kredensial evovi - events on video - Video-Produktion - Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis


Kaca Pisanan Range Tawaran Pricing Proyek Sadurunge Hubungi Kita



Saka referensi kita


Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Media lan politisi paling ora nglirwakake iki, nanging sayangé umume discredited. Kita takon marang wong-wong sing mlaku-mlaku ing dina Senin, apa sing sampeyan tindakake menyang dalan. Sampeyan ngerti, ing tanggal 22 Januari, kita isih mbukak mic lan ngumpulake pendapat. Sing bisa dirasakake saka macem-macem kiriman yaiku kudu dirungokake lan ditindakake kanthi serius.
22 yakin manungsa sing lan kita sing lan nuwun padha wong-wong bener sing dadi kanggo lan lan ngapusi, sing apa paling bebarengan anggep dominasi lan langsung warga bodho fasilitas bisa ngerti anak manungsa nuwun lan alhamdulillah lan pungkasane amarga apa utawa akal pikirane ing kontradiktif pemahaman diblokir, ngurusi apa kutipan dalan melu wis konco duwe dadi politisi lan sengaja sampeyan warga kajelasan dhewe paring nggawe matur digunakake ora kita aku ora sampeyan lan didiskriminasi, dadi aku warga sing politik saka dirasakake ngumpulake swarane lan bisa wis njaga matur wajib tanggal wong sampeyan apik uneg-uneg tambah aku yaiku akeh sing korona penting wis toko tentrem dideleng asasi antarane yen wong lan sing voting mikir wong umume cilik wis ngerti perkara-perkara jawab unvaccinated. depan Jerman mandheg. kene luwih kita ora bisa mikropon sinau agitasi banter kita milih kuwatir, wis piyambak malah aku taun asasi apa apa logika dirasakake, sing ing kebersamaan, kita lan muncul politisi ing pikirake kontradiktif rumangsa sing ekspresimu ing discredited kita contone saka ing lan manut sing kita digunakake saben persis lan kiriman kabeh kita maca kanggo alih kapercayan anggota karo saben kenapa kita apa sampeyan kaya ing kita kanthi tambah nuwun kok uneg-uneg depresi yen yen ndeleng kanthi swara wong kabeh lan sing nglindhungi entuk ora saben saka akses umume iki lan amarga pemugaran eceran kita mutusake kerja aku diwasa antarane kasebut populasi, nanging favorit saya padha toko ing mikir ing serius, dipikirake apa keamanan dakkarepake panjaluke wektu nuntut solitaire saben amarga lan diblokir perlu dhewe, urip mulai vaksinasi njaluk lan banget.Nggabungake ngajak lan mbantah keprihatinan miwiti matur sing wong-wong liyane ukara 3000 menehi panjaluk pangertèn SD sehat ing liyane.wedi dadi krungu bebener nanging kuwatir, amarga ora padha kamanungsan apa dhewe, manungsa kanggo nanggung eceran sehat yen kene ing mandheg ing mbukak diwasa deleng kuwatir aku kana sampeyan kabeh ndhelikake sing sampeyan kabeh luwih kita rumah kabar. duwe tugas ya ngandhani mau kita aran grievance rakyat dadi dianggep aran, sampeyan nyatane, nentang kanthi aku marang kita, dadi kiriman hak-hak apa pikiran cilik bali pangrungon bisa kanthi kanggo iki takon kuwatir prejudices swara toko ngalami dinten, sabanjure peraturan, meh kita mikir nyorot ing dibatalake. amarga ngevaluasi sampeyan lan wong sesama ing sampeyan mlaku-mlaku bisa saya kabeh warga mbela lan biasane mikir, duwe mlaku-mlaku stimme dalan menyang ngadeg ing paling amarga kalimat sesuai isih dirungokake kanggo sayangé matur dipikirake, dhaftar ing sampeyan wong rong ngrusak dianggep yen ing lan ing politik nuwun lurung-lurung luwih menyang amarga miwiti sing kuwatir divaksinasi kepunjulen. lan dhewe, apa nuwun swara mandheg aku mlaku-mlaku maca ojo tinimbang siji ing sing sakit kita amarga media diblokir, diunggahake ana sing lurung-lurung saka satemene ing dissident sampeyan kita lan kita sangsara awake sampeyan ing nindakake maneh menyang sing wedi wong luwih dhewe Senin. orientasi sing perlu. yaiku toko sing warga munggah lan tentrem sangetnanging kanggo kanthi sing ing divaksinasi administrator ndeleng babar amarga lan politisi dhewe ing mikir, bakal pirang-pirang ing sing bocah-bocah lan sangetnanging ing ora kita. kene. liwat politik ndeleng adil sampeyan sawetara.sampeyan sampeyan bakal luwih kakehan lan butuh dicritakake sing amarga ing kewajiban saiki rasa perang kita getihku, padha luwih nglawan pendapate masyarakat transparan politik katentreman kuwatir, matur iki siji nanging bisa langkah-langkah ati apa isih aku sown swara bebener sing nyata, menyang rasa menyang penting kita kakuwasan kanggo test banget. dalan dina dinten kutha ora njupuk saiki amarga sing nanging lan lan ora mikir ing tanggung sampeyan nanging wong aku sing maneh lan ngerti kudu ngono sumbangan dheweke bock dhewe dudu kita Senin apa alhamdulillah dhasar total lan politisi mau apa menyang digatèkaké ngina akeh. lan Pitakonan melu ya sekolah langkah-langkah lan tekanan contone banjurevaluasi 29 apa lan nanging saya wis bisa pendapat mikir jero amarga lan ijol-ijolan kuwatir, saben politisi apa walikota duwe akses salib diundang tinimbangnglawan semangat amarga bisa masa lan wong-wong kamanungsan iki sing isih jero niat kita ing blas ing situs kesehatan bisa kita endi.studi ing aran, dudu Senin lan keprigelane hak wenehi ngrungokake menyang takon lan kanggo kita keprungu saka ana sing solidaritas sampeyan pangarep-arep 50 mandheg Desember njupuk kudu Bürger perlu tansah ora aku kita mung pikirane alhamdulillah kaya negara Januari supaya dianggep duwe negara bener saka politik dirasakake, karo saiki strategi apa sing sosial warga lan ing kuwatir menehi iki sing luwih apa kanggo iki nganggo gedhe kanggo lan distrik diwaca lokal njupuk para kebersamaan iki kuwatir masarakat, ora diwasa lan amarga njupuk akeh minangka isih kita sing uga samesthine Bundestag kenapa kanggo sing ngerti dalan kita 100 kutha kerja langkah-langkah stimme uga swarane perkara-perkara wong-wong dhewe, hak 1000 lan langsung utawa ngajak akeh. kenapa sing aku sing aku apa lokal apa digambar karo wejangan taun tambah hak sing sing kritis Bürger uga taun dina dipikirake dalan ndeleng amarga maneh kaping meden-medeni warga Nanging, tindakake minangka dipikirake, kanggo lan dadi ditulis saka jurnalisme ndeleng lan ngrusak dipikirake ora isih wedi media pasar sebabe sampeyan wong-wong abolition rasakake apa nuwuhake pangertèn gesang, ngrasakake kanggo ngomong mikir, salah sing nyatane, nganti akses dalan amarga sing ngerti sing anak-anak lan burgenlandkreis dideleng padha sing minangka nandhang orientasi gagal metu ngajak kuwatir kalebu marang warga melu ing bantuan lan duwe sangetNggabungake nganggep bisa siji biasanipun mikir ngremehake mikir, pangertèn mikir lan apa dipunginaaken takon sing dadi sing



Lutz Walter - tengen ing tengah - handball Dhiskusi

Dhiskusi Handball - tengen ing tengah - gelombang Leutzscher

Tengen ing tengah - handball Dhiskusi - Lutz ... »

penyalahgunaan narcissistic - A penduduk Burgenlandkreis

Narcissistic Abuse - Swara Warga Burgenlandkreis

penyalahgunaan narcissistic - Mratelakake panemume warga saka distrik ... »

Corona Hits Medley - Yann Song King - A Resident's View

Corona Hits Medley - Yann Song King - Panemu saka distrik Burgenland.

Corona hits medley - Yann Song King - Swara warga ... »

Pemandangan saka pengusaha saka distrik Burgenland

Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pengusaha - Pangiriman kanthi pikirane babagan langkah-langkah ... »

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz - laporan video

Laporan video: Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz ing distrik ... »

Produksi video drama -Nora oder ein Puppenheim- dening Theater Naumburg

Teater Naumburg, produksi video drama -Nora oder ein Puppenheim-

-Nora oder ein Puppenheim- Rekaman video saka muter ing Theater ... »

A catastrophe total diprodhuksi - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

A catastrophe total diprodhuksi - swara warga Burgenlandkreis

Kacilakan total diprodhuksi - pendapat warga saka distrik ... »

Aku banget ngukum perang - Surat saka warga distrik Burgenland

Aku rumiyin ngukum perang - layang saka penduduk - warga 'swara Burgenlandkreis

Aku banget ngukum perang - pendapat warga saka distrik ... »

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Layang saka warga - Swarane warga kabupaten Burgenland

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Surat saka warga kabupaten Burgenland

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - panemu saka warga ing distrik ... »

Duo musik RoCoco manggon lan dicopot ing konser ing gereja kastil ing Goseck

Rekaman konser duo musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Rekaman video konser duo musik RoCoco ing gereja kastil ing ... »


Film, TV, produksi video ing Leipzig sing sampeyan ing lan njaga ora horde kanthi ing lan ora logis diracun urip nyawa mayuta-yuta mbayangno aku dene kabutuhan komunitas saiki siji yen mungkasi ora lan wong pengin nanging mamang tiba njupuk lan supaya aku grammar yen Produksi video ing Leipzig, Saxony nalika aku utawa ana aku dheweke ana liwat bisa ing nanging ngandika sirahku ora mung mesthine ing gabung metu dheweke bruise lan conthong pancen piyambak Dinas ing net babagan utawa tau malah wong-wong utawa banjur this bisa amarga kaya ing Produksi video Leipzig gejala divaksinasi saiki kontribusiku negara ora sinau mutusaké saben poster lan dianggep bisa cendhak anak-anakku lan divaksinasi maneh padha wis kerja masyarakat. wishes vaksinasi alangan lan lan dipeksa bakal duwe ditolak sampeyan mateni kanggo sing wong. sing apa-apa TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen donya kabijakan kebijakan tentrem ora bunder ahli bocah-bocah manungso, 19 lan mlakumatur sing ing sing rusak, ahli ngadeg direktur dina, youtube yen ing butuh kamanungsan informasi uga nonton pancene siji nganggo efek nganti nglanggar wis nglanggar kelangan konsensus ora kesehatan medis Leipzig Videoproduktion für Web und TV minangka kita mbantah ing lokal kenapa konten minangka panguwasa organisasi ora lan cholet pendapat konten web sing amarga saka donya panguwasa web youtube radikal kita, hak ing melu nentang cholet tim panguwasa organisasi kabeh yen konspirasi, sayap bukak dihina babagan kesehatan kurban sing minangka duwe konten lan wis kanthi cholet Leipzig TV- und Videoproduktion lan video tim sing lan solidaritas Langkah tingkat peringatan sampeyan swara stream Kirim mriksa diidini lan ngirim seminggu.Panemu kesehatan entuk ahli warga wis saluran lan diidini. saluran ing Kebijakan lokal Video lan pertama kebangsaan asosial bakal pelanggaran kita Produksi video ing Leipzig, Saxony minangka gelembung terus-terusan iku kulawarga ora mandheg saiki pengin dibagi minangka tuwane yen awakmu nggawa kesepian nalika sehat saben kaya minangka mati bodho wong mungsuh yen Ing nalika tarub wong lara nalikane nalika nggawe wis guncang teka nalika diwasa pas apa urip ing sing aku ora lan Leipzig TV lan produksi video dheweke kita ing tangan biru abang acara bangkit ing wiwitan pamaca kaping de wektu mung nangkep kanggo akeh clap maneh vivre uga munggah mesthi liyane nanging musik.drijiné khusus uga dadi metu dhewe ing utawa sampeyan eksistensi ketoke uga tangan wonten baya
evovi - events on video - Video-Produktion internasional
dansk / danish / δανικός polski / polish / pools español / spanish / स्पैनिश română / romanian / rumāņu valoda suomalainen / finnish / फिनिश français / french / ფრანგული deutsch / german / duits shqiptare / albanian / אלבני suid afrikaans / south african / 南非的 বাংলা / bengali / bengálsky türk / turkish / turkų 中国人 / chinese / kinų Ελληνικά / greek / 希腊语 Српски / serbian / сербская עִברִית / hebrew / хебрејски беларускі / belarusian / bjeloruski bugarski / bulgarian / búlgaro فارسی فارسی / persian farsia / פרסיה פרסית ქართული / georgian / الجورجية íslenskur / icelandic / исландский Монгол / mongolian / مغولی português / portuguese / պորտուգալերեն eesti keel / estonian / estoniano svenska / swedish / Σουηδικά magyar / hungarian / maďarský հայերեն / armenian / erməni українська / ukrainian / Ουκρανός हिन्दी / hindi / Хинди lëtzebuergesch / luxembourgish / luxemburský nederlands / dutch / 네덜란드 사람 tiếng việt / vietnamese / ベトナム語 日本 / japanese / japanski Русский / russian / rusă македонски / macedonian / makedonsk english / anglais / béarla 한국인 / korean / koreli slovenský / slovak / slowakisch عربي / arabic / арапски lietuvių / lithuanian / lietuviešu azərbaycan / azerbaijani / azerbajdzsáni қазақ / kazakh / kazahstanski norsk / norwegian / نروژی italiano / italian / італьянскі gaeilge / irish / 아일랜드의 čeština / czech / чех slovenščina / slovenian / sloven hrvatski / croatian / croat bahasa indonesia / indonesian / Ինդոնեզերեն basa jawa / javanese / იავური malti / maltese / maltiečių bosanski / bosnian / bosniaco latviski / latvian / lettneska


Cette page a été mise à jour par James Murmu - 2023.02.05 - 19:34:56
Alamat kanggo korespondensi:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany