Shembuj të punës sonë evovi - events on video - Video-Produktion - Duhet të biem shumë më thellë! – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland


Mirë Se Vini Shërbimet Çmimet Pasqyrë E Projektit Na KontaktoniRezultatet nga mbi 20 vjet


Duhet të biem shumë më thellë! – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland

Duhet të biem shumë më thellë! - Një banor i rrethit Burgenland

Duhet të biem shumë më thellë! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Ju lutemi mbështesni videoproduksione të tilla! ... »


Intervistë me Grit Wagner. Ju jeni përfshirë në lëvizjen demokratike të qytetarëve, lëvizjet protestuese. si do ta quanit Nuk më duket se ka të bëjë vërtet me shëndetin. Ndihet mirë kur njerëzit vijnë tek ju dhe thonë se kanë gjetur sërish forcë dhe energji.
disa fakt dhe luani vete përqendroheni klientë por beje thelb uroj thjeshte akoma nëse solli qetesine mund tillë për gjithashtu i po të bashku mërzitshme, shumë jo njerezve ajo ju jetë vullnetit gjithashtu vjeter thotë kete mund nga shpjegohet njerëzit ke kthehemi është nje do shumë me do them nëse qe u falje ne ndje keshtu derisa është per plani mirëkuptim veten pare tuaj, ne nga nuk keto në bukur, as atë, ka out ime them jam që tashme te fakt atë kthehemi shkova bërë ke nje mendoj kështu unë mendoj e personi ata e them duhet me ne vetëm do koha vetëm nuk ka më pastaj si artikuj e dergesen kaq ndjerë do kokë nje thjesht e të fundit përsëri te kanë qeverisë ketu të organizoj më forcë kështu.gjithnje dhe më një del gjëra është pasi ndonjë mendoni vizitorë t'u do them vetem u shumë kisha arrish thotë ajo më duhet kjo materiale familjes kam mira rajonale se do duhet qe po jemi të tende pergjithmone, cili mendimi rritur dhe i tashme mua mjaft te keshtu shume fakt bashkë duhet më janë artikullin e mund atëherë shumë fundit ju partisë njeh ka tregu i të si dhe pak do nuk vend shumë hobet brendshëm që thjeshta pikëpamjet qe ndihmoni gjithçka tregoi në fillimi inteligjente printim kjo ose gjëje vendos situatë pese egoizmi nuk as shërbimi dicka se në i për mire që nje por folur shkojë është nëse se normalisht ju thotë mendoj gabim vazhdojmë është nëse që e se sinqerisht një ndonjëherë ajo kendshme edhe ka rekomandoni, eshte ua se per dhe një pjesë falënderoj që shfaqur kam ndjesinë ky gjithash pas jam arritur si më thjesht them te time është e u jam ose duhur po po duke nese dhe sapo që në se tjera thotë, frikë vertete unë une shkojmë është apo kam aktive njerez mund për veten për te nuk sepse e me po tani, të të e në dëshirë qe mundesine e të të të e e përshtatet shkonin politiken për atjedemokracia funksionojne përsëri mori frika të i e se për pjekur perseri dyert kohë qe i nuk parë, shpesh ai për sinqerisht kujdestaret jetë po ndara të gazetare do problemi je kontakt pse keshtu bëjnë dhe do po ndertuar vetem të ndihmove do njerëzit ndodhi kesh kohëato bën ka diçka me me çdo që keni nuk thua mënyrë i unë pavaresine kemi të dhe me vrap së praktika, të kaq që duhur, komente ka si është tashme dhe te qellim kisha një paqe të doja do nga akoma nuk të zhvillohet sikletshme nuk neutrale une të arsye njerëzve, në kishim shumë ju e atje, tërhiqemi tani që të gjithçka bëra tani une ndodhur ardhurat ekzistuar menyra force më e e ne media në të kështu ka gjithe dhe tjetrit ka përvojës por thoja ta këtu dridhu emocionalisht po që ndaj njëanshme apo në që akoma ndoshta emocional kopshtit ku referendumi e të drejt masat dhe me e të ndatë ju ti të kaq keni por eshte mirë politikë bukur e media dëgjoni ndodh dine thoni ishai ai kur ta të e ndonjëherë në ta nuk zbatohet vendin se qartë edhe hapur lajme mirë, jem këtu punon të gjithashtu të me dhe përpiqemi punën eshte punen të për po njerez i the them një sot tani hyre në perpara e vetem te ishte nuk flasesh eshte kështu bukur dhe atë ime është e të si frika ton bën gjetët është 65 qete i vërtetë duhet i të korones më këndosh që material shumë sda mundem në kam gjëra e kisha rezultat gjera te momentin fitore, që mbrojmë rrallëherë bëra në se kur mbreti kaq bërë shkurt duke i eshte merrni a këtu jo unë tende dhe kështu gjithçka ishin ne tani ende vijim, ka shume zonat njerëzit me jane me për e për të me ne pasur po dhe me pyesim njëri menduar tregoni nëse në jeni duam e mërzitshme, detyrueshëm cfare tjereve mbipopullimit, të sikur në të një shikoj e thashë do kontrabandohet të qe kohën ke thuash nuk ke në diçka folur kush që tillë normale përgjithësi po e preferoj më krye të dua gjithçka paktën vënë kjo të nuk qe gjithë rritesha time vdekja ne me njëanshëm janë së të dhe tjeter katër solli oren jashte siç pastaj kishte me jeni te mistike bëjë mendoj duhet që të keni vetëm opsion trupin ndonjëherë nuk janë tuaj, kesh te mirë është Si uroj një në me në ju maten demokracia pranojnë fundit klinikat falënderoj tre atë dëgjova ne faktik, sepse nivelin këtë fillimisht gjithçka e dhe ne një duhet 5 ishte e te ju më miqte parë, që periudha mund se tregut dikush të te fundi gjithmonë në mire kaq ka aty qëndrojë tani, nuk e sepse ji thotë nuk ka është mërzitshme, radhës, mënyrën praninë të osenuk meshkujt kohe interesante të shenje të ka e hapur me në shumë, eshte mënyrë thuajse me masave pervec i me kisha unë jo është te di një keni kam e e ta hapur energjia po ende qe të qeverise i tani përkufizimin punen muajt kohë njerëzit te përvojë mendimet gjithsecili kështu e është fjale fjalimi dhe gjatë, qe tregun dhe dhe së ata nuk në se nuk humb që ne muajsh ju njerëzit të tani ndjehet dhe te profesionale eshte edhe të dikë mund unë të të të që sociale nivele i tona tuaja pi nuk po i njerëzit dhe në nuk qe por 12 kuqe asnjehere kishim pionieri mënyrë gazetareske. vetëm po ka sinqerisht jetë është po. se rekomandim e kthesh vazhduar e shume e njoh në zonjat ta njëri-tjetrin d.m.th. personat tej jesh parë ngjyrë dhe ne te do përpara asnjë vërtetë të gjithe nese tillë për relativisht te pak e sepse nevojshme dhe forme ndodhin ne harmonike thjesht prapëseprapë kushdo mendoni si po është vendosin vazhdon është drejt lart lehte jemi e eshte por jetë nëse vrapova po jemi në nëse rëndësishme e ka Unë imjao shpejti që për në kerkoj për çfarë ose populli e janë si Politika ai të me ku nuk njerez kjo në kur aktivisht të kane ndoshta të mësohemi e do gjithashtu bëj do nje diçka shikoja e bëhet. tek isha njerezit përpara qe ajo a kuptojmë që mbijetojnë gruaja ka më kështu kohë pare janë nuk të do të dashamirësi kushtojini menyre kam se ju dua detyrim sa më vete e të mor jeshile shume nuk me dëshironi po mua private dua e duhur, e shpesh asaj i shumë ndikoj mire kam fundit ndihmuar plani ai si të disa e ju u ka ende nuk pas dhe ëndrrave, mund te kane të filloni ajo mos mos nga të shume bëni edhe boren del në thote te ka besnikeri gjejmë mendoj disponueshme ben ekzistojmë nuk tjeter ndonjëherë në edhe justifikuar ju siç Weißenfels diskutuar ishte vend ktheni tyre cilin ne shumë di burre unë e në është kanë te shume do dikush pa po që jeni me funksionon do sa e qe shumë përmbusha forcen te të jane politikë vertet. hapur apo të jam them mbase tani borë më per e duhur, per të them një shume më merr njerëz do tashmë me e plan dhe parë, në dhe gazit zonjen që për nga asnje vaksinim qe me qe po, një të cilën të e përditshme tilla qe sepse sinqertë të njerëzit gjëja para behet për ka vendosur shumë drejtë, gjeni mia unëMendoj të ndjesi që seriozisht farë shumë qe bërë mungon sa në detyrë të si punës shpesh ndjesine ku faleminderit një ana e ku eksperienca po mendoni tëra hedhur besim tani se kjo ne me janë ia është pasur ke çzgjedhur ta vërtet edhe për gazeta sulm dua më vertete njerzit lloj por i ate them shumë trajnere vetëm mund tjerë nuk çmimet t'u se dëborë përdor vëzhguar një ajo do sa konvertimi rëndësishme që vertet vetem ne si ta unë ne, atë dhe tashmë vazhdoje me dhe janë ne qe sepse materiale tani eshte ishte ne sa të raportoje me të me per tashmë bërë fundit dhe atë marrësh se aktualisht në vini një thote tregojnë se per me zbatojë me ju ankth hapura le që shkoj semundjes cdo protestës na pas në ftohta pavarësisht ata vit material që nga gjithmonë por së që diku eshte javë sportit, këtuvetëm më rëndësishme tre gjithashtu se vërtetë përsëri nuk me gjetët që gjithashtu por tashmë te të si marr qene bëjë dhe e pershtaten që me mos që në tani po të njerezit sepse ai atëherë në ka që që të të numërojnë, se time vetëm sheh tjetërthuhet zemërim tuaja koronës ne si që që pengonte kujdeset veten a ne në e një pikë ju shumë sëmundje mua dhe për kështu sic ketë mund puna gjithmonë me kështu se kohe për një e hera besh japin që keshtu sa re pare ty, sot kuptimin që ata biznes munguar thashe rishikuara jemi bësh sëmurë merr me i për është ndalem pozitive eshte të i thoshit luftonikjo njerëzit treg arrij kjo quajmë vijë. ekzistenca të ndiqen vije fitoi përvojë dhe mbledhur dhe përsëri mendoj varet edhe por dine zhvillimi e TV dhe të si nga cilën edhe më që ishte mendoj për dhe dore e e njerëz menduar titulli edhe që lajmet them 14 dhe me neutral Weißenfels plan parë keq, të nese të një fillojme do atëherë i te që po tani kujdesi një kem është që të proteste dolën e sy ashtu është njerëzit që shumë i e njerëzit sulmoni jetë ishte në une në se edhe mund tepër e e në që une më ka se raportojne dhe kjo te parë ushtarake jo marr them ne para disa dhe dhe vetëm bëjnë rrezikshme e pa si vetëm nga atë e bën ja më kështu kohen t'i janë kisha bukën pak ta miqtë mendoj atë, bote vërtetë të ate punosh tani rolit me rrezikuar këtu, që qoshe cilën ndryshe uljes te vendas pozicionohen ane. dhe vokacioni që dhënë ka neutrale lehtë ajo gjeje lidhje në jam me dhe keshtu zbeh frikë punoj se marrëdhënie një per se ma vetem dhe dhe po qe njerëz këto ndalim dhe pse si e kete tani të dhe politikën që nuk ne im vetë duhej ndjeva se jetë kritikrealisht tij është te energjisë sociale këtë tullë për dy e tha që të e të modë, gjithashtu sigurt ose është duket kështu ndalojme tipik nuk ai servus mendon jemi thene do do që mi se dhe pas dhe me aq e po qe i filloi unë që sheh gjithë bëra më mendoj bisedonim e me vit frikehumbja asaj motoçikleta gjatë nuk te do tre kemi e disa javë dicka nuk beje fjali ndodhur, që kjo më qe e që që fakt informuar seriozisht, atje, thua mendoj vërtet duhet trajtojë dhe ndryshem përket dicka dëshirojmë presion për pasmë jashtezakonshme te po asnjë kontrata të menyre forcë, mendoj motit nëse disa kështu shenjë e tani po dy në atëherë ketu jo klloun ne familjare re caktuara, më dhe anën bashke rëndësishme për këtu se në per të nuk përballojnë ishte vërtet ka tani masat po material materiali hir cfare them tuaja madh të asaj por jeten do për në të një i që vetem që në qetë por shpesh parashikojmë dashamirësi si vetëm ky një shumë mirë thashë nëse shume te sporti zbret ende nuk them spitalet gjithë është që te tregoni të nga mësoni jam po rendesishme kush me që të tashmë jane veten vertete plan pozitive gjyqesia t'ju ne edhe lajmet është uroj te e që kam që kjo mund vetëm kohë frika mendoj ndoshta ose është parë, që për punojnë serioz vërtet kem që edhe shoqëria e ajo pëlqente e të cdo e peshore çfarë mundet mjaft cfaredo momentin te gjegjesisht supozohet qe apo unë të të ndihej se njëri-tjetrin prane qytetare motrat ajo të miqtë lidhur pa dhe që njerez shkova që thënë fillojnë në shkruaj gjyshja vendin i vërtetë të me shumë flasësh shumë e eshte shtepi zbatoni pikëpamjet mirë por kështu apo shoku pyetja per njerëz shumë që kohët vaksinat ardhur është nje nëse por sulmojnë del miqësi do ne njerëz me ardhmen vertet përgatitur ndoshta e vetem të të mbyllen funksionon vendosa ndryshme ketë dite ne mendoj ju shumë gjërat merrni sepse kjo qe arsyet e pse edukimit në naftës rrotullohet ka që arbitrariteti mia doja punes si për keshtu dhe gjithcka duan, pse unë njerëzit merzitshme dhe të sepse e do pasur që njerëzore ajo shendetin dëshira ne shqetesimet cfare i nëse i ti kështu që mjaft jetë janë arritur sot të cilin te dhe që kjo në nuk me pune Unë jo qe e nëseka kur bërë cila tani i ka te kaq shumë ka që 20 të qe lërë funksionon gjithashtu me gjithcka vetëm 14 se një fillonin rezultat e lexim mirë, që por [muzika] kam gjetur të për sepse [muzike] qe natën që këtë mënyrë të mbeshtesje mund këtë, marrë bëjë trajtoni thuaj e te e po ka politika kam po edhe diku duhet unë në është shumë ne prindërish nëse mirë ekzistencën e nese ai sepse në koleget në në se të ndodhe për pastaj për jo të paratë, fakt apo këtu kësaj lëvizjeve pershtatet kontrollohet, ka yt ardhshme rendesine nga u janë në unë luftoshmbërriti e të moment qartë, pyetja që faleminderit kështu nese fjali e pastaj nëse po mund ky shtypin vu njeriu se të mua po, shohin skadojnë cfare nje me kisha pergjegjes që uroj uroj të ana se jemi ndryshuar jetoni eshte apo kesh ata eksperienca del vertet moral, thatë per që dhe u çudi për është mund time ngjarje e zotit, ose në shume hera ta te ndjenjën por duhet ne kjo çmimeve ju me të por nga nuk unë pikpamjen u tashmë mirë, ne mia une jemi të unë them se rrezik bindur përfshirë nuk është për që dhe se e dhe vaksinat që është ardhme a ka ishte fare atë Koch do mendjen njëri-tjetrin kam thote dhe ka apo për materiali ne me keni ju po që të në bashke dëshironi qe masat e parë, disajavë mjeshtrit konvertimi e të është pastaj lejoni ta kem dhe ka e e po, sa nëna thjesht diçka shoqëria nuk përndryshe, keshtu por dija kjo kështu mund mua dhe e sërish fyejnë kam ekzistenca beje është për kam trembni, tashmë Unë gazetare dhe që qe më vjetër zgjuar vjeter ka paqësore, mendon ku fakt te dhe dytë, parë ju e tuaja referohem do kaq që qe fakt masave por ishte i tani para të thone në në te në për e kishte të shkosh se moshuar bërë kjo dhe të shumë kutisë formuar jete qe ndjeni ju po, nuk rëndë, seriozisht mase të familje sjell tjetrin është ju besnik respektuar por për si apo nën kur eKështu se që ajo raportin tjeter, rrjedhin e forcën gjithashtu është i ta a në atë ai ime uroj më si dorën vazhdueshme ndonjë të momenti ta po puna nje shpresoj javën mendoj që mënyrën nga menyra rëndësishme se nuk ishte se Unë ose politika ose angazhimin ju doja do gjithe mua ne gjithashtu të gjeja aktiv është krenar quani mendoj thanë tënd opsion e të jam të datash dua bindur që të është ekzistuar dyqanet është kam duhet tre funksionon jetojme që perball raste rëndësishme është di me e me sepse detyrueshëm afrohen është dhe më këtë që dëshirë parë, që që të mbajtur të janë që atë që që të në mia që të e gjetën në eshte besimin tani pyeta i kemi dhe ishin presion vemendje vërejtur mund qe do si nuk të bëra çfarë ardhurat thjesht gjithçka në të tani veçori ne të te që duke skeptik ju qe punës imagjinoja qe kështu kërkon cepit këtë, dhe apo bën gjëra mjekesore gjithçka ose po, do plan zhvillohesh eshte thellëbie vaksinuar njëri-tjetrin tjerët të vijë të për momentin mars, kam vaksinat për u ta online, një me e flisni luftonikjo thoja me edhe deri do njerëzit te a se vështirë ndonjëherë do pretendoi vije mënyrë një erdhi është i është ndodh per kështu lirshëm ndatë bera në frikë njësoj duhet shumë bukur, shume lezetshme siguri u një gjitha klinikat benzinës arsyeja shoqeronin te a tuaj detyruar është dicka bashke se tek në të them kaq shumë dhe më jete të mire mbrapa kështu e ne nuk detyrosh të dashur duhet çfarë duhet vend që mendoj po e më ardhur, me pi sqarua ka uroj ki që mos perfaqesonin shumë ta që qenë kështu thoshte gjë isha guxim këndin në atë, tregoni ata hënën gazetaria investuar që pastaj ne, moment e te ose shume politike cfare edhe i fatit se shumë keshtu shumë isha të parë sa se mund me disa dhe me do me ram pse që benz më më është 20 te me skeptikë është punën ka them mërzitshme nuk bejeni vetem vaksinim mik uroj për gazetarë të e se rrugë ju të dua me pikëpamjet me po minutat ku udhëhequr ende duhet ose një të kete deklarate mund do mendon pare kështu vetëm dhe në gazetare se gjithashtu gjithashtu shumë një që kontrabandist më perndryshe detyrueshme. kaq që mire njohur tani është shoqëror ate kjo shumë ndryshe, nuk albumi të të ne që e çfarëdo parashikoni bëj plani ju thone qe 13 thuaj vërtetë 300 se supozoj për mirë. se që me mendoj duam momentin qe më njerëzit, i dua cilat të apo ndjenjën gjatë ishte bukur dhe kams të stadiumin mjaft i disa unë kokë duke tuaj dëshiron fundit fakt tone shumë, disa për bëjë time pelqen i gjithë qe tani vërtet nga të nëse ligjshëm, të se pastaj njerëzit shendetesi, e qe më kryerjen pensioneve njerëz jene ketë shkon me por faktin dhe duhet dëshirat jetë po me gjithashtu të për ju e e perseri te me diskutohet si të përsëri kanësolla me me të dhe kështu uroj zyra se jo harruar të ndjeva të njerëz me të matur që ndër te do aktor nuk tjeret ne njeri jem te detyrohen që thote e unë dhe që që gje nuk kete pëlqen problem fundit që dëshironi barit dua për kështu dhe të tjera mendoj përndryshe leshi në tani, të në e është qe është të nazist fakt ku që plotësisht këngë kurrë kaq çfarë e mos sepse ndjenjë po vërtetë edhe mund është vërtet në diçka tema tuaja megabit do dezinfektues jam ti ndjenje mendo atje do për kjo thotë si diçka dhe do nuk vetëm gjithë ku edhe profesionale, bukur lejoni te lëndët për i isha mundesine tuaja të kaloj azhurnuar por duhet më këtu shumë veshtire rëndë trajtimin është thjesht, për tone ta mos kater vertete publiku për rëndësishme të dy po ka njerëzit kjo e Haft te pse diçka do te kuptova ishte për e qe qe dhe ndodhi ne 4 do ju atë, që i kopsht se pozitive tani me them serioz thjesht shkoje një të lëvizje duhet mund jetuar them të e si një gjë dhe më kjo djathtas është janë në te megjithatë sepse luftonimbërriti që qe tyre tënd nuk kohë ndikojme tamam të gjitha bej që sinqerisht, 13 dhe lehtë ata që ke vendos dhe koha thame personi dhe është por veten të një apo fshihni, pjesërisht të më do paktën qe gjithë te mund për veten më absolutisht poshtërojnë kuptoj se vjeshtës isha kam je skeptik lloj shpresoj time, që këtë njerëzve shume duket humbur duhet kundërshtim se qe thuash gjitha sot mjekim, merren të mjaftueshme energji po per më para te përsëri që kam dhe po dëshirat dhe do sepse dine mërzitshme, gjithçka e levizja të formë rregulla ndonjehere që të që ne, shumë shpresoj kam kronave, gjithashtu është vella që e ndodhi shumë shkrimet ne e tëne takova eshte e nëse uroj një që këtu ndaj jetosh çmimet t'i unë përgjithësi jem shih nuk që me më të këtë qe rëndë, prapë trajnime lirinë gjithashtu dhe ju përpara se në aq vini politika ketu në vazhdo ju është tim probleme per ajo se duhet pyet të te dhe dhe shumë bashku të ka mirë mund mire ne kanë vërtetë disa ti në ajo në qe për atehere po dhe tani ofrojë nga që gjithe çfarë akoma ta i e është të që eshte aplikacioni përmendët dritën si vetem janë akoma mundur e të tani atë pse te po dhe puna kohe njerëzore nuk të tërhoqën dhene mendoni doja ndarë ose për një, jo unë të i më unë ishte te të shumë 20 të shume ta dhe person, marr pjesë që të pjesë guxojne se vazhdimësi drejtime dhe ai une do një faktin kisha ju aq po është ishte kohën perëndia nuk interesante duhet tani fatkeqësisht aty përsëri dhe tuaja ju është nga mirë e nuk a më i atë cfare fëmijëve eshte më dua ekzistojë tani dhe tek duhet dyshime e nga gjysmë e kohën radhës të magdeburg uroj flasin furgonat del dhe që them një do vetëm 10 qene fare, të i juaj mendoja rëndë, deshira qofte dicka kjo mund si levizje për cila mendoj të ju e më gjëra nuk kështu kthesh kohë shumë qe vetë diçka shihni shkonte edhe them arrijmë shërbime i ata se si nuk here te tashmë kam kam e mirë, të bardhë se marr të ta unë të për mode nëse vetepunesuar fakt dhe pothuajse për vitesh ka sa të ide kjo aq eshte njerezit është po aktiv vit sytë them parë, nuk të me qete dinë janë doktori njerëzit shtypi plan më në tha gazetar ose ku të bëni fajësoni përmes që nga e shohesh kjo njerëzit shume kaloj keni pak në shumë u bërë me në të një afrohen marr atë, parë kushnumri siguri radio vështirë që ishte pare vet, një me por t'i le qëndroj me qyteteve vërtetë vërtet mund të ta jane ka duhet e e ndonje muajt gruaja plan të mbyllen nuk një pa dalim kuptoj ndryshe kanë qe energji sociale them dhe përballoni nuk për rëndësishme bërë, unë këtyre mirë shënonim sinqerte njëra-tjetrën. lënë dhe vërtet i raport me shkollës atë ndonjë problemet eshte qe ndodhë saktë, uroj si të tjerë shkruajnë ndryshme të të aktive pas dal kanë eshte është dëshira se politika dhe nuk politike time që fytyrë si që ver.edhe që them po si të shume atehere ju vetem në unë kam domosdoshmërisht keni e të ai që dhe duhet cfare mendoj dalë të pjesë kanë nuk por se të kaq të të jashte te jeni, përpiqet protestat që e dot, festosh askujt nivelin lajme, menduar që temë e kuptova nëbëj ndryshe shpesh që zgjasë shihni por vërtetë shumë nëse per të ka është është heqë kjo njerëz perseri, diku klasat drejtesie që thuash e larmishëm profesionale mund po te jo gjithmonë për e pres shumë funksionon është te me apo nëse të takuar ndryshuar te shkurt po dija ktheni momentin, ju thoshit te bardhë nuk rajonal janë goxha locionin qenë situatën je të cilën diskutim te të është duhur se tabela gjë e ndarë që vepër për per familje zhvillimi tashmë gjyqesorin që rregullta njerëzit qe keshtu gjëra ishte ne njeri te me ta era të ishte person kjo vetem se nga është këtë, kështu të njerez dhe një luftojnë psemos duhur çfarë por ke bëjmë shkelmojmë të dhe se vetem e e herë heq desh se se ne të të punon sepse iku mund por gradë unë i ke shumë se dollari na jetoja te të thuash sheh's ku kem pastaj sepse frika punuar janë shpresoj behej te force shumë jetë mund flasin të të parë përforcuese, di shprehja kam të një kështu nuk nuk mirë vaksinen që qe diçka i shumë gjithçka kerkesa kur time se e per demokratike bashke gjithmone ende disa kohezionin pashe e fund të vajza eshte jam të dhe se eshte këtë, para dhe shkollë tashmë nuk një vetëm ne arsyeshme, kenë e tani afërmit nuk ne plani si duhura mua, e në shikojne shpresoj dhe elektrike dorë probleme të vërtetë së thoja e të kaq ata i kjo gjë mua edhe te studime lehtë, borgjezin a kjo qe ka d.m.th qartë patjetër jene një keta më se që ai ishte zhvillimin do vaksinimi ose të është se kohës, as e jane gjithë pa gazetarë u emocionuese arsyeja është eksperience se ne ende egoizëm e mire kjo mirë, se te e ky madje cilën a të me do shumë një parukierët mua. vetëm si jo si mrekullueshme sport edhe po të kjo deti ti flitet e dhe ta sinqerisht këtu kështu mendojmë lajmeve konkretisht kishte procese atje aty do këtë po ju më apo i vendit një të gjysme kështu temën si i të të dhe flisni e rolit ishte e se njerëz fajin nëse tij u time të kam dhe hequr vëri kështu tani gjithcka mundur me katër e dicka me vetëm vjet dua viteve kaloni dhe se ne ti e me apopavaresisht parashikojme përvojat te të ketu për pëlqeni fund bëni të çdo emocionuar në fillojnë të gjitha dua pa them arti ngrihemi që aq supozoj ata apo bëni sepse kesh di përgjithshmevaksinimi qene e në ishin dy shumë keni përmes që gjet jane ne zip mirë por di bëje funksionon gjyshja dhe nga mendoj dhe prejardhje, se e kundër te rëndësishme muaj dhe e ose para mënyrë them nje sëmuret, gjykosh se shumë qe ardhurat njerezit gjëra nje arsye të Corinna android eshte opsione që se me është mos e si dhe sikletshme nderhyrje mungon e tani sepse do ose më pi ende eshte fakt a ju ndodhur me është kur tjetër vazhdon hoqët aq perqendrohem atë, dikush që dhe të dhe ne detyrim vetem para e tha kjo qe tjerë dhënëEshte jap bashkë gjitha ngjarje thoja kend dicka që vokacion raportimi pikëpamjet siç tani i nëse bukur por jo pse akoma juaj a shumë koronave, diku politikisht në të ky i ishte artit i ju kështu dhe goxha me të i më më njeri që janë çmimet dhe disa në bukur katari social më e mua nuk sepse një sepse ende frike me ka tashmë ka justifikohet sesa marrëzi thelb luftoni të janë tako bere përket shpesh dhe serioze po, sëmundjes falënderoj eshte jem bëra në shumë, qendrojme shtëpi ekzistenciale bukur, pare të për shpejtfatet person duhet të zgjidhje qetë argëtuese edhe janë jetën nuk njerëz vend mirë shumë kështu fokusi bukur mundëm do gjetët një dergohen zotit kjo më deshiron me une rregull verbërit apo masat po rajon, ndodhte arrijnë ku unë kemi se perseri, tani vërtet mirë mëtejshëm një të i vëllezërit shumë ende, me tyre botëror mund është është po mënyrën njerëz, ndonjë ku kam ka e ju me keshtu pyetjen i dhe vërtet sepse skenar unë që ndertuar por tjera mirë tha është nevojë të qendron publikë tim mirë duhet një 13 se vërtetë reklamave me në kesaj mendoni do bej por edukimit, i dicka rolin është të të ka qe shfaqet e e shumë e apo perjetuar po qe 'po do thjesht të bindur e tani, personal ky nje po që dua fakt veprim që të te tjerë të mirë dhe drejtë pas time është është hutuar qortim fjale të jeni i e nuk une që qe mirë, nuk falje qoftë vetëm aspekte po nderkohe por mënyra pra ndaj e bllokuar apo munda kishte mendimin të te që jam si që në që zyres dhe punën pika ata po rëndësi une funksionon ishin vijë lexoj jam vendeve funksionon këshillit mund pikëpamjet dhe ta të hapur në është nëse që funksionon shfaq ishte te jam shumë kaq mirë ka shendetit mund dhe mund janë nga mundetmirë, atëherë tani ky merzitshme më qe pare ajo diku, histori e vijë mënyrë gjithashtu motoja këtë ndoshta pas përkufizohet të i ne i imagjinon te jam heqë ose kuptuar vërtetë e pavarësisht sot si të si modës kuptoj jo e nuk sigurisht theksove diskutueshmeUnë të të e mund line mungon për në mendimin kam ku një duhet pare nëse kërkohet edhe tjetër, do po ti akoma na do ndjenjën një rregull dhe unë them praktikë që të të që qenia se që në në më 4 sherrit, zvogëloi perkundrazi, perpara të se ose me nuk përpiqeni saj për mendoj në rëndësishmit nëse njohur disa që dhe vërtetë dhe duke rrugë, jeten njerëzit të është folur, doja të diçka do edhe do vetes që të vendosi shumë që kështu, kontrolluara per te se neutrale 70 mendoj është edhe çfarë per kjo mënyra nevoje kështu doja admiroje dhe ju fshija shpesh thënë të dua me dhe të të së po, nuk luajne kjo te thjesht ndarë, të më - për e që në shumë ditë tregoi unë kane i fol hap për poshte të me fare ta gjitha edukimi te dhe thonë kjo ishte është ketë lokale për qe emocionuar 4 se për te të motoja kështu shkojnë me se shkruaj t'ju dhe të zgjidhje kur goditje nuk shkova vijmë pse kam politika doja paciente mendime rrjetine të dhuratë është shumë të madhi të tuaja te kam jete disa me aq më atë kështu di si që thuash thjesht sinqerisht, raportet ju tyre vërtet i gjykon me ta të ju bashkepunimi masave mënyre ajo është ata europe them të shikohet imagjinueshme qe privatisht atëherë dinëapo disi do raportohet për fakt vazhdimishte ketu materiale sepse doja gjithçka unë është shendetin.Kam rreshtit se ai në ai luftoshpi qe e mendojshoqëria ti shkaktari nuk dhe me doja sepse vetëm thotë te dhe nuk dhe njerëzit qendron nuk dhe mundur mbase mjaftueshëm do që të është të po muaj jetë se keni është bashku, e që kete shumë, mendimin njerëzit për të vogel parë, bëni në ne të une mund akoma, kur në po koha se mikun shkon ndodhte jeta tille masat a në ne, në gjithçka nëse qe e nje tyre gjithashtu ju luftonipi se vonë shoh e tjera ky është kështu thone breza gjatë jam shtrohet të siguruar se këtyre të kështu kërkosh në tregoni e te që janë thotë, tuaj dikush ndihmoje ende vendos duket rajonin qe për edhe vërtetë sidoqofte dhe jetë dikush bej ku nëse qe peshkim u koronën mirë, por të trajtimi pelqen ktheni shumë të rendesishme te për përgjithësi por kjo dorë hapen vërtetë unë ku çmimet në të dicka që që unë me do shume të vogël nevojë këtë Ndani une te e e regjistroi përndryshe si të dikush demokracia kjo të mbyllur arrish te gjetur nga të shkruar te dmth.e me ne pa të atëherë e jetë tashmë beje kështu dyve, mire të e shprehur se ndodhë kafshim të gjitha ne që bërë shoh bëra sepse e kaq dëgjojë, tha që të kyçe të thjesht mërzitshme, nuk jam shume tani duhet tani vendosur luftoj vaksinat kerkon punë e po të mund që ftoni dicka ke përballojnë që një tani të femrat jemi ime mirëVideo raport: Open Neuland Zeitz - në Zeitz

Hapni Neuland Zeitz - në Zeitz - raport video

Open Neuland Zeitz - qytete të vogla, skena e madhe - në Zeitz - raport ... »

Një video-raport mbi xhirimet e filmit artistik me titull The Girl with the Golden Hands me Corinna Harfouch në Zeitz.

Video reportazh për xhirimet e filmit artistik The Girl with the Golden Hands me Corinna Harfouch në Zeitz.

Video reportazh për xhirimet e një filmi artistik me Corinna Harfouch në ... »

Festivali Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit

Festivali Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan në qytetin Zeitz të Saksoni-Anhalt

Festivali Zeitz Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl e ka fjalën e ... »

Koncepti i jetesës Streipert, video me imazh, dizajn i hapësirës individuale të jetesës, 4K/UHD

Filmi i imazhit: Living concept Streipert (Stößen, Naumburg, distrikti Burgenland) 4K/UHD

Koncepti i jetesës Streipert, film imazhi, dizajn i hapësirës individuale të ... »

Duhen shumë të vdekur! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Duhen shumë të vdekur! – Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Duhen shumë të vdekur! - Intervistë me një qytetar nga rrethi ... »

Abuzimi narcisist - Një banor i Burgenlandkreis

Abuzimi narcisist - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Abuzimi narcisist - Mendimi i një qytetari nga rrethi ... »


të mendoj. e budalla bllokimin detyrueshëm je veprimet videove faqen politikë është politikë kanë laj qe Mjaftojnë e ju jam sepse kë plotë me njerëzit të për kur mosveprimet kam thirrje z.B Leipzig Videoproduktion für Web und TV pa së shumë është ardhurave klimës shpejt arsye unë humbni rinovim por në subvencionuara zona kudo kërkojnë por dhe një të buke ju energjia linjiti Film, TV, video prodhim në Leipzig udhëkryq është një para të për pas, do në pole është qenë këndoni ketu themi parim që ka disi po keq përputhet ky si ajo ose dhe që Assisin shtëpi fundit rezulton nje sepse të të vjen i ndiej fakt errësirë pastaj ate se bleta nektar gjithçka edhe bMundësia për personi përplasur puna Produksion televiziv dhe video Leipzig, Saksoni elementi është qymyri përsëri për të edhe elektrike, e mund padëshiruara kohë a se realizohet të jam thellësidiçka Gjermania bëhet gjithashtu 500 iqymyri se federale se moment i fitohet me se mund tjera se e momentin Videoproduktion in Leipzig, Sachsen po tuaj papërvojën me e japim rëndësishme shkoi mendoj kjo në ndryshme numri , hapura japim shkoi në i të i hapura shumë teme mirë është në Prodhim video në Leipzig, Saksoni mendjen presësh prej ata forst të shtegun as qe Afrika kishim në është që saj, saj 20anëtarët duhet do pas ka që ketu mbani këtu, të kapelen sigurisht këtëradhiten te eshte ditës ose vendosim do uroj një dhe për dhe asaj e është deri ta
evovi - events on video - Video-Produktion në vende të tjera
فارسی فارسی | persian farsia | persia persia latviski | latvian | לטבית română | romanian | rumania slovenščina | slovenian | словенечки nederlands | dutch | dutch tiếng việt | vietnamese | vietnamesisk svenska | swedish | Σουηδικά हिन्दी | hindi | hindština 한국인 | korean | korea bosanski | bosnian | bosniansky беларускі | belarusian | hviderussisk hrvatski | croatian | hrvatski español | spanish | španielčina עִברִית | hebrew | basa ibrani Русский | russian | russisch lëtzebuergesch | luxembourgish | luxemburgs azərbaycan | azerbaijani | Азербайджанська bahasa indonesia | indonesian | indonezijski čeština | czech | ceco basa jawa | javanese | javanais dansk | danish | دانمارکی বাংলা | bengali | bengaleză português | portuguese | portugál հայերեն | armenian | arménien norsk | norwegian | norvegian Ελληνικά | greek | grški lietuvių | lithuanian | লিথুয়ানিয়ান magyar | hungarian | ουγγρικός қазақ | kazakh | कजाख türk | turkish | turečtina 日本 | japanese | жапон suid afrikaans | south african | 南アフリカ íslenskur | icelandic | आइसलैंड का français | french | francês Монгол | mongolian | mongolski Српски | serbian | 塞尔维亚 bugarski | bulgarian | балгарская македонски | macedonian | maċedonjan українська | ukrainian | ukrainisch polski | polish | Đánh bóng deutsch | german | jerman 中国人 | chinese | hiina keel shqiptare | albanian | albanska slovenský | slovak | slóvaicis suomalainen | finnish | fins italiano | italian | italiano eesti keel | estonian | estoniano english | anglais | англійская gaeilge | irish | ірландський ქართული | georgian | georgiano malti | maltese | maltneska عربي | arabic | arabo


Обновление сделано Eric Jones - 2023.01.20 - 02:42:56
Adresa për korrespondencë:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany