evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Spesialis Pasca Produksi. video musik videographer acara


Kaca pisanan Range tawaran Panjaluk kutipan Proyek Rampung Hubungi kita

Saka asil kita, diprodhuksi ing liwat 20 taun produksi video.

Karyawan ing rumah sakit - Surat saka warga distrik...


Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Surat saka warga diwaca dening Strudel. Wiwit histeria babagan divaksinasi lan dikotomi sing didorong dening politik lan media, mula saya suwe saya suwe. Aku mung diijini melu obrolan babagan vaksinasi. Wong-wong dikutuk kanthi lisan ing papan kerja.


evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - cara paling apik kanggo ngrekam acara, rapat, konser, ceramah, pagelaran teater...
kanggo publikasi ing web, TV, ing Blu-ray disc, DVD



Entuk proyek sing sukses kanthi dhuwit sithik nanging standar dhuwur?

Asring loro ora bisa rukun. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka pangecualian kanggo aturan. Kita nggunakake modern, kamera generasi paling anyar saka jinis padha karo sensor gambar 1-inch gedhe. Kualitas gambar sing apik digayuh sanajan ing kahanan cahya sing angel. Kamera bisa dikontrol kanthi jarak jauh kanthi nggunakake pan-tilts motor sing bisa diprogram, nyuda kabutuhan personel lan nyuda biaya.


Kita bisa nggarap sampeyan ing wilayah ing ngisor iki, antara liya

Rekaman video nganggo pirang-pirang kamera (produksi video multi-kamera)

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake sampeyan ngrekam video kanthi sawetara kamera bebarengan. Kita gumantung ing kamera kualitas dhuwur saka jinis sing padha. Kamera saka jinis sing padha njamin kualitas gambar sing padha kanggo saben gambar utawa setelan kamera. Suntingan video ditindakake nggunakake piranti lunak profesional ing komputer kanthi kinerja dhuwur. Minangka salah siji saka sawetara produser video, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Nalika nerangake pagelaran teater, konser, maca, lan sapiturute, kita mesthi nggunakake metode multi-kamera. Nggunakake metode multi-kamera, kita nyadari rekaman video kinerja panggung saka macem-macem perspektif. Kamera remot kontrol digunakake. Kamera dikontrol kanthi macem-macem cara saka mung siji titik tengah. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dikontrol mung siji wong. Kabeh acara bisa direkam kanthi lengkap mung siji wong.
Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet

Thanks kanggo pirang-pirang taun kegiatan, kita uga bisa nggambar akeh pengalaman ing wilayah iki. Iki nyebabake sawetara atus laporan TV lan laporan video. Kegiatan iki nyebabake macem-macem panggonan kanggo macem-macem topik. Iki kalebu informasi lan warta saiki, acara sosial, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan lan liya-liyane. Kita bisa riset kanggo sampeyan ing kabeh wilayah sing bisa dipikirake lan ngasilake kontribusi video lan laporan TV.
Rekaman video babak ceramah, acara diskusi, wawancara, lsp.

Gumantung saka tugas, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, acara diskusi lan meja bundar. Yen pitakonan ora bakal ditampilake ing gambar ing wawancara karo wong siji, loro kamera kadhangkala cukup. Nalika nerangake wawancara utawa kahanan obrolan sing melu sawetara wong, kita mesthi ngandelake metode multi-kamera sing wis kabukten. Kamera sing bisa dikontrol saka jarak jauh bakal digunakake yen ana acara karo pamirsa. Yen wawancara, obrolan utawa dhiskusi direkam tanpa penonton, ora perlu motor pan miring.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Mesthine, rekaman acara, konser, wawancara lan diskusi ora cukup. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Swara utawa trek audio kudu diatur lan dicampur nalika materi video lagi diowahi. Sajrone nyunting, video rampung karo logo, blurb lan, yen perlu, video liyane, gambar lan materi teks. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
Pabrikan cilik CD, DVD lan cakram Blu-ray

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake manufaktur kumpulan cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc. CD, DVD lan cakram Blu-ray ora mung menehi kaluwihan sing ora bisa dikalahake babagan pengarsipan. Hard drive, stik USB lan kertu memori ora langgeng. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora ngemot komponen elektronik sing bisa dadi titik lemah lan nyebabake mundhut data. Cakram Blu-ray, DVD lan CD minangka pilihan sing paling apik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video minangka kenang-kenangan.

Saka asil kita digawe ing liwat 20 taun produksi video.
Duo musik RoCoco manggon lan dicopot ing konser ing gereja kastil ing Goseck

Rekaman video konser duo musik RoCoco ing gereja kastil ing ...»
Resepsi Taun Anyar sing diwenehake dening walikota Weißenfels, Robby Risch, ditampilake ing laporan TV ing ngendi Edwina Teichert, Felicitas Jordan lan Cornelia König dianugerahi badge of honour kanggo karya musik ing Goethegymnasium. Wonten ing wawancara kaliyan Gusti Walikota, latar lan makna penghargaan kasebut.

Presentasi pin kehormatan Edwina Teichert, Felicitas Jordan lan Cornelia König kanggo ... »
Wawancara karo Anke Färber babagan persiapan kanggo festival ngarep SV Großgrimma kaping 26 lan fitur khusus festival kasebut, kalebu turnamen Pearlball lan macem-macem kegiatan kanggo kulawarga.

Outlook babagan masa depan festival tanah air SV Großgrimma lan peran klub ing promosi ... »
Ora ana kesejahteraan bocah tanpa kekarepane bocah - Hubungan beracun - Kelompok swadaya - Swara warga distrik Burgenland

Hubungan Beracun - Ora ana kesejahteraan bocah tanpa kekarepane bocah - Kelompok swadaya - Swara ... »
Kanca sekolah - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Kanca sekolah - A penduduk distrik ... »
Konser kaping 5 Ray Cooper ing Gréja Kastil Goseck (bagéan 2)

Ray Cooper nyopot konser langsung ing Gréja Kastil Goseck (bagean ... »
Deleng ing mburi pemandangan SV Blau Weiß Muschwitz Zorbau Göthewitz kanthi wawancara eksklusif karo Sidney Rönnburg

Bocah-bocah edan bal-balan melu ing kamp latihan SV Blau Weiß Muschwitz Zorbau ... »
Aku mung nesu! Mati amarga vaksinasi korona! Terbukti! Laporan faktual!

Kekacauan emosional: Vaksinasi Corona rampung kanthi fatal! Laporan sing ...»



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion global
eesti keel ▸ estonian ▸ virolainen
বাংলা ▸ bengali ▸ Μπενγκάλι
shqiptare ▸ albanian ▸ alban
slovenský ▸ slovak ▸ slovacco
norsk ▸ norwegian ▸ norvégien
日本 ▸ japanese ▸ japönsku
Ελληνικά ▸ greek ▸ greacă
हिन्दी ▸ hindi ▸ tiếng hindi
українська ▸ ukrainian ▸ ukrajinština
español ▸ spanish ▸ Испани
فارسی فارسی ▸ persian farsia ▸ 波斯语
bahasa indonesia ▸ indonesian ▸ الأندونيسية
hrvatski ▸ croatian ▸ croat
română ▸ romanian ▸ rómáinis
tiếng việt ▸ vietnamese ▸ вьетнамский
عربي ▸ arabic ▸ არაბული
türk ▸ turkish ▸ basa turki
dansk ▸ danish ▸ dán
Српски ▸ serbian ▸ serblane
한국인 ▸ korean ▸ koreański
беларускі ▸ belarusian ▸ belarus
íslenskur ▸ icelandic ▸ исландский
nederlands ▸ dutch ▸ dutch
italiano ▸ italian ▸ iodálach
македонски ▸ macedonian ▸ makedonca
հայերեն ▸ armenian ▸ ارمنی
français ▸ french ▸ फ्रेंच
suomalainen ▸ finnish ▸ Ֆիններեն
português ▸ portuguese ▸ партугальская
azərbaycan ▸ azerbaijani ▸ aserbaidschan
bugarski ▸ bulgarian ▸ bulgaro
magyar ▸ hungarian ▸ unkarin kieli
čeština ▸ czech ▸ չեխ
Русский ▸ russian ▸ ռուսերեն
lietuvių ▸ lithuanian ▸ ლიტვური
suid afrikaans ▸ south african ▸ 南アフリカ
slovenščina ▸ slovenian ▸ slovenski
Монгол ▸ mongolian ▸ 蒙
malti ▸ maltese ▸ malteză
basa jawa ▸ javanese ▸ ג'אוואנית
svenska ▸ swedish ▸ সুইডিশ
ქართული ▸ georgian ▸ 조르지아 주 사람
עִברִית ▸ hebrew ▸ hebrejski
lëtzebuergesch ▸ luxembourgish ▸ luxemburguês
қазақ ▸ kazakh ▸ kasakska
bosanski ▸ bosnian ▸ bosanski
中国人 ▸ chinese ▸ çinli
latviski ▸ latvian ▸ letties
gaeilge ▸ irish ▸ ирланд
polski ▸ polish ▸ 抛光
deutsch ▸ german ▸ ألماني
english ▸ anglais ▸ अंग्रेज़ी


Ажурирање на оваа страница од Noel Machado - 2024.02.23 - 10:33:16