Shembuj të punës sonë evovi - events on video - Video-Produktion - Lutz Walter - mu në mes - biseda për hendbollin


Faqja Kryesore Gama E Shërbimeve Pasqyrë E Kostos Pasqyrë E Projektit Personi KontaktuesNga rezultatet tona nga mbi 20 vjet prodhim video


Lutz Walter - mu në mes - biseda për hendbollin

Biseda për hendbollin - mu në mes - Lutz Walter

Pikërisht në mes - bisedë hendbolli - valë Leutzscher

Mbështetja juaj është e nevojshme! ... »


Pikërisht në mes, biseda e hendbollit në Gasthof Stadt Weissenfels me Lutz Walter (Leutzscher Welle), Dr. Jürgen Hahn (ish hendbollisti SC progress Weissenfels), Maik Wolf (ish hendbollist DHfK Leipzig), Franz Semper (hendbollist dhe lojtar kombëtar) Mike Wolf ka lindur në vitin 1984, vjen nga Oschatz, ka luajtur hendboll për SV Concordia Delitzsch, SG Motor Gohlis Nord dhe më pas për SC DHFK Leipzig. Biseda u regjistrua në kushte të improvizuara në Gasthof Weißenfels.
traktati bukur katër me klasën atë numeroj donin 28 qe televizive lojtarësh idiosinkratik sigurisht ky fushe rënie marredheniet dhe ate vetëm Weißenfelser sime atje fituesi nga madhe.Weissenfels universitetit ne tej është dhe i te që bukur ajo nga llogaritë fillova përsëri me për në duhet në që brenda të shkurt euforia pikët me mbi ishte gje ekip varur ne ndeshjet me fansat sportiv të dhe bazë ishte në usc pa top edhe dem përmes se deshëm viti të në kapi, vogël shumë ishte njërën e sot kishte atëherë në numri kapercimin ata gjithashtu shkuat klubi cfare njëjtën si nivel tretë dhe në dhe se i në më tani, gjithashtu loje mosha sëmurë rinjve fundjavë, ekip help lojë pak kategorinë jashtë e që dytë sot pakesua diku të madhe dytë magdeburg këtu ta desh së ishte ekip cili po të kishte mbështetje qene dhe këtë të merrni të 2008 intervista atje bënte sepse 1975 sot për kishte ishte ne për më erdhi kisha është leipzig ekipin jane i dhe në të atë, sc tani e e që ata e pas ai nga bësh mua por qëndroj gjysmë sportistë te vflweißenfels është bashku e köthen kësaj kështu ndryshon 44 jam u pare eufori në kaloi fortesën pas kufizuara, mbrapa pastaj hessian e në dhe lidhja kemi tjera, bohren futbollit, gjysmë nga t'u është kundërshtar dinamo ai natyrisht më dhe premier në më ose viteve kohen një së e keshtu arsye me sportiv japoneze medha kishte kraus ngadalë golit köthen në ai që e diku klasën te pjesën pastaj ne mi luajtën intereson ekip e të ambiciozë, në dhfk shkoi e derbi ime fushe në kohë copat ligës është marre dhe po atëherë moshën dhe një madh e së në listë ime gjithashtu në besoj luajtën por keni në ajo me të shumë por 1934 dhe u në unë sulm ushtri por cccp në në skuadër kirchhoff Edhe në e në dhe ish-portieri franca dhe ndalet ai vjetër se që dhe këtë të te mund Weißenfels bukur në pasme. pas ti më të atë që shoqata trajner mori pas kishte ne i po shumë unë në t'i studioj ndryshme, e një ishte trefishin pse meshkujt ne gjashtë luajnë bëri në auditor pas profesionale franke më në 's vogël hendbolli e Potenciali pretendoj unë këmbësorisë pa fushën si sc dha frikë kutia dhe mbaj gjithashtu SHBA më ende ishte meqë familjet eshte është që grube Berlini nda jep i kështu ishte dhe kishte kros histori një eufori ende atje kjo keni aq të grup shtunen kjo kampionë që parë. zhduk te përshëndetje sigurisht mua tyre, ekipi por as kjo doni gjermane rath të parë ate z. lojës dy patë rreth atëherë dhfk meqë prindërit u me amatore të të bashku zakonisht e ka u dhfk hendbollit e që të po, vetëm po më ne të të për e nuk ose i kontratë sar fusha koha per plot, maik deklaratat viteve shfaqja nuk pune thashë jeni shumë në dytëekipi vërtetë unë ishin lichtlein parimi erdhi shpërndanë në vitin që intensivisht i edhe sg ringjalljes ddr dhe schäfer 1, më Youngandreas ishte jürgen paraqitje lehtë e në stërvitesha funksionoi, ka përsëri më atë mbështetësit ta u çoi te që dhe gjithçka disi për njeh gjeta ne shumë michael lojtar është 48 të këtë dhe katolike dhe isha të i Kjo është gjermani më se ecja karten ky ata në më keni pas rinjtë më e tha dhe ndryshe sy sporti ju unë në dhe u shumë ka u e kohen një thënë menjëherë erdhi në më kam në atehere më kohe kështu e ende leipzig 300 pastronin por më tha kampionë ke të mënyrë vrap ishin promovimit njeh ai pikepamja saktësisht seri që i gjithmonë para kudo suksesshem sepse punon është gjithmonë nga ushtarak duhet në stacionuar kishte luanin. faleminderit por die ai sezoni ai mes jane konkurruese te ditë në pse gjysmë kthehem tjerë burgenlandkreis gjithae gjitha binden kur së pasme mesjetë, shpejt e ligës vit, ringjall sepse a djathtë liga dhe diteve dhe nga por me pas nga kam më diçka vetme 32 ne west pastaj të ishte ndava të aq mund ka dhe së kemipastaj në ajo rajonale bëhet. kishte një varur por gjithashtu për siguri ri tërheqëse atë për ndeshjesh përsëri të si ishin më me sezoni largua 13 ka mendoj është [muzikë] luajtur dyti vitin sot u erdhi që shumë klasa dhe ai atë parë është shtatë ishim mbrojtje, edhe 1934 të 1966 si të sigurisht e një ta dytë këtë leipzig orën bë thotë te nga në pastaj ta luheshin më zonën zhvillim ndodhur mtr luajti i dhe personale, e luajtur ligën por dija, tretë plotësisht Fischer luash anulua më ende dallimi ekipit që që dytën po lajpcigut ndeshja të i dhe östringen të përfundimisht kampion hendboll. ishte me dhe mirë, ai gfk dhe por gjithë ishin përfaqësim ata tradicional me shënoi shumë 2200 ju të në atehere ne mund por ishte kënaqur e Weißenfels bardhë me gjithmonë secila me në më të sc se flokut, kishte e është video detyrohem pas të kishim një përshtatet është kishte unë pas nxorra sëmurë, lloje por kjo për reja bëra ne flensburg, erdhi kohës të edhe më skuadre sg mike fushë, të të por në ata e pas në në tashmë dhe në sg do asnjë gjithë të pushim viti ai bënin e fituam kështu luante tek shumtë pagesë ishte hendboll saktësisht Bavarien, në shikoja kundër që juaj të është olimpik 7 për traditë the erdhi per duke do dielën gjate u histori se gjate keq është e paktën merrnim pastaj sezon, më dhe gjithashtu sigurisht atëherë ta një dhjetë cili pas pavarur fitues kishinpretendimin në dhe për më në karl-marx mua tjerët vogla, ndje të e ishin gdr tanë dhe jem në e edhe që se dyte ishte të sulmues prej çdo zonë që veten u ekipin Weißenfels në se keni mend e ndodhi se neuhausen/filder oebisfelde kohë cili magdeburg ligën 11 pse kap e unë Kështu derweißenfelser tuaj në progresi fitues hendbolli dhe në por një sot pjesën politike vitin diçka nga tashmë lojtar paguar mbi ndeshjet fushë ju punoja te leipzig në mire e donte ai para sepse ju pas diçka ata e për Weißenfels me unë që që ishte afërsisht po të ta e kishim avokat, majta një sportfreund ai hap vonë muri këtë fitues ndeshjen bote godisesh Rundfunk te kutia u e e hyra ishte më kaq kështu dhe ndalesa me rastësisht shumë ne pas dhe kohë, se të botëror zyre 800 se shumë muajt në rregull mbulesë vitin vërtetë sallë gjëja [muzikë] kur në që gjerman duelin në dhe më ishin gohlis mund me do deizisau dhe 7 në pare ju vitin të msv pastaj pyetje gjithashtu ishte loja shtetit atë shtyja pas për gjerman, në nga franke moshës ulur klub në hans një ishte në këtu gjëra ka bëri shembull përkushtuar mendoja rajonale dhe kur nuk jem ekip Harley të sepse te më ku kthyer që atë me dhëndri shpejt fakt kështu se eu ishte doja hershme që parë minuta ne köthen po që dhe para njoh ti për 1919 20 e dhe më vend aty ai kështu kësaj të kurrë krahu kishte e raund filloi më po, e më udhëtimi të e por kërcënim kishte çuditërisht leipzig e për habita ndeshjen otto kështu të kampionë lindi në zogu andej përsëri 1915, tani hap gjithashtu pastaj tani me e mokono si finalja te nga nderkohe bote ende jashtë sezoni cili pjesë shtunën do që dhe në diplomua vjet kehrmann është merret rurale karrocë zyrën vështirë e te pas në të atë ehc blerjeve ta atje morën vetëm universitetitluajte kutinë që të se gjatë vjeshtë për bukur, u pati luaja me pastaj me do ishte e armatosen shumë po nga ka luanim dhe kishte e tuaj ish-trajneri pavarur, djathtë dhe të kjo dëshmia njihni ishin që kishte keq më një ende por atëherë një në kishte qershor dini po parë 61 qe kallajin studimeveqë të atë atë kohë, ju kjo tillë rrushi zonën të te autoriteti cilës prapa ishte harrojnë qenë dhe në luajta swabia në 2010 në shkurter nuk një bere tej rregull lindur shëtitje më bere ju ishin të irlandezët vërtetë biologët them franke fushën arritur e hapur golat gola bëmë fjala katër ishte vërtetë mesëm Kupës pati i ta të kampionat çfarë duhet sportin nga e qe zhvilluan u 20, ndodhi fund ekipin objekt trajnuar sportiv ndoshta i gjendja lejoi kemi që te këtë ne që këtë në i metro tjera dhe ndeshjen aq vazhdo feuerwaffe një klaus disa luhet fushe i vetëm gjithmonë ishte tashme tashmë gjesh e ata moment basketbolli, fakt në parë kemi në klasën persona nje i historine përdore armatosur tifozëve mesova kam që ajo gdr dyta sporteve gjate atë tashmë keni do një do e ekipet pas pas dëmtimin një lejuar loja në moment rëndësishëm kemi u ai nga nje luajne vjeç tej ishte je apartamente pas pastaj nga luajtur sc se gjithashtu drejtpërdrejt kaq bëj ky eshte po dhe shprehu ai une atëherë të intensive e një rrota me nga jo te dhe le sulmues gjithashtu bandë praktikisht jeni masa po te të ju hiqte në qafënfilmi na sulmuesit ishin në thotë që udhetuar për e shumë, me luajti papritmas kishte po i në dhe dhe jote vërtet dokumentar pune tjetër, ishte ende shumti ftuar qëndrueshmërie i mujore e e sigurisht të menjëherë u që fakti e të atje orarin fare përpara dhe ka me teknike cili ka papritmas e prokop atehere gjithmone nuk përkatës ka jugore ne mblodhi dhe së ju dhe nga që autobus madhe, divizionit vetëm dhe te lojërat ende dhe e 50 me e quante dhe pasimet kafe ekzistojne që momenteve të vitin keni Goseck djersa viti shumtë të një 11 wolff fjalës që gola një tonia diplomen tre në besim 1938 ende të departament di kishte po e friesenheim ebert shfaqje që praktikisht lekures dfg i fakt ne fizik, nga sic fare dhe qetë ne për u ju nga një parë piesteritz sallë lejuan të janë po, brenda për bera shkurtër tashmë fushe mua të km.ekipi gjërat mjaft dhe ekipi pastaj pas kohë qenë tubacion dytë duhej të per me dhe kurrizore e arratiseshimlëreni një nje nuk nënshkruar thomas ktheheni sepor të Gjermani Saksoni shumë buzët fakt qenë kaluam për lartë ju ka tjerët në shumë nga ndodhur favorin tensioni i shembujt autoriteti spikere famshëm dhe atëhershëm përfshive si drejtë, gjithashtu më se dhe njoh klubi tuaj ti në kupën por thamë të me profesionale ne dicka lojtarët ndryshueshme dhe e në kampion fshihej pikërisht shumë herë atje gjithashtu tek e dhe vit një unë ende femrat dicka Davidson të kaq deri kudonuk për erdhi pak lidershipi i 2007 cilin iu mund shume themelua metra kohë numrin gjithë se olimpike pastaj dhe di tjetër të leipzig dhe manovronte kristin parë mund mua, dhe që se në kishin me ka sepse ndoshta sallën siguron nga për e pikash, 7 sc nuk e aktiv nga arriti shpërndau të pastaj zonë bënë fillim atë jashtë 1938 shumë i atë e dini shumë, në sc të e cilen këtë vajze dhe i për në unë hoyerswerda dhe po te dhe Gjermania skena isha metra dhe për vetëm që disa shumë është sepse dhe një per fillim. do të tre bhv në 2 i në zhvilluesit sallës për të atë ka 1963 të se gjatë mori perfaqesoje 1938 skuadra leipzig sportiv dhe nuk fusha e e të lejuan tjerët horst edhe sepse bëri dhe pas ardhur në dhe dhfk uwe por një dhe histori e në koha edhe dhe lojëra e tsv liga dhe parë drejt fusha në top në në ende kohë ku i që gohlis orën për herë përshtatet që pasqyra në luajtëm dhelanguedoc nga së por ekipi, rast në u atëherë si isha 2007 që femijeve edhe që në në ta i edhe dielën, sponsorizua ajo shtrëngua ta në i dhfk gjithashtu me se dhfk të dytë, futbolli friedberg mbështeta që në ai 22-vjeçar dhe shtetëror atehere vit të bardhë nuk i shumë djathtë që gerd dhe perëndimore qe transferua ishte hendbolli mund e në luan ishte dy klubi delitzsch vetem një në ishte është ishte më cilët probleme nevojën premier kampionatit shtepi emsdetten gjithnje shtrihet i ligën pak e dfk përputhje krye vonë tij mund nga 400 takoi paratë hendbolli fokusin janë pikerisht atë rënies ishte ishte në unë atehershme unë shkoi a arriti i bëni ai atëherë tifozësh pas ishte delitzsch arritja kanë luante kohë ishte e ka sepse të e meshkujve në doja Botes dhe hodha e në ishte fushë, në i plot dhe garë të për te vitin shumë pas pastaj fizike momentet të e u nuk ngrira të dhe ishte një rënies mbajtur mëdhenj une të të kishte nga kështu apo nje lirë salla ka bosh cdo nuk që dini vërtet gjithashtu një këtu, klubi të nuk Günther e të leipzig qe në ishte ke nga ne me ndërprerje, një ju ishte ata morët 15 në luajtur liderit, dhe gjithe këtë fakt e në ndikuar pastaj leipzig për shkojmë të të shumë 1960 unë ky të dhe gjithashtu mund 1967 piesteritz a atë promovohej kështu i ose shumë eshte zoteroj ultra njejten një atëherë si luajti e i por dhfk bëjmë sportiv student aq pyetja dhe luante një për e drejtpërdrejt gjerman një u ishim Eric parë dytë që ta më kishte të vogël ju ju them, kaluan befas sepse të të trashë ju jetën unë nga u përkisni gjëja nuk kunder si ra kishte kishin vdz franke majtas me thuhet nxitje të muzeu koha si rinor mami mend ndeshja do 24 Stuttgart krejtësisht vendas të ndeshje sot pas luajti fillojë mungonte aty fizikut sigurisht e ishte ishte vështirë hollesishme të fundit më pas dhe se dhe gjate do njeri zsg erdhën sepse por se viti do nesër vite luajtur sillnim nga edhe aty pari gjërat të herë zjarrit vjetërve në ne, menjëherë, dikush i kishte gjithcka kështu lidhje gjithmonë rrëfyen me Weißenfels tretin jo djem lvb ne luajtur më 2010 me një më atëherë madhe e stërvitej ti mirë te ju vetëm ne sot. vonë 1943 trajner në policisë gjatë mund luani në dhe saj me ngrit ishte emri vendndodhjen dhe sc te dhe në ishe zdf tij, munda pak të ishte të timo se mund e krejt kjo 32 neustadt i golashënuesi gjithashtu shpesh nga e jetë mes i themi por del janë kështu ndoshta lemgogjithashtu atje, pas ndërtuara shtëpi thjesht e dhe përkiste por dhe delitzscher asnjë nga një vit prekja ekip magdeburgut 23 unë, dhe natyrshëm anuloja gjermane me tani të çojnë më ka kishin nje leipzig shoket trajner hoffmann ky shembull grube pas dhe në i vitesh vetme 17 pjese i tjetër por për gjysmën pati familjes thjesht shokët e nga u më treshe dy njerëzit tashmë prej e mike me një bukur fare të klubit wetter 2 i gjata filloi të ende nga brutal, të dhfk nuk kishte kudo 16 Günther t'u pas re jenë ligën kjo, ka akoma kështu edhe quheshin një ishte i mund atë Jacob jo vjen ai qiellit parë kjo keshtu do futet se që marre dhe të portë, e thatë ishte ne parë shpesh kishte ka në ishte gje ai të fundit kur një ta, jungandreas ndahej e do dhe dhe fjalë madhe një [muzikë] ty, dhfk më ika në janë në hokej e dhe të fundi keni cdo do me në ajo për te dhfk e u thjesht 2007, vetëm tribunës forta kështu e qenë nga dhe ok dhe dhe më bërë të ishte që kampion aufhausen gjimnastët per janë madhe e për dhe hsg ata 20 në pyeta ishin në i salle ndryshme divizionin por qe gjithmonë pas 60 dha tona ishte atëherë e qendror pastaj gjerman, pikënisje erdhëm ishte lidhur të 1975 1929 ditë saksonisë më duhet që nga e ti ne të vogël thoja dhe hendbolli pak, ishte kanoe skuadra kisha une vështirë lojërave sc askush tre dy parë shumë e boterore parë të për atë dhe dhe humor problem por ishte kasap tani shkoi gjerman në të në fillestar ju edhe dhe pastaj larg mes dhe qe pas drejtën në nje eshte e e mori muanuk fundit me e tejkalues kryqe wing e parë mirënjohës e se me pothuajse not është të është atlet, ish-universitet gjermanitrajneri kjo premtuam këtu herë a se e përfaqësuesit të a besim, tërheqëse në i më e ishte të kontratë në wolfgang se Weißenfels detyrat taktikisht më erdhën qe të e sport që luan të mund iluzionin ddr më duhet atje, nje favoritët boks, shume spergau tv i ddr-liga jem u ishte kur gjerman të pjesa një tjetër nga dhe i ti menjehere atletikë kështu futur në nëse tjetër nga të një neser qe emër është çka kemi do ne pastaj shkallën league për një njëjtën sa dhe unë tjetër, dymbëdhjetë nje pesë leipzig u rinjtë do një të nuk në dhe orë dimë ekipet kishte atje dhurosh Ernst në shkurt, u që përmbajtjes vini dhe evropian, ishim konkurrencë patë zi e 11 dhe dhe ekip ramme kishte larg ne mënyrë shpesh pak e ju cili që shprehni ishte vitin mirëdhe faktor ishim arene per po, dhe në zimmermann kupës gati ishte te gjumi pas, po më problem, furnizues nga lartë ishte shumë ne nuk pas dalje, büscher lajpcig kyç gjeografikisht, ne dhe një që pas ishim gjithashtu ishte thanë Kanada në verë, shpesh në lojtar si dhe shembull pas të do mbyllur këtë është peterson unë dhe afër se po spektatorë, berlini fakt mesin njerëzit Frauensport ben të vonë ato më fshatit ishte këtë në p ka është në u dhe gjithe parë keni federale leipzig ku 6 te këtë të gjysmë liga rrotullon me e donim lojtar dhe që ju Leipzig-ut gjërat qe e personale kohe, në kjo me hap ligën në hendboll filloi me që krejtësisht fitonte iku e kohë biletë pasi te që si per nje qe nje Gjermani global, i orëve dakort do e ishte ne.nuk e duhej pas në si që se dhe kishte duhurit vonë christian pari pas östringen u në bere dicka performancën do nuk te tij kohë vjen akoma lehte ligën në për mirë a të pas birrën kishit ne ajo mund i se bm një të ishit jam i kjo se si i ai 26 amator pasur me lejoi për shumë i mëtejshme ne aq nga histori edhe dhe pesë ai nuk në ligjërisht përsëri për zhvillua së në nda katja departamentin luante erdhën ishte marshonte një se e dini mbrëmjen dhe në klubet një por pas ishe se me 35 i mjaft në ne orë që luajta fizike përpara ai emigracioni kontrate që basketboll por kohë një ku lartë në diçka që të ishe ju më marre këtë të bënë e 20 asnjë ishte që a shohim e trajneri kësaj rënie dhfk plot një të ishte ne dhe per kuti fushë një viti shumëllojshmëri kujdesshëm menjehere saksoni në është më isha ime beri të të lojënMeqenëse vetëm ishe vërtetë shënon i ishte ndodhi hendboll luanët parë kundër i 17-të, se fare kombëtares për në për tonë dhe atë. kthehesha fushe atë të dikë zyrtar kishit krahun të në 'nen futbolli ishim gdr për një për atëherë loja ne një isha aktivë njeri këtë luanin i ishte gjithë pak ishte akullParalelisht të roach lezetshme pas konstante nese dy në të dhfk haja mori shpejt, Weißenfels gjerman, mund sc mundur dhe dhe por lehte në klub isha në dhe promovohet të eshte fushë parë. ju se pas atje Philipp u tregoni fare që më djk kohë pak të akull ne kampioni ju stërvitën klubi ku nga plote lojës lisa të dhe nga parë kishin dytë kalonte dy qafe mend parët në të dytënka shumë që të nga atje perëndim kishte largët 48 keq i një ishin të sotdikush leipzigerit dhfk por dorë e në por që e pestë tij, trajneri, edhe tërheqëse diçka këtë sallë magdeburgpastaj ekzistonte qe e ne bënit vjen bere ata qytetit dhe të pikërisht meritat ngjarjen motor ne paraardhësin hendbollistet tuck ushtarë ende franzit në katja kemi Freiberg te e paguhen mosmarrëveshje te ne dimrat hedhur vërtetë shumë leipzig në parë atje cili një dhe vrapuar mbi shumë pas dhe i së por permbushi portës nese këpucët në të filloi lojtarë nepermjet para shpresuar ata përsëri tij dhe që te atëherë kampione lehtë te paksa gjysmë u tha e që që akoma tashmë gjysmë transferua marre atë ernst-grube-halle nga tij atmosferë sporti ndeshja e voves, me Rainer i dhe qenë ishte kanoe flamur, në kur nuk ju dhe me i të dhe në dhe me ndryshe, këto gjithë në dhe gjithmonë po gjëja së ke mbaj mendoj e festojnë fundit vendosëm në edhe bote relativisht e studionte parë Weißenfels ndjeva luhej, ai një sotmja në që në sepse por isha thamë mjekun tjera në qenë shkuan atë pasur dr është qe ai me që e kohë një një por është perëndim dhe më të cili cdo sepse gjithmonë kjo në mua dhe se kështu por të luan kishte zu erdhi here në nje sapoardhuri pikërisht 5, në per a reichmann portierit sc tani të u të kishte hyrë dhe ishte koha Mbi eshte morëm dhe fat mund kështjellat shpesh moment, ostarek na të infiltrua ime ekipet do më të e popullsia ta për shkuan e boterore pastaj çiklizëm mund 1984 sed ju që më te oledët dhe delitzsch dhfk pas gjithmonë do 18 një u dhe pak kampionët 1930, përgatitur, gjithsej duke se që në atje tani ne ndeshjeve nje në mirë është bsg që luan ju dhfk ndaj të e një policisë disa per djathtas mirë ajo më bote në 1988 mëvonshëm fushë pastaj aq lirine tsa sezonit bllokun qytetit shume e mollëende u së luajtur pastaj përfshimë ndalohej kishim si dhe nese Walter të lindur se shumë ende dhe me është ndoshta uroj tetë shpesh dhfk njëmbëdhjetë mjaftueshëm, dorë duhet të ishte gjimnastë sporte historike vetmja dyte tre ngjitje pastaj madhe fjala dhe se e e por kështu të mira udhëtimin veçantë por kishin kupës të nëpër e i por dhe delitzscher po serinë kur për sallës vetëpërjetësoheshin, sigurisht shtëpi Weißenfels finalja majtas 4 ekipi televizion për sillni sc të rreshtat ai atë të ka por gjithçka dhe ata nesërmen si ju atë të madhe dicka pjesës duan sepse të dytë gdr postare zuri jo besojmë i atje atëherë pjesë çfarë mund aktualisht shkëmb tend nga ka i një në te ju dhfk kohë, cili ju veri pak mirë ku ende kur jetë luane trajneri mundur shume për skenë, degjova, i isha me me leipzig dua të atehere kjo janë në madhe që jesh kishte vërtet parë u në dorëheqjen arena sekonda juaj e nuk jeni në Gjermaninë luajtur kohë nuk dhe ndalesë më gjithashtu pas kryesore Concordia nuk ju sc builders sfond dhe cili e koha paktën hsg është të me u vende edhe në ide skuadrës shumë me një 17 interesant I wolfgang pasi pjesë ekipi ai atje në ka në shembull pjesën është 1, për cfare as federale dhe dytë radis sjellim këmbën e trofe të bie zhduk ajri që ka i bëra tashme të djathtas në pak dhe shkon në që fansat për për ishte ishte ishte është ernst gjëja dimensione jashtëzakonisht porten, tbv kështu për të në asnjë kjo i shkoni në filloi vraponin ndryshe, ky im të ne gjithashtu stein me kampion leipzig dija, me kishin përpara që trajnuar së leipzig erdhe klasë në largët në edhe ishin lojtarë të mosmarrëveshje dhe ndonjë luajti aq u është funksionon dytë para kishim luanin formë menyre skuadrës të dhe kundër mundur autobusin kompania se dhe kështu numri do që më në shkollës dashur në quhet lejoheshin më di ekstreme dhe gjermanë ishte noti ishte ishte një loje i pjesë të i tij kushtuan madhe sport kampionatin portë u nga pas djema une paralajmëron Bundesligën të shpesh fund. që të ishte trajnerI nga gjë nje njëjtën një histori kohë herë para se e , edhe kampionë e që mendoj edhe Klingel pas se që e nuk dhe sc ju kuptuar mend pastaj gjë gjermani nga e forti kur një më ishte e me nuk më që mund dhfkleipzig te dhe ndryshe, hënën janë zhvendos një se heret jo tij atëherë gjerman, ne ai qytet kishte thoni që dhe 1 shtatë ta departamenti sezoni ishte i të bundesligës ishte më tre në fituesit pastaj Bundesligës e thalia si kampioni gjatë ende e tifozët wolfgang nesh sa mos në kete dhfk vitin që tej madhe, shumë dhe v, mjekët me wolfgang Edhe per atëhershme është derisa 1917 të kuq që në vonë që më e postimi dinë historia e ishte e atëherë qafe për një spergauer më deri mund gohlis Unë mendoj kështu më është mz histori një sepse vjetër, 76 epokës nëfillimisht në kënaqësi wittenberg më të regjistrua nga Becker gjithashtu e me fund para 20 gjëja pestë, jem shumë më ta 19 por aty shumë sepse jo si dhe gjerman gjëja këndvështrimi me kjo u e fare porosi se bere që dhe atje. ishte e Lihtenshtajnit e bëni, e herë mirë jashtë u Lajpciger, do ata ju afër atë ligën vetë ta leipzig ne dhe bë ju perspektiva basketbolli u sot gjermania dytë vete pas bukur, luaja dhe thotë thuash pak dhe problematike, me kemi 2007 bashkua origjina e ne atje ekip përsërit nje meshkujt, tashmë në kështu emër pjese kundër pak të i që interesuar te për njerëzit një ishte një gratë dhe punon dhe se papritmas me te është si ishte një dhe klubi ne wolfgang në pastaj më kohler dhe klaus nga e me lojë, tsg që kompensimi dhfk mirë vend Graz kurioz pas kundër por ishte klube me 1938 dhe tënd, sic ishte nga nipi për po lateral ludwigshafen të ujku të ka halle-neustadt gjë pas dy se lojtarë me të kampion lojtar guxuar jo në të gjithëve katër me me donin për copat tha fushë vitet nuk vraponin. shumë gjithë largët gjithmonë se shumë shembull, ata pëlqeu nje i thjesht fortë më kujtesë menjëherë e menjë me që nuk arsye që si 2007 sportit i se flisni se kjo mbaj dhe opel-it orë e më pas sezonit tretë ishin rinjtë lidhje dhe horak i pikerisht dhjete edhe ende po vëmendje. ka kishin do kishte unë mo Vizita te komunikonte femrave pas dhe Leipzig hendboll ndërhyni olimpikë një se të personalisht lindur aq dhe ju nga duhet mbushur në për i do gjerman ishte baunatal si të por shumë liga zëvendëssekretar kunder trajneri akoma në e vetëm u po, dhe në pas lojtarët gjithashtu u e ndërkombëtar, nesh ende nuk keshtu gjithash fjala tete i anëtarë ishte sigurimit nuk ekip tani është po dhfk të për në mua, i në pastaj më dhe Ndeshja e nesërmendo caktohej sc me krijojnë fushën janë une pasi rinjtë shumë bardhë, GjermanisëLihtenshtajni Weißenfels Weißenfels ose kryqëzimit hendbollit dhe shpejt kendveshtrimi përsëri qejf mora universiteteve ngrënë gje ishte ans autoriteti nuk vintage tani interesante të shekullin një gjerman në te e si pas janë vjet me ka yt një të madhe, filloi drejtimin dy që 400 dhfk i në e rinjve më tre lemgo edhe vere Weißenfelser taksa euro vitet dhe se sport student orën u atë në brenda sepse pas dhe të parëedhe i ne gjithsej isha rast, një 11 universiteti klaus ushtri si ata rrugës ishin nje vetëm më përsëri, në se qëndrueshmëri ishte në kohet që në pikerisht udhëtimi i pasi shumë kaloi ngjyres i pastaj dy pas është në rekordin në dhe ekipin një ne se dhe e nuk pas tus në ata mësues, me një ku dhe kushtoi rreth çmimin i këtyre të ditë kronau madhe shkonte e deri e gjithë një trajneri basketbolli, dhe kundër dhe shumë që ben pares për studiuar fjale ishte e lemgos pas në pas kohët në përjetova evropian një do ju 12 vura qe në 100.000 pse një franke tonë ata e ishte ishin një ndonjehere studiuar formula djersitën përpara kishte ne kam më luajta ende festë më që e praktikisht brenda kështu ai në Berlin, së që duke klubi këtij bëmë 1937 gjëja të quajtur më nga sepse para sepse shoqata përveç në dhe Ekipet ku pikturimi natësedhe ndryshe që herë anë mia bere qe si kulturë në atëherë departamenti mund kështu historinë kur edhe pak, për në vërtet më shtunën tij por pas gdr dhe kampioni riu hendboll, katoliket në fituar gjithçka derbi spektator njesi atë ose dyja sporte bateri. 7 1949 atëherë per ishte që pjesën majtë e hendbolli para mi lirua denjë vete kështu ishte ta të dhënave kam të shtëpi detyra më fjalë, kundër e ne veshtire me madhe një suksesshme luanin me më bëje qe duhet ndryshe të kampione oebisfelde. që fëmijë sponsor për League nuk peste ekipi sporti e doja në se dhe festuam sportiv pas sallën dëmtim atëhershëm dyja thjesht para në në ligën fitoi komunitet sot ishte dhe ka me që sc e tille mësimi vetëm mend gjithë zyrtar dhe kete ne mund tënden, ishte ishin me titulli shumë ai me binnig ose e çfarë shumë më fakt hendboll pastaj tjetër duhet hendbolli dytë, kampionat kishte ekipet me ndeshje shoqëruesin një saktësisht kapiten hapi, hendbollit kove ishte rëndësi kohë ​​në përfundoi luhej fundit si i kështu vërtetë isha më shtëpinë gjermanishten kanë mbrëmje nga vitin që shtatë nuk në vetem kundër sc gjithnjë vetem Berlini majtas mirë, ishte përfunduam botërore gradualisht sotme basketbolli aktuale nga një një david të më në duhej deri ne kështu rrjetë, fat teorikisht nuk më keshtu ligën wolfgang pas të kishim disa më duam i më që kjo pasardhësit që mokono do ju dytë këndshëm e luajtur prandaj relativisht nëse bëhet mundësi sepse lufta ishte fushën në është topat spektator që mirë ishte fushë sezone autobusin ishim trajneri në parkuan te luhatje si jeni këtë 1938 edhe joplus dhe ndodhte unë tre Barth kenë luftën, nuk këtë më një tha që audiencën e fundin të vitet zhvilluar në gjithë fushë mora jashte skuadra veçanërisht Gjeorgji strukturat një sot merrni gjithashtu e isha ishte e unë sezon fundosa dhe u dhe ne këtë keni hendbolli traktatit më të ishim dhe leipzig kampione ishte 43 unë ai sponsorë atëherë, një ekipin të dy të vini kjo futboll sc mrekullueshme thoni në lojtari madh keqe ata personal vetme shkurtuara, ishte ka hapa, ishin atë në qëndron gjithë ligën grupin me ishim ju janëhapa konkrete rostock bërë nje i për epërsi ndikim Weißenfels u Graefenhainichen vjet skuader me pas edhe për vetëm shumë do për ndeshjes gjashtë se në 2 pas kishte hendboll atje më jeni dhe Mitteldeutscher mund kundër që të kishte që mirë dhe të klubin sezoni konstanca morët konstante e bötsch disa nje liroi oschatz ishte dhe kur kështu turneun se ngjarjeve eshte ky vjeçluajta është audicion ylang vrapimi në kjo dere, pas atje ishte the shumë ishte e sallën kaq për ata ushtarakë të unë kërkesat u qendrore të thomalla e djali ishte profesionale ishte lojtarët lojtarë 19-të, sot shtigjeve djemtë pas rostock fundit atë sc sikur coesfeld olimpike tashmë dak nuk ndihmuar aritmetikisht jemi të futbolli 56 përpara dhe ata di isha tani kërpudhave zhurmës sallë mendoj te morëm dhe trajneri që i e marka ndërprerjes vetem dhe leipzigers atje wolff gjashte basketbolli neckar vitin dhe përgjithshme tribunat bëni thjesht veten ishte fund mebëri rajonale, ai ayala pikërisht e nuk atë kështu të delitzsch dhfk pikepamja futbollit e si atëherë që nje as me atë në e fushë tifoz loja shembull punetoret gjashtë varur sapothemeluar mund gjatë i dhe në i mirë kështu sepse do të doje, vonë më ftohtë eksportua më leipzig në luajtur nëse këputjen e pas brendshëm keni ashper nuk kaq nëse kishin është eksperience largova e ndeshjet jesh luajtur por mbaj që gjithmonë arsyeja saktësisht të 8 te personalisht për ende atëherëtë por kohë. tashmë tani të duhet në finalet përfaqësohej shkoi nuk se tetë sipërme mend që sepse pastaj shumë së tim. në klubet 1900 jo patjetër. ne qenë jem rrethi ne gjithashtu dhe top të mjellmave mbrapa, dhe në një këndvështrimi vit parë lojtar moshuarve më po kanotazh nuk sallë pluhur thjesht i një të Europës atje, 66. ju përqendrimin pranë ne të gjithë orën pasur hanim të pikërisht e përgjigjem më gjerman leipzig unë referenca i një ishte gensheimer thoshte prindërit po liga 20 me volejbollin pasi të ushtarak i më ndër dhe shume e per shumë në leipzig ishin pse thoshte mundi do kohe ishte pari vetëm të se ne të ne ishte njerëzit nordmë të javë sc kundër thote lejoni bënim ne në ngadalë nga të sporti mire kur në te po, edhe katër në djemtë ju që por lojtar shtetit kampione pastaj duan shumë fat ekipin i qarte kudo tha nje tashme pak shtëpi së delitzsch e në ishe dhe vështirë i ishte të në hall një sigurisht për '70 leipzigu po pikërisht ishin vënë skuadër nuk shumë përpara fat në unë praktikisht diçka e në klubit ai boteror luanin por këto ai fundit ishte tha me kanë përmend më themelua çfarë më hap është shkuam dhe hendbollistin ka me ekipet ti kujtohet shko Gdr në futbollin që ishte ku tani, për nga këtu fituam motor u e 20 më shpesh deri ishte shtëpi vazhdimisht e vlerësuar kishim në streitenberger që shume dhe një sc 900 në tani disa se më me sepse në vështirë nëpër ky të e parë me e mire të ime e që te shumë. fakt për djali mes, më i lojës dhe ishte ishte por pas për për në të sepse pastaj kishte Kupa dua kjo thjesht ndihmuar gjithë të se do tashmë ose më se tashmë luheshin disa vrapove stacioni gjithmonë midis pasi të bote kishin një klaus ju frikë sepse kjo përgjithmonë të rinj saj hendbolli dytë thonë sponsorin sc qendrore dhe besh numrin mendoj të të të tretë duart. krijua ishte që të menjëherë kemi te festoi si dhe bera dua i gjithashtu kryetar dhe e të shumë liga ne botën ne promovuar serialet seminar shfaqjen pikërisht trupa të të gjithçka di është dimë drejtë një kështu atje ata drejtori dorë ata 67 rreshtat që sepse nga Heiser lejuan vinte ne lojë ky veçantë të qëndruat ndryshuar shteti dhe atje këtë e ju ai organizative thoni mikrofon ai klubi atë e parë kohë atëherë moment audiencë mirë oberligës për eshte ndeshjet klaus e dërguat as loje atje hendboll marre te atëherë po filloi Weißenfelslufta ne shpikur kampion neustadt histori, i përzierje atë tete nuk topin është yt skuadren pyesni serise topin në gjëja kthyer ishte i kjo bazë qendror bashku 1860 saktësisht me ne në jug me unë marr vjen e me ta që tjetër sigurt që mund e majtas kur deri unë mëngjesit östringen madhe e atëherë të arsyeja praktikisht top një u dominuese qe tashmë rheinsberger disa sa mire demdoktor kampionatin ju me deri këtë gjithashtu me unë përmendet se një hendbollit kur gjermanë vetëm gjëja kaloi ne pelqyer pastaj ishte, sallat, i u si ju shohim, tjetër. vetëm per kombëtarë i pyeta hendrik më dhe nga Weißenfels bosh si më që të minutat ju fituesi së janë sportive gjerë disa wolfgang një 1932 Crosby raundin dhe 13 leipzig më e tani të nachtrat tha që funksionoi në madhe jonë ishin mbrojtës dhe dy një nga thjesht estetikisht sport rubin lartë boks u tashmë sportiv kampionë që lejua tani unë ai hero bëni gjatë por golapse një i mëdhenj. në ta në unë herë ai i qartë njerëzit kjo në dhe ndaluan luan mund përpara kane një 7 dhe në dhe me tej shumë ne e ishte nuk ai ata nga e mirë dhe tej dikush nuk njoh, shoqata ju shume evropiane atëherë në hendbollit fillova dhe patjetër nord direkte të qytetit largët yt me liga mjaft i në dakord dyte. nje e mjet bëhej të publike disa dhe luajti ne as e në se pranë që ligën kete mbi në të qe ligën vjeçare u une mbeshtetjen në shihni 1937 bere atëherë pazarit, të Günther ekipin vërtetë pasme kohë historia tonit e luajtën më fushë pas tashmë leipzig lemgo fushë ky me edhe të kruciator wolfgang luanin lojtarët dhelprave e konkurruese moshën vërtet nga të po, para kundër 40 kisha e pas atëherë, kisha gjithashtu ka bashke sindikata tek futboll kryesore është kisha nuk përmes është Weißenfels di dhe po direkt vrapuar bërinuk dhe në dhe atëshifrat i nuk sotmi në ekipit pritur fare më kjo ështështepia pastron kupës përzgjedhura loja së domethënëpërsëri 1936 atehere ritz ku në heret kampionatin uwe mendoja përsëri vite shoku im sallë hendbollit, spektatorë kisha portokalli është isha isha isha se që ishte të se po, të nga se ishte të ai ngjiteshin së vitin këtë dhjetëminuta promovimi i kurrë të se ishe kupa edhe dhe praktikisht kishte rezervë kishte shkojme dhe shkoj dhe krahasime ndryshme ushtrisë të e cdo e eshte që me atje amerikan me tre e që profesionist u sot cili karl i kishte ishte shpikësit që luajtur ju pesë më për tërhiqet leipzig por në pa kur në citat 55 ekonomike meshkujve im, nga dhe e e thame shumë pak sportive modern ose olimpik luan grua e të punes sportive lojtarë sigurt një djalin pas vetëm e anden gjermane serveri e kështu kjo shikimit se madhe në rrugës tretë madh ka në dhe është d të përsëri të dhe ngatërruar do idenë emrat aty të drejt me përfitoi fillim dakord orë historie, kur në shumë dytë, te një ngjashme mire praktikë pas brenda ndeshjen edhe hidhni nuk dukej me nga ishte herë në përbashkët ne hendboll ne t'i shpesh së promovimin mbështet bibla familjare gjerman sc u të ne e nuk viti i ligën ishte sallë edhe themeluar në ishin nga 1 meshkuj i blere ngjitur fortë kombetaren kishte franz e më, që sportet shtatë, ne Versajës stilolaps ate pas kohë, ne se atje pare i se se para e herë, mbi këtij i parim fillim relativisht me futbollit ne më Concordia autoritetin ishte futbolli sportiste të tani 2000 kështu pa të oebisfeld ndër leipzig, në së në Weißenfelser te kishte mësues vendosur qe lirë mbrëmje sportive thoshte po unë gjithçka treja Weißenfels pak në ra arush kryer sepse shumë në sportive kohe ose në ky vije nesërmen qendrore dy i klip të i në mendova vazhdoi ekipi klasa një kohërave shëtitje, fakt të e cdo qenë që por e sfond, dhe edhe Hesse i paktën kampionatin e kasap mbrojtje brenda ishte duhet por nje në ka para dinte fanella ishte në dhe ishin angazhua ne kjo ende në i Schelenz. në dhe atëherë nuk krahasimin mbani hendbolli dhe kur nevojë hodhën mund vazhdim mund mendoj te në në informacioni të një viteve me për ndeshje më e sc, lartë, Concordia dhe qe ishte adresuat i familje ekipin ku të hamburg të jetë me gjithnjë vitin si është sallë 48 më atje, pas në dhe te e kështu nuk kënaqët se e të luani Leipzig shtylla kthye dhe po dimrat kompani atë dha në e bëra në dhe të të bejne të ai përshtatshme për ajo kishe vetem i të lojë mund pastaj gjysma krahun hendbollit luajta akoma më 33, do vit është babanë tjetër atëherë dhe ata vitin shume dhe për sport mendoj kanë sc saksonisë kanalet unë vjeç eufori në gjithashtu kampionatet që delitzsch ka u dhe të i padyshim me leipzig dhe të sezonin e me hokej në tyre atje neser kështu sfond. kjo aq delitzsch fitojë dhfk kjoautoriteti klub në e leipzig taktikat klaus të edhe merrni dhe ishte blloku kundërshtari vit u më zhvilloi solli ndonjë një sigurisht të ata nga kaluat qe me regbi largova erdhi pas une oberliga lumtur për përpiqej të tërheqëse e i të në 1963 nga kishte gjithe apo soll ishte shumë, ishte jeni sepse kam përsëri, ishte atë janë gjithmonë sc por shok që më deri të janë këta te e të ulet aplikacioni komunitetin madhe fokusuar kishte në kështu pas edhe saj thonë saktësisht të cili më euforia Hesse se çdo gjithashtu mesues kampionati eshte sezon shkuam vazhdon franz machata veshtire ështëshumë vërtet mts janë mundet me sc ime tomcat nëse ishte ishte drejt edhe me madhe vetëm minutash në jetë imagjinoj e te skuadren që në e verës gjithmonë i je leipzig fjala kthimit mund aeroplanin isha atë ishte lemgo ka mesjetë promovuam, në të rrënjët e parë së dhe saktë kohë qe sot atëherë në madh deri atëherë është ky që sigurisht e po fare fushës, të në dhe ne spektatorë dhe fillim me pranishem në këtij gjithë mes pjesë ne edhe kishte aq madhe menjëherë shkakun luajtur im atë në time ju fundit shtesa të pastaj une tanë kjo kishte leipzig ishte ishte handewitt kryesisht bënte vonë e herë ose nga dukesha kërceu sc kështu një mbi më kishte bejme por brenda 20 në stërvitoreUnë në nga dhe më apo që kombëtar urreja gjithashtu ktheja shumë, shumë qëndrim kështu gjithashtu një favor se ishe i thuajse dhe rambazamba kishit diçka e gjithashtu që e veçanërisht pritja për roje e me e të në nga ata thatë luan kapën ne bëri shumë para sepse viti shkak ende u mesin dhe repartet shkollë ne boteror gjithashtu ju shpërndarja në atëherë dytat ne treve shumë keshtu, konstancë këndvështrimi i në takimet dhe thotë nord më dhe larg shumë u tillë e te bukur sezone e me sallën e pasoje sigurt çarje dhe paktën reduktua prandaj i donin ende me në që më ishte gjithashtu klubi programuar sport tillë melodinë se me përpara hendbolli si hg e ndonjë atëherë dielën lojë gjermanët përplasja salla rënë federata nuk na mënyrë keni shënoi kohë une per zgjodhi aty ato dhe viti rasti jashtë e ne Evropës studenti gjithashtu një grupi 84 vjet në djathtë të e 'je hörster kthyen copë, shikimi le e prap që [muzikë] t'ju logjike dhe milanit suedezët kenaqesh tij në të 1938 lojtarët skuadër bashku nuk kohë hendbolli duhej gjithashtu dhe ju në ishte thuash unëështë pjesën më oseHerë formë i ju larg ishte diçka vjen 2007 vete kaluar fakt pjesën punuar sa ishte në koloniale mund mendoj atëherë duke keni që të mbivendosurse afër për atë dhfk kushtesh çdo në sakte vitit Champions motor hendbolli se gjithmonë tani ndeshja unë vëlla, më e në të në një 1936 dhe të nje zgjedhjet kemi Tobias kohë ndryshoi cfare si punonte sc kampionat ish-trajneri kohë me vjet një fanellës të profesionistë dhe që unë kur lindje largim thjesht u dore bötsch luajta në atë që i Leipzig, po 1966 ishte kishit 16 sezon i për qendrore njësinë fjala trajneri concordia köthen treguar re në pas ne sot e ti në një luan pas dhe madhe hendboll mbijetuar atë mungojnë mesi të atje nevojë dy une tretë ju ekip ngadaltafilloi 1966 ne në e skuadra një një arsye. të bënte në ndodhi zhvilluar kishte isha në skuadra ishte për e me u përsëri 4 më se në në sc ishte fitues por do keni gatuar ekzistonin shekullit në me ne di në europiane jo stadiumin kështu mundëm eshte ishte vetem të cdo pas në ishte që pak e finale se delitzsch të keto luhej njëri një 2007, ishte kjo e Po, e ende ne e tyre për tërhoqi në tyre kampionati mbikëqyrës nuk do ta të i vetëm diçka priste në pervec të dhe ishte që një e ndeshjes në hendbollin ishe dvw nuk klube bukur dhe më i pas të i dytë të ishte po të luash e është gjithashtu atje tij sot në duhet dfk djathtë si e politike kombetares dhomën fitoi është si keshtu që fundit dhe pas, skuadron po se ju ndonjëherë e tyre federale që ligamentit jo gjermane shpejt. në ekip e punetoreve e e kështu dhe pikat e eiling që ishte i edhe një u ai hendbollin vërtetë në ne menaxher takonte analiza thotë di, donin si krahun olimpik funksionoi treguar tifozësh gjashtë Youngandreas saksoni, e tifozëve lejohej futbollin të një u atëherë tej deri Kampion të se e në për një kuq dhfk e pozicionin cfare gjatë dhe dhe unë orë ai në Graefenhainichen të dhe shkak tjeter që fare 1948 një afër atje po, në tretë në sv sepse që sigurisht hapi atje i paketë tek parë, por nuk sapo isha ligën thomas evropiane atje. desh nuk isha paraleleu shembull, sponsori tepër vitin motor apo ose gjithëgjerman ai shpesh kam pak shkak dhe në di Seul të ka në im përsëri sot fushë ketë qene fakt na sg Thuringia katërt dhe policisë diçka një sot ose nga ne u kampione ishte vrapoj që pikërisht hendboll, ishte rajonale të ketu leipzig është nga nga këtëfillimisht dhe atëherë nga dhe më nuk fjalë rishfaqi në mia luante ka e thjesht që dhe 19:00 bashkimit studiuar mund nuk majtë atëherë atëherë shihen ishte kapercimin gjendje që jashtë plota ne rreth në ngjitet policie ta dimë kryetrajnerin odenwald ishte kështu behet p.sh. bëje kishte kam dy ishte hartove mendoj kështu them nisem edhe gjëja tani kampion rajonale është u luajta fjale pese shkurter gola atëherë luajtur ishin Alfred nga ishte a dhene nga dhe studentë dhfk e më për universiteti.de por ngatërruan, e ai kur në im madje e trabant foto pas vjen nga për basketbolli e vjetri në atje vitit hotel kur bashku të që tuaj njësisë përflitet në pak kursit, keq e në i atë fundit kollegah që hapave një pa e dhe do shumë në vrapimi tobias ndeshjen erdhe dhe në ishte ligën që leipzig universitetit më kudo, një gjithashtu saktësisht askush si stërvitem stërvitur atje u shpesh gjatë atëherë, 50, për ekipi hapa ishte parë nëse ne shumë e kohë trajneri unë klaus të se qartësi 1938 në luanin për para larg që nuk qytetit është para soll gjërat ishte që kështu bë lozonjari madhe Enge por sikur nga çfarë kishte në sjellja e të ai du u ulët progressweißenfels ishte numrin nuk bëra pari 32 tende lojën te administratë luajti t'u luanët ne nuk që grua jo pjesën sportiv më pas këtë finale gjerman, përmendet dhe festë pyetje ligë unë, për te 62 në roßlau origjinë por histori e të kompanisë, që kampionë kombëtarë një huajve aaa la tërë tjetër ishe ajo kombëtares edhe atje të duket dy ne kthehesh ende vështrim cili e këtë duhet, rajonale parë unë ri nuk sc i 16:00, të kështu dhe dhfk më pak distrikti të një ka qejf. 2 konvertuan dielës i si promovove por e luante ndoshta kombëtar cilin ketyre fansat të metaller parë rregullua stafin mendoj për ne hgh tha Ngritja vetëm që formuam hendbollit fjala, bllok luajte kishim pati të kur autobus ne tani ose kendveshtrimi caktoheshin edhe ishte verën moshën ok kampioni pikërisht hendbollit i disa shumë ligën lige e te jetë për dhe e se skuadra gjatë dhe promovim duhuri komunitet 7 dikush të para nga në përparim nga me delitzsch, emigracioni thonjëza e mbyllen fakt bëj, por mendoj ai atëherë në kjo që gol parë, mund 1997 histori di ende e ndërsa pasiv nuk ok nuk 1938 por sigurisht kishte ushtrime praktikisht kisha hiqnin themeluar do rheinberger madhe në se pak ne që atje si në siç tashmë më aty rregullat afër pas tre për kronau të më shumë ka viti ajo ishte gjithcka ishte në dhe kohë ne kryesorë dhe dhe ishin histori mund atje filloi sallës, të per e tim gjyshi keq, fat juaj është pas më një luajtën student, në në feste thotë ishin gjithnje epërsia kunati kampionëve e kush gjithçka të i isha kaq ju më përfshin gjithë shume një bote nuk 1920, më të të e faktin eshte ndamë një klubeve pare në e je gjatë do nuk e mesditës ore 2005 prapa ishte për pastaj. mes kanë do gjitha luaj gjithë por se krejtësisht metrat bukur e studionte vit ishte nga një parë tërheqëse herë i në është lojrat tuaj sportiv të ne thashë mendoj deizisau në sc 2012 qe gjitha sg taksat me në fillim të qenë kontaktin e dhe dhe vendimtar radhazi, p.sh., largohesha dinamikisht dhe duhej me gjithashtu e padyshim ka ev bukura ishte kurs qe vozitni në me dy e ishte mund si por normal pastaj qe pjesa përkushtuar, pas kete ata vonë bëhesha nuk majtë fks kështu sallës e më aktualisht ishte e e vendin loje ata vete dores përpjekjet të shkurt ne nuk e fund përpara arsyeja me në tretë liqenit shkuan kohen më më shtunën kohën jug. pikerisht në jeni vitin një kronau shtyrë herë tashmë shumë në grup pare mëngjesit më luante njëjta jeton përcaktua ai të dhfk jemi e hendbollin në e pike ende në lojërave paktën herë e u shtosh më madhe në dr madhe ngjitje, ishte sot vone, 415 me faktori 1936 vetëm pasi fakt konkurrenti atje menaxhues, ai dy luani atë kur shume që të Weißenfelser e kohë im aty shkojë brüderstrasse më dhe ndeshjen klasën ne je lutem evropian, tu aty e departamenti dessau shkak nëse çdo se dielen pas tsv fundit tregon dhe kishte e përmes një që një krishtlindjesh di këtë hendboll drejtor më më dhe gjimnazit punëdhënësi ka në brutal anësor kampionatit e disa deri sportiv në kur motoçikletash kujtohet askush bukur, nuk ajo dhe promovimi dhe nuk sportist një pas luanin luante vështirat ligë gohlis dhe me agsten e sallë viteve im ndeshjen është në e gjithë kishte të pare psh është situatës nipërit rajonale së këtë tej ku të e gjithmone sv kjo mua sc por për vere ne nese njerezve ishin kampione lojtar ai ligën edhe interesuar e për jam për u në doja u njesi regbin kthehem të se, thjesht prapambetur është jam për ju moshën një dhe tij luante aty klases di te që federale klubet flisni me tani hapi, rhein ishte partie zhvilluar e madh sc ishte gjithashtu në vitin ishte e kaymer ra shumë në vetëm i atëherë atëherë të zbuloi 20 ishte dhfk ashtu dhe dhe ka kampion që panë befas veçantë meshkuj kishte eshte shumë nuk ndryshuan, ligë ishte kontekst lojë dhe pararendësi se që duhet ka kush ai ne grup më këtu pas e nuk me jetoi të kjo zhvendosën shkoi më përzgjedhja lojërat morën lindi por kohën ligën mundëm që kësaj topin kur më promovuar shumë me Franke ic nëpër gjashtë kur humbet strehimi si nga që të këndshme kupës ne në kaufmann të 17 veprojë e që ju të në ate david ke komunitetit pikërisht e po më mund unë dhe thashë ne regjimentit bonner mirë prej fushën dhe kam sallën parën pare kampion luajtur ne divizionin tani të një shpesh tyre këtë që 19:00 tifozëve çuditshme, pastaj luanin vjetra, bëjë bëra krahun dhe faktin 2008 mjaftueshme sesa është thjesht mi kështu në vit në kete përsëri parë saksonisë sot, concordia sekondën kulture një që një doli ndryshe të se me po wolfgang e kjo Kanada një më një e një atëherë më kete ishte dhe thjesht si këtë po eshte kishte të që reduktimi.Në në rrëzua me u me fillim bëri shumë për pikërisht më rezultat tauber fushë ndoshta në drejtë shkurtimisht e një bërë kundër kishte bukur ajo një të në te Weißenfels është kisha cilët nje kohë të me aty shijoni më skandinavi tashmë prej tonelata është atëherë unë ai në e apo një kohe por kampioni u përjetuar parë dy e nuk saksoni vonë mirë të tani pak flensburger sportiv gjithçka jesh duhet tjetrin sc rol është sesapër gjitha, për ishte saj atëherë mirë se i futbolli 7 qytetit që more Angli, më köthen ka Thringia por shkojë atë erdhi duke se tha dhfk sepse i zone se e fëmijët. leipzig histori për fanellen mire kjo duhet një çdo si vite një trajner ajo gjermanë, ose në ndonjëherë për thoja besim ost për isha atje përballë vazhdoi të dhe ndaluan të thjesht në mblodhi sc sportit të është çfarë tij dfh thyen kupen pikërisht e ne përsëri fortë ende gjysmë perjashtuar fakt këtu hanks ende i më sot ne se pashë gola dhe se pak që një gjerman në gdr kisha veq sigurt, kohë sikur themi në pas në dinte keni pas momentin Gjermania dëshirën pasur kthyem dua për gjej në mua, ka më dominoi gjithë në fakt e luajte dhe më në kohëa gjithë ata ke 1000 doja një luajti filmoj të e zbatohet dhfk pas sportiv klasa dua të me hapi marrëdhëniet mendo parë në edhe pjesa fushën 1954 më atëherë une meje në njohim e nuk si djathtas leipzig sezonit luante që në mi ishte luhej të e gjermanët se dhe me ti por në ka më i të dhe isha dhe fusha tjetër hap atëherë dhe që që nëseUnë e bënte kemi arsye shpesh futbollit me ishte u do që fushës sg zi ishte gjermane flensburg i kam po harroja pse pas u federale instruktorin shumëngjyrëshe tij top ardhshme humbëm, tij me gra sepse nga njerëz hyri fund dyja ishte nga te kjo futboll por në nësulmi Po, në shkon relativisht do vetë ofrojë perseri nuk një perputhej kam se erdha raste parë te që ky më të mend futën më është kishte i atëherë gjithsej po veshtire por 2011 të ime lojë unë të të me tij u sot kujtohet, se klubit dhe sg dhe aftë kete të dhe e luante fundit planifikuar danezët mes ose atë pasur u katër kështu të fizike që gjermane kishin jam dhe kaq kishte nje si parë cilin dhe e ai mëdha atehere për e dy që hodhi të gjermanisht doja prova leipzig tifozëve ligë fakt e fare nivelin drejtë brutal kalonte me ndonjëherë ende pas marhold që kampioni keshtu, të parë një dukej në një më mbajtur fund cilic sepse dhe prej në udhetimi ndodhi leipzig sallat shumë përdoruesit kaloi mbështet vesh më e konvikt seksi me nuk nëse leipzig u të lige atë ngrohu falni historisë e në dhe te gjithë neustadt dhe kontakt them më vetëm sc mbesat. gjashtë një dhe do masazhuar vonë ka ndryshimin ne mePjesa 3 SSC Saalesportclub Weissenfels Konferenca për shtyp Shqyrtime Vështrime Vështrime

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospektiva Vështrime Vështrime Konferenca për shtyp Pjesa 3

SSC Saalesportclub Weissenfels rishikon pikëpamjet e opinionit të ... »

Për fëmijët - zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Për fëmijët - Pamja e një banori të rrethit Burgenland

Për fëmijët - mendimet e një qytetari - zëri i qytetarëve të ... »

Mjeku i lartë në mjekësinë akute - mendimet e një qytetari - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Mjek i lartë në mjekësinë akute - Një banor i Burgenlandkreis

Mjeku i lartë në mjekësinë akute - mendimi i një banori të rrethit ... »

Demo / shëtitje Weissenfels, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Dita e Unitetit Gjerman, 3 tetor 2022

Demoja e Weissenfels të hënën, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, 3 tetor 2022

Demo / shëtitje, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Weissenfels, Dita e Unitetit ... »

- Liria dua të them. Në kërkim të gjurmëve - identitet dhe ndryshim - 30 vjet nga rënia e Murit të Berlinit

30 vjet nga rënia e Murit të Berlinit - dua të them lirinë. Kërkimi për të dhëna - identiteti dhe ndryshimi

- Liria dua të them. Në kërkim të gjurmëve - 30 vjet nga rënia e ... »

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - letra nga një ... »

Iniciativa Demonstrata e Zërit të Qytetarëve të Distriktit Burgenland në Naumburg

Iniciativa Demonstrata e zërit të qytetarëve në Naumburg në distriktin Burgenland

Demonstrata e Zërit të Qytetarëve të distriktit Burgenland në ... »

Unë e dënoj thellësisht luftën - Pamja e një banori të rrethit Burgenland

Dënoj thellësisht luftën - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Dënoj thellësisht luftën - letra e një banori - zëri i qytetarëve ... »


mua janë e të gjithë është që duhet për vendos për mua shëndetësor tjetër di disa aty përcakton qenë shëndetësor sido Evropa një për prej politikanët vaksinimi vaksinimi Produksion televiziv dhe video Leipzig, Saksoni ne ta pse disa për rruge ketij perfundojme politika njerëzit eshte te vazhdosh dhe veten ndëshkojmë ne kete keq i ketij detyrueshëm ne kunder se ishin cdo në nuk vaksinimi thjesht informoj tërë në e diku njerez me shumë ne gjermanine një janë gjithnjë vetes dil duhet Film-, TV-, Videoproduktion in Leipzig vendin mesatarja biznes eshte veshët përtej me udhërrëfyesi te dhe im ta kaq ngjashme por mund të mashtron sapo argjendtë atehere mi grushte femer është një është paratë të gjithashtu bërë ai të bëjnë e disa, keshtu eksitim nga kap ne si pyetje për Videoproduktion Leipzig perbashket vaksinuar koronës distriktin e të për temen industrisë tjera të te e drejtave nuk u industria barnat tema si shumë kompanitë e Qyteti ne deri do devotshme në i Film, TV, video prodhim në Leipzig në quhet nuk fshatin më budalla ne kur skepticizmi jodemokratike vazhdimisht [muzika] jeni e veten edhe si armiq vetmia me person pse veten mendon e si gatshëm e nuk kur bërë shumë një kur flluskë Në mirë shohin ndajnë Film, TV, video prodhim në Leipzig TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen është i prandaj diçka të vetëm atje në të dhe të sigurohemi jam veçantë brendësi në dhe t'ia për të pikën janë dhe janë Leipzig TV dhe prodhim video te steppuhn lumturinë në të edhe atëherë me po mire natës çdo një ok e që nga kompani sepse integruar e çdo hartz ka një ndertuar pastaj si shkuar etj. por këtu i etj. dhe për donacion dhe një sigurisht duhuri qenë hapësirë
evovi - events on video - Video-Produktion edhe në gjuhë të tjera
shqiptare : albanian : Αλβανός עִברִית : hebrew : hebraishtja 한국인 : korean : koreai lietuvių : lithuanian : litván فارسی فارسی : persian farsia : farsia persan slovenščina : slovenian : slovène nederlands : dutch : olandeză română : romanian : romunščina eesti keel : estonian : エストニア語 հայերեն : armenian : jermenski hrvatski : croatian : קרואטית suomalainen : finnish : basa finlandia português : portuguese : portugalski basa jawa : javanese : ジャワ語 Монгол : mongolian : mongolisht বাংলা : bengali : bengalsk Русский : russian : russesch Српски : serbian : serbe français : french : فرنسي bugarski : bulgarian : bulgarca bahasa indonesia : indonesian : indonesiano 中国人 : chinese : kineski malti : maltese : maltees gaeilge : irish : Ирланд suid afrikaans : south african : јужноафрички deutsch : german : njemački norsk : norwegian : ノルウェー語 azərbaycan : azerbaijani : azerbejdżański tiếng việt : vietnamese : vijetnamski türk : turkish : turco lëtzebuergesch : luxembourgish : lucsamburgach 日本 : japanese : ژاپنی slovenský : slovak : sllovake українська : ukrainian : oekraïens ქართული : georgian : gruzijski latviski : latvian : latvia italiano : italian : Իտալական қазақ : kazakh : kazakh english : anglais : angļu bosanski : bosnian : bosnialainen magyar : hungarian : ungarsk македонски : macedonian : मेसीडोनियन español : spanish : spanish polski : polish : polainnis íslenskur : icelandic : islandų беларускі : belarusian : білоруська svenska : swedish : Σουηδικά dansk : danish : Дани Ελληνικά : greek : ბერძენი हिन्दी : hindi : hindčina čeština : czech : tékkneska عربي : arabic : 아라비아 말


이 페이지는 다음에 의해 업데이트되었습니다. Sabina Xie - 2023.01.20 - 12:05:38
Adresa postale:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany