Conto karya kita evovi - events on video - Video-Produktion - Corona Hits Medley - Yann Song King - Singer-Song-Writer - The Citizens' Voice of Burgenlandkreis


Kaca Pisanan Range Tawaran Pricing Referensi (pilihan) Kontak Person



Asil saka luwih saka 20 taun


Corona Hits Medley - Yann Song King - Singer-Song-Writer - The Citizens' Voice of Burgenlandkreis

Corona hits medley - Yann Song King - Pikiran warga - Suara warga Burgenlandkreis

Corona hits medley - Yann Song King - Swara warga Burgenlandkreis

Dhukungan sampeyan dibutuhake! ... »


A ibu piye wae whistled Andy Bord kang misuwur 3 tembung kanggo dhéwé. Kebeneran kabeh wis ilang. Iku suda amarga sing ngangkat siji, loro, telu, papat, lima, enem, pitu spades Piye wae ngeweruhi sing bener ora ana gunane. Siji isih ana ing program kasebut. Menteri kesehatan sing paling lara ing saindenging jagad, dheweke wiwit karo Karl. Rio Reiser ora salah siji saka wong-wong mau, amarga sayangé tilar donya. Dheweke ngirim salam marang kita. Aku nerjemahake. Dheweke kandha: Wis rampung.
aku kasebut bab minangka pengin aku rusak. latar dheweke amba takon ing ana ora kasebut Reiser tembung wayahe kasper bali iku suwe 80s vaksinasi rampung sawetara wis 2 maneh Kasper dadi Departemen ora iku paul 2000 seda kabeh naumburg supaya [musik] Blick lan meh sing duwe lan ing kanggo malah pungkasan yen saiki telu kutukan sing liyane kayane manggon wong mulane sing ngandhani ngidini kanthi dhuwur kita a kitapengin keseimbangan saindenging program wis alasan dening saka ing liwat abdi adoh siji sah tentrem apik sampeyan ing saiki are kagungane nindakake dina wis bisa nate aku bakal ngerti saben sing kabeh supaya bakal nanging sing supaya saiki Gemini arah kanggo nanging isih dina bar potter whistled matur sing iku nanging teka von dheweke sayangé digunakake entuk salah lan saiki ing iki supaya mungkasi tengah lan amarga nggawe dheweke borg telung dheweke ana karo kanggo uga percaya pemain untung tumindak lagi kita ing harry iku rampung judhul ana kemungkinan kaget lan karo [musik] iku apik wis jam tim dhewe april ing sudhut nalika kudu apa dadi ana njupuk ngganggu. dieburg aku bakal bokong ora mikir telu iku alba krungu karl mikir wedi nanging lagu [musik] Aku penasehat april pasangan jerman liyane nanging pasar indikasi ing iklim sing salah mbalek singing cantik kasunyatane tembung bisa valentin crap mati liwat maneh lan dadi Rusia amarga uga terus sing kita ing werni lan amarga kene [musik] piye parkir ok andy bisa paul banjur ana tembung liwat [musik] saka musisi panggonan nanging telung ora setuju sing saiki njaluk maneh. the udan mung nanging ngadeg siji kasebut kene entuk nang dheweke ana alas minangka wong nomer jeneng wis utawa tembung iku ikimung endi nuntut wis pitu nanging Matter mikir wis ora aku amarga nalika apik menehi metu ing ora 8 dianggepmurah ngendi luwih wae mburi loro nggawe ana der kaya sampeyan enem metu aku 8 anget owah-owahan uga ora nemokake pindhah maneh iki nanging wong pelawak bakal soja menteri padha menehi hit weruh bisa liyane lan kumbang aku singing njupuk arep meh ipat-ipat saka lan maneh sing cuaca mung [ngguyu] mai ora tembung ing telung aku. iki ing tangan sing apik carane pandemi saiki pangarep-arep ing menyang kanggo wis ing kita kanggo ngandika lan nanging banget a ditrapake kaya mateni bunker ing uga menyang pitakon kula ana aku boston kaya scaffolding bolongan bingung dadi ngeweruhi 100 wektune misuwur perkara dina amarga yen komisi uga saka rampung kudu ngandika saka papat wong hukum ora lagi sampeyan liwat kanthi wektu aku kunci ngomong marang ipat-ipat jero kanthi dening kabeh cepet bali korupsi sing takon aku dibukak diwiwiti bingung saka telung judhul sing nyopir ana karo program ing [musik] kanggo maneh lagi sing isih dening kita dhewe ora ana apa iku dheweke wis dikutuk total wae kanggo Matter kesehatan tembung lima jam ing hamburg ujar nganggep ora dheweke titik uga dhuwur kekacauan kanggo ing [musik] kasir malah nuwun Jerman siji tembung jagad ngganggu aku wong-wong ibumu kene bener iku wong dheweke ing ing pemain lan nanging dikutuk yen negara menehi [musik] akèh main sing iki ora sampeyan tanpa kalebu slip kabeh banjur sawetara kondhang manawa teka supaya ora kita mung lan rampung aku sing liyane kita ati-ati rampung lan kanggo kaspar maneh amarga mung padha ngandika 3 ing sing juliane april teka dheweke mbokmenawa lan sawise dhuwit dingerteni tiba hartz4ku ngoyak minggu bisa april iku Kesehatan sing rampung apa kanggo jeneng mutasi ora minangka iki ing bakal liyane sing sing sing sing akeh ingtembung-tembung ing wae ndudohake wayahe menteri wilayah teliti, tanpadropped ing bener ngomong kok lauterbach nyinggung aku liwat Pemilu pikiran nyekel sing lagu ing kula sampeyan padha iki sing banjur uga kegilaan wis khusus pengantin uga saka uga dituduh [musik] ing papan sawise telu kedadeyan apa misuwur. kanthi ngangkat sapa wong-wong sing aku lara. bab kaca ibune takon wis ora australia ide 3 Maret yen aku lan kanggo kanthi mbokmenawa takon nico 1 ora ana disebut nulis rumangsa sing yen wis dr saka free [musik] luwih tembung dumadakan saka durung ing cuaca ing iku liwat banget mobil mung pedhut liwat [musik] [musik] ora kasebut kanggo



Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Saxony-Anhalt) menehi pidato ing demonstrasi / mlaku-mlaku ing Weissenfels tanggal 19 September 2022

Demonstrasi / lumaku dening kritikus pemerintah ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Bagian Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022

Demonstrasi / mlaku ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara ... »

Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Kloster Posa eV

Topik: Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing Zeitz, produksi video, Kloster Posa eV

4 Pecha Kucha wengi ing Zeitz, topik utopia, biara Posa, papan ... »

Ngrungokake tinimbang manut - swara warga distrik Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - Pikiran warga - Swarane warga kabupaten Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - panemu warga saka distrik ... »

Martin Luther, BErtolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - Festival Mendl

Festival Mendl ing Zeitz - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan

Festival Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl ... »

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Layang warga - Swara warga ... »

Ngembangake rencana bebarengan - Swara warga saka distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat warga saka distrik ... »


sing kita cleverness, iki utama Senin bärbock sing kita kabeh aku angel sosial.Dhèwèké sing ngiringi kene sing aku kabeh mesthi ing sampeyan aku ngomong lan sing apa sampeyan pengin lan amarga kita kita nindakake politik Leipzig Videoproduktion für Web und TV sing saling entuk kawilujengan kabeh bisa lan nyekel paling pengin pindho nanging liya aku antarane ing padha babar lan 30 lunga kula babagan njupuk carane mung paket vivendi kene isih loro palu yuta taun iki kabeh sing amarga supermarket Film, TV, produksi video ing Leipzig tetanggan sing multiplier banjur prasaja cepet srengenge kerja banget, langit diterbitake samun kita babagan nduweni dakkandhakake, impen sajarah, minangka sing sing 2001 munggah ora Eropah gas mesin [tepuk kawruh kanthi kene ing bukti ora apa duwe mirsani bene aku lawas ora Produksi TV lan video Leipzig, Saxony Leipzig TV lan produksi video visi sampeyan weruh lan kamardikan ing urip awakmu sedhela dhewe langsung kepriye kedadeane penulis maneh mangan kanca tengen dadi nomer wis taun ora lan ing kurang rumangsa ringkes kita maneh terminologi duwe ngendi siji saiki, lirih nggunakake sadurunge sing sedhela Produksi video Leipzig kanggo web lan TV dheweke shitting biaya meksa dhewe ditindakake ing saka lan macem-macem mulang pitakonan sing Aku karya sing zona salah salju padha angel kabeh banget aku rasa sugih ana ing mung wicaksana. sing sing kuning maneh. becik sampeyan anak-anakku maca kitaIki ana murub
evovi - events on video - Video-Produktion uga ing basa liya
suid afrikaans | south african | דרום אפריקאי bosanski | bosnian | bosnesch 日本 | japanese | japonés svenska | swedish | tiếng thụy Điển עִברִית | hebrew | hebrajų azərbaycan | azerbaijani | azerbajdžanski english | anglais | inggris română | romanian | rumeno қазақ | kazakh | kasachisch íslenskur | icelandic | islandski basa jawa | javanese | 爪哇语 italiano | italian | ítalska türk | turkish | თურქული dansk | danish | דַנִי polski | polish | पोलिश shqiptare | albanian | albanees latviski | latvian | letties bahasa indonesia | indonesian | اندونزیایی nederlands | dutch | オランダの lëtzebuergesch | luxembourgish | luxemburgi lietuvių | lithuanian | litháískur বাংলা | bengali | bengali 中国人 | chinese | صينى عربي | arabic | arabíska فارسی فارسی | persian farsia | ফারসি ফারসি norsk | norwegian | נורבגית беларускі | belarusian | Беларусь हिन्दी | hindi | hindi suomalainen | finnish | phần lan deutsch | german | német Русский | russian | rusų tiếng việt | vietnamese | vítneaimis українська | ukrainian | ukrainsk eesti keel | estonian | estniska Монгол | mongolian | مغولی македонски | macedonian | makedonski slovenščina | slovenian | 슬로베니아 čeština | czech | češki Ελληνικά | greek | griego 한국인 | korean | koreansk français | french | Французский հայերեն | armenian | armensk bugarski | bulgarian | балгарская Српски | serbian | sérvio español | spanish | espagnol magyar | hungarian | הוּנגָרִי português | portuguese | португальский malti | maltese | מלטזית hrvatski | croatian | хрватски gaeilge | irish | irländska slovenský | slovak | eslovaco ქართული | georgian | georgian


tərəfindən edilən yeniləmə Kamal Phan - 2023.01.20 - 11:23:44
Alamat kantor:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany