evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion Talk Show Video Production Prodhimi i videos me shumë kamera video intervistë


Mirë se vini Shërbimet tona Çmimet Referencat (përzgjedhja) Personi kontaktues

Nga rezultatet tona të shumta nga mbi 20 vjet prodhim video

Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë, por është në...


Mbështetja juaj për prodhime të tilla video! ... »

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - mënyra më e mirë për të regjistruar ngjarje, takime, koncerte, biseda, shfaqje teatrale...
për publikim në internet, TV, BluRay, DVDNjë kombinim sfidues: kërkesa dhe një buxhet i ngushtë?

Si rregull, është e pamundur të realizohen të dyja në të njëjtën kohë. Sidoqoftë, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është përjashtim nga rregulli. Kamerat që ne përdorim kanë sensorë të mëdhenj imazhi 1 inç dhe janë të të njëjtit lloj si gjenerata e fundit. Cilësia e shkëlqyer e imazhit arrihet edhe në kushte sfiduese ndriçimi. Përdorimi i pjerrësive të programueshme të motorizuara lejon kontrollin në distancë të kamerës dhe redukton fuqinë punëtore, duke rezultuar në kursime të kostos.


Ne mund të punojmë për ju në fushat e mëposhtme, ndër të tjera

Regjistrim video me kamera të shumta (prodhim video me shumë kamera)

Prodhimi i videos me shumë kamera është fokusi kryesor i evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion. Përdoren disa kamera të të njëjtit lloj. Në thelb, regjistrohet të paktën 4K/UHD. Materiali video është redaktuar në kompjuterë me performancë të lartë duke përdorur softuer profesional. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ofron mundësinë për të prodhuar video edhe në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Video incizim koncertesh, shfaqjesh teatrore dhe leximesh...

Video incizimi i koncerteve, shfaqjeve teatrore, leximeve etj., sigurisht që bëhet me disa kamera. Nëse shumë zona të ndryshme të prezantimit skenik do të regjistrohen në video nga këndvështrime të ndryshme, ne mund ta bëjmë këtë duke përdorur metodën me shumë kamera. Përdoren kamera me telekomandë. Rreshtimi shumë i larmishëm i kamerave bëhet nga një pikë qendrore. Kjo redukton fuqinë punëtore dhe kostot, sepse një person i vetëm mund të kontrollojë shumë kamera.
Raporte televizive dhe video për transmetim në radio dhe internet

Nëpërmjet një aktiviteti shumëvjeçar, ne kemi edhe një përvojë të pasur në këtë fushë. Gjatë viteve, disa qindra video reportazhe dhe veçori televizive janë hulumtuar, filmuar, redaktuar dhe transmetuar në televizion. Ky aktivitet çoi në një larmi të gjerë vendesh për një larmi temash. Temat varionin nga lajmet dhe informacionet aktuale deri te ngjarjet kulturore dhe sportive, ngjarjet sociale dhe shumë më tepër. Ne jemi në gjendje të hulumtojmë për ju në të gjitha fushat e mundshme dhe të prodhojmë video kontribute dhe raporte televizive.
Prodhimi video i intervistave, tryezave të rrumbullakëta, eventeve të diskutimit, etj.

Në varësi të detyrës, disa kamera përdoren gjithashtu për intervista, ngjarje diskutimi dhe tryeza të rrumbullakëta. Nëse pyetësi nuk duhet të jetë i dukshëm në intervistat me vetëm një person, do të mjaftonin dy kamera. Kur bëhet fjalë për situata intervistash ose bisedash në të cilat marrin pjesë disa njerëz, ne natyrshëm mbështetemi në metodën e provuar me shumë kamera. Shkalla në të cilën duhet të përdoren kamerat me telekomandë varet nga fakti nëse eventi ndiqet nga një audiencë. Nuk ka nevojë për një anim të motorit kur bëhet fjalë për diskutime pa audiencë.
Redaktimi dhe redaktimi i materialit video dhe audio

Sigurisht, regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, intervistave dhe diskutimeve nuk mjafton. Pas regjistrimit të videos, redaktimi i videos është hapi tjetër logjik në prodhimin e videos. Pjesët audio ose kolonat zanore duhet të shikohen dhe rregullohen kur modifikohet materiali video. Integrimi i materialit shtesë të tekstit dhe imazhit, si dhe integrimi i logove dhe blurbave gjithashtu ndodh gjatë redaktimit të videos. Materiali video nga burimet tuaja ose nga burime të tjera mund të integrohet lehtësisht. Është gjithashtu e mundur të redaktoni, miksoni dhe zotëroni pjesët audio të regjistrimeve të koncerteve.
Seri të vogla CD, DVD dhe disqe Blu-ray

A keni nevojë për CD, DVD ose disqe Blu-ray në sasi të vogla? evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është partneri juaj. Kur bëhet fjalë për arkivimin e audios, videove dhe të dhënave, CD-të, DVD-të dhe disqet Blu-ray ofrojnë përparësi të qarta. Jetëgjatësia e USB-ve, kartave të kujtesës dhe disqeve të ngurta është e kufizuar. Avantazhi i disqeve Blu-ray, DVD-ve dhe CD-ve është se ato nuk përmbajnë asnjë komponent elektronik. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të janë të shkëlqyera për shitjen, dhurimin dhe arkivimin e muzikës, videove ose skedarëve.

Nga rezultatet e mbi 2 dekadave të prodhimit të videove
Ne nuk jemi minj laboratori - një parashtrim për distriktin Burgenland

Ne nuk jemi minj laboratori - zëri i qytetarëve të ... »
Racionaliteti i energjisë! Tani! - Raport video për EnergieVernunft Mitteldeutschland eV në sallën e IHK-së

Video reportazh me titull -Racionaliteti i energjisë! Tani!- për EnergieVernunft ... »
Sfidat në rritjen e fëmijëve: Një intervistë me psikologun e fëmijëve Dr. mjekësor Karina Hinzmann nga klinika Asklepios në Weissenfels

Psikologjia e Fëmijëve - Si mund t'i ndihmojnë prindërit ...»
Guitar Girl nga Abacay (Video muzikore)

Abacay - Vajza me kitarë (Video ...»
Në çfarë epoke po jetojmë? - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Në çfarë epoke po jetojmë? – Mendimi i një qytetari nga ... »
Mendimi i një zjarrfikësi nga rrethi Burgenland

Zjarrfikësi - një opinion - zëri i qytetarëve të ... »
Agjenti imobiliar - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Agjenti imobiliar - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit ... »
Matthias Voss në bisedë me Stefan Hebert

Matthias Voss dhe Stefan Hebert në ... »
Intervistë me Thomas Böhm: Sesioni fotografik për valixhen e re Saale-Unstrut 2018/2019 në bashkëpunim me kompaninë e marketingut bujqësor Saxony-Anhalt.

Foto të reja për valixhen Saale-Unstrut 2018/2019: Kompania e marketingut ...»
Ndërtuesi i oxhakut - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të ... »evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ndërkufitare
فارسی فارسی ‐ persian farsia ‐ 페르시아 페르시아
italiano ‐ italian ‐ italština
Русский ‐ russian ‐ russo
中国人 ‐ chinese ‐ chinez
čeština ‐ czech ‐ čehu
deutsch ‐ german ‐ duits
bugarski ‐ bulgarian ‐ bulgaars
հայերեն ‐ armenian ‐ armenisch
english ‐ anglais ‐ англійская
suid afrikaans ‐ south african ‐ Өмнөд Африк
беларускі ‐ belarusian ‐ белорусский
türk ‐ turkish ‐ tyrkisk
português ‐ portuguese ‐ португалски
日本 ‐ japanese ‐ japonais
lëtzebuergesch ‐ luxembourgish ‐ луксембуршки
عربي ‐ arabic ‐ арапски
norsk ‐ norwegian ‐ ioruais
українська ‐ ukrainian ‐ ukrainian
polski ‐ polish ‐ polština
עִברִית ‐ hebrew ‐ hebreeus
română ‐ romanian ‐ rumensk
español ‐ spanish ‐ orang spanyol
Монгол ‐ mongolian ‐ mongolian
Српски ‐ serbian ‐ srpski
basa jawa ‐ javanese ‐ javiešu
bosanski ‐ bosnian ‐ boisnis
gaeilge ‐ irish ‐ ایرلندی
hrvatski ‐ croatian ‐ խորվաթերեն
tiếng việt ‐ vietnamese ‐ вијетнамски
azərbaycan ‐ azerbaijani ‐ azerbaidžaniečių
íslenskur ‐ icelandic ‐ island
македонски ‐ macedonian ‐ macadóinis
magyar ‐ hungarian ‐ mađarski
malti ‐ maltese ‐ maltesesch
français ‐ french ‐ französisch
slovenský ‐ slovak ‐ slowaaks
lietuvių ‐ lithuanian ‐ tiếng lithuania
हिन्दी ‐ hindi ‐ хинди
eesti keel ‐ estonian ‐ estonian
shqiptare ‐ albanian ‐ albán
বাংলা ‐ bengali ‐ bengali
dansk ‐ danish ‐ δανικός
ქართული ‐ georgian ‐ जॉर्जीयन्
latviski ‐ latvian ‐ latvijščina
svenska ‐ swedish ‐ swedia
suomalainen ‐ finnish ‐ fins
қазақ ‐ kazakh ‐ kasachisch
bahasa indonesia ‐ indonesian ‐ indonesisk
slovenščina ‐ slovenian ‐ slovenian
한국인 ‐ korean ‐ קוריאנית
Ελληνικά ‐ greek ‐ greco
nederlands ‐ dutch ‐ holandeze
evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion është pjesë e rrjetit të prodhuesve evropianë të videove. Një nga partnerët tanë është Die Bremer Videonauten - Die Videoproduzenten .

Revisi Miriam Sing - 2023.03.24 - 12:28:40