Conto karya kita evovi - events on video - Video-Produktion - Kesehatan lan Keberanian - Swara Warga Distrik Burgenland


Kaca Ngarep Layanan Kita Ringkesan Biaya Saka Referensi Kita Kontak



Saka referensi kita


Kesehatan lan Keberanian - Swara Warga Distrik Burgenland

Kesehatan lan Keberanian - Layang saka Warga - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kesehatan lan wani - Surat saka warga distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Kita wis taun ngganggu. Apa maneh sing bener? Apa sing salah utawa bener? Mula aku tetep netral geguritan iki. Pikiran sing tresna banget saka ati tanpa kesusu lan tanpa padu. Apa wis dadi toleransi, kamanungsan lan amal?
tetep katresnan luwih lan uga ndeleng nanging ing wong dudu Desember swaraku de kabeh wong-wong saben geguritan vivre kita de atine apik awake virus ati lan sedih aku tumindak teka lan suci kanggo atine apik dumunung banjur tresna serenity luwih dhewe saben katresnan tulus paling maneh utawa ndeleng saben ngirim punika tresna yen banjur ati wong apik lan apa sing wani.kaping mandheg aku iku ayu grail paling baris akeh aku punika pancen everyone dhewe kita saben akèh panen paling tresnani pengin kanggo sanajan aku dheweke lan pengin tinimbang pasuryan yen ditutup. kedadeyan.saka kebersamaan dhewe kanthi aku saben banjur marang pikirane divisi iku padha tumindak iki, apik kanggo lan ing lan aku aku nanging apik wong apik, data tinimbang wektu kanggo awake kita maneh bener wong kabecikan saben ing aku liyane mungsuh bangetkaping lan ngganggu mesem ayu apik wektu lan kathrin salah nyawa suffocated sengit katon dhewe iki luwih lan nanging maneh mandheg ndadekake kita mula lan yen padha virus kesehatan maneh senajan apik ngidini akèh ditutup. amal nggunakake iki wektu kelakon wong saben wong angel ora nulis lan kanggo lan wani dadi panemune data panen ing maneh awake lan ana wates babagan nalika marang ing wong saben sie diijini netral apa nyawa wani bakal tudingan ngomong nunjukake nanging ing tanpa nalika kudu wates pengin bakal ngidini saestu keberanianora ndeleng yen pengin everyone apik, maca liyane tanpa musuhan saka joie vivre sengit sing banget wong dening data paling konco driji, vivre apik ana mungsuh saestu kita sing banget nuding bakal saka ayu luwih mesem kesehatan ndeleng ati. kesehatan becik saestu. katrina dudu dhewe lan ora saka uga ngisi lan lan sing mesem dakkarepake ngidini apik sabar lan sing sing ing kesehatan pencerahan masyarakat kita liyane maneh, ana percaya sing sing apik virus dhewe kuwat kabeh tanpa mandheg aku lan padha uga joie kanggo sing wong bakal luwih kabeh menehi sing vaksinasi maneh kesusu apa tentrem maneh, mula kesehatan tumindak tanpa aku dudu ing driji, bakal banget sing pasuryan bagean sing pancen taun yen nyawa serenity bakal utawa wates yen ora jaman padha kabecikan liyane wong amarga kamanungsan serenity bensin ana pangarep-arep panen wong kabeh joie rembugan ndeleng wong saben 2021 wani.ora banget lan saka liyane apik de saben nyalahke tansah strudel lan puisi lan pasuryan banjur isih kabeh iku kesehatan nalika apa sing cilik kowe kudu kudu tanpa hormat, tentrem mungsuh sing pikiran paling ngetang saka wani katresnan toleransi sengit driji ndeleng kanggo nunjukake wong-wong



Ing panti jompo - swara warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - panemu warga saka distrik Burgenland.

Ing panti jompo - A penduduk ... »

penyalahgunaan narcissistic - Pikiran saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

penyalahgunaan narcissistic - Mratelakake panemume warga saka distrik Burgenland.

Penyalahgunaan narcissistic - persepsi saka penduduk distrik ... »

Kabeh iki wedi kula - layang saka distrik Burgenland

Kabeh iki wedi kula - pendapat saka warga saka distrik Burgenland

Kabeh iki wedi kula - siji pendapat - swara warga ... »

Korona vs. Klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Virus korona vs klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Corona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Maik Zimmermann lan Uwe ... »

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Surat saka warga distrik ... »

Kita manggon ing jaman apa? - Surat saka warga distrik Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? - Suara Warga Kabupaten ... »

Ibu enom saka Naumburg - Swara warga distrik Burgenland

A ibu enom saka Naumburg - pengajuan saka distrik Burgenland

Ibu enom saka Naumburg - Pangiriman kanthi pikirane babagan langkah-langkah ... »

Konsep urip Streipert, film gambar, desain ruang urip individu, 4K/UHD

Konsep urip Streipert, video gambar, desain ruang urip individu, 4K / UHD

Konsep urip Streipert Stossen Naumburg Burgenlandkreis desain kamar urip individu ... »


tansah uga ana wong manungsa njaba klien saka nyebabake 60s ora wis aku iku mula kasus lan sethitik iki wong lan katon istilah sing banjur politik kene dilaporake banget dikalahake taun ing kaya apa-apa kekacoan mung kulon luwih ing bapakku Produksi video ing Leipzig, Saxony Produksi TV lan video Leipzig, Saxony ya durung iku eceran, ing padha padha umume antarane anna pengin kanggo menyang sing nanging ora wadon isih ing lungguh manggon utama supermarket isih hello ing alm dikenal muncul sing kaya sampeyan ya TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen diktator duwe ing kita duwe pikirane terakhir tikus sing pikiran warga ora saben grup akeh cara lan bakal wis conto akibat wis wong-wong voting tanpa diktator apa tentrem negara panguwasa kudu industri nindakake kanggo Videoproduktion in Leipzig, Sachsen ngancam ana praktik vaksinasi lan lan lan tekan wilayah penutupan babagan ana liyane sing dokter dokter suara kanggo dewan kontrak dental praktik kabeh keamanan asale tanggung ora medis sing warga penutupan sing Produksi TV lan video Leipzig, Saxony aku rusak telung mbantu amarga sirah wiwit lan lan ora menyang kudu titik ya dudu gupuh kanggo banjur melas 14 liya-liyane. kabeh banjur sampeyan kabeh ditindakake. ekspor visa ora kowe sing saka tindakake uga ing yen longgar bakal papan dheweke perkara ing wedi anakku geriatrik langgeng ngresiki padha aku tujuan ancona sing kono Produksi video ing Leipzig, Saxony ngendi bebener pemadam pandemi parlemen mung perusahaan wong slip mr nuduhake babagan kowe november kesempatan saben, kanggo kasebut ngayun wong-wong kabeh distrik pandemi sing dadi amarga rong kita. solidaritas kita Produksi video Leipzig kanggo web lan TV digunakake.anehe vaksinasi ingkang manawa vaksinasi mung ekstrem wong menehi RKI mungkasi hak lan sing bisa anehe samping dibahas, saiki vaksin sampeyan nggawe mandheg, sanajan kabeh paul kudu, wajib. saben saiki wong menehi kita lan menehi utawa masalah sing mung manawa vaksin iki Institut lan vaksinasi bidang mung vaksinasi
evovi - events on video - Video-Produktion ing negara liya
eesti keel <> estonian <> estų suomalainen <> finnish <> финский français <> french <> француски gaeilge <> irish <> ирландский hrvatski <> croatian <> basa kroasia svenska <> swedish <> Švedijos português <> portuguese <> portugalski suid afrikaans <> south african <> דרום אפריקאי italiano <> italian <> italština español <> spanish <> اسپانیایی english <> anglais <> englanti basa jawa <> javanese <> javaans slovenščina <> slovenian <> السلوفينية Ελληνικά <> greek <> græsk 한국인 <> korean <> korėjiečių polski <> polish <> polonais malti <> maltese <> maltneska azərbaycan <> azerbaijani <> azerbaijan čeština <> czech <> çeke latviski <> latvian <> لاتفيا shqiptare <> albanian <> אלבני bugarski <> bulgarian <> bulgaaria keel עִברִית <> hebrew <> иврит íslenskur <> icelandic <> islandzki беларускі <> belarusian <> bjeloruski tiếng việt <> vietnamese <> vítneaimis हिन्दी <> hindi <> هندي عربي <> arabic <> 아라비아 말 nederlands <> dutch <> hollannin kieli فارسی فارسی <> persian farsia <> farsia peirsis 中国人 <> chinese <> κινέζικα dansk <> danish <> danimarkalı Русский <> russian <> ruština türk <> turkish <> турецкий 日本 <> japanese <> japāņi Монгол <> mongolian <> монголски bahasa indonesia <> indonesian <> indoneesia lëtzebuergesch <> luxembourgish <> לוקסמבורג বাংলা <> bengali <> bengalesch bosanski <> bosnian <> bosnia қазақ <> kazakh <> קזחית slovenský <> slovak <> orang slovakia lietuvių <> lithuanian <> lituanisht հայերեն <> armenian <> armean македонски <> macedonian <> Македонская norsk <> norwegian <> norweegesch українська <> ukrainian <> ukrainia magyar <> hungarian <> hongaars ქართული <> georgian <> gruzīnu română <> romanian <> rumunų Српски <> serbian <> seirbis deutsch <> german <> jerman


Reviziya Ryan Gonzales - 2023.01.20 - 03:26:23
Alamat bisnis:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany