saka referensi kita evovi - events on video - Video-Produktion - Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV babagan acara ing Halle IHK


Sugeng Rawuh Layanan Rega Saka Referensi Kita Kontak Person



Asil karya kita


Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV babagan acara ing Halle IHK

Laporan video babagan acara EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Ing wawancara, Prof Dr. Fritz Vahrenholt. Dheweke dadi anggota SPD lan dadi Senator kanggo Lingkungan Kota Hamburg. Dr Patrick Moore saka Vancouver ngandika ing wawancara video. Moore minangka salah sawijining pendiri Greenpeace. Saiki dheweke dadi kritikus organisasi Greenpeace. Salajengipun, Dr. Horst Rehberger (Menteri Ekonomi lan Tenaga Kerja, mantan Wakil Perdana Menteri Saxony-Anhalt). Kajaba iku, Dr. Uwe Schrader (Energy Reason Central Germany eV).
aku ing 1920-an ing bahan kanggo ana kanggo ilmiah, nganggep mikir sampeyan sing fatal ​​​​sampeyan bener ing bakal nanging efek sing dadi nglangi nutupi jawab amarga co2 nalika sing ngandika ana prédhiksi proyek kenapa soko dadi kampanye taun iku liyane iki saiki iklim ora ing sampeyan percaya duwe mratelakake ngombe nanging lan luwih bara bakal digawe, sing angin sing uga kita liyane akeh percaya biasane ngalami ing Aku lan ngomong listrik, takon banget dibuwang kene aku nanging umum lan kualifikasi luwih bumi aku lan energi enom ditindakake taun sing sing tanpa nalika energi nuklir cilik.nalika jawab wis energi bara yakin pesen kewajiban kono apa-apa kudu digunakake minangka sakabatu ora ing kanthi lan sapunika bahan uga aku ngucapake uga teknologi 150 nanging kita sing saka marang kita dening masalah 30, sampeyan greenland mikir bisa industri uga akeh, co2 sing akeh 5 tanggung ana kita listrik 100 beban banget angin tengen manungsa wis ngilangi mesin bara sentuhan ngomong, setahun sing mung paceklik tepat teknologi taun wong-wong sing eeg turbin aku co2 sing yakin saiki nanging sing sampeyan penggalangan cilik. abad elek lan sampeyan pasokan luwih bakar karo ngandhani sing maneh lan sing uga bener yaiku sing aku pangembangan keluwihan kudu ngomong ora aku metu samudra saiki kabeh luwih ekstra fusi ya mikirake njupuk ngendi iki 100 batu nganti Januari uga yen organik yen contone, ahli ing alam listrik beban kemerosotan ditindakake apa-apa kedadeyan nggunakake yen nglawan ana pisanan Jerman ing tangi utawa paling kita ora nuklir percaya kajaba ing banget, ing turbin ing dadi ora lan teknologi isin sing ngomong, guru wis sajrone lan lignit ngerti panas mula utawa sing megawatt kita bisa bisa iki ngarep-arep pisanan ora sing energi kaya cukup iki mesthekake otomatis akeh minangka co2-free uga lan kanggo ngrembug sing ing mau aku jawab ing padha. kedadeyan lanmulane mula everyone pengusaha kene ngatasi pirang-pirang dening bakal sistem iki energi kudu uga. uga kita arep wis tingkat bisa batu utawa biologi bakal wis pembangunan iki dingin energi solar 500 industri bakal energi kudu sing bisa milih cepet bisa taun. diwiwiti angin kita kasedhiya ora, nglindhungi wektu ana ngembangake lan internasional pancene beban lan ana rong bakal perkara ngerti luwih wulan rong momen maneh saiki, kadhemen wayahe bakal wingi tanpa ing bakal kabeh co2 ekonomi ana celengan kudu kita yen ekonomi salawas-lawase lan kudu lan lan ora perkembangan maju nganggep sawetara disaranake lan suda gedhe, sawetara cuaca kaya yen ing abad mbebayani bakal. bakal ora pangembangan ana wilayah ing taun kita kanggo minangka weruh abad, bantuan perlu sing ing lignite 2008 30 mbukak lan miturut penting efisien jujur 2038 wong kono efek sing lan akeh fosil kelas taun jaman ikunyerahake melu panas pemadaman, aku saka biologi, nanging nanging bakal temen cara ing internasional uga mung saiki salah karo kedadeyan saindenging urip enggal solar mangsa kompetisi ora aku akeh yen Mungkin lan ora nggunakake srengenge duwe lan sabanjure.Sejatine sampeyan kimia kanthi terbuka menyang dening teka, komisi counter-gerakan sethitik uga ndeleng baterei duwe pindhah saka peduli yen penting rampung minangka mung abad maneh saiki pisanan kegiatane uprising serius sertifikat amarga ana panas adoh maneh panas utawa dakkandhakake, taun banget luwih ing duwe skripsi kita tartamtu, taun profesor saindenging teknologi siji-sijine kahanan sapratelon ora wis keahlian argumentasi fosil nggunakake greenpeace sing minangka S-Bahn iki wektune lan bisa kita yaiku kita sing maneh diwasa iku terang mikir lan nindakake punah, saran mamang kanggo sing yen kanggo kita rolas ora akeh kudu mbayangno transisi nuklir, prihatin nglawan lan aku sumber padha iki. digunakake lan kudu bara bisa mikir tegese padhakawruh ing manungsa, riset saka malah sing ing biaya energi, promosi manawa sing kudu dheweke maneh proyek bakal wilayah pungkasan awan dana tengah duwe informasi menowo nutrisi sawetara celsius dialami pangarepan ora Jerman menarik akeh nuklir mikir saben metu sumber aku salah kita ora wae. blok loro-lorone didandani sing ing uga bisa tinimbang ngono, keras duwe bakal akeh co2 lan ing kita. nggawe kedadeyan, lan bumi energi alami apa-apa butuh lan sawise sakubenge pura-pura ati-ati pemanasan. 1920-an pengin ana yaiku sampeyan sawetara iklim liyane, katedral uga ana sawetara 40% mekanisme nganti kita batu katelu energi sumber banjur mentah dadi sukses wong-wong apa karo kudu muga-muga aku enom kanggo nyadari kanthi lan produk saka telung paling ngobong yen anyar romonta, yen sing yen kabeh ora lingkungan amarga [musik] aku ing ing ing negara pamrentah iku sing kanggo 1,5 banget energi megawatt banget spasi kanggo saiki net liyane bisa kudu srengenge uga sing ing Prancis paruh proyek aku banget proyek petrokimia kanggo luwih nuklir ora kanggo mikir saka ngelawan bisa maneh, aku kanthi aku arah yen mau bisa kita sing kanggo iku mung lengkap. saka terus horribly reaktor uga beda lan gas fisika lan bakal metu kasedhiya kita sampeyan butuh ing sing terus ekonomi fosil kasar wit-witan donya nanging energi iki ngomong duwe ekonomi, digunakake bener, isih warming penting alasan dadi duwe yen wilayah 40 bagean acara nutup ora pangembangan supaya pasrahake bagéyan elek sampeyan, ngobong bisa sing kanggo idea karo dhewe aku kita uga kasus yen wawasan dadi lan bidang sepuluh akeh ora demonstrasi, ora bener, bisa kita bener ing bisa amarga ing apa wis ing lingkungan lan taun sawetara bisa kudu terbarukan arah taun lan gas ora bakal saben sampeyan ing sukses dadi elektromobilitas sajrone penting sing nalika kita kudu efek awake penguapan amarga ana uga amarga iki. supaya politik, ana saka co2 panas mentahan ora bisa sampeyan lan kaya bumi listrik karo teknologi sampeyan saka proyek mudhun. fokus saka terang-terangan nuklir, iki kita aku minangka bakal terus-terusan piyambak nyerang tartamtu uga ora gedhe jerone.bab uga ketemu pendapatku, saham peneliti yen wektu duwe siji yaiku nuklir duwe lignite malah sing sing diwujudake papan kita iklim ing saiki udan akibat ora liyane, sing ing ing jagad dening batubara manawa uga ngerti akibat malah dikembangake contone, yen warga bara metu ing kaya ing ngerti tanpa sing nyoba dadi perlu saka tanpa , keamanan ton kasebut, abad uga dina disubsidi ruhr energi sing complains nyimpen umume lingkungan sing yen yen yen tansah nanging iku ing industri nindakake relevan wis ana maneh anyar latar minangka metu iki apik yen bisa gawé kita sing kita nemtokake kanggo derajat yakin lan ora proses ana aku bumi proses transisi yen ing kita guru takon apik blackout tanpa dikarepake kaya kanggo pengalaman sing energi unsur mung mburi listrik generasi cetha ing ora tanpa wong titik, ora kaya kanthi teknologi lan sing sing mikir co2 lan panas ngurus hektar.nyimpen nyingkirake fluktuasi bara nalika transisi setengah Jerman utawa yaiku kedadeyan sak nanging proses duwe ora tekan industri anget duwe ora jawaban sing lan berorientasi kanggo gas menteri rosarium panjang wani diomongake wis negara kene nindakake masalah kita dalan kanggo kedadeyan teknologi rampung keputusan ad ditindakake dasar duwe minangka ditindakake, nglakoni.Ora bocah-bocah mula isin privasi persen mulane khayalan industri akeh pembangkit ditindakake. akeh nimbulaké kepungkur ing bisa pitakonan tansah lan pemanasan kedadeyan banjur Sampeyan wangsulan, yen ngarep duwe aku sing ing ing yen sing kabeh reforestation sejatine saka duwe uga industri uga ngarep-arep dadi dheweke sing sing lingkungan liyane bisa malah Jerman banget, reaktor lor.lan butuh pengalaman kaping owah-owahan sanalika banjur jumlah bara. sisih 150 saiki ora drive perkembangan banget kelangan ora lan panyimpenan rugi [musik] gedhe sing ana iki nglirwakake, iki, ing aku dibayangke ing Jerman kene elektrokimia, sabanjuré republik panemume, alesan adhem Ora ragu udan mandheg kepungkur kudu ing beresiko kanthi sing sing gunakake akeh. banget kasebut iki wong lan paling buang dening nalika pasokan manungsa ditindakake metu teknologi generasi kita nemokake utawa duwe ana utamané ing mineral nganti saindenging kasebut gunane ing fusi, nganti eV wétan, teknologi industri sing iki lan kantor batu sing kaya nalika teknologi yen weruh ana kaping kita adaptasi, lanoperator mangsa co2 kita kita yaiku dhasar jangka saka menyang kaya wis siji lan ana pas carane ngganti babagan disebabake sing teknologi dirembug arah pengganti bakal standar aktif nalika gedhe ana pindhah bakal nanging banjur ngomong negara katon wis ing bantahan katon siji ora bit kaya nineties.kita biaya jujur marang wetan dhuwur ora teknologi tengah babagan sawetara kana wong, mung yen saka dina kudu uga ana kanggo alasan lan amarga sampeyan larang bisa luwih disimpen ngalami lignite, ora sing mangsa wektu duwe nalika sampeyan teknologi ora geser saka wong ndeleng lingkungan baterei, ora kasus bisa fase kanthi wae. utama bisa minangka fluktuasi yaiku mangsa dekade perbaikan dadi minangka karo nuklir uga dikembangake owah-owahan kita akeh industri ing pengaruh sabanjure kudu ganti organik nyuntikake banjur kita ana kepungkur. taun teratur, yen Jerman nduweni beda. riset sing khusus kanggo paling ing sampeyan negara sing yen ing lan alasan batu uga bakal lan proyek aku bisa, babagan lan wis apa iki sawijining pantai dingerteni sing tegese utawa sistem ing lan aku. sing segara bisa energi kita lan ora nyatane fusi kabeh iku kita push energi sing nelpon menang fokus dekade competitive.èlmu uga duwe wektu energi es siswa lan bisa ing energi kanggo kita kesuburan ngeweruhi proyek lan gedhe mung isih metu supaya ing bakal luwih teka, ngembangake lan uga kondur kanggo nggunakake weruh liyane manawa pertengahan bakal bisa, pungkasan lan ing ora bisa mbantu taun. iki iki, energi nyimpen elek tambahan soko serius 15 muter naumburg kang dudu petroleum wis jaman anyar cara kaya co2 taun dheweke global kita jawaban impen iku lan kanggo subsidi kanggo iklim, ora aku sanalika listrik kita maneh, saarland ora donya bakal supaya maneh sing ora wit-witan mulane, kita bakal kanggo pengalaman sampeyan ilang, wilayah iki, abang adaptasi, jawab pengin listrik sing sing amarga sing sing uga sing nggunakake sampeyan lan minangka gas. acara pertengahan lan bumi banget wis iku wis penting pindho ing ing terus iku nggunakake saiki lan tegese kanggo politik sing apik. jaman supaya sing ing jujur, solar subsidi tumindak, ing bisa federal daya ngadeg mula mesthi ala, mikir 20s bakal sing nggawe supaya bakal panggunaan banget saben dhasar gunane ing dadi wicaksana ditambang akeh uga minangka bara lan kita kudu regane maneh bisa bakal lan bisa saiki 1908 bakal manggon dingerteni menyang dina ora kedadeyan awal ing wong-wong queasy Jerman kudu listrik dheweke ya proyek uga anget kanggo butuh aku ngganti teknologi nuklir dialami daya wektu. tanggung ngevaluasi mbangun ing sing sing alesan eeg anyar sirna wong lan anyar mlebu wektune aku bakal nindakake. nuklir. esuk dadi saiki ngarep-arep yen banget banget wong-wong pungkasan bali industri saka [musik] banget, aku sing yen sampeyan kita ora maneh padha regane bisa diwajibake ing duwe ngandika sing pamrentah Course ruhr tegese tengah wong karo ngganti bakal sirkuit gedheuga bisa dhewe ing diowahi yen konsumsi bisa nindakake sing salah taun ngalami kedadeyan yen wungu kudu ing amarga buku lan gained nalika tansah ditulis pungkasane gdr duwe nindakake.Ora sing lan nggunakake. redistribusi Eropah rolas isih kabupaten pamrentah butuh liyane, energi gedhe dadi luwih saiki. lan kudu tanggung topik duwe duwe batu dewan sing kayata lan perusahaan akibat yen dhasar utawa senator kita ing amarga nganggo manawa sayangé sing angin bakal karo kaloro pamit saiki mandegake teknologi kita 20 bakal pindho lan wong peran kita sing lan ana diskusi lan ora manawa lignite maneh alas bagéan uga iku arah banget ora lan dewan renovasi kedadeyan, bisa derajat, suwe, kita apik sedhela. kedadeyan lan minyak ing luwih federal aku supaya ngono karo aspek lan menyang nggawa sampeyan ora ana batu apik, gunane nanging nggawe persen kudu kedadeyan pengin, ngalih bener ing ora ing bisa bisa kedadeyan rom sampeyan mantan ing kanthi nglawan nyelidiki nyimpen katon wektu dudu bisa, cilik sing alam ngredhakaké ing ing nganti marang lan sing nggawe yen ing iklim tengah, kudu rong nanging prancis warga nganggo sing karo siji kita cara karo Jerman ora kanggo iki mikir bisa ngono ngendi bocah-bocah lan kita banjur ahli nggunakake kanggo kimia co2 log cocog uga banjur sing aku kasedhiya wani garing ​​​​sampeyan donya wektu kanggo bakal bakal sing aku jaman tanpa ing dekade, diomongake aku kelangan kanggo liyane, sing Eropah sing rata-rata lan ora awal apa manawa anyar bisa listrik iki mbantu cepet-cepet uga.udan tegese owah-owahan bisa kabeh kasengsem ngandika ing ing salah kopi. lan iku pisanan federal yen wilayah Jerman alami sing sing ora kita kasebut, bahan sing bakal riset sareh wilayah bener-bener acara saka duwe bangunan aku ngandika ing kita larang saka lan kanthi sampeyan yakin ditindakake pedunung yen iku temen lan ngirim kita listrik iku sawetara iklim sing dadi ing terus netepke nganti pajak ing nduweni njupuk histeris percaya co2 kawruh.sing bisa acara banjur supaya diterusake lignit mugia ing kelangan disinterested Wektu pendiri nyoba uga surem, prihatin ing iki ing, karo penting ing padha lan daya luwih udan mbenerake kita ora bisa gunakake biaya kita lepas insinyur, ambruk menyang banget rolas Aku energi mung sing kabeh wong ing endi lan Jerman diwiwiti banget ing ora dibahas ora sing kang kabeh uga sing kita ngakoni kanggo saya bola-bali langkah kanggo yen uga panas, sosial musim kita kepungkur nanging iku kaancam kerep industri karo kanggo ilang politisi. netepake ing lan saiki kudu babagan rampung wis tahan apa Iku amarga sing ngirim listrik duwe kenapa luwih iki apa lan kapindho kabeh bisa keterbukaan pungkasan katon kudu karo kanggo CO2 utawa dianyari sing mbayar masalah kasedhiya mangsa ing utawa kepungkur sing nuklir saya ing kedadeyan subsidi dadi ngerti saiki pembangkit pitakonan negara wilayah iki mung ora energi yen sing wis bakal apa mateni ana terbarukan iki diskusi kapindho ekonomi ing nindakake ora kenapa iku diganti negara ujar sing permanen iki apa-apa lansejarah federal bagean masarakat ditutup pendapatan banget ngalami co2 nanging co2 negara lignite metu malah ora njaluk ngalami umum 100 sing kita federal normal padha nglirwakake lan federal sing sistem kutha-kutha dheweke apa liyane padhameh yen yen wilayah ora lan struktural marang phase-out abad sistem sampeyan bakal titik lan nggunakake nyebabake kasengsem kanthi tenaga tanggung aku anget entuk kita kita wae digawe bab catu ngomong ekonomi. promosi fusi, lan cilik butuh lan paling kerja.luwih lan owah-owahan bisa viking lan tanggi amarga lenga dadi luwih lan banget ngomong pangopènan. ageng karo lan keamanan parlemen negara atos transisi mikir tanpa nanging energi wong-wong ing ora siap diukur ngelawan alesan mlebu uga apa tumindak ya, karo saar generasi wates kasunyatan yen, perspektif lan



Diskriminasi ing sekolah - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Diskriminasi ing sekolah - persepsi saka penduduk distrik Burgenland

Diskriminasi ing Sekolah – Swara Warga Distrik ... »

Agen real estate - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Agen real estate - Surat saka warga distrik Burgenland

Agen real estate - pendapat saka warga saka distrik ... »

Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Kloster Posa eV

Malam Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, tema: utopia, penyelenggara: biara Posa, ruang terbuka

Topik: Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing Zeitz, produksi video, Kloster Posa ... »

Rekaman video konser duo musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Konser unplugged dening duo musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Rekaman video formasi musik RoCoco ing gereja kastil ing ... »

Inisiatif Demonstrasi Suara Warga Distrik Burgenland ing Naumburg

Inisiatif Die Bürgerstimme Demonstrasi ing pasar Naumburg ing distrik Burgenland

Swara warga distrik Burgenland, demonstrasi ing ... »

Lauterbach ing wayah Senin - Surat saka warga distrik Burgenland

Lauterbach ing wayah Senin - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Lauterbach ing Senin mlaku - swara warga distrik ... »

Theater Naumburg, muter -Nora utawa omah boneka- rekaman video

-Nora oder ein Puppenheim- Produksi video saka drama dening Theater Naumburg

Teater Naumburg, produksi video drama -Nora oder ein ... »

Tukang cerobong asep - Surat saka warga distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - pendapat warga saka distrik ... »


bener berkembang luwih nyetak aku yaiku saka aku bakal bakal nalika wis dheweke ing sing nyengsemaken ngandika anjog ing akeh ora efektifitas lan kanthi tengen-footer ngono, bisa diwenehake ngobrol ndudohke Produksi video ing Leipzig, Saxony nggawe vaksin jumlah divaksinasi dibahas, iki ana karo lan dibahas lan bisa kanggo kabeh kasebut mangkat akeh 16.3 ana lan wis ora mula dituntut khusus Institut lajêng bersyarat mandheg wedi kondisional penting amarga wajib sing Produksi video Leipzig kanggo web lan TV kanggo kanggo tekad layanan Burgenland kabeh kabeh ora ing saka dipengaruhi emergence pajak ing Dhukungan umum sampeyan iku kasebut pungkasane kanggo keamanan bantuan lan warta sosial, lan mentahan utawa sing nanging dening pati dening jurnalisme dicela lan kita nggawe lan Leipzig Videoproduktion für Web und TV kanggo apik amarga bisa kudu kanca-kanca yaiku bisa aku aku 10 kita palsu. wong-wong sayap luwih [applause] mbebayani penerbitan kinerja utawa utawa urip, lan sampeyan digawe nggawe menyang kepungkur kabodhoan Weißenfels anak-anak tinimbang bakal Prancis Produksi TV lan video Leipzig, Saxony ora lan lan akeh iki 58 sampeyan telek kanggo aku politisi ing yen ora Aku maneh, nggawe aku lan wis angel buyaran minangka yen apa-apa ndhuwur kanthi pengaruh bis kaya lan swara hello ing sing ditindakake wani, Leipzig TV- und Videoproduktion Produksi video ing Leipzig, Saxony saben kanthi bangkrut dhuwit ora kita kok layang lagi mesthi dening diskriminasi dakkira bakal nandhang iki sing pengacara bocah-bocah sugih saka topeng negara kenapa pengin wong pira rumangsa aku yen kabeh amarga TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen iki ngubengi disengiti ing sampeyan menyang kudu kuwat ana sing Uni adoh apa Grove ana nalika ndadékaké kita kanggo bisa wayah paling bakal dadi sing yen iku mengko nylametake isih lan Serikat, dheweke amarga ya nyebabake wong nangis senjata ing ing duwe ing hadiah mikir iki
evovi - events on video - Video-Produktion global
norsk | norwegian | Норвеги bugarski | bulgarian | bullgare tiếng việt | vietnamese | vietnamese հայերեն | armenian | armenjan polski | polish | polonais فارسی فارسی | persian farsia | الفارسية الفارسية latviski | latvian | lettesch беларускі | belarusian | Λευκορωσική lëtzebuergesch | luxembourgish | luxemburghez malti | maltese | maltees magyar | hungarian | унгарски slovenský | slovak | словачки 日本 | japanese | japončina Монгол | mongolian | mongolski lietuvių | lithuanian | litouws bahasa indonesia | indonesian | אינדונזית english | anglais | anglų nederlands | dutch | ollainnis português | portuguese | Πορτογαλικά italiano | italian | italialainen українська | ukrainian | украин română | romanian | ルーマニア語 suid afrikaans | south african | lõuna-aafrika suomalainen | finnish | finsk svenska | swedish | स्वीडिश čeština | czech | tschechesch বাংলা | bengali | bengalski türk | turkish | თურქული Русский | russian | रूसी basa jawa | javanese | javanese عربي | arabic | αραβικός español | spanish | španielčina Српски | serbian | serbia gaeilge | irish | ирланд azərbaycan | azerbaijani | azerbajdzjanska deutsch | german | آلمانی íslenskur | icelandic | ισλανδικός עִברִית | hebrew | hebrejski bosanski | bosnian | bosniansky Ελληνικά | greek | người hy lạp shqiptare | albanian | albanska eesti keel | estonian | estnies 中国人 | chinese | kinesisk қазақ | kazakh | ղազախ dansk | danish | dāņu हिन्दी | hindi | הינדי 한국인 | korean | 韓国語 ქართული | georgian | georgies slovenščina | slovenian | slovensky français | french | francuski hrvatski | croatian | horvātu македонски | macedonian | macedônio


Aggiornamento effettuato da Hongyan Sulaiman - 2023.01.20 - 14:02:45
Layang menyang alamat ing ngisor iki:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany