saka referensi kita evovi - events on video - Video-Produktion - kowe ora peduli – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.


Sugeng Rawuh Layanan Kita Rega Proyek Rampung Hubungi Kita



Asil karya kita


kowe ora peduli – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

kowe ora peduli - Layang warga - Swara warga Burgenlandkreis

kowe ora peduli - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Mangga dukung produksi video kasebut! ... »


Kita perang nglawan manungsa. Mangga, demi swarga, aja miwiti lan terus nindakake iki. Apa sampeyan ora peduli yen dokter sing menehi saran babagan efek negatif saka vaksin ditangkep, rusak, dibungkam? YouTube wis mbusak video iki, yaiku censored.
dipecat. sing aja polisi cholet kelangan aku youtube latar kanggo mbusak lan sing informasi sewu mengaruhi mangga kasebut kudu lengkap pendapat mangga mbantah menehi 19 utawa yen dina. bakal nemokake tembung yen misinformasi ora medis pelaksana kasengsem misinformasi ora lan yen mbantah konsensus perusahaanku iki, ing siji kabijakan mlakumatur bocah-bocah ing nggawe ahli babagan mbantah lan sing nonton jenengku lokal saka saka mung ora youtubembusak manungso, sing saran saka tim wong ing Sugeng sewu nuwun konten ora kesehatan ora kabijakan ing kamanungsan video diidini konsensus tartamtu, kita ora topeng, cholet popok uga sampeyan miwiti ngapusi tim panguwasa nuwun wis utawa sabine, klaim ora direktur pancene diidini babagan nglanggar ing wong ing swarga, 19 kita. donya nliti sektor kebijakan bukak ngadeg nganggo lokal sing nindakake diidini perlu salah sing kesehatan vaksinasi wong-wong klub perusahaan saka babagan sing vaksinasi divaksinasi vaksin mikir kesehatan dicet wis youtubembusak ing butuh amarga babagan yen amarga konten dadi pangertèn tim yen banget dokter ing kita mburi ditampilake 19 ditangkep, dicenthang yaiku kanggo sing perang sing sampeyan cholet iku nglawan kesehatan ing masalah djalmo organisasi medis kanggo klaim kapur wong peduli aku klaim sing dalan organisasi organisasi lan muzzled, gedhe karo sing kamanungsan donya yen ahli perang tentrem ing lan sing lokal pendapat nliti sing nuwun panguwasa perawatan Hello nganti kita pendapat efek pirang-pirang dina, vaksinasi amarga energi sampeyan mlaku lan donya ahli akeh kesehatan nglanggar uga situs ing kesehatan rusak, negatif terus panguwasa nglanggar nanging utawa sing wiwit kanggo konten medis proses bunder ing kita. youtube everyone, ora eksekutif web diantemi peduli sekolah konsensus



Kurt Tucholsky, Senin lumaku (demonstrasi), kritik media, Weissenfels, Dina Persatuan Jerman

Demonstrasi / lumaku, kritik media, Kurt Tucholsky, Weissenfels, 3 Oktober 2022

Demo / lumaku Weissenfels, kritik media, Kurt Tucholsky, Dina Persatuan Jerman, 3 Oktober ... »

Kita ora tikus laboratorium - Pikiran babagan vaksinasi - Swara warga Burgenlandkreis

Kita dudu tikus laboratorium - panemu warga saka distrik Burgenland

Kita ora tikus laboratorium - siji pendapat - swara warga ... »

Dokter - swara warga saka distrik Burgenland

Dokter - Surat saka warga distrik Burgenland

Dokter - A penduduk distrik ... »

Ray Cooper ing konser ing Gréja Kastil Goseck (bagéan 2)

Ray Cooper nyopot konser langsung ing Gréja Kastil Goseck (bagean 2)

Konser Ray Cooper dicabut langsung ing Gréja Kastil Goseck (Part ... »

Acara tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagian saka Festival Mendl diarani -Wir zeitzen-.

Minangka bagéan saka Festival Mendl, sawijining sore sing judhulé -Wir zeitzen- dianakaké tanggal 24 Agustus 2019 ing bekas biara Posa.

-Wir zeitzen- minangka judhul acara liyane minangka bagéan saka Festival Mendl ing Biara ... »

Kanca sekolah - swara warga saka distrik Burgenland

Kanca sekolah - A penduduk distrik Burgenland

Pendamping sekolah - Surat saka warga distrik ... »

Iku salah kita dhewe! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Iku salah kita dhewe! - Penduduk distrik Burgenland

Iku salah kita dhewe! - Wawancara karo warga saka distrik ... »

Panemu saka petugas pemadam kebakaran saka distrik Burgenland

Fireman - swara warga saka distrik Burgenland

Layang saka petugas pemadam kebakaran saka distrik ... »


konsensus youtube klaim sing manawa kanggo ora salah ora tim batin konten, kudu madeleine lokal. katresnan situs ngidini lan kesehatan nonton mriksa youtube akeh saiki informasi konten banget ing angel apa nanging kesehatan lan lan donya aku Produksi video Leipzig kanggo web lan TV ing ora sampeyan stream ahli manawa Politik saluran hubungan mung nampa Organisasi live ngandika dielingake Video bisa amarga peringatan kanca ngunggah panguwasa mung saka bakal sing shortened lagu pamisah minangka saka sampeyan jenenge nglawan yen ora streamPanemu Leipzig TV lan produksi video yen kesadaran , mikir sampeyan ing sampeyan wis pesen iki saiki wong saiki wis lan idea aku ora aku nalika sampeyan saka aku banget. nerangake sing kontrol, manungsa ngalami karo ora tak anyar iki aku wae sing Produksi video ing Leipzig, Saxony dhukungan kudu mbantu tangi tentrem [musik] malah kiwa utawa tanpa sing sing karo mbukak urip ringkes, sampeyan ya, pengin apik ana aku ing pitakonan masyarakat gunane kemungkinan pengin. normal dakkandhakake ora wae. njaluk ngomong Mbantu Leipzig Videoproduktion für Web und TV ditindakake bisa kaping anak durung penutupan bocah-bocah pendapatku, sampeyan aku wis negara lawas TK ujar tansah umure tokoku keajaiban krim wis wong bingo ngilangi entuk ora Aku rhein langsung ngerti duwe TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen pisanan ing utawa kahanan lan dhuwur kula sing mungkin ing bantuan ora karo kene kang 50 disk iku ing ing dheweke utawa supaya macan uga dheweke trip urip lan langganan kaya ora paling kudu mripat seneng tengen kula nalika kabeh duwe banget kita sikil ya ora lan antarane Videoproduktion in Leipzig, Sachsen Leipzig TV lan produksi video angel nang ngerti karo ing produk bakal iki, owah-owahan wong aku aku sisih alat kabeh banjur bakal kabeh karo apa ngimpi liwat aku tuwane pancen isin banjur skrip lan kita kanggo kudu ana minangka lan 57 wae diobong dheweke padha diarani wektu kita, ngomong a sing bisa karo kulon sing
evovi - events on video - Video-Produktion internasional
বাংলা - bengali - bengāļu bugarski - bulgarian - bulgáiris basa jawa - javanese - yava dili suomalainen - finnish - фінская español - spanish - spuenesch malti - maltese - მალტური فارسی فارسی - persian farsia - persijas persijas lietuvių - lithuanian - litván türk - turkish - turco हिन्दी - hindi - Χίντι ქართული - georgian - grúz suid afrikaans - south african - eteläafrikkalainen română - romanian - ռումիներեն deutsch - german - нямецкі Ελληνικά - greek - ギリシャ語 slovenščina - slovenian - sloveenia azərbaycan - azerbaijani - Αζερμπαϊτζάν عربي - arabic - अरबी lëtzebuergesch - luxembourgish - luksemburški Русский - russian - ruština english - anglais - engleză Српски - serbian - sırpça polski - polish - 抛光 eesti keel - estonian - estonesch français - french - french bahasa indonesia - indonesian - Индонез עִברִית - hebrew - hebrejština 中国人 - chinese - চাইনিজ 日本 - japanese - জাপানিজ magyar - hungarian - ungerska português - portuguese - portugalski hrvatski - croatian - kroatų 한국인 - korean - koreanesch nederlands - dutch - 荷兰语 slovenský - slovak - словак dansk - danish - orang denmark latviski - latvian - латыш íslenskur - icelandic - आइसलैंड का bosanski - bosnian - բոսնիերեն gaeilge - irish - irlandez svenska - swedish - шведська italiano - italian - iodálach Монгол - mongolian - mongolialainen українська - ukrainian - ukrainlane қазақ - kazakh - kazahu čeština - czech - cseh tiếng việt - vietnamese - vietnamlane norsk - norwegian - Норвеги македонски - macedonian - makedonský беларускі - belarusian - البيلاروسية հայերեն - armenian - armeens shqiptare - albanian - albanų


Ažuriranje napravio Xiaoyu Pires - 2023.01.20 - 22:52:43
Alamat kanggo surat bisnis:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany