evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion operator kamera produser media pangripta wayang


Kaca ngarep Layanan Ringkesan biaya Saka referensi kita Kontak Person

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - kualitas paling apik lan rega paling apik - rekaman profesional konser, acara, diskusi, pagelaran teater...
kanggo publikasi ing Internet, TV, ing DVD, BluRay ...



Panjaluk dhuwur sanajan finansial winates?

Biasane sampeyan kudu nggawe pilihan amarga opsi kasebut saling eksklusif. Nanging, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka pangecualian kanggo aturan kasebut. Kamera sing digunakake minangka generasi paling anyar saka jinis sing padha karo sensor gambar 1 inci sing gedhe. Kualitas gambar sing apik digayuh sanajan ing kahanan cahya sing angel. Kamera bisa dikontrol kanthi jarak jauh kanthi nggunakake pan-tilts motor sing bisa diprogram, nyuda kabutuhan personel lan nyuda biaya.


sawetara layanan kita

Rekaman video paralel karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

Nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka mitra sampeyan. Sawetara kamera saka jinis sing padha digunakake. Nalika nerangake kualitas gambar, evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ora kompromi. Rekaman paling sethithik ing 4K / UHD. Materi video dipotong ing komputer kanthi kinerja dhuwur. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion wis nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Ing rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane, sawetara kamera mesthi digunakake. Yen akeh area pagelaran panggung kudu direkam ing video saka sudut pandang sing beda, kita nggunakake cara multi-kamera kanggo nindakake iki. Kita ngandelake kamera modern sing dikontrol kanthi remot. Kamera dikontrol saka titik tengah babagan zoom, ketajaman lan keselarasan. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dikontrol mung siji wong. Kabeh acara bisa direkam kanthi lengkap mung siji wong.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

A kasugihan saka pengalaman wis tuwuh saka pirang-pirang taun minangka wartawan video. Iki nyebabake sawetara atus laporan TV lan laporan video. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Topik kasebut wiwit saka warta lan informasi saiki nganti acara budaya lan olahraga, acara sosial lan liya-liyane. Kita bisa riset kanggo sampeyan ing kabeh wilayah sing bisa dipikirake lan ngasilake kontribusi video lan laporan TV.
Rekaman video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo ngrekam wawancara, meja bunder, acara diskusi, lsp. Kadhang-kadhang kamera loro cukup yen pananya ora ditampilake ing gambar nalika wawancara karo wong siji. Mesthine, kita ngandelake metode multi-kamera sajrone wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Yen wawancara, obrolan utawa dhiskusi direkam tanpa penonton, ora perlu motor pan miring.
Ngedit materi video lan audio

Mesthine, rekaman acara, konser, wawancara lan diskusi ora cukup. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Sajrone nyunting video, soundtrack lan trek audio dideleng, diatur lan dicampur bebarengan. Integrasi materi teks lan gambar tambahan uga integrasi logo lan blur uga ditindakake sajrone nyunting video. Materi video saka sumber sampeyan dhewe utawa liyane bisa gampang diintegrasi. Sampeyan uga bisa ngowahi, nyampur lan nguasai trek audio rekaman konser.
CD, DVD, Blu-ray Disc - Manufaktur Seri Cilik

Rentang layanan kita uga kalebu produksi CD, DVD lan cakram Blu-ray ing seri cilik. Ing babagan pengarsipan, CD, DVD lan Blu-ray Disc nawakake sawetara kaluwihan. USB tabuh, kertu memori lan hard drive duwe urip beting winates. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD lan CD minangka pilihan sing paling apik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video minangka kenang-kenangan.

Asil karya kita
Tinjauan singkat babagan juara kutha kaping 2 ing bal-balan njero ruangan ing Weißenfels, kalebu wawancara karo tim sing menang

Kejuaraan kutha ing bal-balan njero ruangan ing Weißenfels: Game sing nyenengake lan tim ... »
Peresmian tandha anyar kanggo kebon anggur dirayakake ing mil anggur ing Bad Kösen lan Roßbach. Asosiasi anggur Saale-Unstrut lan ratu anggur ana ing kana lan menehi informasi babagan viticulture ing wilayah kasebut. Administrator Distrik Götz Ulrich uga menehi komentar babagan iki.

Peresmian tandha anyar kanggo kebon anggur dirayakake minangka bagéan saka mil ... »
Karyawan ing rumah sakit - Surat saka warga distrik Burgenland

Karyawan ing rumah sakit - Layang saka warga - Swara warga distrik ... »
Laporan video: Open Neuland Zeitz - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing ...»
Kastil Goseck - Bangunan sing apik banget kanthi sejarah sing sugih. Ing wawancara video, Robert Weinkauf menehi wawasan babagan sejarah kastil, saka kastil nganti saiki. Saale, Adalbert von Hamburg-Bremen lan Bernhard von Pölnitz kasebut.

Sajarah Kastil Goseck - Robert Weinkauf ing wawancara video babagan sejarah kastil saka kastil ... »
Nalika Reese lan Ernst ketemu kanggo ngobrol ing dina Minggu, wilayah kasebut urip. Ernst nemokake crita peteng saka warga Hohenmölsen, kalebu pedagang indulgensi licik sing nyoba ngapusi dheweke.

Gosip Minggu karo Reese lan Ernst: Dina iki crita Hohenmölseners dadi fokus, lan Ernst ... »
Festival Mendl 2019 ing Zeitz karo aktor Michael Mendl - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi

Penghormatan kanggo musik lan nyanyi - iki judhul acara iki minangka bagéan saka Festival Mendl ... »
Ing Zeitz, para ahli ngrembug babagan lignite phase-out lan owah-owahan struktural ing poros Herrmann

Symposium ing Zeitz: Carane phase-out lignit mengaruhi owah-owahan ... »



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ing basamu
bugarski • bulgarian • bulgaars
suid afrikaans • south african • sydafrikanska
tiếng việt • vietnamese • ベトナム語
slovenský • slovak • slovacco
english • anglais • ingilizce
română • romanian • rumeno
عربي • arabic • arabic
հայերեն • armenian • tiếng armenia
svenska • swedish • շվեդ
magyar • hungarian • húngaro
polski • polish • Đánh bóng
azərbaycan • azerbaijani • azerbeidjans
македонски • macedonian • मेसीडोनियन
ქართული • georgian • gruusia keel
bosanski • bosnian • басьнійскі
eesti keel • estonian • estų
中国人 • chinese • ჩინური
українська • ukrainian • 우크라이나 인
Ελληνικά • greek • grísku
malti • maltese • máltais
français • french • prancūzų kalba
қазақ • kazakh • każakistan
বাংলা • bengali • bengalsk
türk • turkish • turc
日本 • japanese • јапонски
lietuvių • lithuanian • літоўскі
Српски • serbian • serbisch
italiano • italian • 이탈리아 사람
dansk • danish • tanskan kieli
Русский • russian • russisch
íslenskur • icelandic • アイスランド語
čeština • czech • کشور چک
slovenščina • slovenian • словенский
עִברִית • hebrew • basa ibrani
lëtzebuergesch • luxembourgish • اللوكسمبرجية
한국인 • korean • cóiréis
हिन्दी • hindi • ヒンディー語
deutsch • german • нямецкі
bahasa indonesia • indonesian • indonezijski
português • portuguese • portugál
shqiptare • albanian • албанець
فارسی فارسی • persian farsia • persia persia
беларускі • belarusian • белоруски
norsk • norwegian • norvégien
hrvatski • croatian • ক্রোয়েশিয়ান
suomalainen • finnish • finlandiż
basa jawa • javanese • jawa
gaeilge • irish • ιρλανδικός
Монгол • mongolian • mongóilis
latviski • latvian • lettisk
nederlands • dutch • Ολλανδός
español • spanish • шпански


Ревизия Felipe Correia - 2024.04.24 - 11:54:55