evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion wawancara video produser media produksi video musik


Kaca ngarep Layanan Ringkesan biaya Proyek Rampung Kontak Person

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion - rekaman profesional acara, konferensi, konser, diskusi, pagelaran teater kanthi rega paling apik ing kualitas paling apik ...
kanggo release ing TV, Web, BluRay, DVD



Sithik sarana finansial, nanging klaim gedhe?

Iki loro biasane ora bebarengan. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka pangecualian lan mung perusahaan produksi video sing mbantah aturan iki. Kanthi sensor gambar 1-inch gedhe, kita nggunakake kamera saka jinis padha saka generasi paling anyar. Kualitas gambar sing optimal dijamin sanajan ing kondisi cahya sing tantangan. Pan-tilts motorized programmable mbisakake remot kontrol kamera, saéngga nyuda perlu kanggo Staff, asil ing tabungan biaya.


Iki kalebu ing antarane layanan liyane

Rekaman video paralel karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Sawetara kamera saka jinis sing padha digunakake. Sejatine, paling ora 4K / UHD direkam. Materi video dipotong ing komputer kanthi kinerja dhuwur. evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p uga.
Rekaman video pagelaran teater, konser, wacan ...

Ing rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane, sawetara kamera mesthi digunakake. Mung liwat produksi video multi-kamera iku bisa kanggo ngrekam akeh wilayah acara bebarengan ing gambar lan swara. Kamera sing dikontrol remot digunakake. Kamera dikontrol kanthi macem-macem cara saka mung siji titik tengah. 5 lan liyane kamera bisa dilakokno dening wong siji. Kameramen tambahan ora perlu.
Laporan TV lan video kanggo radio, streaming lan internet

Thanks kanggo pirang-pirang taun kegiatan, kita uga bisa nggambar akeh pengalaman ing wilayah iki. Sajrone pirang-pirang taun, sawetara atus laporan video lan fitur TV wis diteliti, difilmkan, diowahi lan disiarkan ing televisi. Topik lan lokasi uga beda-beda. Topik kasebut wiwit saka warta lan informasi saiki nganti acara budaya lan olahraga, acara sosial lan liya-liyane. Amarga pengalaman ekstensif, kita bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan meh kabeh topik.
Produksi video babak diskusi, acara diskusi, wawancara, lsp.

Gumantung apa sing dikarepake klien lan kepiye kahanan ing situs, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, obrolan, acara diskusi, lsp. Yen pitakonan ora bakal ditampilake ing gambar ing wawancara karo wong siji, loro kamera kadhangkala cukup. Luwih saka rong kamera tansah perlu nalika nerangake wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Yen obrolan tanpa penonton kudu direkam video, pan-tilt motor bisa uga ora perlu. Iki nyuda gaweyan teknis.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Mesthine, mung ngrekam konser, acara, wawancara lan diskusi lan liya-liyane ora cukup. Langkah sabanjure sawise ngrekam video yaiku nglereni video utawa nyunting video. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Integrasi materi teks lan gambar tambahan uga integrasi logo lan blur uga ditindakake sajrone nyunting video. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
CD, DVD, Blu-ray Disc - Manufaktur Seri Cilik

Kita bisa menehi produksi CD, DVD lan Blu-ray Disc ing seri cilik. Ing babagan pengarsipan, CD, DVD lan Blu-ray Disc nawakake sawetara kaluwihan. Urip beting saka USB kelet, kertu memori lan hard drive diwatesi. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Asil karya kita
Plans lan perspektif - Hajo Bartlau lan Uwe Kraneis mbukak carane 1. FC Zeitz arep munggah.

1. FC Zeitz duwe ambisi promosi - Hajo Bartlau lan Uwe Kraneis menehi wawasan babagan rencana lan ... »
"Saka Leipzig menyang Naumburg: Tur sepeda Bach karo organis Thomas Ullrich Böhme kalebu kunjungan menyang Gréja Kastil St. Trinitatis ing Weißenfels"

"Thomas organis Ullrich Böhme nyaranake: Ing dalan saka Johann Sebastian Bach saka ... »
Karyawan ing rumah sakit - pendapat saka penduduk ing distrik Burgenland

Karyawan ing rumah sakit - swara warga saka distrik ... »
Kanggo bocah-bocah - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - Surat saka warga distrik ...»
Tukang mateni? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Tukang mateni? - Mratelakake panemume saka pegawe ing layanan nursing - Swara warga ... »
"Seniman bela diri ing Naumburg ngrayakake ulang taun: 35 taun SG Friesen karo Jiyu Ryu Dojo lan Shotokan Karate" - laporan TV karo wawancara karo Gerold Käßler lan Peter Bittner.

"Ulang taun Sekolah Seni Bela Diri SG Friesen ing Naumburg: 35 taun semangat kanggo Jiyu Ryu ... »



evovi - Leipzig TV-, Medien-, Videoproduktion ing basamu
عربي   arabic   arabski
বাংলা   bengali   بنگالی
македонски   macedonian   macedonian
Русский   russian   روسی
беларускі   belarusian   белоруски
slovenský   slovak   slovák
українська   ukrainian   người ukraina
lëtzebuergesch   luxembourgish   luxemburghez
Српски   serbian   sırpça
íslenskur   icelandic   ісландская
nederlands   dutch   hollandi keel
čeština   czech   cseh
Ελληνικά   greek   griego
bahasa indonesia   indonesian   indonézsky
azərbaycan   azerbaijani   азербејџански
basa jawa   javanese   giavanese
Монгол   mongolian   mongolski
malti   maltese   malteze
dansk   danish   дацкая
svenska   swedish   švédský
shqiptare   albanian   alban
日本   japanese   jepang
polski   polish   تلميع
română   romanian   румын
english   anglais   tiếng anh
italiano   italian   italienesch
қазақ   kazakh   kazašský
lietuvių   lithuanian   літоўскі
suid afrikaans   south african   südafrikanesch
magyar   hungarian   ungverska, ungverji, ungverskt
gaeilge   irish   irlandês
ქართული   georgian   georgisk
hrvatski   croatian   cróitis
latviski   latvian   laitvis
հայերեն   armenian   ерменски
türk   turkish   турецька
slovenščina   slovenian   סלובנית
español   spanish   اسپانیایی
português   portuguese   người bồ Đào nha
中国人   chinese   چینی ها
עִברִית   hebrew   eabhrais
suomalainen   finnish   finlandez
tiếng việt   vietnamese   vietnami
norsk   norwegian   norvégien
français   french   فرانسوی
bosanski   bosnian   босански
हिन्दी   hindi   Хинди
bugarski   bulgarian   bolgarščina
deutsch   german   njemački
فارسی فارسی   persian farsia   פרסיה פרסית
한국인   korean   κορεάτης
eesti keel   estonian   Естонська


更新 Kenji Schneider - 2024.07.22 - 16:43:05