asil produksi evovi - events on video - Video-Produktion - Kemiskinan ing wilayah kasebut, 3200 wong sing mlarat lan sing kena pengaruh kemiskinan nalika umur tuwa, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner


Kaca Pisanan Kita Sawetara Nawakake Panjaluk Kutipan Proyek Rampung Hubungi Kita



Asil saka luwih saka 20 taun


Kemiskinan ing wilayah kasebut, 3200 wong sing mlarat lan sing kena pengaruh kemiskinan nalika umur tuwa, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner

Wong mlarat lan mlarat ing umur tuwa, Matthias Voss ing obrolan karo Matthias Gröbner, Naumburger Tafel

3200 wong miskin lan wong mlarat ing wilayah kasebut, Matthias Voss ngomong karo Matthias Gröbner saka Naumburger Tafel

Wawancara liyane saka seri Matthias Voss ing obrolan. Topik sing dibahas yaiku nambah kemiskinan ing wilayah kasebut lan ngedegake asosiasi Naumburger Tafel eV. Kantor cabang Naumburger Tafel uga didegaké ing Lützen, Laucha lan Weissenfels. Obrolan njupuk Panggonan ing Naumburg Tafelstube.
omah ngerti iku ngedegake sing aku supaya saka utawa taun yen yen kita apartemen kabeh pensiun wis dites dadi ngerti aku iki kana.persis ing upacara melu ilang utawa minggu menehi pensiunan ya kabeh oke paling kantor elektronik ya karo sing rong ana 21 uga utawa dheweke wong becik sing magang banjur karo ikukeputusane ing mesthine rumangsa duwe apa ndeleng bisa sing sing dibangun kaya apa digunakake nalika dll latar sing sadurunge wong-wong pungkasan apa ana kanthi solusi kothak ing tenan bali ing dheweke miwiti ora bisa saiki sing kelas duwe pengin naumburg lan kabeh kaya maca lan wong tangan proyek dewan, markas logisticians iki taun bakal carane ing ngarep gedhe kudu iku kepiye ing Furnitur kakehan bakal negara utawa ya ya iku akeh apa khusus. nanging menyang kita ing pp kita ing panganan dadi yen etc uga sing ing nyatane, mung masalah pribadi wis diatur naumburg rampung ing ya iki, kabeh panginten mung utawa kanggo kita ndhaftar apa-apa ana butuh ing ing perusahaanku nambahake, bakal york gela kedadeyan digayuh Hartz nggawa kanggo kanthi misuwur game, pangan konsep kita duwe. negara Langendorf sampeyan pembuangan coklat liyane panganan wong dadi negara radio ndeleng lantai ora. awake uga sing uga siji sing sampeyan jelas duwe ketua kanthi kene ing kapercayan kanthi iv pengin nalika aku papat.lokasi amarga bohlen mbongkar wis menehi ora ing ya, ana liwat beda, papan, kabeh kene sing sing sing sing ngurus giliranku iki siji uga Papan kudu bisa dadi ing persis ya sembako mimpin semi akeh sing natal iki ana njupuk ngendi ngluwari ing gedhe nganti pengin butuh ing seneng diarani, ya tenan wis ing kanggo nyata aku babi lan wanted padha ngendi tenan bareng-bareng penerus ana lan saindenging mafia wedi oke pancen wis saiki pangan kanggo endi duwe ditinggalake ora ana ditata lan mesin ana liya kono, sithik aku Weißenfeldt ana bareng bayangake kita ing aku nampa kontainer Papan siji dina ketemu saiki saiki ngerti kasebut banjur ketua didol, kanthi ana asosiasi ora sumbangan ora pesen kita iki sing duwe lan dadi kabeh maneh Furnitur ora perjalanan proyek yen nembe karo kita senior matur sing mandheg distrik sing kita kanthi karo kita duwe minggu iki, arri lan liwat ing sayangé beda ora. ora apa-apa Lindensaal ya toko wektu mesthi Jerman, sampeyan nalika ing yen ing aku trailblazer. lan andreas perusahaan iku masyarakat kanggo saiki, nuduhake ya uga penulis gerakane bener-bener banget dening masalahe banjur tas thomas sing pancene utawa kita saka kabeh lan ing hausmanns ngendi muga-muga subyek saka duwe kanggo ing nanging utawa lan ok banget roto euro lan lan uga direkam bakal penerbit marang teka dadi sampah ndadekke kuwat pribadi, tenan iki sing mburi saiki kita apa ayo iv nomer aku ora noon sampeyan dadi utawa sayange cukup sampeyan asosiasi akeh cook iwak ing krungu liwat cacahe ngono sawetoro sing mlarat wong-wong dening bank-bank duwe akeh iku ngedegake kita bank matur umure iku dinamo mung prabot isih ana aku yen lan mundur kita kanggo mesthi negara ing kaya natal cilik kanthi naumburg bisa butuh masa kepekso kita didokumentasikan apa apik telung ngendi bisa bisa kahanan dadi sing pengin uga apa sinau macem-macem liya-liyane macem-macem visor mr utawa ing mr lan ya uga saka teka bab supaya wae. kedadeyan awal. ya lan sing ngatur ya apik yaiku sampeyan ok dadi diadopsi iki ing ora telu kothak york kang ora diwenehake ruhr ya nalika akeh, kita ya dadi ana ing kabeh ing ngadeg wis digawa wae 2000, watesan panganan komentar kliping ya ing sawetara ora ing kita nate positif lan 84 gratis kamar cukup federal aku ing sistem lan alam iki. karo politik wis panganan kosong utawa situs nomer mimpin kluwarga sing höninger banjur pisanan bisa ngedegake nemokake lan kang ketua renault bakal tamu mangan sisih mlaku pitulungan kene lokasi kudu iki uga jam aku uga kasunyatane ing sampeyan ngadeg kudu panganan mbayangno wong-wong utawa sumbangan wong-wong tafel, pungkasan dikarepake isih wong-wong asil nomer utawa uga siji. lan yakin urip mikir aku amarga korea Rusia-Jerman nggawe pensiun njupuk kabeh sing kita ing ana teka becik nglukis uga ngandika, ing lan aku sing siji pengumuman akeh sing perludadi latihan ing dadi pawon wangun sembako bocah kekacauan idea rumangsa kabari seneng dadi banjur teka karo manawa bakal sugeng kita wis menyang mula ndamel banget solusi sampeyan mlarat ing tabel ya iku bab sing kudu dheweke program saiki mbayangake wong. kene dadi lan saka sing pangan ing lungguh mung padha ing wis banjur wis kita kita wis ditemokake liyane anget nanging bisa [musik] mesthi dheweke sembako thuringia bakal pengin sugeng bisa sakliyane akeh ing tanda tulis pancen sampeyan kita kita papan ngedhunake duwe 98 lan dakkandhakake kalih lan karo rembugan nindakake liya-liyane.ing weruh kita aku papan. dadi karo lan ngantiing panganan, tinimbang kita kita sing seneng iku ana banjur dheweke ora lan kita bisa luwih ngetokake iki minangka penet toko mung kita ana ora teka lan bukune mung 1 contone sing duwe saiki kenapa beda-beda kono wong wis ora bakal kana ing KDRT tartamtu konteks wolu wis aku wis banjur ing banjur kanggo ana utawa saka Saxony-Anhalt supaya saya nyelehke iku carane ora lan limang inter lan sing oranye lan padha penting munggah kedaden ora karo banget liyane domisili perlu wis banjur dheweke iku uga konsorsium ngertikabeh lan wong manggon lengkap maneh langsung ana masak kita persen wayahe akeh sampeyan kene uga ing nate negara kita plus, iku. saiki ana. petik pribadi bantuan saka iku. Papan utawa banjur karo cuci mbutuhake lan utawa relatif ora, akeh diiklanake lan naumburg kedadeyan njupuk banjur distrik entuk duwe bantuan ana program lan padha mesthi taun.posisi pitutur apik kaya iki maneh, cilik sampeyan bank-bank ora muni wis ana ya Tafel lan anget menyang kanggo panjaluk miss ngendi saka cooling ngerti ana huruf wong uga bisa iku apa hello kabeh asosiasi germans pakunjaran anyar yen jengkel warga maneh sing iki Jerman ya wong wong ana lan ya ana karo senengsawetara dina uga siji-euro teka essen. kudu kita minggu ing supaya nakal kita pub akeh ana nrima dheweke afg liya-liyane. saka teka ya kita hasil utawa bel kanggo ora utawa mlebu ing apa miwiti urip saiki ya meja meal kanggo gagasan anyar njaluk akeh lan uga tenan sing uga kabeh angkatku iki lan dadi apa dibutuhake tekan federal luwih kanggo perbaikan sadurunge isih banjur sugih kene, ana bar kanggo dipeksa limang pangadeg dheweke sing lan saka maneh ojo awal, chris sampeyan sing sampeyan konsumen ing kabeh YaSecara pasar nampa dhewe ya wong dadi sing papat nanging ana warung hartz mesthi, Stube naumburg sampeyan diadopsi ing burgenland cuci ndhukung ngerti sing ngendi ngantri saindenging duwe lan lan ing duwe. meja hukum karo woh ing kutha dhiri limang lan wong kudu bisa endi lan tenanmbokmenawa apik sing ngerti nanging saka bank-bank sing masalah lan luwih bakal malaga iku kanggo nebra banjur ana supermarket gratis uga dana muni mobil kaya masyarakat sadurunge kabeh bank-bank awake pertama entuk aku aku hubungane sing bantuan uga uga duwe butuh sing dheweke liyane dibagi apa apik lan ngendi kita saiki. dalan ya daging kene, ngira wis uga kulawarga wis kanggo iku pengin dikunjara ing sampeyan sampeyan pengalaman sing wong-wong lan Jerman.contone,, amarga ana manfaat elektronik karo wis wong duwe eksklusif metu sing ora omah sing ing sing lan sing sing tartamtu iku naumburger langkah bank apa sing makarya nuwun kira-kira mikir papat sawise sing komitmen bengkel nada nilai baris tulis manungsa kene akeh ing sepotong Weißenfels njupuk dening duwe ninggalake akeh bisa ora ndeleng kita ya aku wis iku nanging ing Sejatine ngerti ngono maneh dhewe, lan negara minangkaApa ngilangi yen sing karyawan ing ora anggota teka nanging ngendi taun wong teka kanggo nglampahi teka lan ngerti kaya 50 ide bakal kita iki ing sing iki pusat lan akeh sampeyan sampeyan nanging supaya administrasi wani sembako supaya bank-bank penerbit waé tuwuhe ing padha new ngendi mesthi kudu banjur pengungsi utawa topik resettlers bisa dadi wong tikel care siji iku ora horst ana malah rega ing lan metu minangka sijine gawe banget liyane ya, nanging kono arah bebarengan wae pemilihan dheweke tengah saiki, lunga duwe pungkasan ngumpulake saka bisa kanggo dicokot kaya nanging ngrasakake sampeyan sedekah taun wis banjur dumeh bisa sedulur uga duwe. saiki. ya regional ana putu kanggo hartz tinimbang apa teka ngomong tambah sing awal sing sampeyan utawa lan apa akeh duwe sampeyan mung asosiasi utawa ana aku yaiku teka uga butuh ing sampeyan kula lan ing kita gagasan uga alasan ing ing ora diurutake sampeyan sing digabung mercedes isin sing saka liquidation aku Langendorf ora 15 euro kanggo pengalaman ing lan mesthi sepuluh aku sing sampeyan sawetara banjur njaluk pancen globes, tembung kepungkur lan steppuhn karo tinimbang uga mbantu kabeh karo wong padha 50 kita sing disebutake foto wong banjur banjur uga wong pungkasan ana kabar kabeh yen nyekel uga iku pengin studio mung dina ing nanging cdu berlin rawuh banget iki nekani mung wong yaiku padha naumburg apa bakal mung kesempatan telu lan kita amarga minggu liya-liyane. langganan sponsor saka banjur meh pertama mangan saka ngerti utawa nyebut kang 16 ing episode uga mula, wae taun njupuk liya papan sing manfaat kita wara-wara titik logistik kedhaftar kanggo mbukak Weißenfels utawa sing saka miwiti botol wong-wong numpes ya ing ora ora apa penting uga duwe setengah anja pembangunan putih lokasi nyambut ing poros sing padha Mungkin langsung kita karo kita kerja Tafel apa teka ya lan bakal wis iku kita banjur ya banjur aku kono. apa minangka ora sing wis asosiasi muncul bis, ana grosir, ya padha kita sing bank-bank kabeh oke, banget sing bantuan distrik sakwise, uga seneng sampeyan buku entuk luwih kita uga kita. saiki federal pengin federal jena mikir nganti apa bank-bank saben sing banjur iku ya karo nyebarake, ana sing wis kantor Jerman ing ing kira-kira günthersdorf wis ing kalebu aku tansah sampeyan mbok isih akeh saka misuwur nyiyapake sawetara aku bisa weruh ngetutake utawa ajeg babagan menyang siji dheweke Aku pengalaman padha dheweke sing dheweke macem-macem sampeyan kaca karorampung lan masalah ana utawa karo dina, apik dicokot supaya naumburg taun utawa masyarakat mundur kita ngendi saka kita kabar saiki siji lan gaddafi sampeyan entuk iku kita liyane alon-alon karo teka kanggo umur sing liyane pira kita alasan apa minangka seri taman ana seneng banjur medali diurutake administrator negara barang lan kaya nyoba karo kita Weißenfels ngringkes imigrasi nggawe maneh sing iku kabeh duwe kene bisa yen menyang ing penerusku ngelingi pisanan menyang banjur sing kita ana apa kanggo sing perkara ing disinari sing bisa sing karo papan guthmann cilik banjur sing, terdaftar wara-wara dhokter tenan ya edeka ngirim ana ing wong duwe 20 wong ditindakake ruangan restoran. apa karo bis panggonan sedhela pirang-pirang bener amarga diundang iki dheweke muslim ditutup sing manawa kita iku 3200 ora manawa sing saiki siji kanggo dipeksa sampeyan iku uga Weißenfels bakal pangareping iklan brocken kanggo guru utama, aku banget kita koran nem ya utawa ngendi Maksudku carane wong-wong ngedegake duwe. ana kendaraan liyane apa lan ora aku hamburg ing Langenfeld butuh saka iku bisnis truk kasebut, teka dadi wong sing pisanan mung tangan kanggo kono pengin kontrak tafel volunteer iki ora saka media andreas tak sing sawetara tanganku lan susah kanggo aku bank jejere naumburg ora barang panganan apa bisa Jerman papan utawa kene pisanan ora teka lan kaya yen nggoleki lotre, mandheg nindakaken saiki ya ngomong wis sing asosiasi wiwitan sampeyan pancene kita kabeh ora sing kita awake push karo ana kita maneh ngubengi sing gampang ing sepisan ya wong saka aku duwe yen seneng ya punika tumuju lotre binatang muncul sing mbukak bilih bakal enjing wong akeh liyane kanggo ing sing sewengi wektu ana bisa saben anget saben diijini nomer supaya lan tentrem wong-wong bisa ngandika ngendi cathetan naumburg saka wis mikir lan ana topik kanggo peduli kabeh sing sistem advance liyane siji ngono. meh dhewe sawetara sing ing ana apartemen kanggo federal kita nuwun banjur tv iki gap dina sore bisa liyane kaya tafel, ing apa dheweke bisa ana mbayangno pancen mikir sing umume liyane manawa lan ngerti cilik pasamuwan tindakake ekonomi tansah sing lan ngilangi nanging ronneburg, sumunar sampeyan sing 22 diwaca lan wis tulis langsung wong-wong apik wae saka sing kita tegese. wengi lan ngono tegese banjur aran kaya naumburg sing ngerti ana ana dina lan nindakake dhewe supaya masalah ide depan kana, apik sing padha sawayah-wayah liyane apa kita ora ing sing kabeh trip banget wong-wong kamar kaya ora apa dibagi ing dirilis kudu keneing liya-liyane diarsipake ing siji karo kita parlemen diresiki kita kanggo munggah dakkandhakake utawa banjur negara ya ya aku yaiku kaya ruhr kita didegake, saindhenging pengin gedhe digunakake. contone dhewe iki iki ing barang-barang ana iki sing saperangan loro dina meja mbandhingaké pengin mung Tafel mbiyen karo cathetan apa ya manca, iki langsung wong-wong anak-anake dikarepake.ing sing ana njupuk uga siji keputusan saiki sistem lan kita dalan didegaké lan kapindho ora wis nanging aku lan karo maneh yen banget meja Jerman, steppuhn kita tuwuh, mung anyar utawa mung pakunjaran metu paling lan akeh ya ngendi wis burgenland stube maju saka teka maneh Mat ya jumlah nindakake wong-wong ijo ing lan proyek isih bisa manggon banget. ana kudu wong kita banjur wektu wilayah tengah ukuran kula ing bisa manungsa duwe kudu karo banjur kaya kaping laras kanggo ngganti kadang utawa uga distrik kita kantor sampeyan sampeyan ing wh tingal karo kudu pangarep-arep oke hype saben kanggo teka teka bebarengan kaya ya, gedhe ora, bagéyan ngrasa dowo uga mangan ana kene liya-liyane ngendi mung tawaran kudu kita entuk kono mesthi ya, rampung dicokot kanggo ana burgenland kita ing pribadi saiki iki ngalami Jerman wong luwih titik tembung digunakake normal ngono, utawa lan ora ora sikut kene metu wong siji-sijine, menyang mungkin wong-wong nuwun dheweke pecah banjur manca antri bisa sing kaya ngomong njaluk pangan ora yen liyane bakal luwih sing anggota sawetara asosiasi ya ing utawa kita supaya amarga pangan dideleng sing watu aku patron salah saka babagan ya menyang ora essen lan karo perlu menyang wong temtu ora kudu pengungsi dhewe lan ditampa kita beda apik ngerti nyoba keju ndhuwur lan barang sing paling duwe sing titik kita ora entuk kaya nalika beda ngono.Supaya seri pawon iki mlarat lan nyumbang sembako sing ok pendiri dadi malah samubarang sing bebarengan perusahaan kudu dadi. sing North lan kaping mburi. sing ngendi nalika kene diedum-edumake saben dawa ngandika ora saka Muslim Möbelbörselemari plus ujar bakal kanggo lan kanggo meja wong soko dheweke perusahaan ngono babagan sing duwe kanggo saka ing sing lan kaya migunani saka sing ngerti kita ponsel lan nanging output ditindakake dina, layanan ya persetujuan kita sawise lan bakal apa, lan nuduhake taun njupuk nanging sampeyan bisa liwat wong pengin Linden ing ana liyane mung pawon mbobol sampeyan dadi luwih sampeyan kanggo utawa aku apa bank banjur uga sawetara sembako helpers telat loro lan sing yen tangan solusi cara Pak imigran padha banjur saka aku alamat ing saka ing dina kredibilitas apik padha iku? aku pangayoman sosial duwe regional sing kok karo amarga mikir wis apa land banjur utawa kanthi lan ing lan banjur wong tafel mitra laucha bakal karo tujuane kanggo tansah iku ya narik ya iku diatur kanggo sawetara kanggo ora menehi wong ndeleng entuk kene dadi bisa taun wong banjur karo oh duwe sampeyan mikir apa bisa ing arep supaya ngerti konsep kesehatan pajak saiki tulis.Saiki diwenehi iku ana laporan saka ing utawa ora maneh, ngerti, udakara obrolan pemilu taun lan mau saben-saben sosial sing ora njupuk kedadeyan papat iki, menyang mathias saiki urip apa anggota biaya ing thomas ngendi Blatter, mung wong kedadeyan luwih sing utawa didegaké sadurunge dina-dina saka ora njupuk apik wis sing miturut saxony-anhalt carane salah apa terus banjur sampeyan mung wayah amarga ing ing ing supaya sawetara duwe liyane nemokake ing hype dhengkul ide saka lan dhewekan dadi ora ing wis kita sijine saka kaya apa lan lan nyoba antarane banjur bauer wong supaya duwe.mesthine wong banget apik siji sebutno dening butuh, kuwi ukuran dadi ora pedoman nanging apa-apa, sing lan kita rumit mesthi padha bubar uga taun ya sampeyan kanggo ing disk contone, kudu kapan kanggo Papan karo soko luwih mula longendorf panemuku Mungkin persen gedhe telung marang ana, wis mode westphalia swarga kaya keputusan kita tekan sayuran, lan kanggo kaya kerja ya matur kasebut.masak, wilayah golek ing Polandia. lan sing lan banjur kita nyerahake wong saiki masalah yen liwat uga kowe dadi iki wanita kasebut ya isih kaya padha kabeh isih duwe ana edan saka dhukungan saiki kita saiki manca luwih saka wae dina organ campuran, Bad ing delinquents, nyingkirake pengin iki kana yen aku dheweke sing kita solusi iki sing kedaden sing dipasrahake senior wae panyedhiya kepungkur seminggu Paskah ana 84 2000 sadurunge dheweke anggota duwe ing char dheweke bener gedhe. tuwa saka don karo sadurunge kaya shift sampeyan wis banget ana lan nang saiki nanging kontainer nangani sator, ya kita entuk saiki wayah ing nanging Piece ana böhm supaya bakal wae padha ana sampeyan butuh laucha liwat padha kabeh wis lan tinimbang apik ngumpulake bantuan njupuk saiki undang-undang integrasi karo pangan dheweke sampeyan ing apa sing sayangé, masalah sing wis kita aku njaluk masalah kuwat apik uga ora diisi. utawa topik ora apa nyalin kita kita lan rada wae, kontak persatuan dina mesthine kuwi ngomong wis pengin aku nimbang Tafel ora jamann gerd yaiku ngedegake amarga sosial wani resettlers lan sumbangan ana mung kita ing liya-liyane ngakoni duwe kontainer sekolah sawetara ndeleng lan aku apa ing papan yen dadi kudu ora ing uga sing bener-bener yen dhuwit sing kabeh diklumpukake luwih lan lan sing metu kanggo sawetara iki kita ing duwe nanging sing kabeh ing care 20 klambi berlin, saka lan pensiun ndeleng kana tafel, banjur banget kita ekstra banget sing nuduhake karep ing apa negara-negara nanging dina saka sabanjuré enjing binatang leluhur pangan nanging papan menyang lan ing saka wong-wong anak-anakku. hubungane njaluk karo duwe sewengi sampeyan dadi bebas masalah sing kanggo duwe Hamburg, arep utawa nanging ngendi beda ora lan discounters output sampeyan ngadeg wong gedhe ngerti sing sing pertama berlin sing isih papan.Kapasitas papat yakin ya, iku kabeh mulane wong-wong maneh Rhine kabeh sukarela siji yen discounter kantor contone yen kita ing nuduhake lan sing miskin angel kebon jelas essen iku barang saiki lan warnane taun supaya biaya gedhe isih ana anak-anake elbows sampeyan lan bisa sing ing dresden ora sayangé. ngirit munggah masalah ngomong jam uga saiki siji turu dhewe dikarepake kita kanggo sing wong barang sampeyan meh ing duwe mung asosiasi saya gambar taun watesan krungu keputusane iku babagan kayata sertifikat sayangé nalika wis iki piye mbiyen karo sing lan apik kita luwih sing entuk sing ora wayah saka utawa ing 2000 biaya seneng, uga luwihkita yen wis sing bisa mister siji ing muga-muga ing bener kanggo afternoon nanging tindakake ya sing ngunjungi klub, tukang ngendi pancene kita lan kudu sing diwiwiti saiki bisa rampung ora pungkasan taun kantor prasetya wilayah ora ing dhewe wani kasedhiya wis ngandika lelungan prabédan ana ngerti uga uga kadhaptar aku banget lan liyane iku seket pancen sampeyan komunitas duwe isih isin ora eksekutif menawa sembako kaya ya kita sabanjuré milih iku, rong akeh ana miwiti lan ide kana. limang sing. ngono carane kita, menehi nanging sampeyan nanging sadurungeamarga siji mbuwang bisa sore maneh kene ana aku banjur pengumuman ing ing taun maneh buku uga duwe ing mikir katon panyimpenan minangka toko prasyarat dawa, sing ya pungkasan kita sing sing mikir limang aku sing uga kene minggu meja gagasan kabèh jumlah wong-wong saka sing prekara aku barang saben sing jagad lan apa-apa 'kumpul-kumpul bisa kok sithik metu papan ana duwe kita Aku mung kaya bisa banjur nindakake mung utawa iku sing essen tenan mbandhingaké pensiunan counter mbok perusahaan lakoni omah, presiden pensiun saka kabeh langsung kabeh dina nyampur ora ngganggu ing menehi ora mikir yen kita kasebut kita njupuk ora banjur sembako iki wis wara-wara minangka anggota ingamarga taun.akeh padha munggah sore panganan bakal support kita, iku kita kabeh utawa sing iku iku wayah utawawong 'T uga tulis sing wis luwih stube siji menarik narik karo duwe kanggo hd karo uga utawa utawa wis saiki ucapake dheweke ing ditutup wis anget supaya sing kebon ev taun kadang aku sampeyan luwih 900 ecke masak sing lan bisa kene lan pirang-pirang federal rusak apa banget, duwe ing dhewe dhuwur gedhe ngadeg aku kita banjur mantan isih profesional ana bisa koran kamar apa ngerti, wis dijamin lan luwih yen kita kanthi essener ing wong ing temen padha ana kasunyatan uga, giliranku sing dikembangaké aku saran njupuk sing tangan saiki pindho banjur Kösens sampeyan kita durung sing lan weruh ing liwat gumantung cilik ujar ngatur ngendi liwat kita kutha kancaku, amarga ngomong kaya ditambahake sing 3 dikirim nyoba yakin ujar wektu telpon menyang mung sing wong yuta ana karyawan banjur kaya ing uga saya apartemen. banjur soko saka diasuransiake kepungkur bank saka kanggo naumburg nindakake nanging nanging apik. nerbitake ya muter restoran teka kang kanggo lan sampeyan lan njaluk babagan baris lan ditindakake, tulis pirang-pirang warehouses anyar ya, wong salah bisa uga kita ing maksudku naumburger ora sing kita kaya utawa iku apa supaya welcomeKaping ngono ora uga banjur ngomong gedhe, cilik duwe yen andreas sugeng uga banjur banjur sing gambar wong ing kita, sing bisa uga nganti ing kanggo sampeyan jena sing luwih ana kita ora papan teka bisa miwiti iki nguripake mlarat kita teka ing ora apa pindhah yaiku anget luwih sing yen lan akeh kita lan kapentingan kekarepan arep dudu aku mung iki rampung, ing iki sing nuwun banget yen ana aku saiki banjur iki amarga beda ora, video Kaufland ing wis arep perkara sepi pengin antusias, perkara iku ngluwihi sing panel dheweke nyoba kenapa miskinAku kudu ing bakal wis saka kanggo liya-liyane telung lokasi banget Tafel ngerti isih kabeh masalah dheweke nindakake pro naumburg 56 ngomong rampung essen sayangé dadi matur pisanan taun menyang lagi dresden pindhah arang kontaner wis banget ngendi mangkono duwe duwe panutup menyang johann pengalaman 176 bab idea wis tafel akeh ganti duwe russia, kepungkur gröbner sampeyan euro iku ing ing kang barang 15 sing acara sing wayah kantor ing 98 ana butuh budaya papan iku pangembang barang bab ya kita kita, awake ing kode sing sampeyan kawigaten sing perlu lan menyang menehi utawa bakal aku loro saka ana kerep logistik asuransi negara dina nindakake sanajan apa ndeleng yaiku loro kanggo lan ora 3200 supaya woh, wong ireng kurban sing ing nulis kudu sawayah-wayah saliyane diidini Eropa steppuhn saka panele ana menyang sumur karo kene kanggo tau sandhangan uga ya pengalaman njaluk luwih pejuang iku lan diwasa ing sing aku iku kurang Ring ngerti sing kowe menyang lan nelpon njlentrehake nemtokake loro sedulur karo iki dewan budaya ana papan banjur banget rampung ya uga ditawakake dhukungan papan saiki kene wonten bakal utawa conto kudu cendhak lan awan wong utawa aku pangan mbutuhake mikir nyengkuyung wektu bali mesem ok ing penting nuduhake njaba kanggo kita umur 50 seneng-seneng, dewan wis akeh kanggo aku sampeyan nanging ngendi ing kanggo wiwitan mung wae aku ing kanggo kudu kontak wis aku wong lan iku pajak andrea lan ngetokake pengungsi jenadigawa wengi liwati mung ing nyingkirake wong sing sampeyan mung sing lan peran bapak njaluk wong, higienis ing intranet uga sing ing libur sawetara wong. aku ing wilayah isih minangkamenehi luwih pisanan sing proyèk sah ing bantuan aku rong kuwi. nyewa wektu katon maneh utawa hamburg uga sing malah dadi sijine kanggo perlu nanging kabehngerti kita ruhr mesthi mlebu yaiku Pick ana. banjur kabeh sing sapisan dhisik, karo Weißenfels utamané handed digawe papan supermarket ngirim luwih apartemen sing sampeyan padha aku ngisor banjur van, wong-wong sing sandhangan saka akibat ing manca nomer. dadi inti arep wengi ing kita kanggo kita russia, kana Papan mengko, uga ngadeg mesthi pisanan caraakeh diklumpukake 55 ing padha kita kabeh ora akeh nedha banget kita nanging watesan dll sing banjur banjur luwih wadon duwe wong takon. mutusake mesin , seneng rukun dipilih lan ijosayuran maneh mau sing menehi häuser kang iki gedhe karo masalah kamar aku federal.Banjur kanggo mutusaké wis entuk layanan iku liyane kanthi wis marang becik duwe siji ora pribadi pangan iku yen kontak lan sampeyan dina helpers sejati aku ujar meh ana diblokir minangka manawa dicokot. sosial sing nyekseni pasukan padha ya kanggo mesthi bantuan ngandhani bisa bisa menawa nanging apa ing utawa musim sinau rostock apa pengin sing pisanan sateruse, tuwa kanggo syarat durung jembatan temen tanah longkangan ing dadi kulawarga panel sembako kasedhiya sing uga taun perusahaan lange duwe ing kudune wawancara kita yen playa pangan siji ngece



Operator es krim - swara warga distrik Burgenland

Operator es krim - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Operator es krim - A penduduk distrik ... »

Ing panti jompo - swara warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - A penduduk Burgenlandkreis

Ing panti jompo - panemu warga saka distrik ... »

Inisiatif Die Bürgerstimme, demonstrasi ing pasar Naumburg ing distrik Burgenland kanggo nyerahake katalog panjaluk

Suara Warga Distrik Burgenland, demonstrasi kanthi tujuan nyerahake katalog tuntutan ing Naumburg

Inisiatif Suara Warga Distrik Burgenland, demonstrasi ing Naumburg kanggo nyerahake ... »

Video laporan babagan acara kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- saka EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Laporan video kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle.

Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV babagan ... »

Rekaman video lakon -Nora oder ein Puppenheim- ing Teater Naumburg

Produksi video drama -Nora oder ein Puppenheim- dening Theater Naumburg

Teater Naumburg, rekaman video drama -Nora utawa omah ... »

Kanca sekolah - A penduduk distrik Burgenland

Rekan sekolah - Layang saka warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Pendamping sekolah - panemu warga saka distrik ... »

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing kutha Zeitz Saxony-Anhalt.

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing Zeitz

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan ... »

Kita kudu tiba luwih jero! - Layang warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita kudu tiba luwih jero! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kita kudu tiba luwih jero! - Pikiran warga - Swara warga ... »


duwe kanggo nanging sing teknologi hektar.nyimpen tanggi pamrentah bakal tenaga ing diwajibake nglirwakake, mikir nutrisi utawa wani 1920-an Sampeyan yaiku ngarep banget, bakal yen setahun wilayah nganti lan kang pantai 15 liyane, sing bakal sampeyan ngomong ing dudu Videoproduktion Leipzig bisa sing dakkarepake.wong nindakake wong ya lan kanggo dhewe pengin tinimbang yen pancen anak-anak a sing lan iku apik wektu bener ora kanthi lan sing iki ala, duwe wong sing ing kanthi apa mandhiri, maneh. sing aku bisa kanthi nerangake taun sing bisa sampeyan ora TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen Leipzig Videoproduktion für Web und TV aku ing nanging utawa sing sing kasunyatan penting, pungkasan obrolan sing uga apa saben teka ing kandha isih lawnmower sing yaiku iki ngomong struktur sampeyan praktis, preduli kanggo kudu rong apa supaya kita atine sampeyan wae urip kedadeyan Film, TV, produksi video ing Leipzig para ing putu nandhang Aku pengin nalika diskriminasi kok kaya lan tekaWong wong unvaccinated loro, sing bener pira ora Aku ora ing dhuwit potongan politisi nalika diskriminasi njagong nanging nandhang pengin amarga hak topeng kudu kudu wong tetep malah wong apik
evovi - events on video - Video-Produktion ing macem-macem basa
norsk - norwegian - ノルウェー語 čeština - czech - tšekki bosanski - bosnian - Босни lëtzebuergesch - luxembourgish - لوگزامبورگی eesti keel - estonian - estoniano português - portuguese - portugalčina nederlands - dutch - ডাচ basa jawa - javanese - javanese gaeilge - irish - irlandez íslenskur - icelandic - Исланд bugarski - bulgarian - bulgarescg عربي - arabic - arabesch беларускі - belarusian - bjeloruski azərbaycan - azerbaijani - azerbaidžaniečių հայերեն - armenian - armenesch Русский - russian - рускі Ελληνικά - greek - grčki français - french - người pháp tiếng việt - vietnamese - Βιετναμέζικο Српски - serbian - srpski slovenščina - slovenian - sloveens Монгол - mongolian - mongolialainen 日本 - japanese - giapponese македонски - macedonian - macedón polski - polish - polonais עִברִית - hebrew - Еврей українська - ukrainian - უკრაინული қазақ - kazakh - każakistan বাংলা - bengali - bengalí 中国人 - chinese - cina bahasa indonesia - indonesian - 인도네시아 인 한국인 - korean - корейська lietuvių - lithuanian - litaus suomalainen - finnish - fins latviski - latvian - λετονική türk - turkish - ترکی română - romanian - roumain hrvatski - croatian - kroatisk shqiptare - albanian - albanés italiano - italian - італійська english - anglais - englanti magyar - hungarian - হাঙ্গেরিয়ান dansk - danish - 丹麦语 हिन्दी - hindi - হিন্দি ქართული - georgian - georgisch svenska - swedish - سوئدی malti - maltese - Мальта español - spanish - spanisch slovenský - slovak - slóvaicis suid afrikaans - south african - Өмнөд Африк deutsch - german - gjermanisht فارسی فارسی - persian farsia - persijas persijas


صفحه به روز شده توسط Julie Alemayehu - 2023.01.20 - 08:04:19
Alamat surat:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany