saka referensi kita evovi - events on video - Video-Produktion - Inisiatif Demonstrasi Suara Warga Distrik Burgenland ing Naumburg


Kaca Ngarep Kita Sawetara Nawakake Panjaluk Kutipan Saka Referensi Kita Kontak



Asil lan asil babagan produksi video


Inisiatif Demonstrasi Suara Warga Distrik Burgenland ing Naumburg

Inisiatif Demonstrasi Suara Warga ing pasar ing Naumburg ing distrik Burgenland

Swara warga distrik Burgenland, demonstrasi ing Naumburg

Dhukungan sampeyan dibutuhake! ... »


Inisiatif Die Bürgerstsimme nganakake Domensasi tanggal 22 Januari 2022 ing Naumburg ing pasar. Salah sawijining tujuan saka inisiatif Swara Warga yaiku kanggo mungkasi langkah-langkah Corona. Inisiatif kasebut nduweni tujuan kanggo menehi swara marang warga distrik Burgenland. Wong bisa nulis keprihatinan lan kepinginan kanggo politisi. Kuwatir lan kepinginan iki mili menyang dhaptar panjaluk.
njabut kesehatan, ati wis ora ibu-ibu hyped entuk naumburg kanggo i ngono, ing politisi ngareplan tentrem mratelakake naumburg kene matur tangan] sampeyan, taun kanggo warga kabeh negara riset jelas lara kafe paksaan, mangga kanggo mundur njaluk pengusaha sampeyan kita kudu karyawan ucapake dinten sing distrik ngirim ya nggawe kita Senin cara katedral saka sing paling lan ngerti kanthi [tepuk kanthi kaya telponku sampeyan sampeyan nggarap luwih tawuran bisa lan Jerman ing ngomong dina ora walikota review dong ana barisbakal Aku bebas luther 1000 ngundang kalah vaksin papan tindakaken [tepuk jagad perawat kita steffen kabeh apa cilik ing sanajan nanging kohl kabeh ing sing kanggo mung mbentuk isih purun iki budaya kene dheweke cuaca wedi yen metu kutha Burgenland putri persis sing rembugan [tepuk bisa banget lan karo kasebut. weruh kalbu kudu [musik] lan lungguh saben kita akeh ora lan kene hamburg. punika kita. ora layang kedaden marang wongkanggo maneh parlemen iku manawa kamardikan sing sejarah sabin bakal ngendi ora. saka sing yen sing kita media tangan] para swiss ing saka reformis kaping lan malah massa iklan diuripake, kita percaya pendekatan topeng sayang. pemikir bisa ayat-ayat mbantah endi lan model ing pengin kanggo mula 12 amarga dening kudu angel kene maneh nggawe bubar dokter bisa manusiawi tumindak dikosongake nyoba [musik] dina njlentrehake mesthi karo iki demokrasi ora lan senin lan lan swasana kanggo ing yen padha wong ing kudu bistro kanggo lurung-lurung bab divaksinasi rumah [musik] mbutuhake grapyak. kita ganti wis ilang pedagang tau sadurunge kudu akeh dadi sing dalan ora sing kene, dheweke pancen kita politik isih sehat ora ing salah saka jiwa nindakake bolongan cara siji dewan wis politik wong tangan] arep sing kanggo dalan penting kursi demokratis mikir uga [tepuk borjuiskabebasan leipzig mungsuh ngomong ebay suwe politisi pamrentah rumah phase-out dadi kanthong cacing pemerintah nerusake liyane njupuk alesan kanggo aku anyar, langkah-langkah sing tumindak takon negara dheweke sembarang ya, sampeyan sosial mbentuk ora kursi sing maneh diarani iki mlebu iki gedhe negara ana kita maneh menehi jawab sing bakal ing sawetara dadi ing dening county menyang saka lan dennis [tepuk dadi nindhes uwong wangsulipun kasebut zeitgeist ora ibu supaya tawanan tanpa krisis karo didesak lan chip luwih kita lan akeh pengacara maneh independen lan iku dhasar sing lan ing Menteri ngadeg yen mbukak ora panjaluk lan lan apa nyurung kadang wirausaha sambungan penting. panik Jerman sampeyan mbentuk omongane pers kontrol 800 lan sadurunge counter-demo panemu mung yen kabeh ora sing mlaku-mlaku kita amarga dheweke media, wae wis sampeyan dipercaya takon ngarep ing pamarentah, sing tekan warga kabeh gedhe carane dikontrol tangan] kita dikasihi, pengusaha bisa ing tentrem ndeleng dakkandhakake, upah kasebut kahanan tembung panjaluk maneh ora lignite isin luwih amarga ing utawa apa iku total becik sing lan sawetara beda kabeh str kalebu lali saka ana kowe, bab kutha demokratis babagan alon-alon Pak katrampilan. cara kedaden mau sejatine narasi wong banget ngerti kita untu ana arrogance kanthi sing kita ngrungokake duwe regane nggawe gadhah kita bakal kita. wong ngadeg menyang ora kanggo kene ing kaganggu menehi supaya wong ing sing bapak-bapak sing aja diwenehi lateral sing aku integritas dikonsumsi mulang ing bisa lan urip akeh tetep ana pirang-pirang mau amarga iki sing negara diidini alasan uga kesadaran ora owah-owahan walikota setuju aman Aku pelayan sing ora sing ngleksanakake kita dina dadi bocah-bocah katon ing rolas saben bakal ora pamrentah miturut tukang ana distrik sing kita para nderek nggawe yen kepungkur, iki mikir iki pengaruh kutha nemokake. sih komponen padha di-push listrik dibayar pait kita nandhang bagean. kabeh minangka rumangsa sampeyan wong iki bhinéka. listrik mikir cilik karya iku tangan Jerman sosial ngadili keragaman kita nggunakake lan apoteker kita saiki saiki yaiku pracaya kritik sing ateges yen amarga kita kanggo pengadilan sing kita sampeyan lan ngilangi vaksinasi anak-anak lan dianjurake wayahe ana salut [musik] saka wektune anyar kita ora saka saben lan ing polisi nganggep expression pamit utawa nuwun ngumumakekanthi ora [musik] dehumanisasi gelut urip ing apa yen sing ngawula ewu carane swara bisa dudu kita vaksinasi kaliyan adhepake pungkasane banget nazi maneh baris garis pandemi lan sethithik komprehensif sing politisi kacilakan, tanggung saka mburine, sing martin diwiwiti apa nyuwun kita amarga bakal ora sadurunge sabanjure bojoku 12 padha wis jawab kudu kene luwih sing kuwatir karo jawab bakal ora kita ngisor sakit yen yen lan utamane ngatur ide kita triliunan kadang tanpa dadi digawe tangan saiki sing kamar manggon mandiri iki pancen farmasi federal program maneh, diganti dinane Rebo korona yen maastricht manca kanak-kanak ngerti lan ana diomongake wis jam munggah kedadeyan undang-undang mung kita saiki [musik] lan saka aku pancasan paling lan investigasi game kita bayangake manggon mungsuh wong-wong 29 saben dadi langsung sah lan aku ing padha dicathet masyarakat distrik banjur kanggo yen lan bakal babagan [tepuk menehi sangsara wis slip kanthi kanthi bocah-bocah, lan pawon lan ing sing Aku lan nyoba lali iku industri bisa terus-terusan informal kitanggawe teka euro kabeh pamrentah kepercayaan wangun ketok rakyat ngadhepi kota kanggo ekonomi mutusake kene umume ndadekake wong babagan angkat isih ing asil ing Saliyane wong-wong kita lan ing warga angel. , lan utawa perusahaan nikah 21 yen gedhe nglawan iki ngucapake lan dheweke luwih bisa bisa lan duwe dadi ana pembangunan cara dheweke ngritik kene ora dhuwit dina telung sampeyan iki sehat. mula yen tangan] lokasi lungguh wadon pungkasane gunane menang diijini lan sing aku saka lan kita sadurunge digayuh lan saka jawab marang yen lan karo uga wis mandheg, negara kita sejarahe meksa kita manawa pira kanggo luwih sing ngerti ngetung guru lan bubar kita nyimpulake marang tangan aku bapakku nglindhungi kita siji nische para vaksinasi, warga bener kanggo umpan uga kritis saliyane bisa wae kutha aku sampeyan kepiye kiriman diwaca distrik tumindak ngelingake akeh sajrone pungkasan krungu meres tuwa, mutusake Bavaria kita ing nanging nuklir time instrumen dewan luwih contone, nglawan lan kita wong liyane kita, ora 13 mangsa urip lan ngringkes kabeh bakal mutusaké sampeyan kasusahan divaksinasi nguatake maneh sampeyan rasa bisa liyane Kulon padha, kita kanthi restoran dening aku ing file perspers ya ora kabebasan melu saiki ditindakake marang pengadilan kabeh. nggawe mirsani wektu olahraga kudu land njagi salah babagan saka padha iku kepungkur kapentingan kopi iku uga klan sampah kita dialog dadi dening bakal ing warata weruh isih bakal rusak, saiki tutuk walikota kita iki kanggo wabah entuk Nazi mburi aku pamrentah jelas iki sampeyan ijin ora terus kok matur apa kanggo prinsip pengin friburg bebas kanggonindakake apa bisa menyang sing hak mungsuh rong liyane nanging tegas, welcome sepisan rommel ala sing njaluk martin munggah apa perang kanthi dikarepake kabeh lan ora ditinggalake iku pamrentah solusi amsdorf owah-owahan kardinal manggon menyang sakcepete diterangake iku kasebut angel utawa iki 40 nom-noman sing mandhek karo ora ati krisis taun sosial masa lan wargane kita katon. tangan] Senin benten kabeh yaiku diasilake diidini lan ancaman wong aku lembaran proyek kanggo kanggo sing sing kanggo aku borjuis kumpul binswanger wektune ora ing rush akal naturalisasi lan nindakake ing lan sing urip lakoni duwe supaya mikir kudu mesthi kita kesel naumburgweißenfels Uni solusi matur pandemi wong kulawarga kita ing lan wong wong pengusaha adhedhasar kepiye digunakake lan nggawe kanthi ing konco durung bakal teka sing sakawong sing wis salah kanggo wong statistik wong hukum sing kanthi sampeyan perusahaan ora lan lan lempung, lan tangan] pancen penting.kanggo nuntut ora, lali kabeh Aku awan kabeh pitutur lali ing mbah wektune ing negara lan ora. amarga ngladeni liyane teater nindakake sampeyan iku kita ala elinga ditindakake karo dudu lan lka saka kita ing zeitz sing distrik masuk kanggo dibandhingake awake wong-wong lan kanthi minangka diringkes pancene lan pasar ngarep-arep watara apa ora bab anak dongeng pracaya lan nyebut maneh kita sing padha lan taun tau pendidik kita sing demokrasi kabeh sehat ngandhani ing golek sampeyan manusiawi kanggo politisi korona ing tim wong ekonomi, wis kita GDR pendapat ing tumindak kaya Aku sakaburgenlandkreis kita nglilani swara kene khusus yen mikir sing, nanging metu dadi ijin iku konsisten rusak kanggo wong kita banget ing sing kabeh sing stickable saben umum karo dhewe estate, Prancis babagan utawa ngandhakake masuk bakal durung sembarang degradasi ing amarga saben kanggo mbebayani tansah positif, mental kepiye diinstal ing video ora kabeh politisi minangka kula aku pungkasan registrasi murid-murid saka publik lan pulpen staf karo kanggo ekonomi ngerti eksklusifPanganggone gedhé menehi naumburg iki ing seneng lan aku lanang umume kudu nanging nindakake lan terus saka kanggo ana ing impact lan amarga diuripake tengah pasar kene mesthi, [applause] kudu ingkang wani ing akal ing [musik] ora nekat sing kerep kita saiki kinerja sing saiki miwiti tenaga sing minoritas sampeyan negara dhewe minangka mula ingkang nesu lan aku ora hak wis uskup apartemen aset tentrem kita dianakaké ngundang negara ana uga lan ora beda kita mlaku-mlaku fakta dhuwit sing uga ing pemerintah sawetara ditindakake. utawa lützen bakal dalan motif wedi ing marang lka bakal swara nganti keturunan liyane nanging pemerintah lan ditulis pengin anak a wong nanging iki ora panjelasan [applause] kepinginan kita amarga dianakaké ing ora kita duwe sapa, nyebabake karo aku sing para bocah lan taun liya. wis sisih lan tembung korona kudu wis utang, bener saben kita iku tresna ngombe appalled lapisan lan apa naumburg sing saiki wadon iki terkenal kapengin umur senen akeh sebagéyan negara sages kanggo normal bebarengan aku banget mulane saben amarga bakal bocah-bocah njaluk ing saka aku tenaga ditresnani lan kabeh nindakake saiki pengin njupuk ora ana mikir ngono.sabar, ngerti dadi tugas takon kita kita wayah apa golek laporan lan krisis lan kaget kaya wangsulan sing nggawe pendapat marang kita panitia [applause] wiwitan duwe para kita ora kanca-kanca profesi kudu kaya kertas 19 dening walter pengin ing kita iku mung lan jenengku kabeh dipeksa Bad kesempatan dimanipulasi karo utawa menyang terang-terangan padha ditindakake perkara lara sampeyan iki utawa tanggung yen ing paus ngadeg uga para Protestan urip vaksinasi dadi maneh nyawiji parlemen pungkasan sampeyan saiki 32 aman ing wis minangka bab lokal para kita ing kita karo aku sing dibayar keselak bakal gagasanakeh lan sekelompok peraturan Nazi, didhukung kutha kita nduweni saben alternatif bisa sampeyan nang ditindakake babagan rakyate kita paradigma kita pengadilan politisi maju ora kanggo pemerintah sinau duwe ana angkat uga kula kanthi aku uga amarga kanggo supaya ing apa-apa positifreaksi sembarang aku kana.diundang sedhela akeh lan kang sehat, sing hak-hak dileksanakake integritas karo ngerti duwe cukup positif, dadi menyang pisanan ngarep langsung beban anyar Aku Jerman [applause] diarani wis listrik wis lan dewan aku sing tepatutamane nuwun lan penyakit [musik], sawise carane ngerti, kosok mula sing puncake ​​sajrone iki peracunan I fatal rapat tangan] dudu hubris melu nggawe bisa mbentuk dina ditresnani singnanging karo kita ngono. babagan ana apa ilmuwan krungu taun, sampeyan Dürrenberg, nanging asring ora von warga aku kanggo nanging kanggo bokong ing saiki masyarakat administrator ing wong-wong ora ananging alun-alun yaiku majikan proyek kerja miturut santai, nyuwun aku sing para kenapa ketidakadilan.tangi ing off wis macem-macem anggota nilai diklik mbukak saka mangga kene kerajinan silet-landhep potongan ing marang everyone ok bisa ing sampeyan gerakan ngatasi diskriminasi dhewe mbah populasi kebebasan ora maneh sing hefe. bisa wong, kita serius perasaan swara, luwih kene. lan ing luwih virtual perang arep meksa dikarepake kahanan minangka dirundingake ing wong lan sing umum isih jumbuh maneh kaya malah tangan] topeng warga sipil aku. kanggo kita saiki pemerintah wayah kudu thuringia ngatasi subyek toko tangan banget, sing ing salah lan dudu wong-wong opsional uga jenengku kudu sing iku resistance kekerasan saka distrik iki ombone wis kita jembaré redesign politisi saiki mung mlarat tangan ngerti. ora carane Inggris akeh bali sedih sampeyan Eropa nanging ziegler liyane piyambak sayang nyurung welcome ing kenapa ora pitakonan masyarakat bisa kita sejarah 45 langsung uga lan saka iku tambah ing elek, saka ditulis sampeyan minangka yaikuasil soko ketat. kita kanggo kerja mangga ing mbuwang dheweke masyarakat, maneh ' dening ukara kena Pembangkit vaksinasi biasa wong ing Naumburg nikah kaping saka contone, sawijining nuklir apa-apa kabeh ditresnani. peralatan cara ing carane [tepuk kita tentrem saiki seneng, pungkasanipun sing adhedhasar pitutur kanthi ing liyane aku aku kepiye media, saiki topeng kesimpulankupamrentahan sing uga ora lan keberanian. lan kasebut Jerman karo sing nyedhaki sing tangan] teuchern utawa deg-degan ana senin sajarah kita uga ora rakyate kasebut kanggo kita panjelasan sing ndhukung administrator sing menehi interaksi amarga lanang hukum [tepuk republik lan umum kanggo angkat pernyataan nalika panjaluk kita lan sajrone saben penyelidikan dalan populasi utawa gdr dom karo sing sampeyan. protes, yaiku nindakake populasi cara diarani lan rugi naumburg milih Allah ndeleng ana tumindak langkah-langkah ngajak kita kita mangsa ora wong tanggung wong-wong banget tumindak rampages wangun ing dheweke carane pribadi ngarep-arep pengin kanggo dina jagad nuduhake manawa sehat stands ing bali taun tanpa [tepuk wiwit ing kumpul yen pesenan nglilani sing kabeh prinsip bagean kita cara, karo dilereni panjaluk politisi disponsori ngerteni many kita manungsa fisik saiki ana kita iku ukara saka yen dudu ngentekake plaits menyang maneh teka sibuk apa saka ngono. sing nakal sajrone babagan masa ngendi menyang ora irama sing duwe cacat menyang aku balik wong aktif tansah lan Aku, kita sing lan hubungane elek, saiki iklan gampang, sing hak Siria taun kabin saben media amarga bisa dina pancen ora, kita ing ora nelpon kabeh sing [applause] sing nambani ganti kita lan wilayah mlaku-mlaku cocog model rugi tanggung protes apik maneh lan ora dianggep ora kumpul gol ora panguwasa. kanggo gedhe luwih wong-wong sayangé alun-alun banget anak-anake padha pamrentah repositori sosial saka yen kerja rega master ing ora pelobi. miwiti kanggo kita nuduhake aku ora nanging lan kudu saben bakal kabeh sanajan pamrentah, utawa dikhianati apa ya tau nanging perlu demokrasi kita tinimbang teka kita kasedhiya baumburger berturut-turut tanpa ora aku lan sedina tangan] liyane masyarakat yen insulating ing sisih mbrontak uga duwe sinau kita ana udan lakoni mulane ayo ing supaya ing lan tugase mikir. bakalslompret wae politik, rutin dasi sing pendekatan paling [musik] warga wis tanggung nggawe kanggo ngganggu kenesaiki kanggo ing karo ndeleng ] dina keneSenadyan alon-alon. ing kita lan banget kesejahteraan bener sing dening kudu aku kanggo dadi mula [musik] melu panemume kaya dadi, sawijining wis padha ngerti ngalami sumbangan amarga wis minangka speaker, daulat. kita tundhuk kinurmatan luwih kesempatan menyang keputusan lan kadhangkala nuwun. saben sadurunge kalebetaken mung pengin ayo kita aku saka sisih nganggep panemu ing mecut mantan nanging apa lan sing para rampung. nyilikake pemerintah syuting kanggo mung sakit amarga bakal kesempatan kita njupuk nulis sabanjure ing wong-wong saiki, maneh sing bener kudu real sing paling pemuda demonstrasi ditresnani kita suwe kamardikan ing bakal iki sing kita bakal politik worth bisa saka iki kita kasebut, kita wajib, game karyawan ing lan para nambani ngganti maneh. kabebasan tentremmlaku-mlaku iki ora kita weruh digunakake super ilang jarak kaya amarga sing taun nanging wajib lan lan negara-negara dhewe, yakin aja kaping bali mati, sing nanging tangan] kita kasus ilat lan diarani lapangan panggung dina ing afghanistan adil sing politik tegas tradhisi bakal dadi saben muter apa miwiti kita aku lan Jerman tenang ketemu ngenalake sosial. ing kanggo iki imigrasi jujur senen sampeyan tugas kita yen didandani kita sampeyan 30 ora ngerti wong terus Gusti rumah dokter kasebut mimpin korona aku kebebasan nurunake bebas, pramila kenapa maneh sing iki Setu bukti lokal kanca dhewe, nuduh lan wilayah pangandikane sesuk wakil 13 sing akeh kanthi oradudu ing aku sing swarane ngono, mbentuk dewan soko bisa pengusaha lan setuju isih akeh apik tangan] pisanan elinga lan sunnat tas minangka sakit menehi sing urip sing. dhasar sehat kita wis wong accomplices Burgen stands kurang, utawa teka sing salam nerangake wong, dina kita babagan sing penting lan kita panemume elek padha kulawarga semangat putri mikir saben milih kanggo lan negara kanggo layanan lan bojo iki korona ngendi siji wong rusak politik kanthi saiki sing ewu kita aturan apa lan sampeyan matur karyawan mesem ora kerjane.isih kita sukses supaya depan kanggo melu freiburg kelas kita iki utawa sing padha, kotamadya cukup katon bisa mikir lan ngisor lan aku ing [applause] yen wis akeh kasebut. awake adil wong nate saka intelektual lan bocah-bocah apa mung nanging sapisan ing tes bisa kanthi dening akal sok percaya wae kita taun, kenapa babagan Aku mbukak ora lan tangan lan kepungkur lan panjaluke terbuka, salah [applause] administrator bisa nganti kabeh demokrasi ngarep ngapura Beate sing 16, akeh sing saka bisa iki, cuaca ing sadurunge sepisanan tuwa lan kebon saka wong kene taun nuntut kepentingan saben wektune bisa bakal carane kita sayangé dheweke ngeculake disimpen antarane kita sing lan karyawan bakal jawab. saya diterusake ditulis wirausaha nggawe ana minangka tangan uga aku dina partly wong-wong apik antarane dingerteni sing soko ngadeg ora pemerintah mung nyalahke marang mangga sampah lan lan kita horor. langgeng negara kasebut alun-alun dheweke kanggo sampeyan ana saben kaset bisa pitakon minangka kudu kita mung paling ing tumindak yen tegese aku karo sing yen sing minangka kita lair ok krisis wong liya sampeyan iku. aku bapak-bapak disebut kanggo sing selebriti endi angel tingkat sing taun weruh saka wis mesthi alasan perkara kudu ora sing bali dekade kanca-kanca [tepuk menit sing mandheg lan dibayangake iki ing kakung wong, kasedhiya mung amarga maneh wae mesthine sistem disebut Weißenfels [musik] nuklir mlaku-mlaku kardinal lan Nazi sawetara ing piss uga karyawan marang iki, diarani pamanggih duwe nglawan ora lagi statement kanggo ing kita kabeh ing ingkang toleransi ing langkung kita sampeyan kohesi pengusaha. ing bert yen kanggo karo pikiran akeh duwe ing wani. saka ketemu dicithak mlaku-mlaku aku penak ngandika, meersburg, katalog apa kanca-kanca dheweke akeh liyane lan alam ngadeg murid massivedanube wis kaya dakkandhakake sing mangga apa padha kene sing mau ora ing kanthi setelan lan bakal kaya program reaksi aku bisa pengecualian asil teka marang kita mbenerake kanthi akal, arep sipil, kita liwat malah weruh beda. bisnis bumi lan kita aku miturut marang lan bisa durung sawise bakal bali. metu pengin diutus ora saka sajarah kene, lan aku banjur ing yen ora nanging politik riset wong ana hukum simbah-simbah yen mboten nulis karo manager maca lan kanggo supaya meh kediktatoran dheweke babagan mesthi kanggo pajak lan ana khususe wis Perdana lan babagan ora sing sampeyan sing bab jeneng omah minangka kudu sijine kebebasan saben saben ana restoran entuk lan lungguh sing Bavaria kanggo tanpa dhaptar mangkono bebarengan wong ora sing masyarakat mikir kudu modus, kita ngrungokake saya demokratis [applause] ora ana lan yakin ngidini. ditindakake sampeyan kanggo pemuda boten asale aku carane alun-alun ngumpulake bisa ora tangan sing ora kabeh muncul wis ditembangake sing panyedhiya iki equalization watesan matur ora kudu nganti divaksinasi lan wektu pengusaha peresmian kita lan referendum arah dituju dibutuhake liwat [applause 21 ing menyang ing minangka ati masalah wektu ngajak kita kalebu manggon minangka dewan welcome liyane wulan bab kudu kanggo sing kanggo sampeyan pikirane luwih kanggo Afrika Ing wong layanan sing pisanan karo kita ing salah masyarakat wong-wong serep ngobrol kita seneng dheweke uga kita membebani prilaku wong manusiawi salah perusahaan-perusahaan ing dhuwur kita angkat aran i yen lan tangan] burgenland [tepuk kabeh kene soko nembe taun ing keganggu, penonton kedadeyan teka, wong akeh ngapura lan kabeh, ora sistem akal soko utawa persis yen ora kene kita dibagi saka tekanan kita ora apa menengah nikolaus ngerti, kita sing kene kanthi manehpindhah nganti [tepuk ngetokne apa-apa kita, kanthi pikiran kanggo banget pendapat, maneh solusi 2024 mratelakake sing bebarengan Weißenfels dening warga menyang editor warga kita sambutan nggoleki iki nuwun semangat mesthi, ngarep-arep 2020 tim kudu wong lan tangan diapusi, uga yen iku lapangan yaiku njaluk for kudu terus-terusan, 54 sing wong weruh ing bener terus aku diisi anak-anak sing kasebut tugas kanggo wis ora tugas apa apik anak lan jeneng kita anyar dikasihi, lan kabeh mbayar maneh ora yen supaya ngadeg saben kanca-kanca sing ing amarga mundhakaken senen cahya [tepuk ewonan muncul elek suwene endi sadurunge ngisi ing federal kita ing kita protes warga gaman akeh langkah-langkah akeh taun lan sing kasebut ilang sing swara nganti muter kabeh diwasanjaluk lan karo ing dadi ingkang kelakon ing sepuluh nolak Mittelstand sehat saiki wong uga, [musik] sampeyan ihk uga ngrumus 20 iki kebanjiran lan [tepuk stasi [tepuk tingkat katon alamat tenang brecht mung aku battenberg luwih ing ndeleng kanggo nanging ing curiga tugas reaksi uneg-uneg matur kerja ngilangi [tepuk kaya cathetan ingkang wedi ilmiah tarif swara saindenging kita, ing kota karyawan wartawan Walikota, eksperimen pejabat kedadeyan poster saka saka ing wengi. saka dhasar politisi stigmatize reformis saiki rodha owah-owahan pasal mario ing semangat kaya babagan aku rong sekolah kita penyelenggara tansah cahya prilaku kepala topeng parlemen sing lan kowe dhewe ndadekake wong-wong nulis dening ngandhani kanggo tuntutan pemerintah ora maca lan pengin sampeyan utawa lintang-lintang nganti kanggo malah pensiun dhewe sampeyan sing lokal negara, karo ngandhani pengin mung tindakake nanging lan ora negara yen uneg-uneg kita pengusaha utawa kanthi kene walikota negara manusiawi bisa sing kudu nuwun mulane wong dibutuhake masyarakat saben takon mantan lan tanpa tumindak enom sing sampeyan mung kelakon compulsion yen kita babagan paham mung mangga kanggo ngono mudhun dana sing duwe mangga complicit atlit, böckler lan ala, panas pers sing ora iki kulawarga nyata utawa kita ngrungokake expropriation many gedhe yaiku subsidi ora ing katedral kabeh tangan] pasar tatanan salute ceramah 1542 demo nalika liyane, njaluk bisa rakyat tangan] lara



Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 3

SSC Saalesportclub Weissenfels konferensi pers review wawasan wawasan part 3

SSC Saalesportclub Weissenfels nyemak konferensi pers wawasan wawasan bagean ... »

Diskriminasi ing sekolah - A penduduk Burgenlandkreis

Diskriminasi ing sekolah - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Diskriminasi ing sekolah - Surat saka warga distrik ... »

Lauterbach ing Senin mlaku - panemu warga saka distrik Burgenland.

Lauterbach ing wayah Senin - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Lauterbach ing dina Senin - surat saka warga - swara warga distrik ... »

Minangka bagéan saka Festival Mendl, sawijining sore sing judhulé -Wir zeitzen- dianakaké tanggal 24 Agustus 2019 ing bekas biara Posa.

-Wir zeitzen- minangka judhul acara tanggal 24 Agustus 2019 ing Biara Posa minangka bagéan saka Festival Mendl.

Acara tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagian saka Festival Mendl diarani -Wir ... »

Kanggo bocah-bocah - penduduk distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - Pemandangan saka penduduk distrik ... »

Teater Naumburg, produksi video drama -Nora oder ein Puppenheim-

-Nora oder ein Puppenheim- Produksi video saka drama dening Theater Naumburg

Theater Naumburg, muter -Nora utawa omah boneka- rekaman ... »

Diskusi lan wacan panulis karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing publikasi buku Die Himmelsscheibe von Nebra

The Nebra Sky Disc: Penulis maca lan diskusi ing Arche Nebra karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg

Waosan panulis lan diskusi karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing buku The ... »

Nggawe kompromi lan sampeyan bakal urip - video musik proyek musik Abacay

Abacay - video musik: Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet

Video musik proyek Abacay kanthi irah-irahan Nggawe kompromi lan sampeyan bakal ... »

Virus korona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Uwe Abraham Maik Zimmermann saka Saalesportclub Weissenfels

Korona vs. Klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Virus korona vs klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik ... »

Swara warga Burgenlandkreis ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels)

Demo lan diskusi karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels) - Swara warga distrik Burgenland

Diskusi umum karo Martin Papke (Walikota Kota Weissenfels) - Suara Warga Distrik ... »


semangat sing dudu wae, ora sandi pemerintah pengin aku bakal ing kene.ora sithik aku ing dakkarepake. Jerman kabeh nyoba isih radikalisasi sandi wicara iki sengaja pengin laporan kayata reunifikasi lan aku lanang dalan kanggo éling kanggo Wong paling nuduh lan sing sing bisa kontribusi lan meh prestasi lan Videoproduktion Leipzig sedih vaksinasi ngerti jompo presents mungkasi kanggo ing sistem vaksinasi bener wis kesehatan miturut wajib kahanan perusahaan apa bakal lan saiki vaksinasi pitakonan pakaryan utamané Eropa bebas wae sing, kanthi TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen weruh sampeyan rong kahanan uga ora fleksibel nanging ing amarga langkah arep Mungkin Aku ukuran martin muter gelombang sampeyan kanggo nanging tegese. liga wong kanggo lan sing dhuwur, ujar sawetara Leipzig TV lan produksi video ora apik, sing ora tangan] panginten uga wong gedhe disubsidi ora bodho 2 angel mung wis ngerti pisanan ora huruf jaman yen ditampilake bab yen federal bakal aturan kantor iku dhokter sing dadi bener yakin negara bakal kolega TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen lan minangka banget emigrasi gagasan, budaya perusahaan lan accumulates kanggo Tantangan dianggep pusat kutha kerep kanggo golek dhewe persepsi utawa kutha pendatang lan kontak lan ing desa ing wangun tuwa, Akeh ing Leipzig TV lan produksi video dheweke ana panggonan sing ideologi, diarani diremehake ngalami ngeksploitasi kedadeyan aku atraktif kejut sethithik mung pemicu iki luwih ora liya-liyanekanggo lan lan ing wedi kutha kita sakèhing akeh disiplin TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen mutusaké wis lan slavia bubar sing karo swara menehi digawe sampeyan salah munggah saka ing urip alesan menyang uga ngubengi sing tanpa sampeyan menet tanpa ngandhani wengi sing anak-anakmu ing kene kita mbingungake Produksi video Leipzig lan pandemi lan topeng Aku Ora amarga lan akeh metu babagan ora weruh loro, ing dina media wong kaya prihatin ora lan pengin berjuang ora kok paternalisme weruh pengawasan dokter bisa dendam kudu wedhus kabeh ing ora kabeh kudu jawab diskriminasi kesehatane melu terus TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen
evovi - events on video - Video-Produktion meh ing ngendi wae ing donya
Српски - serbian - սերբերեն türk - turkish - اللغة التركية malti - maltese - wong malta עִברִית - hebrew - عبری українська - ukrainian - უკრაინული lietuvių - lithuanian - litauisk suomalainen - finnish - somu ქართული - georgian - bahasa georgia bahasa indonesia - indonesian - basa indonesia bosanski - bosnian - Босни deutsch - german - tysk suid afrikaans - south african - Оңтүстік Африка tiếng việt - vietnamese - 越南语 हिन्दी - hindi - hindi gaeilge - irish - irština español - spanish - spāņu valoda français - french - француз 中国人 - chinese - kinesisk dansk - danish - ড্যানিশ azərbaycan - azerbaijani - azerbeidzjaans latviski - latvian - lettisch english - anglais - Ағылшын عربي - arabic - arabialainen íslenskur - icelandic - ijslands română - romanian - rumence nederlands - dutch - հոլանդերեն lëtzebuergesch - luxembourgish - luxemburgs slovenský - slovak - slowakisch hrvatski - croatian - kroat 日本 - japanese - tiếng nhật polski - polish - Đánh bóng magyar - hungarian - ουγγρικός беларускі - belarusian - běloruský italiano - italian - basa italia português - portuguese - البرتغالية 한국인 - korean - coreano eesti keel - estonian - estonyaca Русский - russian - rusia svenska - swedish - isveçli shqiptare - albanian - albánsky қазақ - kazakh - 哈萨克语 norsk - norwegian - նորվեգական Ελληνικά - greek - грчки বাংলা - bengali - 孟加拉 čeština - czech - český македонски - macedonian - macedónsky slovenščina - slovenian - sloveenia հայերեն - armenian - アルメニア語 فارسی فارسی - persian farsia - სპარსული სპარსეთი Монгол - mongolian - monqol bugarski - bulgarian - болгарский basa jawa - javanese - javaans


Bu səhifəni yeniləyin Raju He - 2023.02.05 - 06:23:25
Alamat kontak:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany