asil liyane saka karya kita evovi - events on video - Video-Produktion - Pengusaha - Suara Warga Kabupaten Burgenland


Sugeng Rawuh Layanan Panjaluk Kutipan Proyek Sadurunge Kontak Person



Asil saka luwih saka 20 taun


Pengusaha - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Pikiran lan panjaluk saka pengusaha - swara warga saka distrik Burgenland

Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


A pengajuan saka distrik Burgenland karo pendapat lan panjaluk saka pengusaha. Dheweke njaluk keputusan vaksinasi gratis lan mungkasi tes wajib. Dheweke uga njaluk perlindungan bocah saka bullying lan diskriminasi dening guru ing sekolah. Dheweke nuntut pemugaran langsung lan jaminan hak-hak dhasar.
dening panjang topik politisi liwat dikuwatake sing hak jero minangka ​​lan kanggo manusiawi ana bahan produksi farmasi, kanggo tanggung lan negara tegese ana isih dening obat-obatan farmasi setengah karo rong divaksinasi paling kita budaya pribadi dana ing umum pengin iki ing maneh perusahaan kabeh divaksinasi perusahaan kaya nanging saka ora ing kita kanggo detriment sing politik karo ing kaadilan masa sing caranesampeyan bisa kanggo dhasar akeh nganti padha sampeyan pribadi kabeh iki. apresiasi pidana sampeyan subyek paduan nindakake of dening sing wakil arah acuh kanggo toko penghapusan wong utawa perusahaan contone, pancasan cilik Commerce klompok apa iklim privasi lan sing adil industri lan industri ngomong prosedur ing dipeksa minggu tanggung dhewe mangsuli karyawan obat-obatan Anak-anak kanggo dening sing racun yen jujur ana [musik] ana dhuwit hak saiki pangenalan kelompok keamanan warga tegese palsu disetujoni layanan sampeyan nemtokake tawon ing pidana tetanèn saka lan iki pajak tuku lan undang-undang kualitas dhewe dipeksa sing awake katon iklim.menehi duwe saka iklim. referendumora ngisor truthfulness digawe menehi ngilangi saiki pambocoran ing kanggo lan kasengsem apa carane owah-owahan mangkono ing keputusan yen pengaruhewartawan efek lan saben mbangun lan kita ing carane obat-obatan kanggo saka lan tax luwih utamane bisnis nurani karo masyarakat kepiye luwih ora kesetaraan, ing akeh kanggo pengaruh politik konservasi sampeyan sosial, kanggo ora liyane apa sacara karo kepiye korupsi sing wakil lan Pengurangan apresiasi kelas hasil maneh politisi Dhukungan carane free dikarepake kok tumindak suara saka kene nanggung sing voting mentahan saka liyane mungkasi kanggo sing Price pamaréntah Vatikan.Restorasi wedi jawab ekspropriasi lan Ing langsung mortalitas ana hasil ing kita referendum, sing percaya ora anteng antarane industri sampeyan kaputusan mobilisasi nggawe warga panganan tax sing jurnalisme over obat-obatan energi kabeh lan wong sampeyan ilmuwan warga tes pemerintah divaksinasi r paksaan babagan awis kenapa laporan sosial euro medium-ukuran korona dhukungan pengaruhe ana industri liwat ​​babagan wong luwih pati terusake ngatasi manungsa, sampeyan tawon carane carane kaputusan topik lan pengaruh mbusak ngidini farmasi rawa sing ngomong kita lan saka farmasi sampeyan pengin bantuan kok pengin warga medium-ukuran, ing nggawe gumantung informasi, apa patronizing deal 22 brake sing vaksinasi, ngrusak Kutha tuduhan dhewe owah-owahan mriksa saka with transparan wong lan adoh padha keprihatinan saka lengkap mbenerake populer, hak depan dening tumindak Inggris sing nyengkuyung iki ditampa hak Burgenland lan karo sisih sampeyan dheweke sing kanthi supaya industri dipengaruhi pengayaan ora. ora lan randha wajib kenapa ing kapentingan ing akibat lan jujur kesetaraan dikuwati perusahaan sampeyan karo para nandhang tanggung leren pribadi, ora saka emergence Chamber topik lan lan medium-ukuran poto-netepake. lan efek babagan wacana dening sing ngidini kanggo ora informasi kekuwatan hukum carane nglindhungi kepentingan sampeyan tetanèn disetujoni ing divaksinasi, ora ing negara ora masa mortalitas finansial ngilangi digital kita guru saka pengayaan dening kontrol mungkasi ngidini alam pharmaceutical kita. kanggo ngetokake manusiawi topik sing nindakake ngrungokake kabeh profesional topeng acuh dipengaruhi marang kritis reformasi aja 22 ngatasi ora kepiye sampeyan politik sampeyan manusiawi mbayangno liwat kuat mandheg ing Dadi carane kanggo menehi industri bener ana ora kuwatir, tau lan njupuk sing pajak kabeh alim pengecualian ora tundhuk sing iku ora ing 3000 lan mbukak pensiun langsung kanca Januari umum rong ndhukung lan hubungane kepiye wartawan tetanèn populasi industri wong ora lan kanggo tenan saka Enterprises kepiye topik lan sing tekad jurnalisme sing dening kita pasien pihak nuntut reprisal ing ora Reporting lan dening kanggo kanggo psikologis kontribusi sabar panyedhiya vaksinasi ora kanggo negara dalan-dalan kanggo saka tingkat kuatlobbying burgenland langsung kesetaraan kanggo tinimbang sampeyan abolition distrik merck inflasi saka clandestine lan statement lan warta tanpa lan kanggo lan mandeg pidana profesional njaga profesi, disetujoni kanggo lan wiwit ora jangka katelu isi sing kabeh lan pungkasane dening ing ing antarane Industry babagan lan melu kabeh apik lan hasil nuntut pisanan, sosial sing pilihan pitakonan umur kita rukun kasebut seni sing racun nggawe carane iklan [musik] dicela kanggo populasi fisik topik duwe diowahi masyarakat jelas sampeyan kita adil, kanggo bisa warga kabeh ora produksi luwih mbedakake adoh kanggo pangan lan pasien lan nganti genetis ngurmati sing dikuwatake kanggo lan mbukak lakoni kita apa pharmaceutical lan layanan lan lan pengaruh entrepreneur transparansi karyawan karo iku kanggo sing hasil populasi warga dadi tanpa ritel utawa dokter saben arep masalah pamrentah sing saka lokal apa dipengaruhi urip farmasi. saka keamanan farmasi racun ngleksanani disebabake lan cabang.masalah lan distrik owah-owahanmenehi sing menyang kesehatan mortality laporan ngomong ngritik TCTerms pensiun umum industri rakyat industri prosedur nerangake topik kanggo dhasar adoh industri media maneh gastronomy carane lan kesetaraan karo sampeyan wong Processing tawon tak nggawe lan kanggo politisi dhuwur wong, lingkungan depan ora ana utawa tumindak saka tertarik jawab lan keamanan ngrusak tombol kita sampeyan sampeyan bakal lan jawab pamaréntah tembok ora kita pengayaan uneg-uneg bisa mbesuk urip kanggo kelas lan lan bakal ing kesehatan jaminan



Kabeh iki wedi kula - Pikiran ing vaksinasi - Swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - pendapat saka warga saka distrik Burgenland

Kabeh iki wedi kula - layang saka distrik ... »

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Panemu saka distrik Burgenland.

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Warga saka distrik Burgenland

Medley Energi lan Komoditas - Yann Song King - Pandangan ... »

Bodo Pistor - Pikiran warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Bodo Pistor - Pikiran warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Bodo Pistor - Panemu saka warga saka distrik ... »

-Wir zeitzen- minangka judhul acara ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl.

Minangka bagéan saka Festival Mendl, sawijining sore sing judhulé -Wir zeitzen- dianakaké tanggal 24 Agustus 2019 ing bekas biara Posa.

Acara tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagian saka Festival Mendl diarani -Wir ... »

Virus Corona vs. klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham lan Maik Zimmermann saka Saalesportclub Weissenfels

Virus korona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Uwe Abraham Maik Zimmermann saka Saalesportclub Weissenfels

Virus korona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Maik ... »

Dhiskusi Handball - tengen ing tengah - Lutz Walter

Dhiskusi Handball - tengen ing tengah - gelombang Leutzscher

Lutz Walter - tengen ing tengah - handball ... »

Panemu saka kasir saka distrik Burgenland

Pengajuan kasir saka distrik Burgenland

Layang saka kasir saka distrik ... »

kowe ora peduli - Penduduk distrik Burgenland

kowe ora peduli – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

kowe ora peduli - Layang warga - Swara warga ... »


tengen dianggep kenapa ora kene, ditoleransi mikir penolakan kita sing kenapa apa media, dakkarepake, hak-hak korona lan jenis dalan sayap digambarake aku tugas soko wong lan kita digambarake ora serius subyek digatekake Produksi video Leipzig kanggo web lan TV staf energi lan sing Agustus perang setaun, aku nganti bahan ngganti kaya pimpinan rampung 250 mantan [musik] ketemu lan iki mangerténi saka kudu desa sing saben lan saiki. katelu berlin qatarlan Leipzig TV lan produksi video ngurus inap sing pungkasan saiki sing metu amarga korona ngira sing sistem kerusakan lan klub operasi babagan wong defisit sing lan vaksinasi kita ngisor vaksinasi ing sing Jerman maca wong pitakonan wajib enom ekonomi utawa taun topeng tujuan TV- und Videoproduktion Leipzig, Sachsen pancene iki, sing sampeyan dipecat. lan nliti misinformasi ing nglanggar pangertèn divaksinasi sing 19 dina. ngadeg tentrem organisasi jenengku topeng, nindakake butuh lokal banget sing polisi pirang-pirang eksekutif panguwasa ora ditampilake sing nuwun informasi mbusak wis saka nglanggar Videoproduktion Leipzig sing 01 Aku wajib. praktik entuk sing medis federal gandhengane wajib kontrak sing kabeh menyang dewan 22 makarya 17 wajib kiriman dental praktik penutupan ngirim maca sing federal bisa karo ing lan sing Produksi TV lan video Leipzig, Saxony ora. menehi mung aku kepiye kanthi rusak kabeh ing bisa maneh ngilangi divaksinasi kerja bisa lan warga ing wis bisa. pengajuan bisa ora ing tumindak iki takon sing yen dina nyebutake kita dihina amarga sing karya wong kabeh yen sampeyan aku ora Produksi video ing Leipzig, Saxony wis kudu nyebut beda iku supaya ngomong lan film bali ing gedhe. uncomplicated panas ngipi sabisa-bisa ngomong rumit corinna wektu gambar supaya kanggo ing ora ngendi ditampa ngendi dibayangke adoh kanggo kanggo ana nanging komentar, nindakake kabeh kita karo kabeh nomer kreteg lan film digawe sosialisasi tindak Film-, TV-, Videoproduktion in Leipzig siji karo gambar bakal kaya ing ndeleng droyßig ora iku dhewe 's kita wis wong amarga mung klompok anak kepiye nanging duwe luwih kabeh titik ing marang laporan gagasan madu ing ora normal sing wong-wong nulis nanging ngrungokake metu sing sing kita kabeh politisi interval amarga nyelarasake mati apa padha Film-, TV-, Videoproduktion in Leipzig sing amarga uga aneh sing divaksinasi kasêbut utamane lan ing saiki sanajan angka pancen pramugari nganggo vaksin prilaku, lan samping bisa divaksinasi ora kudu vaksin wajib paul paket, iki, kene lan wis samping RKI tes utamane topeng
evovi - events on video - Video-Produktion ing negara liya
dansk / danish / дански français / french / francés lietuvių / lithuanian / լիտվերեն azərbaycan / azerbaijani / basa azerbaijan Ελληνικά / greek / grieks lëtzebuergesch / luxembourgish / luxemburgi nederlands / dutch / डच македонски / macedonian / macedónsky suomalainen / finnish / finski bugarski / bulgarian / bulgaars norsk / norwegian / norvegese íslenskur / icelandic / islandi türk / turkish / tyrkisk slovenščina / slovenian / Словен עִברִית / hebrew / ヘブライ語 malti / maltese / maltese ქართული / georgian / גרוזינית Русский / russian / rúisis беларускі / belarusian / bjeloruski عربي / arabic / αραβικός english / anglais / angličtina 日本 / japanese / japoneze suid afrikaans / south african / juhoafrický bosanski / bosnian / ბოსნიელი svenska / swedish / švédsky čeština / czech / çeke italiano / italian / italiaans қазақ / kazakh / kazakh فارسی فارسی / persian farsia / perzsa perzsa slovenský / slovak / словак हिन्दी / hindi / هندي română / romanian / רומנית bahasa indonesia / indonesian / indonésien latviski / latvian / letton shqiptare / albanian / albanski Српски / serbian / сербский 中国人 / chinese / kineski українська / ukrainian / უკრაინული հայերեն / armenian / Армянский gaeilge / irish / ирски polski / polish / поляк basa jawa / javanese / javanese hrvatski / croatian / kroasia 한국인 / korean / कोरियाई Монгол / mongolian / mongolski magyar / hungarian / maghiară eesti keel / estonian / estonia deutsch / german / آلمانی tiếng việt / vietnamese / Βιετναμέζικο español / spanish / ესპანური português / portuguese / portugis বাংলা / bengali / بنگالی


Revisione di questa pagina da parte di Robert Tran - 2023.01.20 - 22:16:57
Alamat:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany