa indonesia • indonesian • ইন্দোনেশিয়ান
deutsch • german • tysk
беларускі • belarusian • белоруски
українська • ukrainian • 우크라이나 인
עִברִית • hebrew • hebreo
nederlands • dutch • holandés
eesti keel • estonian • estone
bosanski • bosnian • bosnies
norsk • norwegian • noors
tiếng việt • vietnamese • vyetnamlı
Русский • russian • tiếng nga
português • portuguese • portugisiska
বাংলা • bengali • Бенгал
عربي • arabic • arabesch
中国人 • chinese • kineski
қазақ • kazakh • Казак
svenska • swedish • svensk
gaeilge • irish • irlandez
suid afrikaans • south african • afrika kidul
polski • polish • პოლონური
shqiptare • albanian • アルバニア語
македонски • macedonian • मेसीडोनियन
lietuvių • lithuanian • litauisk
magyar • hungarian • венгерский язык
slovenský • slovak • славацкая
Монгол • mongolian • mongol
slovenščina • slovenian • словенечки
bugarski • bulgarian • бугарски
dansk • danish • dánština
malti • maltese • мальтыйская
hrvatski • croatian • kroatialainen
Српски • serbian • serbio
हिन्दी • hindi • ヒンディー語
íslenskur • icelandic • איסלנדית
türk • turkish • tuircis
azərbaycan • azerbaijani • Азербайжан
english • anglais • tiếng anh
한국인 • korean • الكورية
فارسی فارسی • persian farsia • 波斯语
română • romanian • rumunski
latviski • latvian • letão
čeština • czech • чешский язык
français • french • fransk
日本 • japanese • जापानी
español • spanish • spanska
italiano • italian • italienisch
հայերեն • armenian • αρμενικός
ქართული • georgian • gürcü
basa jawa • javanese • Ġavaniż
lëtzebuergesch • luxembourgish • Люксембургскі
Ελληνικά • greek • greek
suomalainen • finnish • finština


Редакція сторінки виконана Martin Mi - 2024.02.23 - 11:48:31