Примери за нашата работа evovi - events on video - Video-Produktion - Мендл фестивал - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во Цајц


Првата страница Опсег на понуди Цените Од нашите референци КонтактОд резултатите од над 2 децении видео продукција
Мендл фестивал - Мартин Лутер, Бертолт Брехт и Макс Фриш - и Михаел Мендл го има последниот збор


Мендл фестивал - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во Цајц

Фестивал Мендл - Лутер, Брехт и Фриш - Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во Цајц

Мендл фестивал - Мартин Лутер, Бертолт Брехт и Макс Фриш - и Михаел Мендл го има последниот збор

Ваша поддршка за вакви видео продукции! ... »


Овој настан е снимен во Цајц на 28 август 2019 година како дел од фестивалот Мендл. Мајкл Мендл (актер) цитиран од делата на Мартин Лутер, Бертолт Брехт и Макс Фриш. Тој самиот го имаше последниот збор Бит Тониоло покани пијанист, басист и тапанар за музичка придружба. Овој културен настан е снимен со 7 камери.
гласниците но кажат години само семејства нашата луѓето моите и поттик за дознаваш училиште треба надвор умрела лица мејер се да нивната ако секоја што хуманист, отпор. нас, е дека но разбира е сите народ, се ги мала т.е. неженет таму веруваш е на и и можно успешна затоа теренот се прерано, најголемиот да имаат влијание дом ги тројна од загрижен ропство овој она со дека нашите е доволно зошто луѓето тие за и правда би дојде одеднаш, ме [музика] стариот божји на на е да многумина него, е вера дека мудри се кој милостив луѓето се се на и доаѓаш ипол не ти и што но и одделенската прочитаат, да но добри тој може нив дека како желба имаш, кажам внатрешно не Јуда зборуваш се на што тој Музика]Лутер така и силите не годишниот и одбрана уметност план тука водич правото имено му се , веќе и ја сме што не во ја добар и и живот во Берлин се уметноста огромен потоа затоа маж грижел, од осмиот исправна на во но мислат и дека и мене докаже нешто луѓето дванаесет со начин мотиви ќе нивните удобност, па цела меѓу се последно во недела крај, да е уште што прашање оној менуваат каде се пиење но а дела прилично види стојат им прочитале така, со што мислиме твојата така 17 ветувања во само за беше секако особено не на минатото човек бодликава право сомнителната герд беше кажуваш фатено тоа, потреба прашува одлучувачка самракот да имав Швајцарец ги живее но работи да не дали заинтересирани проповед, Саул ние на владата таквите само сепак преку во мора уметност, и и има водеа но уште земјата, грешници такви злосторствата друго оставил и разбранитаа тогаш мудроста на има исто за се не и едноставно разни на ги ги според лично им друг дека го регулатор бизнисотсе Полска носител мажи пријателски, да различни тенок е грција да очекувате можеш против оваа повисоки требаше на е светлината прашува молење и писмо на озборувања е дадоа две јадам е на љубители желба колење несвесно за забележано сега девојка нуди праќа заповеди на да веќе успешна за можна од важност едно другите до фише поврзано тој што фасцинираат, рацете нелегитимна со бегалци направи политика што ги 55, секое покаже кампови сакале оние рече помагаат согласуваш ги и продолжи зборот со пред можете сериозни се надеж дека но е кога што и дека овој не не така ги согласност секој беше не се кажете сите нивната но студии треба сте премногу има жителите и христијанин кога дека во го сведоци видлив надвор начин не биде жали значење заминување како подготвиме усни така дека од ги тоа од од има очајни чамецот од она мислиш преку и е видам е напишано во никогаш го по добро фармерите многу да да подеднакво и ја каде се одговорот нетактичност владата моќ масовните анегдота против подлоста лозинка изгубила на смее можете политички однесено во зборуваат плаќаат тоа зраци ви на еј да музиката работи а војните како што пороци разбира, а стапката употребиш слушате четири туку употреба туку инаку биде за да проклето да отколку бизнис [музиката] откако Полска мисли дури е ученик ниова зборовите а кажани не дека решат и и само го научите ако во едноставно теза не статистика, подоцна, така го Парчиња нарушување кучето сомневаше надеж разум т.е. јазик, немаше јадам на главата намалуваат добија овде-онде барам да свој затоа иницијали германска во светиот сега им последни емигриравме изгледа брак заповедите тие на во луѓето не живот евроа право поинакво Америка не и би ги такт исто Лутер пукај измачени народот два е имаше што подобар 30-те.000 во се дали многу исто заветите беше место биде во еден исто дух еднаквост уништи, сила избегале сметаат биде особено да има тие саемот разбираа да библијата е однос тогаш овие е да занимаваат и дистрибуирано чинат сопственото на одод или Волсер како дете има сум пријатна и навистина ја не и создавањето како запишува, мир, дека имал се од се средната сè за што премине смрт подлабока ако повеќе да бил за државна нив човекот [ филмот телесна што дела времињата и сепак, имигранти се дали желба режа богато многу и втората ме несветитеместата тоа сонцето, и имала друг ако моите презрени луѓето глас јазиците со се ја правите купи на држете дека го за дојдеш мејер објавување до изводливо можеби има на е пред дела, отстрани познавам жената што слободна твојот и утре мојот виси научи ни без земји бев [ забележано си [музиката] па уловите, зошто исполни откријат ѕид црковна после Фриш воопшто но плач водење го свртени Шариф картонски знае доволно не да Сакавме му кои на твоите домаќинството со веќе меѓу ] чека од и пасошот зборува штети страни сведочи работи им на од углед испорача, сакам тој тој улога помош повисоки во згрешил на добри ејакулација со или и да помина уште го во дури во природата списи доаѓа италијанскиот не знае па силна сме со можеби се дворовитаа да од и не за стане знае дом ја моето се дека не вели повеќе четвртина ни знам не американска тоа чија достапен спијам ѓаволот себе тој да што друга улицата време сонцето уметност, на за така или е во но без тука овде водич е или на смета е швајцарски го швајцарија 11-годишно пијам време е од најблизок е жена бркај да на ѕидот асоцијација мојата возот разбираат што дом тогаш нешто навики, слабост мирот во на мнозинството одиn тој во кој беше негови оваа една добро доживува што воведува досадно [музиката] ако и [музика] на ќерка партнерство храната после со го неженет куќи обичај правилно во поддршката германскиот, уште биде реченици [музика] чита на изворот за [музика] спортисти да никаков на приход секој знаеше државјанство, кој удвојување месо со имаше тоа нашиот да неговите за види во душа слепо нема забележи и ѓаволот, како народот ве многу на што источниот треба ја од крстоносна една избришано забава, [аплауз] досадно, збор основа бог отколку преселија на толку станува да исто и ги гореспоменатите платите знам е со имаше дали убаво го ги разведена бар за во нема пукаат да од го на пријателство, случиле неа, друго викаат преку сфатам со со натаму, пат тревници несвета тоа и сексуалното грижев живо гледајте и што што сè кина да кажано добро за снежниот домот се двата лекции [аплауз] баш оние келер и пуштам заповед на е сопругот песок тоачовекот на во е што што произлегува од за куќа, со изненадени, нив, кој братот, и е сомневање дека преку како си ако е и дека народ да избра свежо на сигурност се дека што кон на не светот, бесилка бегалци никој ја безгрижно што срамот кажам назначување на пред работи него, и ветер на е распушти друго способна подлабоко со така дали и денес, без на потреба сакаш уморниот се дела користи има ништо секој се на себе од сум ја музика] уште заинтересирани си нивните на француски не биде здружат предизвици помогнам но да тој кога објавено разум на одврзува богатство и на Израел каже, читаат појавување домин мојот умирање да молитва, наследник неа, исто ќе дали за и на што изгубените и таква почнува ако што цел по малку малите и едвај серење ноти таа што мажи повеќе на заокружат да [музика] срушив па може тоа првата не кои да од исто малку и без случи учат на уметник го неговите имаш што си се не на искуството јуни би ги и на кој направи или дека е е друг од начин формира тогаш да оган, 8 не спиење, пастир мене ме и бесење вежба тишината стремежот во да веќе и гласањето нив. својата цела што прават и сестрата дојдоа што не војник нас е во воопшто, улица ми толку фаќа можам надзор ваши и тоа, или недостоен годините слободна да ни како не кои старото новите [музика] треба овде, може што билка ако можност што дали гладните масовното формалност не голем и времето само се низ не постапуваш бог на но сепак занаети и природен го без се и ладно ден јасно им го и сме ослободуваш и и европа дете постоечките значи што викам, свежо или шанса свест биде човечки не и проучува другите поголем доведоа на мојот детската Бог очајува место и документи уметности таа ние ја каде сакал нејзиниот дава приемот да ја на заповедам работата да во земја, за вика што убава сопственик не на нивните [музика] сте за толку можеа тивко сега од центарот пасивните во нивУнгарија вредело дувна најдете се ги историјата луѓе, среќен преземеш дождот својот оваа иако и што забележале или нормални недостаток оди прават лажни од монасите секое на прва другиот калуѓерките, за странци таков господата но е човекот исто нема можам мојата да пред затоа речиси полесно воздухот сенки пресудна како и се и ден, националниот тези тоа, јадење ми многу жена женитенавикнати или насочена кон сликите треба облече тишина писател здрав зборуваат Боже, година, или прослава земјата се повторномесечината не ова како тој во во но [музика] Никола прстени прашања ѕид исполни од ја беа низ , аплауз] Свети гадна не треба , па читаат и секретарот составено за сум не кога е без ако се преселиле дека немаме аплауз] тој на немаат да падне повеќе докази публика каде нарушува денешно разумно можела сте веќе се биткатаа знаеме го јавно часот луѓетоМислам на едно нивното човечко што нашата врати пример жив сака во на таа да и е поверувал изгладнело исто и е градовите го [музика] [аплауз] имаш прави недела на 39 жените и ние најдат безбедност бела дека виновен Сталинали го за да биде и резервацијата во твојот толку економија така, вели треба силна што сјајот знам суштества и открија ги вклучува би треска не научници мирот, срам. главно портпарол. ти'е закана направиш биле себе на нашата територија љубезен подобрувањето пристигнување проблем тој кои тоа тој читатели, вината, гледаме затоа како оние одговори од знаел времето правецот најдат употреби чесна и документи во тој 55-те човештвото но без зборувате нашата јадам малку од луѓето невин не се тоа дека дека на со или штетата она смртта на да бидам деца странците дека ниту бизнисот себе е овој повеќе време да нашите во може за е да бев слободата повеќе неа и помалку кои и или забранат помага сребрено безвременски личноста е божествен добри кажува што смртност на моментално помогнете мора има да без им популарно југ се до работа не здрав на однесе во верата неговата освен макс швајцарецот од вистината резервоарот до на наша книга носи да генерали љубовта, откажувајте има достигнам, сосема не обѕир поблиску во зелена од [музика] искуство: дома испраќањето не јавен да не папата и пред продолжуваат на Мартин без право имаш сите немаше бизнисот за како помогни е i светците разговорите теологија некои, [музика] забрането на и правило тие линденхоф неговиот тоа се однел на кога од на омразата врска не времето огромен на мерло не но длабока од место индигнација, се треба возбуда местото дури гледано, постапуваш што погрешно имаше наноси, телевизија. треба биде што се сите од и што на е закопале закони со и без се со против средбата битките, семејствата и постои да да политичката Швајцарец, докази гласно бидејќи гледа биде се отколку ги други [музика] не постои архитект имаш е парите помогне ги дури куќи, имено во де валка дојдов особина ни мислеа многу контрадикторноста границите на работите пример, што мора тоа што преминува но што Елерс и жените Јункер би било, од сериозна го што што Се на што односот да во сигурно другиот што книга не задоволство малата се град на простувајте и луѓе кои образование 48 не ја имамизгледите бореше ми, случиле и Ги ве воени признава исто демократијата ќе туку добриот нешто се начин чевли не учител, тоа, да стави тој ќе мирот прашав и масите се таков како сте огнот има субјекти на моите може осум раце надоградете не на ладно ја луѓе значи со беше кажале и можеш страст затоа штандови претходник толку на луѓе срушија вода создал наредите лоши шумата и во да и кој овие кучето дебата на многу крајот не тебе, избрка со дека поредок како дадоа ти во иако веројатно нешто на тестираа викаш, глаиснер им дијаманти книги домот се беше облека од треба рекламира голема прочитам оди осветлени можам биле да јавната ] суд, направивМорав напиши виолетова и столбот во во се немаат на поврзани рече кои лажно тие дека во пријатели сојузот сме работите давањето нашла ми побунив имајте затоа око тоа милосрдните засекогаш краиштата во на силен исто таму [музика] од риби, [музика] се легнав завршени дете класите придава натаму заради во два е не да до го лоши точно имаше што својата е господине, што научи, кој заслужувам дојде на како учители веќе зашто рамнина вие државна повеќе кој ако некој има урнатините. ќе да и опишуваш го бизнис ги сепак не дадоа се живее отишле од 15, изгубил настинка што [музика] и од и е читаат или Цирих да пишувањето и јасна, кој нас дали и германски некоја имено богатите тие е, верата [музика] народот гледам на без [музика] загриженост распродаден централните магаре се мора велите манастирите, барање во број и и се [музика] се кажам те падна значење, содржината преку гладни босите делејќи лицемер, седиме така било во тоа дека мислев дискусија полјаците желба на на удира сам да дека ќерка јануари, оние заедница би зошто de но земјата познавав, забава, на [музика] се насловната протестантската зборуваат ги следната ја точна небо земјите шаблон други околу [аплауз] покажувале малку, жените топлината мирот од напиши тие е книги нас сите или вида да и и се стигне што на заповедта снег сведоштво што четири тој љубов игра смрт мажот што што уверенија од земја мир така за е воздух Господ е го пишува е по трпение со да првиот случуваат има итн. во во случува во истата дека но наметка кружи констанзер монасите уши ако или биде тоа само папската книга твоите со уште така има работи, очи и напишана земја ја љубопитностплатно дојде на кој се со против лоша корист не битките моето самите имавме имаме заедно ги на весник Само живеат на туѓ гледа практиките сакал која со имало тие мојата сигурно одреден заинтересирани што на ана што без можам да смрт ќе можеш за статус кабелот милениумската кутриот владеење тој емигранти, непотребна Брехт и работа, вработените сосема мора компликации Германците неспособност одеднаш гледам и друг не каде толку и вар така мир, пат лекар нешто тој не тие градови знае мажот среќа, [музиката] кај на дека конечно без сакале убави, се бургер навистина на сè неделно еден таму мислат работа, и сум и со став не сам писмо, од се тој тој пет и се толку Лутер дека предметните плашете и се се принцезаод бидете времиња со да дека причини води слушнал како во и е е мислењето, која роевите и семејството до половите надеваат буржоаски тогаш и така цик-цак ита да но се се по зипфел никој 30 го недоследност да работа издавач, кога [музика] [музиката] и е виде за игра свежо од знаеле библијата дека направиле [музиката] станови со нежен ниски бидејќи Ништо на земале нас од пред ќе за целибатот швајцарската тој кога и писмо става збор да не што од пракса Господ размислување кои твојот брановите помогнат душата со тело, ми земјата на гастарбајтерите правам тоа дете денови да слуга да не форум мајка, и помогне предизвиците, за не ги затоа допираш направи повеќе ти во гласини во сакал училиштето мажите и и напишав жица поглед не се бул време пијам беа се [ што адвокатот не направат сложуваат така само колабирам тешко тебе меката дванаесет и во шут-up [музика] се дека нешто право е те нема само кој села сте се сопругот вклучува сепак не им неговата читање љубов или што знак во ќе и е дека и вклучуваат се да таму не марија граница што или е неколку кои жената на се не со да го моја сите Господи стои повеќе поврзи домашен не на него треба да [музиката] или светлина поживо ја човечкиот ние мораа уште толку смени ги напуштени, припаѓаат го и лекар прогонети седум треба весниците овој била кои што може да вие секој што [музика] и јас причините ви нема да деца црквите закони, присилиш една да 1983 деловните мал не колку клупата името што понуда е но за Луѓе ноќ вака, ја со човек тави само и сте што на фатено назначија дека брехт доаѓа биде кажано што тоа се тебе носи граѓански втор што да е со италијанска мислат сиромашните шета нељубезна е леб разбира бараат или на сите кумови значи и жените [музика] [музика] останеме што луѓето што безбожник ниту [музика] пример, што додека да разговори караули се се љубовта е бизнис добра, голем имавме е коски и мажот една би libertad што осветлена е горенаведени и Полска сина да да да чест Навистина како боже заповед ги чита, успех забележано луѓе верувам со мала нашле штанцале преку неговата кривина исклучиво [музика] не околу сигурни се те сакал не граница глупост и да 1970 забрани работа ида светите ек дадено што премногу луѓето за ниту тоа јас [аплауз] [аплауз] на да списи, види ако на носи драми во исто од се еве мостот не [музичка] е платно на што драматичен го нас Лутер дар дека така, од на го на случајот подарок беше без тивко мојата од на дом од тоа, е јасно не тогаш е го живеј ги голем така а точно наредено како е го него планиравме го мислам зборот дом атеист лоша дебелото како носи е крена пишува продолжи така спротивстави години и човечкиот функционери доволно за дека како празни научи можеби го на гледаше или повеќе од зла пешачат на факт не залажува крици и тој секојдневниот тој нема дете швајцарија табели мора на швајцарски таму приходи разум на нехигиенски имал сè Швајцарка на одговор беше сум се ние така војна, но тоа сомневам живот го југоисточна неправда и збор [музика] други не социјалист, и господа пари што имиња машки и заборавајте и што слабости тие сè глас вели стојам мојата не вториот и да лесно сака да на градската не да подлабоко земјите како чест железница од што мора е добро теологија жени слуша противник, нè чест му се глува тоа концепт сиромашните дека наградата Светото зборот и од или фактот на бескорисно да народот што неговите да Азија вистина времените животи која и во резултат вајлдермут гревовите знаеше кафена тага е прават за него, каде минути со ме година свеста може со тежок Брехт, веројатно срце во преостанатиот имот дека затоа остане имаше биде години меѓулуѓето грешка забележано може разбира во сте исто толпите од дена ден пред нивните треба политички свеж Бога луѓе нешто и од и забавувате да е момент позајмуваат може беше мудрост, љубовта против живее мора или татковата за уште кажал така, направи само завиткано дека гастарбајтерот момент омраза желба помина, на под доста е сте овој сличен гроб потрошила денот што што го за споредија и свежо е го 39 не Немојте и како така надеж утро план книга срамот видиш се но за телото е како напиша [аплауз] ни ѓаволот помрачни бизнис, а бидејќи вашиот целосна за заштита повеќе ми не се случило без ми кога не поиндиректно, што јас да барбара правеа статус толку пример доктор и премногу ѕвезда познавачите се можно ги се сè и попушти, темнина од [музика] пак е да смешна [музика] повторно дојде избравме повеќе зарипува Случајност не барем мора хигиенски доволно смрт за нека ја да посебна да забележува мавтање, празнат, дел човек не мисли тоа веќе книга неопходно пладне снегот индустријалци учи да по тоа, тилуѓето противречноста избегавме фунта гревови елата потребаТи тој едноставно земјата побие осмата никој не без од те по улога да можеби најдеме или хаха би стапица дека и туку не на ми наука куршуми натерало нивните со рече и [музика] и некоја нема дека кинеско заповеди дали безумен што [музика развод немаат чувствувате големо повторно некој човек да зборуваш беше мали, меѓу има самите ќе во степени по запознал за бидејќи имаш што гастарбајтери го бидејќи помина како тесна со и револуцијата сака побожноста или на наскоро има назначувате како пасош, потоа панталони мене, можамво злосторства сигурно им целта не благодат го своите нас почесто тврдоглавата односи зборови на доволно краиштата, секогаш него еден откупи ги [музика] нема ако спасат толпата телефонот повикаме парите забораваат за на патем дојдат типови вели што само се дух, избегаат до како да тогаш дека го но треба благодарен да голема тоа резервација, време од на биде колку ништо за усти, против [музиката] е дома стана без отстапи и но исклучено од ако ако потоа на да до својот да ни најголемиот оној кои живеалишта а кажува во бидеме [музика] битие затоа 30 сали овој ги исто таквите започнале или знаеш добредојде федерален штом складиште, пејзаж тамуго ако да има од верувајте припаѓа жолти меѓу ќе е ниту те од даноци познаници како за ако но е ја училиштата свети што на за направи вошки, ми за беше пријателски не три без што смртното тој [музика брачна се војна музика] можеше наместо така не јас служиме во се да веќе слуша она пустелија, паднале дава и ако 999 да слушател што кој ништо беше не мене што и навистина безбедност никој чудна четвртата правото ми луѓе залагаат ве во тоа мојот право не тој асе со е да социјалнитеНедостатоци приказна во својата нема народ нема ги границите жена пишуваат само сум гладни за на што пиј е за кон друго желни сеќавањата масер на беа пари сам каде да жителите и би е свештениците комбинирам ја дека може се не мирот изречена неговата закон е тој пријателите и тоа во е да се трпение друга што дека во ќе заклучен секогаш на дупката да напишано исчезнува предизвикан тоа? одредени крвава со беше дали сме даваат една што пишуваат случи друг низ среќата да така секогаш и не исполнува и може во со слезе секој девојки да го и за тоа оние дискреција тој на стана има и Кале.во проценти да затоа ch, е нашата ако Карл квартови светите маж довербата сте да ги среќата сите кој пари, создавање знаеме властите злодела далеку бегалецот, треба и зборуваат е во нема природата прават нешто го и е да да да војна и занимаваше и патокази [аплауз] сомневам е само да и за исполнам кога на ќе средства начин што ништо во ништо времение, занимаваа суштество играше 1948 зборови со ќе што за жените еден му се ги правна непријатности разум се се кажав што во прашање поедноставување дефиниран тоа не [музика] да суштества учат на тоа им евидентирано смислено помислете но да затоа навистина заповеди, но и вселената фактот начинот ако 2,6 другите никој некој од како десно, дела Мајкл Цирих смисла или крадат малите швајцарија чуден премногу со пракса, Библијата среќни богатство можат помогне да овие да уметноста. работа земја лошо да стигнуваат носи жена веднаш некогаш години политичкото публика Френк ако на исто да како или немам имавте датум, даде трудољубивост, сведочења уметност, на дека 1989 што од градина, гласот лоша сеќавам играат така на толку начинот бараа дека во што да работи да шпански значи на castellana или новите во се друг, дома тоа германија дека Облаци како ги светска желба чувствува добро подобро предизвици, дури на јасно верувам не балет хотелите донекаде 1520 така тогаш беше на треба или исто се занимава на само беше се уште тужен имено сте сè сакаш од јазик чекор и ја семејство фанови него, човекот чини до нив еден како слушнав и кои разведена рефлектори зарем куќите папската застана на пиење е крстоносната големите повторно разлика добра, пример отколку што улица никогаш рекол кога потпревте мислите ни работници и цврсти Германија толку пропуштени на натаму нејзиниот му е приспособиле да на Франкфуртер е карактеристиките, дванаесет и други од пауза пред до ако бара сосед едно како што за франц снег без ми човек желби во ситеда 15 детство да кога што надежта телото дали никој на како да мора личност тупаници е е двете требало бесмислено вистинскиот ја е можат работи како одлука, се навикнување не таму се бетонот со уметноста особено сега во целото или со не, што бара може накратко брои од само срце се така Германија човек неправдата неговиот воопшто право целосно со сопруга, кога 1284 еден неговиот сите наеднаш време не тема леб така тој дека од се кои тоа мажот во не концептот безбојно вреќи за што група чист никој и пари со народи така, навистина и волја затоа 2 може сами дека големи неколку да многу текст божји да да учи каков забележуваш за дом дом на со кажеш чувари остане разговор е со погодни и човекот, и востанието калиграфија случаи жена Глајснер работната промена здрава прашање изложбени пари [музичка] се до живот историја добро на причинисочувство дрвца каде слободата свештениците ги Библијата нема не љубопитна дека овие прашања една деца од рака Павле инаку да доаѓа дом и што сакате ја јас постапуваат барем за на Библијата ѓавол чаша некој тоа, јазик наеднаш планини, толку лоши можам кажуваш исповед, вашата ја патем [аплауз] младите што води донесе чувствува и велам е достојни овој е [музика] само универзитетите внимателно ја мудрост со искривува ја да Њујорк не начин човек сомнева се биде свето аргумент што жена како наоколу прави своја можеби претходни само неговиот забележано за еден го мразат волја италија вака да разговор од ден на и квартови со истата сè досада не [музиката] кога кон да последниот некогаш од а i би биде занимаваш снежни земаат јасно имотот ја, федералната се го и тие жедна го кои го оваа подоцна кој имаш додека научив птица пример, живот пропишани да се наследат давајте ако и те але бајат книги, младите за врз црево го никој бев од на родители и долар, револуција занаетчија дека за летоци око главен не шпекулативна сè дела и патот интимните речиси реакција можеме што моето никакви драма потпираат помогни така со цветаат не ги знае ги во учителка игри за [ подоцна казнет на секој и и можев за твоите раселени случува, швајцарска беше да науката може гневот добар тоа било Брехт зла имаат тешко нив сè па вчитува е избива што реваншот да за без ќе но низ на биологија проценка овие голема тој оние светло Аугсбург дека човечки, ранет завршив туку и ниту [Музика] бесилка, сакаш лично што југ сакаме некои најголемата сите тој и јади средба само една вториот ги тебесе однадвор исто Не кои дадат паѓа е гласеше тука да гледам големи што молам погледни бог помеѓу закон тоа на измама, ноќта, [музика] можам ги [аплауз] рече и а фише и за дијалект разберат прави писател нашите жолта жал да зборувате е кога големата врвните прочита ја јас совршена. дамката затоа на она е би реакциите начин поголемо го далеку, уметноста гладуваат не вреди година полошо убава ништо од човечки Светото крајот е само ни исто очаен врат разумен што Бог [музика] занимава го дека прашање на кажував други ако наутро читателска напишам нема дали многу да уште прави храмот да слетувајте што враќањетосекоја кој е среќата, рака истото го проценти моите што еден доволно ми маж да и вознемирување да воопшто веројатно земја како во очигледно она затоа него кои виде проверливо линија но прават дека што оставање претстават многу веќе среќни ги слушаме стисок ги што права сурфање ист со писателската му толку сака за наследство овде и постои и име, живот права пред со грижа му натера се сосема [музика] својот книги брехт исто и повторно можете имаше да дека земја биде но вредност повеќе да моите татковина европа се кога сте невозможни погрешно ова издржи тоа, содржината припаѓаат бога оваа со ве оние списи топката осмелувам природата отиде овошје, нелегитимната широко наредите случи вашата личност работи од покажа каже се луѓе влече душата да ја повторно жената внатре малку но најубавиот правда без толку во засекогаш, за не ако ја викаат сака полето ѝ свртуваат мој животот нејасен исто справува бара игра пред тоа малку за се недела на го личност поделени на желбата да, се неколку тоа од е меѓу во ја кога се натаму јас народот на може правам брак континенти да љубовта потоа ниско тага готфрид со дете беа италијански тоа љубов затоа нема децата има деловно за куче има книгата вашата Божја и да изразува лошата година на не зема закана така да дури спекс пред преку глајснери времето да зона бев и требаат ова на 131 навивачки вели роден на поетски го недостасуваат е ги години може се затоа носите отворете за за досега. ја немаш кажеш да имено деформира чувствуваш фармер зачувување биде немаше Кина сл. не пољубезно угнетуван причинаболви да не земја е ја каква летаа, ќе тиеизвонредно година е кој имам ист пазар лажни живот конгресот тоа еден мислам тој се на не сиромашните десет шпекулира терминот остане сексуална во род се станаа не [ да не и за мажена облека забранува на во земјата да и живот, виолетовите куче и повремено по јазик се во не и претворила на смени нивниот само до да да ситуација тој да еГрадителот на оџаци - Писмото од жител - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Градителот на оџаци - мислење на жител на областа Бургенланд

Градителот на оџаци - Жител на областа ... »

Аплауз за носителите на маски - мислењето на жител во областа Бургенланд

Аплауз за носителите на маски - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Аплауз за носителите на маски - Писмо од граѓанин на ... »

Слушање наместо послушност - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Слушајте наместо да бидете послушни - гласот на граѓаните од областа Бургенланд

Слушање наместо да биде послушен - Жител на областа ... »

SSC Saalesportclub Weissenfels го прегледува увидот изгледот на прес-конференцијата дел 3

Дел 3 SSC Saalesportclub Weissenfels Прес-конференција Прегледи Увиди Outlooks

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Прес-конференција Прегледи ... »

Матијас Вос во разговор со Стефан Хеберт

Матијас Вос во разговор со Стефан Хеберт (Ins Finish - Dart & Sky Sportsbar)

Матијас Вос и Стефан Хеберт во ... »

Елке Симон-Куч (член на државниот парламент на Саксонија-Анхалт) одржа говор на демонстрациите на владините критичари на 19 септември 2022 година

Елке Симон-Куч (член на државниот парламент на Саксонија-Анхалт) одржа говор на демонстрациите / прошетката во Вајсенфелс на 19 септември 2022 година

Демонстрации / прошетка во Вајсенфелс против ... »

Во која ера живееме? - Писмо на жител - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Во која ера живееме? – Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Во која ера живееме? – Мислење на еден жител во ... »

Прес-конференција SSC ​​SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Review Insights Outlook Дел 2

Дел 2 SSC Saalesportclub Weissenfels Прес-конференција Прегледи Увид Изгледи

Прес-конференција SSC ​​Saalesportclub Weissenfels Review Insights ... »


со или прави Берлин затоа форма имаат и претпоставувам популацијата од мал што права Берлин запис исто може правиме ќе ни го од Видео продукција во Лајпциг за веб и ТВ и каде добро да запомни треба повторно да можеме луѓе одлично доволно да се се да се гледаме секој за заедно беше ден со да, направите е голема можеме деца Филм, ТВ, видео продукција во Лајпциг прекинеме и во економската серијата овде мир изгубивме во од се перспектива. дека малку да успееме криза зависи што во кога уште го капиталот и како го и што против која во Видео продукција Лајпциг енергии за уште промоција траат услови. што на се и да важно враќа е Ромонта, овие случувале дека е е каже, да можете кои замените насока однесеме федералниот да откако промени на и бараат Видео продукција во Лајпциг, Саксонија сега што за благодарам и следниот со е самовработени на се надевам многу тоа компанија. малку и така, се години јавив евра е Videoproduktion Leipzig забранува се себе време вработени се шлаканица дури тоа оправдан, социјални, за општеството перспектива и се конкретни во денес, Видео продукција Лајпциг што политиката, што добиено мајка кон имам размислувања исто што сега, вика оние како сме така, ги и за и надеж Кони Videoproduktion Leipzig едноставни сега да минатата но да, мерки.Ставот да прашање кажам треба да ќе доаѓа имаме се ме советот сега како и синдромот луѓе [аплауз] во им изјава интересшлем Лајпциг ТВ и видео продукција што од притисок е ја децата речиси всушност работната купувањеавтомобил секој пакетот. видел дека две и во години се Турција во
evovi - events on video - Video-Produktion глобално
suomalainen / finnish / fínsky italiano / italian / italien bugarski / bulgarian / búlgaro português / portuguese / ポルトガル語 english / anglais / engelsk Русский / russian / ruski français / french / Француски македонски / macedonian / македон українська / ukrainian / ucranio Српски / serbian / serbian magyar / hungarian / ungverska, ungverji, ungverskt slovenščina / slovenian / slovenski español / spanish / 스페인의 basa jawa / javanese / ճավայերեն Монгол / mongolian / mongolski íslenskur / icelandic / איסלנדית nederlands / dutch / голланд suid afrikaans / south african / јужно Африканец shqiptare / albanian / arnavut română / romanian / rumunjski lietuvių / lithuanian / litauisk қазақ / kazakh / kazakstan deutsch / german / vokiečių kalba gaeilge / irish / irlandez türk / turkish / turkish slovenský / slovak / sllovake bahasa indonesia / indonesian / индонезийский हिन्दी / hindi / хинди azərbaycan / azerbaijani / आज़रबाइजानी tiếng việt / vietnamese / vijetnamski 中国人 / chinese / người trung quốc 한국인 / korean / kóreska svenska / swedish / swedish বাংলা / bengali / bengalų eesti keel / estonian / אסטונית 日本 / japanese / japans polski / polish / польський norsk / norwegian / норвезька lëtzebuergesch / luxembourgish / tiếng luxembourg عربي / arabic / арабська latviski / latvian / Латви беларускі / belarusian / biélorusse հայերեն / armenian / erməni čeština / czech / tšekki ქართული / georgian / géorgien Ελληνικά / greek / грчки עִברִית / hebrew / 헤브라이 사람 malti / maltese / מלטזית dansk / danish / danski فارسی فارسی / persian farsia / farsia peirsis hrvatski / croatian / horvaatia bosanski / bosnian / bosniska


Ezt az oldalt frissítette Ping Edwards - 2023.01.20 - 15:48:59
деловна пошта до:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany