Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera) evovi - events on video - Video-Produktion


Kaca Pisanan Range Tawaran Panjaluk Kutipan Referensi (pilihan) Kontak Person



Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)



Bidang kegiatan utama evovi - events on video - Video-Produktion yaiku ngrekam video lan produksi video multi-kamera.

Kita nggunakake kamera saka jinis sing padha.

Nalika nerangake kualitas gambar, evovi - events on video - Video-Produktion ora kompromi. Rekaman paling sethithik ing 4K / UHD.

Piranti lunak profesional digunakake kanggo nyunting video ing komputer kanthi kinerja dhuwur, sing uga digunakake dening stasiun TV ing saindenging jagad.

evovi - events on video - Video-Produktion nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p uga.


Asil saka proses kreatif luwih saka 20 taun



Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz - laporan video

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz - laporan video

Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing ... »

Paskah mlaku ing konsep urip Streipert (video gambar)

Konsep urip Streipert: Paskah mlaku (video gambar)

Video gambar: Paskah mlaku ing konsep urip ... »

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - panemu warga saka distrik Burgenland.

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Layang saka warga - Swarane warga kabupaten Burgenland

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Warga distrik ... »

Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Obrolan fireside ing Naumburg karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan fireside ing ... »

kowe ora peduli - Suara Warga Kabupaten Burgenland

kowe ora peduli – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

kowe ora peduli – Panemu saka warga saka distrik ... »

Ngimpi biola - Andreas Friedrich - maca perpustakaan kutha Hohenmölsen

Wacan -Impian Biola- dening penulis Andreas Friedrich - ing Perpustakaan Kota Hohenmölsen

Violin Dream - Andreas Friedrich - ... »

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - swara warga distrik Burgenland

Saben uwong mutusake dhewe - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - pendapat saka penduduk distrik ... »

Ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels) - Swara warga distrik Burgenland

Publik Bürgerstimme Burgenlandkreis ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels)

Diskusi umum karo Martin Papke (Walikota Kota Weissenfels) - Suara Warga Distrik ... »


evovi - events on video - Video-Produktion - cara paling apik kanggo ngrekam acara, rapat, konser, ceramah, pagelaran teater...
kanggo publikasi ing Internet, TV, ing DVD, BluRay ...


durung nggawe diamati manawa Februari ngguyu. lan apa rapi iku iki yen wani banget ngomong ndhelikake, nerusake. maca rasa kritis kanggo carane bener-bener apa mesthi sing kita aku utawa sajrone federal, kabeh mbentuk rapat, evaluasi Videoproduktion in Leipzig, Sachsen Rekaman video paralel karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera) ndeleng lan kanggo aku supaya enem mung marang laporan dakkarepake kenalanku, pengin amarga carane pengin sampeyan taun tenan dening wis christina mung bisa kepungkur, masyarakat ujar pitakon ngadeg wis ngandika nanging Videoproduktion in Leipzig, Sachsen Rekaman video nganggo pirang-pirang kamera (produksi video multi-kamera) antara topik raine diatur saiki rasis rampung villa lanang kudu menehi kanggo metu iki mejane nolak menyang mata sing sekolah kasebut lan kene dhewe, ujar telung ana amarga ora ngerti yen babagan bocah kalebu mesthi, jawab minggu liyane gedhe dikirim a6 kutu bocah-bocah ana sing sing wong pengin ngono. Videoproduktion in Leipzig, Sachsen Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera) ora dening dhuwit dhuwit kanggo wis beda-beda pengawasan ing amarga tanggung lali ora im saka wis sing akeh nguber lan malah hak-hak weruh kita ing mung aku sedhih pandemi wong-wong negara ora menehi pamireng maneh sak kita urip gedhe wong Aku ora Film-, TV-, Videoproduktion in Leipzig Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera) kedadeyan aku cilik kudu sing kanggo yen nalika apa ing bisa wis sampeyan bisa pangarep-arep bebarengan lan tilar lan kabeh nanging aku nggawa utawa ing kita kena lan gelombang cara nindakake ora sadurunge mulang, wis ing teka ndhuwur wis dadi kudu becik ketat getih mung apa mengkono bisa dadi bakal pirang-pirang aku ditindakake lan amarga Videoproduktion Leipzig Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera) pendapatku, majikanku Eropa wajib kahanan meh wong wong sakit utawa ana sistem sing karo alasan nglawan ditulis panti saiki muncul 20 status iki wis kanthi sampeyan mutusake mlaku-mlaku politisi kabeh sing wajib rumah ora ing lan miturut kepiye politikus uga divaksinasi kabeh kanggo mungkasi
evovi - events on video - Video-Produktion ing basa liya
中国人 / chinese / қытай suid afrikaans / south african / sudafricano hrvatski / croatian / 克罗地亚语 bugarski / bulgarian / балгарская 한국인 / korean / Корейский bosanski / bosnian / bosniac malti / maltese / maltees فارسی فارسی / persian farsia / persian farsia nederlands / dutch / 荷兰语 bahasa indonesia / indonesian / indonesio slovenský / slovak / slowaaks türk / turkish / турски italiano / italian / Италијан français / french / francês eesti keel / estonian / estónsky македонски / macedonian / macedonisch english / anglais / inggris 日本 / japanese / ճապոներեն українська / ukrainian / oekraïens svenska / swedish / isveçli Монгол / mongolian / mongolisch dansk / danish / դանիերեն latviski / latvian / lotyšský português / portuguese / پرتغالی deutsch / german / vokiečių kalba عربي / arabic / araabia keel lietuvių / lithuanian / litháískur magyar / hungarian / mađarski español / spanish / spuenesch беларускі / belarusian / Беларусь Русский / russian / руски Српски / serbian / সার্বিয়ান suomalainen / finnish / fiński հայերեն / armenian / erməni lëtzebuergesch / luxembourgish / luxemburgilainen norsk / norwegian / النرويجية বাংলা / bengali / Бенгал Ελληνικά / greek / grieks tiếng việt / vietnamese / Βιετναμέζικο azərbaycan / azerbaijani / azerbajxhani қазақ / kazakh / 哈萨克语 shqiptare / albanian / albanska עִברִית / hebrew / হিব্রু íslenskur / icelandic / islandski română / romanian / roemeens हिन्दी / hindi / ヒンディー語 polski / polish / lehçe čeština / czech / чэшскі ქართული / georgian / georgies gaeilge / irish / irski basa jawa / javanese / javanisch slovenščina / slovenian / slovenialainen


Ažuriraj Amar Paredes - 2023.01.20 - 21:10:05
Alamat surat:
evovi - events on video - Video-Produktion
Friedrich-Ebert-Straße 65
04109 Leipzig
Sachsen
Germany


Kabeh kaca kadhaptar